Reitings Veikali
Maxima - Slikts serviss
Ļoti slikta apkalpošana, kasiere-pārdevēja. (egija) , ļoti rupja, nepieklājīga. Strādā pie robotu kasēm, lai norēķinātos par precēm, kur vajag palīdzību, ilgi jāgaida, preces nav izliktas, Cenas neatbilst... Vārdu sakot - bardaks... No rītiem un vakaros, kasieri nav, kaut arī tajos laikos ir visvairāk klientu un ir nenormālas Rindas...
Maxima - Reklāma ir neskaidra un maldinoša
-40% akcija suņu un kaķu barībai ir maldinoša. Iegādājoties 4 suņu konservu bundžas, happy tails solīto atlaidi nesaņēma, lai gan pie barības stenda izvietotajā plakātā bija norādīta Cena ar atlaidi 0,89 eiro. Čekā uzrāda summu bez atlaides: 1,49 eiro.
Maxima - Slikts serviss
Jau vairākas dienas nedarbojas pašapkalpošanās kases samaksai ar skaidru naudu, bet pa visu veikalu skan reklāma, kas aicina tajās norēķināties. Kases ar pārdevēju arī tikai viena darbojas. Rindas garas, vai tā nav ņirgāšanās? Vai nevajadzētu atkāpties vadītājai?
Maxima - Slikts serviss, pircēja fiziska ietekmēšana no MAXIMA darbinieka puses
Esmu divgadīga bērna māmiņa, regulāri iepērkos veikalā MAXIMA. Pamanīju, ka dārzeņu nodaļā strādājošā Jeļena, bieži strādā alkohola reibumā( smird pēc alkohola), ir rupja, neadekvāta, pircējus aicina nepirkt dārzeņus un augļus, jo tie esot sapuvuši, es iebildu, un pretī dabūju grūdienu, lamas krievu valodā. Tiku fiziski ietekmēta. Veikala vadītāja neiznāca zālē, lai risinātu konfliktu, nožēloju, ka nevērsos policijā. Kā uzņēmums pieļauj šādu darbinieku atrašanos veikalā, kas apdraud pircēju drošību un veselību, strādā alkohola reibumā.
585 Juvelierizstrādājumi - remontu (garantija)zelta ķēdi nav salabota
Konstatējot aizdares bojājumu kurš atgriezts vairākkārt no remonta( pēc garantijas )saņemot no veikala pārdevēja acu priekšā pārbaudot zelta ķēdi
Secinu ka meistars nav salabojis -nomainījis aizdari!Sūtīta atpakaļ 4 reizes!Slikts remonts,nelaipna pārdevēja!Tikai ar 4 reizi atgriežot no remonta (ikreiz 2-3 mēneši jāgaida)nesalabotā ķēdes aizdari,pieņema lēmumu veikala pārdevēja sazvanīt vadību! Nolemj pārbaudīt labojumu ,secina nomainīt aizdari!
Barbora - Slikts serviss
14.06 bija jāpiegādā pasūtījums (par86€) uz SAC. Meitai 25.dzimšanas diena. Stundu pirms pasūtījuma piegādes uz e-pastu atnāk rēķins ar pie bildi ka tortes (svētku galvenās sastāvdaļas) nebūs. Visā lielajā Maximā nav NEVIENAS tortes ar ko aizvietot ja beigusies vajadzīgā prece? Ir telefons (kas uzrādīts veicot pasūtījumu) var piezvanīt un vienoties ko darīt šādā situācijā. Klientu apkalpošanas operātore vienaldzīgi atbild ka ļoti žēl ka šādi iznācis. Naudu piecu darba dienu laikā atmaksāšot...
Maxima - Slikts serviss
Labdien! Vēlējos izteikt neapmierinātību, par pārdevēju kura apkalpojot klientu paralēli spaida telefonu. Tas vēl nebūtu trakākais, bet kad uzdodot jautājumu uz kuru ir klaja ignorēšana un neiet runa, ka arī sasveicināšanās ir sveša, šai pārdevējai, tikai pēc 5 reizes ar īgnu skatu uzrūc atpakaļ, nu sveiki! Uzskatu Maximas vadībai būtu jāizvērtē, vai darbinieks, kas strāda ar cilvēkiem ir kompetents savā jomā un vai atbist klientu apkalpošanas standartiem! Man kā klientam, dēļ šādiem pārdevējiem, noteikti nebūs vēlme atgriezsties un iepirkties Jūsu veikalā.
Mego - Apejas ar klijentu ļoti nepieklājīgi
Sieviete varda Svetlana ļoti nepieklājīgi runaja ar sliktiem vārdiem. Es pajautaju vinai kas bij ar Mego karti vina pateica ka pašam jāskatās un pec tiem vārdiem runāja ar manim ar ļoti nesmukiem vārdiem ar rupjiem vardiem . Pectam pienāca apsargs kurš neparko ielida saruna un saka brukt man virsū par neko vardu neredzejy viņš vārdu paslēpa un draudeja un teica lai aizstaisu savu muti ja ne bus slikti man. 13.06.2025.pulks,21:20
Kolonna - Apmelošana, Krāpšana
Nevienam neiesaku strādāt uzņēmumā Kolonna Day Spa, ĪPAŠI VALDEMĀRA CENTRA FILIĀLĒ. Tur notiek nekaunīga jauno darbinieku apmelošana aiz muguras vadībai, kura neko neredz kas notiek salonā, bet tic visiem meliem. Šajā gadījumā es strādāju administrācijā. Ja tur esošie speciālisti nevar visu darīt uz savu galvu kā paši grib bez pakalpojumu uzskaitīšanas sistēmā, un informēsanu par savu rīcību administratorei, tad tevi izmetīs ārā kā kukaini. Un ja pajautā vai tā drīkst darīt, atbild...
Kolonna - Apmelošana, Krāpšana
Rimi Juglas centrs - Неприятный запах
Невозможно находиться в магазине, на весь зал стоит запах тухлятины. Поневоле задумаешься, чем же кормит Rimi своих клиентов. Наладьте уже один раз утилизацию просрочки и проветривание торгового зала!
Fix price - slikts serviss
Neiesaku nevienam apmeklēt šo veikalu nekad mūžā! Nevar nemainīt neatgriez prēci !
Mego - Ēdiena pagatavošana u.c.
Es strādāju tur kā praktikante un man nav vārdu būšu godīga. Es strādāju tur virtuvē un pagatavoju ēdienus.. Man ir žēl cilvēkus kuri pērk tur sev maltītes. Tur jūs gatavojat vairāk nekā vajag uz nākamo dienu vai pat ilgāk, arī kad malu kādu pusfabrikātu tur man vispār pateica ielikt ruleti kurai jau bija slikta smaka, vienkārši izņemt olu no tā, kas tā dara? Vēl biju gatavojusi biezpiena plāceņu maisījumu un tur vajadzēja likt jau nocenotu biezpienu ar smaku! Tas ir jau vispār briesmas, e...
Rimi - Vienmēr garas rindas un tikai viena kase – pieredze Kauguru Rimi veikalā svētdienā
datumā no pulksten +/− pus četriem gribēju iepirkties Kauguru Rimi kasē, bet strādāja tikai viena kase. Aizgāju pie informācijas centra, kur jautāju pēc vadītājas, lai noskaidrotu situāciju, bet atbildē saņēmu, ka vadītājas nav svētdienās.
Man bija vairāki maisi, kurus man piedāvāja apmaksāt pašapkalpošanās kasēs, bet man tas nepatīk. Esmu ievērojis, ka šajā veikalā ir garas rindas un strādā tikai viena kase – vai tu nāc no rīta, vai vakarā.
Maxima - Attieksme no apkopējas
Šorīt 8: 05 iegāju veikalā, vēlējos tikt toletē, nebija 20 centu, un neviens nevarēja samainīt, pajautāju apkopējai marijai, vai būtu iespēja samainīt eiro pret 20 centu monētām, iepriekš pasakot laipni labrīt, pretī saņēmu žetonu, ar uzbraucienā teiktu "na, iģi", lai gan saruna tika uzsākta latviešu valodā.
Internetveikals Dipex - Detaļas (ar zemāku cenu) aizvietošana bez ziņošanu klientam
28. 05.2025 tika pasūtīta sveču palaišanas iekārtas Meat & Doria, EUR 136.64.
Pēc pāris dienām pasūtījums bija atnācis. Kaste no Meat & Doria . Iekšā - detaļa ar novērstu piegādāta nosaukumu, identificēts autoservisa kā HuCo, kurā cena Latvijas tirgū no 86 līdz 97 €.
Veikals nereaģē ne uz zvaniem, ne uz e pašiem. Detaļa uzlikta, bet kā ir ar naudas starpību?
Maxima - Regulāras problēmas ar taromātu Maxima veikalā Domina, Ieriķu ielā 3, Rīgā
Vēlos iesniegt sūdzību par atkārtotām problēmām ar taromātu pie Maxima veikala tirdzniecības centrā "Domina Shopping", Ieriķu ielā 3, Rīgā.
Šodien, 05.06.2025, ap plkst. 21:00, taromāta durvis bija aizvērtas, un tas nedarbojās, lai gan uz tā norādīts darba laiks no 8:00 līdz 22:00. Tā nav pirmā reize, kad saskaros ar šo problēmu – taromāts regulāri ir slēgts pirms laika vai vienkārši nedarbojas.
Uz taromāta nav pieejams nekāds saziņas telefons, man tas bija jāmeklē internetā. Zvanot uz Maxima...
Veikalu Akrapole - Patstāvīgi bloķētas evakuacijas izejas
Evakuācijas izejām un evakuācijas rokturi bloķēti ar magnētiem un nav iespējams evakuēties. Bija bloķētas virpuļdurvis pie B izejas un evakuācijas rokturu palīdzību nebija iespējams atvērt durvis jo elektromagnēti durvju augšpusē nofiksē durvis.
Modivo.lv - Krāpšana
23.05. Pasūtīju jaku par 300 eiro. Saņēmu, izmērs nederēja. Nosūtīju atpakaļ. Atgriešanas apstiprinājumu saņēmu 26.05. Naudu atpakaļ nesaņēmu. Viņi raksta, pagaidiet... Pretīgs serviss. Izskatās pēc krāpniecības. Neiesaku pirkt.