Mājas santehniķa pakalpojumi - Krāpšana, slikts serviss
Vēlos brīdināt citus par ļoti negatīvu pieredzi ar santehniķi no ss.lv.
Izsaucām meistaru, jo dušā bija ļoti mazs ūdens spiediens. Paši neesam speciālisti, tāpēc nolēmām neko nejaukt un uzticēties “profesionālim”.
Atbraucot, meistars jau no paša sākuma uzvedās rupji un nepatīkami, ar attieksmi, it kā mēs būtu vainīgi, ka viņam jābrauc. Viņš pat normāli neizskaidroja problēmu un neko nepārbaudīja.
Visa “remonta” būtība bija tāda, ka viņš vienkārši noņēma mazu filtra sietiņu no dušas galvas un...
RSU Stomatoloģijas institūts - Ignorējoša attieksme un pazemošana pēc nacionālās piederības.
Приехала в регистратуру с острой болью специально с человеком-переводчиком, потому что сама плохо знаю латышский. Он заранее уточнил в регистратуре, есть ли возможность объяснить проблему на русском (в случае отказа он бы переводил сам). Ответ был положительный. После того как женщина выслушала мою проблему, последовали вопросы в стиле: «А что с тобой не так? Откуда ты приехала? Почему не говоришь по-латышски?» - при том, что я стояла с адской болью и пришла с переводчиком именно чтобы никому...
GETCAR SIA - Slikts serviss
Ļoti nepatīkama pieredze ar šo uzņēmumu. Es plānoju iegādāties Tesla Model 3 2019 Long Range.
Es iztērēju savu laiku un naudu, gatavojot novērtējumu un dokumentus. Pārdevējs nevarēja atbildēt pat uz vienkāršiem jautājumiem.
1. Kad es satiku Romanu, viņš teica, ka auto izlaiduma datums ir 2019. gada beigās. Reģistrācijas apliecībā bija norādīts, ka tā ir 2019. gada martā (gada sākums). Tā nav liela problēma, bet tas gan ietekmē garantijas periodu. Nav saprotams priekš kam maldina ar to, ko...
IMA Signāls - Servisa meistara vāja kompetence.
Bija slieksnim korozijas bojājums. Kad servisā bojājums bija apsekots, bija zvans no meistara par to faktu. Uz jautājumu cik tas maksātu salabot, meistara atbilde bija: " Es nezinu, varbūt 100 Eur, varbūt 200 Eur". Tad pa šo remontu kopsummu es uzzināju kad viss bija pabeigts un tas maksāja 516.80 Eur ar PVN. Tas bija ļoti nepatīkams pārsteigums. Jo krietni parsniedza atvēlēto summu uz remontu. Ja servisa maistars būtu speīgs pareizi novērtēt izmaksas, tad es ar to rēķinatos vai atteiktos no remonta šinī servisā.
Maijas dārgumi - Krāpšana, maldināšana
Šī online firma, reģistrēta it kā Latvijā pārdod preces ar aprakstu ka tās ir rokām darinātas, sudraba, zelta utt. Lapas sākumā ielikta veca tante garāžā ar rotas lietām un aprakstu ka viņa taisa rotas. Šai dāmai nav nekāds sakars ar firmu, rotas nav rokām taisītas. Neviena no rotām, kā aprakstīts, nav sudraba vai zelta. Visas rotas nāk no Ķīnas un ir zemas kvalitātes. Tieši tādas pašas rotas ir atrastas temu lapā par 10 reižu zemāku cenu.
Daļano rotām atnāca pēc 3 nedēļām, dažas vēl nav atnākušas.
Directmarketing Ou - Uzbāzīgs telemārketings, ignorē pieprasījumu izslēgt no datu bāzes
Bella Lab, Direct Marketing. Zvana un saka, ka veic aptauju. Ja piedalīsieties aptaujā - “apsveicu”, tālāk jums zvanīs un piedāvās produkciju. Kad atteicos un noliku klausuli, pēc laika zvanīja atkal. Pagāja aptuveni pusgads un nu, šodien zvanīja atkal, lai gan pēdējā sarunā teicu, ka pieprasu lai manus datus vairs neizmanto jo mani neinteresē viņu produkti.
CDzP - Krāpšana
Man ir zināms, ka minētais apsaimniekotājs nodarbina darbiniekus bez noslēgtiem darba līgumiem, kā arī netiek izmaksātas algas par padarīto darbu.
Darba līgumi netiek noslēgti;
darbinieki netiek oficiāli reģistrēti;
alga tiek maksāta daļēji vai netiek maksāta vispār;
darba samaksa tiek solīta mutiski;
darba devējs izvairās no atbildības un nemaksā nodokļus.
Casablanka Shop - Krāpšana
Vēlos brīdināt citus patērētājus, kuri apsver iespēju iegādāties preces veikalā casablanka shop. Iegādājos preces ~ 50 eiro vērtībā Casablanka shop pirms vairāk kā 2 nedēļām, sazinoties ar veikala vadītāju Olgu Kambalu instagram un naudas pārskaitījumu veicot uz kaspara kambalas Lietuvas bankas kontu. Man nav ne piegādātas preces, ne veikta naudas atmaksa, ne sniegts skaidrojums, kāpēc tāda kavēšanās notiek, ne arī atvainošanās par šo nepatīkamo pieredzi, kā arī atbildes uz manām pēdējām...
Omniva - To var nosaukt par krāpšanu!
Pasūtot internetveikalā preces, omnivā norādīju adresi - uz kurieni preces sūtīt!
Pēc kāda laika atnāk sms no omivas - jūsu paka pienākusi! Bet... Pavisam cita pilsēta!
Zvanu omnivai - kā tad tā? Man bija norādīta pavisam cita adrese!
Man atbild: jūsu omnivas profilā ir ierakstīta primārā adrese - tas nekas, ka jūs norādījāt citu adresi - mēs internetveikala sūtījumus vienmēr sūtām uz primāro adresi, kas ir norādīta profilā, jo interneta veikali ar adresēm bieži kļūdās!
Un tagad, lai...
Adriana Miglāne - Krāpšana
Diemžēl tiku maldināta mēneša garumā no Adrianas Miglānes puses, viss info redzams pievienotajos attēlos.
Pasūtīju dziesmu vīram uz Valentīndienu, pēc Adrianas ieliktā video tik tok, diemžēl dziesmu nesaņēmu un nauda arī netika atgriezta, no Adrianas puses saņemu tikai solījumus, ka dziesma būs gatava ir pēc kautkada noteikta laika,
Drogas - Slikta apkalpošana, uzņēmuma iekšējās politikas izpauzēšana citām fiziskām personām
Ļoti pretīga attieksme no vadītājas Solvitas Putnes. Ir zināms , ka ņem naudu no seifa ,kā arī no kases aparātiem un izmanto savām vajadzībām, dažreiz summas pat iet simtos. Izpauž veikala iekšējo informāciju publiski daloties ar to saviem "draugiem". Pretīga attieksme pret klientiem ,kā arī pret saviem darbiniekiem. Šādi personāži nedrīkst strādāt klientu apkalpošanas sfērā ,jo tas bojā uzņēmuma reputāciju un attur iepriekšējos klientus turpināt iet uz veikalu iepirkties. Izpauž informāciju par darbinieku algām un ikmēneša bonusiem.
Rīgas Satiksme - Slikts serviss
Cik ļoti ir apnicis, ka klusām tiek atcelti daži 11. Trolejbusa reisi no ieriķu ielas.
Nepietiek ar to, ka trolejbuss jau sen nekursē brīvdienās - tas arī darba dienās kursē dīvaini.
Ir apnicis steigā meklēt alternatīvus maršrutus un izsaukt taksi tikai tāpēc, ka kāds reiss vienkārši neatbrauc.
Vizualadiagnostika, veselības cents 4 - Krāpšana, slikts serviss, nekompitence, korupcija
Dikti un no sirds Iesaku visiem turēties pa gabalu no vizuālas diagnostikas kaktu utainiem kantoriem, utainas atejas. Vadība aptaurēta un augstprātīgā, uz ēpastiem neatbild. Normāli ļaudis turas tālāk no smirdīgiem šitiem šarašķina kantoriem, meklēt tur nav ko. Komunikācija un ētiskuma nekāda. Netērējies savu laiku šai zabegalovkai. Cienījamie un godprātīgi ļaudis šo kaktu kantorīti neapmeklē.
Adekvāti ļaudis nekad neapmeklēšu tādus bomžatņikus. Šitie deģenerāti vien var sniegt bezjēdzīgu Mākslīgam intelektam līdzīgas komentārus šajā lapā. Galīgas pastalas!
Puresmile.lv - Slikts serviss
Loti smuka majaslapa, akcijas uz elektriskam zobu birstēm. Visu atsuta, bet ja vēlāties izmantot atteikuma tiesības un 14 dienu laika atgriezt preci atpakaļ - tas nebūs iespējams. Jo uzņēmums uz e-pastiem neatbild, adrese kur sūtīt nav zināma. Sūtīju viņiem kādus 10 epastus, un tad iesaistīju Ptac, kas palīdzēja. Uzņēmums atsūtīja e-pastu, es veicu preces atgriešanu un saņēmu naudu atpakaļ. Peča nieka 6 mēnešu stresa. Neiesaku šo e-veikalu.
Vtu Valmiera - Pabrauc garām
Šoferītis pabrauc garām pieturā esošam bērnam, kurš gaidīja autobusu, lai tiktu uz pulciņu Valmierā. Pieturā, gaišā dienas laikā un bērns, redzot braucošo autobusu, stāvēja un gatavojās iekāpt, nevis sēdēja vai nepievērsa uzmanību, bet autobuss tā arī nepiestāja pieturā. Rīga - Valmiera posmā.
Sebrulaim SIA - Krāpnieks
Uzmanieties, no uzņēmēja! Veicam viņam pakalpojumus iekšpagalmā remontdarbus. Sakas problēmas sakuma ievedot materiālus, neveica atmaksu par materiāliem velkot garumā kamēr izdarījām darbus un kad nobeidza darbus, solīja atmaksāt visu, bet čakarēja prātu, ka vajag bankas ierakstīt, ko izdarījām nosūtot pieprasīto informāciju, bet tas deva krāpniekam laiku nozust un beigās nenorēķinoties, paliekot parāda 6480euro un beigās skarbāk telefona sakot sarunu, nolēma nobloķēt. Sia"sebrulaim" jur. Adrese sebru iela 3, Sēbruciems, Babītes pagasts, Mārupes novads, lv-2107
A-Time SIA - Nekvalitatīvs darbs
Trīs gadus atpakaļ, tika uzlikts žogs, kur pēc gada, jau sāka vērpties vārtiņi un uz šo brīdi, viena žoga daļa ir šķība, gāžas riņķī! Vieni vārti ir šķībi, nav aizslēdzami, otri, neveras ciet, jo stabs ir sagāzies! Uz lūgumu, atbraukt un salabot, nav atbildes!
Gjensidige - Mājokļa apdrošināšnas polise - naudas izkrāpšana
Iegādājoties mājokļa apdrošināšanas polisi gjensidige darbinieki piedāvāja pie reizes apdrošināt ģimenes locekļus. Nodomāju - super! Bet, pienāca brīdis, ka ģimenes loceklis cieta nelaimes gadījumā un gāja bojā... Un tad sākās atrunas... Izrādās, ka nelaimes gadījums ir noticis neievērot noteikumus, apdrošināšanas polisē nav norādīts patiesā labuma guvējs u.c. pērkot polisi ne reizi neviens darbinieks nepieminēja, ka, ja ar kādu ģimenes locekli notiks nelaimes gadījums, tad apdrošināšana...
Transcom - Slikti darba apstākļi
Nesen beidzu tur darba attiecības. Uzņēmuma politiku nemotivē darbinieki, kuriem ir sasniegumi, bet gan ērti darbinieki, kas izpatīk savas grupas vadītājiem un priekšniekiem. Agrāk bija vecie darbinieki ar grupu vadītājiem, un ar tādu sastāvu pat spējām paciest agresīvus KPI un normas, bet, kad vecie darbinieki masveidā aizgāja un grupu vadītāji tika aizstāti ar cilvēkiem, kuri nesaprot, ko viņi dara, un nezina, kā vadīt grupu, tagad valda haoss. Ikviens dara to, ko vēlas, saka, ko vēlas, un neviens par neko nav atbildīgs. Par šādu algu nervi tiek sabojāti par neko.
Abi 2 - Slikts serviss
Apmeklējuma laikā saskāros ar nepieklājīgu un rupju attieksmi gan no sekretāres, gan no priekšnieka puses. Komunikācija bija necieņpilna un neprofesionāla, kas radīja ļoti nepatīkamu pieredzi.
Papildus tam radās iespaids, ka priekšnieks centās apkrāpt. Cenai par drukas pakalpojumu, vajadzēja būt 7 eiro, taču vēlāk tā pēkšņi tika paaugstināta līdz 10 eiro ar skaidrojumu ka sen nav 7 eiro bijis, kaut vai pazistamās nesen bija nākušas printēt to pašu ko mēs un viņām bija 7 eur.