Minikid.lv - Slikta servisa
Pasūtīju preci un kā piegādi norādīju omniva pakomātu, 3 nedēļas gaidīju preci un pēdējā dienā, kad man būtu jāsaņem prece, saņemu sms no kurjera, ka prece tiks šodien piegādāta, es nemēdzu dienas vidū būt mājās, tāpēc vienmèr izvēlos pakomātus, nevis kurjeru. Sazvanu veikalu, paskaidroju ka izvēlējos pakomātu, bet saņemu sms no kurjera uz ko man atbild ļooooti “laipna” kundze “un?”. Lieki teikt, ka neviens nebija ar mani mēģinājis sazināties un noskaidrot, vai man der kurjera pakalpojumi. Tad...
Virši-A - termināls nepieņem ne atlaižu kartes ne mobīlas lietotnes.
Šodien 17.04.2025 plkst.16:08 DUS Daugavpils Karklu ielā 22,uzpldīju dīzeļdegvielu 24 litri.Šodien bija cenu samazinājuma akcija.Ienācu apmaksat pirkumu,bet apkalpojušais personāls pateica ,ka termināls nepieņem ne atlaižu kartes ne mobīlas lietotnes.Es apmaksaju pierkumu ,bet alaides nebija.Apklpojošais personāls pateica lai es rakstu [slēpt]@virsi.lv.Čeka No.959763.Esiet tilaipni un palīdzie šajā situacijā.
Latvijas Pasts - Serviss, kura vispār pat nav!
Labdien! Pasūtiju sev jaunu web kameru savam Dell Laptopam. Teica ka būs atsūtīts uz Latvijas Pastu, labi. Kad vakar ierados, viņas tur nebija. Tā web kamera bija pie citas svešas kastes, man sievete strādājot tur pateica. Vai tas ir normāli? Man tā liekas ka nē. Man rādija tieši savējo numuru uz kuru vajadzēja, bet pēc tam tad pamainījās. Man liekas, ka viņi speciāli to izdarija.
Lauku Bauda Jugla - Puvis produkts
Esmu ļoti dusmīgs un vīlies par apkalpošanas kvalitāti un produktu svaigumu. Nesen iegādājos burkānu kūku, kas tika pasniegta kā “svaigi cepta” un augstas kvalitātes deserts, taču realitātē tā bija pilnīgi neēdama un potenciāli pat bīstama veselībai. Kūkas virspusē atradās pelējuma pūkas, kas liecina, ka produkts jau kādu laiku stāvējis un nekādā gadījumā nav svaigs. Tas bija uzreiz redzams, atverot iepakojumu – nepatīkams, skābs aromāts un pelēki zaļgani plankumi uz glazūras. Tas nav...
Dr. Astrīdas Tirānes privātprakse - Slikts serviss
Nācu pie dakteres Tirānes pēc rekomendācijas ,bet ļoti vīlos ,vizītē biju tieši laikā ,bet nācās papildus gaidīt 25min ,tas mani nošokēja ,jo es par vizīti samaksāju 80eur ..nu labi ienācu paprasīja analīzes uz ko es atbildēju ,ka tas ir nosūtītas viņai uz e-pastu uz ko saņemu atbildi ,ka ir jaiet printet ,nu labi aizgāju pie sekretāres .. rezultātā man pašai bija japrintē lapa s uz ko es dubultā šokā ,jo nesaprotu kad notiek ..nu labi .. kronis bija tas kad es ar analīzēm dodos pie dakteres un...
Rīgas Satiksme - Kavēšana
Автобус 76778 по маршруту Abrenes iela - Biķeri опоздал из-за чего я опоздала на работу. Должен был быть на остановке в 16.12 а приехал в 16.30. автобусные полосы не помогают, теперь нет возможности доехать до работы во время не на машине не на общественном транспорте.
Smartposti - Slikts serviss
Nevienam neiesaku izmantot smartposti pakalpojumus pirmkārt nereāli sazvanīt informācijas biroju, otrs atnāca svarīgs sūtījums, bet neveras vaļā durvis un ātrākais varbūt kad kāds izdomās atbraukt un risināt situāciju ir 3 darbadienu laikā, bet man paciņa bija obligāti jānogādā tālāk šodien un tagad dēļ šī kaktu kantora jācieš zaudējumi.
Latvijas Pasts - cilveka pamata tiesibu neieverosana
Nezinasanas del s.g.marta menesi gribeju veikt skaidras naudas iemaksu uz mazmeitas kontu Swedbanka,bet man pasta nodala skaidroja,ka to nevaru darit,ja man nav PNS konta,un ar to ari beidzas mana vizite pasta nodala.15.aprili griezos pasta nodala,lai nokartotu kartejos komunalos maksajumus,bet uzzinaju,ka man ir uzlikts maksajumu aizliiegums.MAN NETIKA NEKAS PASKAIDROTS.Ludzu nonemt NEPAMATOTU aizliegumu veikt pasta nodala skaidras naudas maksajumus par komunalajiem maksajumiem.
L.BOJAREI,pers kods 010435-12300
Latvijas Pasts - aizliegums veikt maksajumuu skaidra nauda
Vangazu pasta nodala marta menesi tika atteikts pienemt skaidras naudas maksajumu uz bankas kontu,darijums nenotika ,un ar to ari beidzas vizite pasta nodala.
15.aprili griezos pasta nodala,lai veiktu komunalos maksajumus par aprili,skaidra nauda,ka esmu to darijusi vienmer. izradijas ka ir aizliegts no manis pienemt skaidru naudu.,man tika atteikts,neko nepaskaidrojot,kapec man ir aizliegts samaksat pasta nodala par komunalajiem pakalpojumiem. ko esmu noziegusies?ludzu atlaut man veikt...
BPO Liepāja ( Helvetia Vitamīni un Uztura Bagātinataji) - Krāpašna, cilvēku un cilvēka laika izmantošana
Gribu pabrīdināt cilvēkus neiesaistīties ar šo kompāniju BPO , viņiem ir vairāki projekti « Vairo - 2 pensijas līmenis « un tapāt « Helvetia Apotheke kas ir vitamīni un uztura bagātinātaji « Nu tad tā, ši kompanija jums sola 800 eiro mēnesi + to ko pārdodat, būs trēniņš 5-6 dienas un stradāsiet pilnās darba stundas no 0830-1700, jūs apmācīs, bet tajā pašā laikā maldinā, teiks ka nav pietiekošu zināšanu un ticiet man jūs varat būt ideāli, bet beigu beigās jums to nerbu neiedos, piedāvā...
Mode Jurmala - Krāpšana
Ужасное качество самой ткани и пошива, ткань воняет химией и ощущается как полиетелен на коже, картинка совершенно не соответствует тому, что я получила в реальности. Никаких бирок, лейблов, никакой сопроводительной бумаги я не получила.
На фото платье которое должно было быть с акцентом на талии и длиной почти до колена, по факту оно короче чем нужно, раза в два шире чем на фото и "талия" начинается на середине моей груди. Второе платье даже надевать на себя не стала, очень воняло и неприятная ткань.
Konstantīns Muhins - Uzņēmās darbus paņēma avansu un pazuda
Novienojāmies par dzīvokļa remontdarbiem, palūdza avansu un izdarot minimālu darbu apjomu pārstāja strādāt objektā un bārsta ar solījumiem pabeigt darbus vai atdot naudu, ne viens ne otrs netiek pildīts. Periodiski zvanot rakstot viņam dažreiz atbild. Līguma pilnvērtīga man noslēgta ar viņu nebija, tikai viņš uzrakstīja cik saņēma un uz cik izpildīts. Braucu pie viņa uz mājām, pastāstīju sievai (paša viņa nebija mājās) tikai atkal kaut ko nezsakarīgu man pateica un tas arī viss. Darbi paveikti arī pavirši.
Aniva SIA - Ужасная еда
Спросите у вашего повара, у него что нет совсем фантазии, это ужас какой-то позавчера макароны переваренные, лук и морковка сгорели прямо воняло горелым про капусту я вообще молчу он специально это делает?
Bite - Slikts serviss
Slikts serviss. Jāmaksā par pakalpojumiem kuri nav vajadzīgi. Go3, internets telefonā, kā lai no ta visa tiek vaļā".
Elingo - Slikts pakalpojums
Nopirku valodu kursus, lai nostiprinātu zināšanas. Sāku mācīties, un gandrīz katrā teikumā pamanu kļūdas. Es nesaprotu, kāpēc jāpārdod kursi kuri nav pareizi, kā cilvēks var iemācīties? Uzņēmums pārdod kursus, kur sākumā tu pat nezini ko pirksi, jo tev stāsta, ka viņi ir labi. Es neieteiktu iegādāties, jo tiešām nevar iemācīties. Labāk duolingo mācīties, jēga lielāka.
220.lv - Slikts serviss
Kas notiek ar 220.lv? Daudz gadus daudz ko pirku no viņem un bija viss ok. Tagad pasutiju 3m ar 50% atlaidi respiratorus un... 1. Pakomatu izvelejos ādažos mini rimi bet prece atnaca uz vecmilgravi Rīga... 2. Es sutiju firmas 3m ta ka noradits 220.lv mājas lapa bet atnaca plogiats no ķinas.. Nekur nav rakstits ka tas ir 3m firma! 220.lv neko nevar atbildet, kaut kas sviests... Vairs tur neko nepirkšu!
Lidl - lietošanai nederīga pārtika
Silti iesaku veikalā Lidl nepirkt "Latvijas bekona" produkciju. 15.04.2025. iegādājos kakla karbonādi (veikalā Daugavpilī). Atvērām iepakojumu - gaļa smird! Jāpiezīmē, ka pēc uzdrukātā lietošanas termiņa skaitās derīga. Sazinājos ar veikalu, saruna ar operatoru beidzās auksti ledainos toņos. Čeks nav saglabāts, bet gaļa tik nelabi smirdēja, ka nācās pēc iespējas ātri "apbedīt" :)
Lidl ar savi plaši izlreklamēto kvalitāti, mēs neesam prusaki, beidziet mūs indēt!
Vairs pašai nav vēlēšanās iepirkties LIDL, arī citiem silti neiesaku uzķerties: iztērēta nauda un sagandēta diena.
Paus Konsults - Krāpšana slikts serviss
PAUS KONSULTS – tie ir finanšu pasaules žurkuļu zīdēji. Nez kāpēc viņiem šķiet, ka ar draudiem, mistiskām summām un "mēs jums kontu bloķēsim" attieksmi var iebiedēt jebkuru. Klienti? Nē, viņiem tie ir upuri. Komunikācija? Kā no pagrīdes mafijas. Paprasīt dokumentus? Aizsūta vēl lielāku rēķinu.
Ja godīgi – ja jums šie zvana vai raksta, pirmais, ko dariet: pieprasiet oficiālu pierādījumu, ka viņiem vispār ir tiesības jūs traucēt. Neļaujiet viņiem jūs baidīt. Un, ja turpina, – PTAC, DVI un jurists, lai "zīdēji" paši tiek izvilkti dienas gaismā.
SIA HBK - Обман, мошенники. Выдают себя за сертифицированных электриков
Приехали какие-то халтурщики. Сертификатов нет. Составили договор от какого-то автосервиса. Работу сделали отвратительно. Очередные недоэлектрики. Если хотите быть обманутым, то тогда к этим мошенникам. После того как уехали, начались проблемы с электрикой. Начал мигать свет и ярко загораться. Вызвала электриков с другой фирмы, оказалось не затянули ноль. Потом обнаружила что сгорел холодильник.
Ardala - bojājums
Automašīna ir dažus mēnešus jauna 2024 g . Servis piezvanīja un teica ka visām tā izlaiduma automašīnām ir jānomaina bagāžnieku atveršanas mehānisms. Tas tika izdarīts un noliku automašinu. Nākamā reizē kāpu iekšā un ieraudziju ka ar eļļām bija sasmērēts pie durvīm griesti. aizbraucu uz servisu teica ka iztīrīsot , sanāca ka sabojāja. Vēl piedevām nomainiju riepas ,bet izrādās ka nebija pārbaudīts spiediens. Ka jums patīk?