LV RU

Personas datu apstrādes noteikumi

Šie noteikumi nosaka to, kā sudzibas.lv (turpmāk – Pārzinis) apstrādā interneta vietnē www.sudzibas.lv (turpmāk – Interneta vietne) lietotāju personas datus un kādas tiesības ir lietotājiem.

Interneta vietnes sadaļā “Rediģēt profilu” Jums ir tiesības pārvaldīt un labot Jūsu sniegto informāciju. Neskaidrību gadījumā ar Pārzini Jūs varat sazināties, rakstot Interneta vietnes sadaļā “Sazināties ar mums” vai sūtot e-pasta vēstuli uz [email protected]

  1. Informācija, kas tiek apstrādāta Interneta vietnē

    1. Reģistrējoties Interneta vietnē, Jums ir jānorāda pamatinformācija, lietotājvārds, e-pasta adrese, ja reģistrācija tiek veikta izmantoju sociālos tīklus facebook un draugiem.lv tiek iegūts Jūsu vārds, e-pasta adrese un profila bilde.
    2. Pēc profila izveidošanas Jums ir tiesības sadaļā “Rediģēt profilu” norādīt papildinformāciju, piemēram, ievietot profila attēlu, aprakstu par sevi, informāciju par valsti un pilsētu, kā arī telefona numuru.
    3. Mēs apstrādājam informāciju par saturu un komentāriem, ko Jūs publicējat kā arī ziņas par Jūsu aktivitāti Interneta vietnē.
    4. Mēs saņemam informāciju par ierīcēm, kuras Jūs lietojat, lai piekļūtu Interneta vietnei (piemēram, IP adresi).
    5. Pārzinis izmanto sīkdatnes, tāpēc aicinām Jūs iepazīties ar Interneta vietnes Sīkdatņu lietošanas noteikumiem.
  2. Kādiem nolūkiem tiek apstrādāta informācija

    Pārzinis apstrādā Jūsu personas datus un citu informāciju, lai:

    1. nodrošinātu Jums iespēju saņemt Interneta vietnes piedāvātos pakalpojumus (piemēram, ievietot saturu, sazināties ar citiem lietotājiem);
    2. uzturētu un uzlabotu Interneta vietnes pakalpojumus, kā arī izstrādātu jaunus pakalpojumus;
    3. piedāvātu reklāmu;
    4. nodrošinātu drošu Interneta vietnes lietošanas vidi;
    5. aizsargātu Jūsu un citu lietotāju intereses (piemēram, ja Interneta vietne tiek izmantots pretlikumīgu darbību veikšanai);
    6. sniegtu Jums atbildes un sazinātos ar Jums jautājumos, kas Jūs interesē, vai informētu Jūs par noteikumu izmaiņām.
  3. Kā var piekļūt Jūsu personas datiem

    1. Jūsu profilā norādītie dati (piemēram, lietotājs vārds, profila izveides datums, atrašanās vieta (valsts, pilsēta) un aktivitātes statistika Interneta vietnē) ir publiski pieejami visiem Interneta vietnes lietotājiem.
    2. Jūsu profilā tiek saglabāts Jūsu ievietotais saturs par sūdzībām.
    3. Interneta vietnē tiek piedāvāta meklēšanas iespēja, pēc atslēgas vārdiem, un Jūsu profilā izvietotās sūdzības satura.
    4. Saturu, ko Jūs publiskojat savā profilā, var apskatīt gan datorā, gan arī mobilajā ierīcē tāpēc šādu saturu (piemēram, profila bildi), izmantojot Interneta vietnes, pārlūkprogrammu vai ierīču piedāvātās iespējas, var būt iespējams saglabāt minētajās ierīcēs.
  4. Kā Pārzinis apstrādā personas datus Interneta vietnē

    1. Pārzinis var apstrādāt nepersonalizētu informāciju (piemēram, par Interneta vietnes lietotāju skaitu, par reklāmas efektivitāti).
    2. Jūsu dati var tikt nodoti trešajām personām, ar kurām mēs sadarbojamies un kuras mums sniedz pakalpojumus, lai mēs varētu nodrošināt un uzlabot Interneta vietnes darbību.
    3. Portālā var tikt izvietotas un Jums var tikt parādītas trešo personu reklāmas. Pārzinis nenodod reklāmdevējiem informāciju par lietotājiem un to personas datus.
    4. Pārzinis var izpaust Jūsu personas datus normatīvajos aktos noteiktajos gadījumos un kārtībā (piemēram, lai atbildētu uz tiesas vai kompetentas iestādes pieprasījumu vai lai ziņotu par pretlikumīgu rīcību).
    5. Jūsu personas dati var arī tikt nodoti citām trešajām personām vai apstrādāti citos gadījumos, ja esam saņēmuši Jūsu brīvi un nepārprotami sniegtu piekrišanu.
    6. Personas datu sniegšana ir priekšnoteikums profila izveidošanai un pakalpojumu saņemšanai Interneta vietnē.
  5. Kādas ir Jūsu tiesības pārvaldīt Jūsu personas datus

    1. Jums ir tiesības koriģēt savu izveidoto profilu un tajā esošos personas datus sadaļā “Rediģēt profilu”.
    2. Pārzinis glabā un apstrādā Jūsu datus, kamēr Jūsu profils netiek dzēsts. Pēc profila dzēšanas personas dati var tikt apstrādāti, ja to paredz vai pieprasa normatīvie akti.
    3. Jums ir tiesības jebkurā brīdī dzēst Jūsu profilu - iesniedzot iesniegumu, kas ir parakstīts ar drošu elektronisko parakstu uz Pārziņa e-pasta adresi: [email protected] Ja profils tiek dzēsts, tad tiks dzēsta informācija un saturs, ko Jūs esat publiskojis, taču daļa informācijas var netikt dzēsta, jo tā nav piesaistīta tavam profilam (piemēram, nosūtītās vēstules, publicētais saturs, ja tas nesatur ziņas par lietotāju).
    4. Pēc profila, datu un/vai informācijas dzēšanas no profila tā uzreiz vairs nebūs redzama citiem lietotājiem.
    5. Jums ir tiesības saņemt informāciju par Jūsu apstrādātajiem personas datiem, to saņēmējiem (izņemot tiesībaizsardzības iestādes);
    6. Jums ir iespējams sazināties ar mums par datu apstrādes un aizsardzības jautājumiem, nosūtot e-pasta vēstuli (e-pasta vēstulei ir jābūt parakstītai ar drošu elektronisko parakstu) uz [email protected] vai rakstot Interneta vietnes sadaļā “Sazināties ar mums”.
    7. Jums ir tiesības iesniegt sūdzību par Jūsu personas datu apstrādi uzraudzības iestādē (Datu valsts inspekcijā).
  6. Interneta vietnes Pārziņa saziņa ar Jums

    1. Pārzinis ar Jums sazinās izmantojot elektroniskā pasta starpniecību, ko Jūs Pārzinim esat norādījuši, kā saziņas kanālu. Ja tas tehniski nav iespējams atbilde tiks sniegta Jūsu Interneta vietnē izveidotajā profilā.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes