Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca - Servis
Labrit,jasaka ta,loti nepatikami,ka iztaisa opwraciju,izraksta zales pret sapem no kuram rodas bezmiegs,radas infekcija,iztirija ok,bet kad stasta ka ir sapes nakti negul,netiek izsti no daktera uzklausits,pat neinteresejas kpe kur sap no ka,bet turpinam izrakstit tas pasas zales no kuram nevar gulet,tad kada vella pec tadas raksta,lai menesi mocitos,meklet altwrnativu,nedzert,bet ibustar un zalu telas miegam,lai nerastos cotas slimibas no bezmiega,kau ibustar nav ilgstosai arstesanai,totie...
Elektronika Serviss - Darba laiks neatbilst raksrītajam
Mēdz pasludināt "pusdienas pārtraukumu" ar uzrakstu pie durvīm, ka būs slēgts līdz... Gaidīju vairāk kā stundu. Neciena klientus un viņu laiku. Pa telefonu atbild, bet pat neatvainojās, vienkārši ieteic uzgaidīt kaut gan viss personāls ir iekšā.
Vtu Valmiera - Slikts serviss
Šajā uzņēmumā strādā viens šoferis kurš vai nu vienkārši jāatlaiž vai kā...jo viņam nav ko cilvēkos darīt lai iet strādāt uz mežu vai gaterī piem.,jo tas pirmais gadījums ar viņa izgājieniem.
Tā tad sekojoši! Autobuss Madona-Valmiera caurbraucošais caur Smilteni. Tālāk!-Datums 29.03.2023., autobusa nr NH-3982 Kasieris 625Māris.
Šim autobusam attiešanas laiks bija 17:12 bet izbrauca 17:17 lai gan nenorādija ka kaut kas viņam traucē mierīgi sēdēja autobusā šis šoferis.Kad es viņam pajautāju vai šis reiss iet uz Valmieru viņš man varonīgi atbildēja vai tad es neredzot kas ir rakstīts... Paldies!
Rīgas austrumu klīniska universitātes slimnīca - Slikts serviss
Manam vīram pirms gada bija 2x operācija 12pirkstu zarnai čūla plīsa 2x tagad kad sāk dzīt rēta kontatējām ka ir kunģis nepareizi izoperēts kunģim ir jābūt zemāk nekā manam vīram tagad pēc operācijas. Ļoti bieži sāk sāpet tā ka knapi var izturēt tās sāpec un nākas saukt ātro palīdzību kuri arī konstatēja tieši to pašu ko mēs ka kuņgis ir uz augšu uztaisīts nevis kā viņam vajadzētu būt. Aizmirsu pieminēt manu vīru operēja 10.ķirurģijas nodaļā.
Latvijas Nacionālā bibliotēka - Slikts serviss
Briesmīgs darbalaiks iestādei. Kāpēc nevar strādāt no 8.00- 20.00? Pasaulē jau sen ir diennakts bibliotēkas, te pat normāls darbalaika sākums nav, lnb atveras tikai 11.00, tas ir murgs... ,nav jēgas tādai iestādei ja ne studenti, ne darbinieki nevar nākt no rītiem un strādāt attālināti vai studēt attālināti bibliotēkā. Ja mājās vai darbā nav tādas iespējas. Kad sāks lnb domāt par cilvēkiem, kuriem nav pus dienu laiks gaidīt kad šī iestāde atvērsies? Dažreiz pat rindas stāv pie atvēršanas, kāpēc nevaram strādāt normāli visu dienu?
Elektronika Serviss - Krapšana.slikts serviss
Кто знает куда обратиться потому что я так это не оставлю.что за мастера там сидят.все матные слова хочется на них написать.купили телевизор отработал месяц.начал глючить .смотреть не возможно.флеш карту он не видит не в какие приложения не зайти.словом пустой ящик.отдали в ремонт по гарантии пролежал он у них месяц.написали что поменяли материнскую плату флеш входы вайфай ВРАНЬЕ ничего не сделали привезли домой все без изменений.на сл день отвезли обратно.через 5 дней вернули диагностировали...
220.lv - Slikts serviss
Kad visi pārdevēji orientēti uz labu servisu un pārdošanu, 220.LV dara visu, lai tu nenopirktu.
Pircējam nav jāzina, ka viņiem vairāki piegādātāji. Tas noteikti ir vairums e-veikaliem. Tā ir viņu iekšējā lieta. Pasūtījumu veicu 220.lv mājas lapā, viss! Tagad viņi man saka: tie esam mēs, bet neesam mēs. Absurds! Man par pirkumu atteicās ņemt samaksu daļu ar karti un skn. To nevarot veikt dēļ piegādātāja. Nu nevar, tad nevar. Pārdošanas nulle, lai sūta atpakaļ preci. Rezultātā naudu par...
Roberts Berķis - Pazuda ar iemaksāto naudu.
Loguveikals.lv pārstāvis 91.gadā dzimušais Roberts Berķis 2020 gadā saņēma apmaksu par Logu pasūtījumu un pēc kāda laika pazuda .
Firmas mājas lapā nedarbojās.Nav sazvanāms un interneta saits nedarbojās.
Izskatās,ka firmu likvidējis.
Sākumā solīja,ka atgriezīs samaksātos 370 eiro.
Patērētāju tiesību centra lēmumu ,kur Robertam Berķim uzlikts par pienākumu atgriezt naudu ignorē.
Vaclavs Koržeņevskis - Slikts serviss
Šis cilvēks pasniedz matemātikas privātnodarbibas, viņu var atrast ss.lv sludinājumu portāla, tātad pasniegšanas metode nav tā labāka, nodarbība notiek pusotru stundu, kura parasti sākas minūtes 10 vēlāk, un visas nodarbības laika tiek doti piemēri risināšanai un nekas netiek skaidrots, kas nekādīgi neatbilst nodarbības maksai kura ir 18€ par 1.5h
Rimi - Žurkas
Labdien! Lieta tāda, ka jūsu veikals ir manai mājai tieši aiz sētas. Saprotams, ka jūsu produkcija ir labs mielasts dažnedažādiem grauzējiem. Tagad uz pavasara iestāšanos laikam sadzimusi jaunā paaudze, ka cenšas ielīst manā mājā. Diemžēl neesmu tik bagāts, lai sapirktu indi arī jums, tāpēc ceru, ka plānojat kaut ko darīt šajā sakarā. Paldies!
Riga,Barona centrs - vienaldziba uz sudzibu
7februari pl.10;46,atnacu nodot plastmasa pudeles Rimi Barona centra,un kad nogaju pa trepem leja, uzkapu uz sasistas pudes aso galu,es noniemu zabaku un ar speku izvilku stikllu no zabaka,aizgaju pie Rimi vaditajas Daigas,izstastiju situaciju,paradiju leja pie aparatiem sasistos stiklus uz ko vaditaja pateica, ka pazinjos uz galveno ofisu,pec kada laika pieprasija no manis iesniegumu,kuru es 07.02.2023.uzrakstiju.Pec divam nedeljam dels uzrakstija elektroniski par so gajumu Rimi,vinju...
Moshmans SIA - Плохой сервис, Некомпетентность, Грубость (Хамство)
Представилтели данной компании позвонили и предложили услугу по смене счетчиков для воды. За дополнительную плату (5 евро), данная компания должна была сдать показания счетчиков в домоуправление. Когда пришло время сдавать показания счетчиков, показание счетчика холодной воды не соответствовало данным с базы данных управления. Позвонив в компанию, трубку подняла оператор Сабина, которая очень долго не могла понять сути проблемы и настаивала на правильности данных. Поведение во время беседы было...
Stockmann - mulsinošs marķējums produktas "Žāvētu mango šķēlītes" STOKMAN veikalā
neatbilstošs marķējums LV valodā uz produkta (cukura daudzums, produkta sastāvs) - atšķiras no informācijas EN un LT valodās.
Produkts- ŽĀVĒTU MANGO ŠĶĒLĪTES, kuru izplata SIA "Baltic Rock" ELVI veikalos, STOCKMANN, TOP veikalos un citās tirdzniecības vietās. Marķējuma foto ir pievienotas/
Bite - Maldināšana, lai tikai noslēgtu līgumu
Februārī saņēmu zvanu no Bites ar piedāvājumu GO3 izmantot 6 mēnešus bez maksas, pēc tam par standarta cenu. Es vēl sarunā speciāli pārjautāju vai pēc 6 mēnešu atlaides laika, varēšu pārtraukt šo līgumu, jo mums jau ir GO3 mājās un šo noformētu mammai tikai uz bezmaksas laiku un darbiniece man teica, ka jā varēšu pārtraukt līgumu pēc bezmaksas perioda, samaksājot tikai dažus eiro par līguma laušanu (līdz 10 EUR nosauca summu). Līgumu kārtīgi izlasīju tikai tagad un sapratu, ka līgumu laužot...
Mylook - Preces ar beigušos derīguma termiņu
Iegādājos šajā interneta veikalā kosmētiku. Divas no trim precēm atnāca ar pagaišgad beigušos derīguma termiņu. Kad sazinājos ar veikalu, man piedāvāja nosūtīt nederīgās preces atpakaļ un solīja atgriezt par tām naudu. Cerēju, ka uzņēmums panāks pretī un nodrošinās bezmaksas atgriešanu vai uzreiz atgriezīs naudu, jo nederīgas preces saņēmu tikai un vienīgi uzņēmuma darbinieku vainas dēļ. Taču tā nenotika. Kad aprēķināju, cik man izmaksās atpakaļsūtīšana uz Tallinu (kur atrodas uzņēmuma...
220.lv - Nepilnīga prece,bojāta,veikals nevar nodrošināt atpakaļaizvešanu
Pasūtījums Nr.20077878,piegādāts 14.03.,rakstāmgalda iepakojumā trūkst skrūvju komplekta,15.03.sūtu e-pastu un zvanu "palīdzības centram,uz pastiem atbildes nepienāk,telefoniski iesaka gaidīt,līdz vienojos par sūtīšanu atpakaļ.Pakojot preci,kostatēju skrāpējumus,fotogrāfijas par paku daudzumu un skrāpējumiem nosūtīju.20.03.tiek pieteikts kurjers,kuru gaidu otro nedēļu.Uz maniem zvaniem darbinieki atrunājas un iesaka gaidīt,jo kurjerdienests esot pieteikts.Mans patreizējais jautājums ir-cik ilgi?Par "sagādātajām neērtībām"un naudas atmaksu pagaidām klusēju.
Jelgavas autobusu parks - Izsēdināja bērnu no autobusa.
Bērns brauca uz skolu un norēķinājās ar karti šoferis teica ka nepietiek līdzekļu kaut uz kartes bija 1.30€(jautājums cik tad maksā Jelgavā biļete vai tad nav 0.85€?).Jelgavas pilsētas 2autobuss kurš brauca no Svētes,bērns brauca no Bērzemnieki pieturas 8.58 un tad šoferis bērnu izsēdināja pēc dažām pieturām un tālāk uz skolu bija jāiet ar kājām.
Mego - Apsardze
DRAUSMĪGS apsargs. Uzvedas pretīgi un nepieklājigi. Atļaujas atvert savu muti vaļā UN pieskarties klientiem, kuriem aizrāda par neko. Mego picas ir indīgas. Mego apsargs tik pat indīgs. Tikko ka pieskaras ar savam smirdigajam rokam SVEŠIEM cilvekiem, man paradas velme izpirst savu sirdi ara no kermeņa. Es gribu nosprāgt katru reizi, kad viņš izvelk savu ģīmi no savas smirdīgās būdas. Viņš ir loti naidigs, pat dejot neļauj. KURŠ AIZLIEDZ CILVĒKIEM DEJOT? Atbilde: Imantas Mego apsargs. Kr4 (-100) zvaigznes no 5.
ANDRIS NOVOŽIHAREVS - KRĀPNIEKS, SLIKTS MEISTARS, AFĒRISTS
Reklamē sevi kā lielu meistaru, bet atbrauc, paņem naudu, salauž, pasaka, ka neko nevar izdarīt un nauda ir par atbraukšanu un pazūd. Kad zvani, izlamā, nomet klausuli, nobloķē numuru. Jāņem cits meistars. Ir dzirdēts, ka šis afērists apzog objektus, būvmateriālus un darba instrumentus. Melo un viltīgs kā čigāns. ESIET UZMANĪGI!
MK TRADE SIA -RD ELECTRONICS - Slikts serviss, nekvalitatīva prece, preču garantijas neievērošana
20.12..2022 RD electronics tika nopirkts putekļu sūcējs Ariete, tas darbojās īsu laiku, un 21.02.2023 tika atgriezts veikalā ar aktu APL0001113. Līdz 29.03.2023 prece nav ne remontēta, ne nomainīta, ne atgriezta nauda. Saņemt informāciju par procesu nav iespējams- neviens neko nezin. Tiek tirgota nekvalitatīva prece, turklāt netiek pildīti preču garantijas noteikumi, nekvalitatīvo preci apmainot, remontējot vai atmaksājot naudu. Saprotu, ka esmu nopircis nezināmas izcelsmes nekvalitatīvu draņķi, bet tirgotājiem tomēr vajadzētu izvērtēt piegādātās preces kvalitāti.