SIA INŽENIERKOMUNIKACIJAS direktors Михаил Вайман - Обман
SIA INŽENIERKOMUNIKACIJAS в лице директора Михаила Ваймана заказывали у нашей организации выполненеие части работ на муниципальных объектах. Все работы были сданы и оплачены в срок. Вместе с тем Михаил Вайман попросил выполнить ряд срочных, дополнительных работ. Котарые также были произведены в срок и приняты Михаилом Вайманом и представителями заказчика. После этого Михаил Вайман стал пропадать и жаловаться на "нехватку средств"! А через пару лет! просто заблокировал номера телефонов. И живёт дальше сытно и счастливо.
Rimi - nav kvalitatīvs produkts
Rimi veikalā Deglava ielā 100 15.martā iegādāts cūkgaļas gabals iepakojumā ar derīguma termiņu 22.marts. Izpakojot gaļu, degunā trāpīja sapuvušas, patēriņam nederīgas gaļas smaka! Esiet uzmanīgi,pērkot preces šajā veikalā! Derīguma termiņš negarantē produkta svaigumu!
Jānis Staģītis - Rokas aug no diras.
Piestāsta ka māk visu ko. Bet kad pienāk brīdis kaut ko reāli izdarīt- neko nemāk. Kad mēģiniesiet no viņa tikt vaļā. Gaidiet ciemos visas iespējamās institūcijas. Ā un vēl mazliet pasēdēs uz slimības lapas. Visu ko paņem rokās salauž, sabojā. Sevi uzskata par MEISTARU. Ko varu pateikt- Meistars protams ir- visu sadirst un sabojāt.
Jāņa Rozentāla skrējiens Saldū - Krāpšana
Biju bērniem nopirkusi skrējienu uz Jāņa Rozentāla skriešanas svētkiem samaksaju naudu pa trīs bērniem māsa izņēma numuriņus vakar Saldus sporta skola un šodien gribējām braukt uz Saldu nebija autobuss no Jelgavas līdz ar to ne medaļa par kuru es biju samaksājusi un māsa aiznesa atpakaļ numuriņus un viņi atdeva citiem kaut gan es biju samaksājusi par to kur loģika
Maxima - krāpšana
Jau kuru reizi sastopos ar to, ka cenas nesakrīt. Uz preces ir uzrakstīta atlaide, bet kad eju uz kasi, atlaides nav. Ar to es sastopos Zemes ielas maximā un arī Saharovā 20a.
Precei nosaukums ir Rollini ar sieru un spinātiem. Ar atlaidi cena jau kādu mēnesi nemainās.
Stilīgi apavi - Nekvalitatīva prece
Apaviem nav nekādas kvalitātes, šie jau ir trešie apavi kurus iegādājos ar cerību ka tomer iepriekš nav paveicies. Bet šorīt ejot ārā gandrīz paliku bez zoles, vilkti ir ļoti maz tāpēc tā tam nevajadzētu būt! Nezinu no kādas kreisās ķīnas brāķu iestādes viņi iepērk preci bet lūdzu nepērciet neko no viņiem, lai nevairo mums šo iestādi Latvijā!
Pasažieru vilciens - Pasažieru vilciens
Sveiki
20.12.2024 es VIVI aplikācijā pirku 2 biļetes 1 dienai Liepāja-Rīga,apmaksas laikā VIVI aplikācija uzlika Lielupe-Rīga 2 biļetes 1 dienai,es sūtiju VIVI naudas pieprasijumu par neparezajām biļetēm kuras VIVI aplikācija man uzlika,VIVI man to naudu nav atgriezusi
zebud meistarklases - slikts serviss
Liepājā, Graudu 17 tika organizēta trauku un pulksteņu liešanas meistarklase, kurā tika solīts, kā mājas lapā norādīts - šādas nodarbības ļauj ikvienam, neatkarīgi no pieredzes līmeņa, attīstīt savas radošās spējas un iemācīties veidot skaistus, funkcionālus priekšmetus, kas kalpo gan estētiskam, gan praktiskam nolūkam. Taču meistarklase notika slikti apgaismotā telpā, meistare tikai pašā nodarbības sakumā nodemonstrēja trauku liešanu un masas sajaukšanu. Pulksteņa liešana nenotika viņa...
Rimi - Грязь
15.03.25 Грязь, вонь, мусор у входных дверей. На замечания работникам, был получен ответ - дворник не вышел на работу некому убрать. На вопрос почему никто не может убрать, был получен ответ - это не их работа. На вопрос поченне убрал директор магазина, был получен ответ у него выходной. Зачем я вообще пошел в РИМИ в этот день? Я возвращал сырный салат, которым отравилась моя жена, который был куплен 14.03.25 со сроком использования до 17.03.25. А так, этотпросто факинг вонючий РИМИ...
Tele2 - Slikts serviss
Интернета нет, днём бывает 15-20 мб/c. Вечером он магическом образом пропадает совсем (0.5 мб/c). Думали дело в роутере, пошли к ним с условием, что они дадут нам роутер на проверку и в течении 14 дней можно вернуть без каких либо проблем. Проверили, проблема осталась, вернули роутер. Они вместе с этим роутером подсунули договор на два года, теперь чтобы их покинуть нужно платить штраф 105 евро. Хотя оператор явно сказал, что мы подписываем бумагу только как то, что мы взяли роутер и должны...
Rīgas pašvaldības policija - neobjektīva attieksme pret situāciju
Поставили штраф за парковку,где,по мнению муниципальной полиции нельзя ставить машину, объясняя это тем,что машина мешает проезду,хотя ранее они приезжали и я стояла на том же месте, и не дали штраф,учитывая то,что я никому не мешала,хотя машина,которая стояла напротив меня стояла на тротуаре и там невозможно проехать,не нарушая правил дорожного движения,но почему то получила штраф только я. Рядом находится еще 3 дома с идентичными дворами, где машины стояли точно так же, как и моя, но и у них штрафов не было.
AirBaltic - Drausmīga aviokompānija.
Uzmanaties no tā, ja pērkat internetā kādu savu ceļojumu ar tālāku galamērķi. Nopirku biļetes internetā. Savienotais reiss. Rīga - Dubaja un tālāk. Pērkot aviobiļetes nekur neuzrādijās ka būs jālido 6,5 stundas AirBalticā.(Ir pierādījumi). Ierodoties Rīgas Lidostā, opāāā, šie priekšā. Viss būtu labi, var paciest tā gaisa tramvajiņā neērtības. Bet lidojot tik garu lidojumu, pat ūdens jāpērk par 3 eiro 0,5 litrīga pudelīte. Nemaz nerunāsim par slitu tēju vai kafiju. Tad kad to stāstiju "Emirātu"...
Galdnieks Andris Grīnbergs - Nekvalitatīvs darbs
Pasūtīju dzīvokļa ārdurvis (masīvkoka) pie Andra Grīnberga. Vienojāmies par cenu 800 eiro. Noņemot mērus durvīm nepiefiksēja uz kuru pusi veras durvis. Meistars pieprasīja uzreiz avansā pusi no summas 400 eiro, (neizsniedzot pretī nekādu dokumentu) maksājums tika veiks ar bankas pārskaitījumu, ko vēlāk atgrieza atpakaļ. Pēc vairāku mēnešu gaidīšanas rezultātā durvis bija uztaisītas uz pretējo vērtnes pusi. Meistars apsolīja kļūdu labot, un izgatavot citas durvis uz pareizo vērtnes pusi. Prasīja...
Rēzeknes gaļas kombināts (kiosks) - Испорченный продукт
15.03.2025 купил колбаски кабанос classic и с трюфелями в ргк киоске. С трюфелями была вся с плесенью, а вторую вздутую даже не открывал. Может она и нормальная была. Деньги не вернули так как чек не взял - сам виноват. Но продукт им оставил.
Riepu Garāža - Slikts serviss
Aizvedu auto uz savirzes regulēšanu un beigās nenoregulēja līdz galam, jo bija slinkums čakarēties ar skrūvju karsēšanu, lai atvilktu vaļā. Paņēma 20 eiro, bet tas nemaina faktu, ka man vēlreiz būs jāved auto. MMK servisā, nekad nav bijušas, tādas problēmas. Attieksme pret darbu kā garāžās pie "Vasjas". Ja nevēlas strādāt pa sestdienām, tad labāk nenākt uz darbu.
Vtu Valmiera - Slikts serviss
Labdien vakar tika braukts ar reisu no Valmieras uz rīgu plkst17:00 un riga bija jaiet 19:10 bet autobus autoosta iebrauca 19:19 ka nakamais autobus iet 19:20 knapi paspejam uz nakamo jo dabuju stadinat autobusa pieskrienot pie platfomas nacas stadinat un soferis kavejas 10 min strap pieturu vietam
Lāči - Slikta apkalpošana
Kafejnīca strādā līdz 21:00, bet 19:30 pārdevēja neielaida mani pie galdiņiem iedzert kafiju, ļoti aizkaitināti paskaidrojot, ka grīdas jau ir izmazgātas. Ļoti slikti pārdevēji šajā kafejnīcā – dusmīgi, nervozi, acīmredzot tāpēc tur nekad nav apmeklētāju un visa produkcija ir sakaltusi.
Līvānu centra aptieka - Slikts serviss
13.03.2025 datumā aptieka atvērās tikai 08:30, kaut gan darba laiks ir norādīts no 08:00. Sieva stāvēja pie durvīm no plkst. 08:14. Sieva teica, ka vairāki klienti pirms viņas jau nesagaidīja aptiekas atvēršanos. Slikts serviss. Lūdzu veiciet pārrunas arb darbinieci, lai dienu pirms darba neaizdzerās. Sieva aptiekā atstāj ne mazums naudas. Došos uz citu aptieku.
M79.lv - Плохое и долгое обслуживание
При получении товара в центре обслуживания клиентов столкнулся с длительным ожиданием получения товара и плохим обслуживанием , заключающимся в игнортровании моих прав , как прав клиента и покупателя.Крайне не рекомендую принимать участие в финансовой поддержке данного финансового учереждение по причине неуважительного отношения к отдельному виду покупателей использующим другие виды коммуникации с обслуживающим персоналом.
Viesītes veselības un sociālās aprūpes centrs - Pavāre
Labdien.Es jau ilgu laiku novēroju mūsu iestādes pavāres īpaši vienu ( Tatjanu),jo esmu ievērojusi, ka viņa mājas iet ar ļoti pilnu somu, bet no rīta atnākot soma ir ļoti tukša. Es saprotu, ka ēdiens paliek pāri un dažkārt mājās kā pietrūkst, bet vai tiešām savu ģimeni barot uz slimu cilvēku rēķina nav kauna.Pareizi algu alkoholā iztērēta, redzu, ka tas tiek pirkts principā katru dienu.Dažkārt arī kāds kokteilis darba laikā izdzerts.Vai tiešām cilvēki, kuri maksā par savu ģimenes locekļu aprūpi ir jāpabaro arī viņas ģimene?