Domina 24

Domina IT SIA
www.domina24.lv
Adrese: Ieriķu iela 3, TC “Domina Shopping”
Rīga
Latvia - LV-1084
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 27881881
Informācija: Interneta veikals ar vairāku gadu pieredzi, kurš piedāvā ļoti lielu preču klāstu.
Darba laiks: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali

Uzticības reitings

67%
Sūdzības
3
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Domina 24 - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaDomina 24 - Izskatas ka krāpnieku kantoris.

Izskatas ka krāpnieku kantoris. Pasutiju saņēmu ēpasta rekinu ko samaksaju kā tur bij norādīts. Un viss klusums. Gaidiju kad atnāks nekā. Zvanīju - uz majaslepa noradīto numuru neviens neatbild. Rakstīju ēpastā-arī neatbild. Un naudu atgriezis arī neviens man nav. Zaudēts laiks un nauda. Uzmanieties!

Domina24.lv - Precei trūkst detaļas

Precei trūkst detaļas Iegādājos pulksteni Huawei Watch GT black (FTN-B19), Kurš pēc divām nedēļām pārstāja strādāt, jo izrādās kā garantijas serviss mobilux skaidroja, trūka papildus skrūves pret ūdens izturību un tika mitrums mikroshēmā, pats neko neesmu skrūvējis, jo komplektācijā nebija iekļautas skrūves, bet pulkstenim pēc pases jāiztur 50m dziļuma. Garantijas serviss atteikts, lai gan preci saņēmu komplektācijā bez papildus skrūvēm. Pagaidām neesmu saņēmis atpakaļ ne jaunu pulksteni, ne arī naudu. Ziņošu par šo gadījumu patērētāju aizsardzības centram un bez tabu.

R Rihards.D 03.07.2019
Komentāri 1 Veikali

AtrisinātaDomina24.lv - Viss izklausās parak aizdomīgi, tā ka cilvēki esiet uzmanīgi!

Viss izklausās parak aizdomīgi, tā ka cilvēki esiet uzmanīgi! Sveiki, visiem atradu salidzini.lv tadu interneta veikalu, kur manis mekleta prece ir visletaka. Atveru majaslapu https://domina24.lv/- kur registreta adrese ir domina šoping centre adrese. Pazvaniju paintereseties par preces saņemšanu, jo majaslapa noradita informacija ir baigi skečī. Uzzvaņu uz domina šoping informacijas centru, meitenes apliecinaja, ka neko par šadu interneta veikalu nezinot, un nekas tads dominai ka tirdzniecibas centram nesot registrets un nēsot nekadi saņemšanas punkti...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes