InCredit Group

InCREDIT GROUP, SIA
Adrese: Kr. Barona iela 130 k4,
Rīga
Latvia - LV-1012
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67199100
Informācija: Pārkreditācija, kredīts auto iegādei, naudas kredīts, kredītlīnija.
Darba laiks: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
10:00 - 17:00
slēgts
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Līzings un Kredīts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

83%
Sūdzības
29
Atrisinātas
24
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

InCredit Group - Sūdzības un atsauksmes

InCredit Group - Slikts servis

Slikts servis Esmu 4 bērnu mamiņa, bērnam skolas vajadzībām gribēju panemt datotu uz nomaksu un tas nav iespejams, Saka parāk maz ieņēmumu un viss. Teicu lai pārskata vēlreiz, bet viņi pat neapsver domu pārskatit un vis, prasīju lai apskatās informāciju, ka par 3 bērniem saņemu uzturlīdzekļus no citas personas, viņiem tas ari neintereseja un bija vienalga, jautaju ka berns lai macās, atbilde nedodam jums kreditu un viss.

InCredit Group - Apkalošana

Apkalošana Apkalpošanā nelaipna. Par pārmaksu neviens neko nesaka. Cilvēks kurš dzīvo laukos kur nav pasta un pats fiziski netiek nekur, nav nekādu alternatīvu saņemt savu pārmaksāto naudiņu, ta vietā konsultants netic nekam ko tu saki! Lai visu izdarītu internetā arī nav iesējams jo sūta tikai iesniegumu kurā nav Smart Id pielikums!

InCredit Group - Krāpšana

Krāpšana Incredit izsniedza aizdevumu, mājaslapā un piedāvājumā nekas netika minēts par 10% summu, kas jāmaksā, pēc tam kad parakstījos, tad ieskaitīja naudu kontā un atsūtīja līgumu, kur bija minēti 10%, ko nesaņēmu, bet bija jāatmaksā..

InCredit Group - Atteikums aizdevumam bez pamatojuma

Atteikums aizdevumam bez pamatojuma Firma, kura izceļas ar īpašu nekorektumu! Uz jautājumu, kādēļ man liedz veikt aizņēmumu, atbild, ka tai nekas nav jāpaskaidro. Uzskatu, tā ir diskriminācija! Man ir tiesības baudīt savas cilvēktiesības uz vienlīdzīgiem pamatiem ar citiem indivīdiem bez jebkādas diskriminācijas. Šādu pieeju paredz Eiropas cilvēka tiesību un pamatbrīvību aizsardzības konvencija.

InCredit Group - Двойная переплата процентов

Двойная переплата процентов Заключили договор покупки товара в лизинг. Все платил раньше срока... Как только сделал две проплаты на перед в одном месяце - сразу начались проблемы... По факту, и графику, следующая оплата в декабре, однако получаем сообщение, что якобы за октябрь не заплачены проценты... Хотя все уплачено до декабря... Мягко говоря - странно!

AtrisinātaInCredit Group - Jūtos vīlies

Jūtos vīlies Veicu pieteikumu caur Altero, nepieciešama summa bija 9000 eiro. Kurus man labprātīgi piedāvājās aizdot Incredit group, pagājuši ir 11 mēneši ar maksājumu summu 215.1 katru mēnesi samaksas datums līdz 19.15.11 biju veicis šī mēneša maksājumu, vakardien 20.11.20 vēlējos atdot visu summu kura uzrādijās 915Veicu pieteikumu caur altero, nepieciešama summa bija 9000 eiro. Kurus man labprātīgi piedāvājās aizdot incredit group, pagājuši ir 11 Mēneši ar maksājumu summu 215.1 katru mēnesi samaksa...

AtrisinātaInCredit Group - издевательство над клиентом

издевательство над клиентом Попробовал взять товар в кредит. Магазин сотрудничает с названной фирмой. Подал заявку. Очень скоро позванили и попросили прислать выписки с банковского счета. После отправки снова позванили и задавали вопросы в течении полу часа. Ответил на все, стал ждать ответа. Где-то через час позвонили и пригласили в филиал. Признаюсь, обрадовался. Отпросился с работы. Приехал в филиал, подвергся такому же допросу, какому подвергся по телефону. И вот итог, отказ. Неужели сразу по телефону нельзя сказать, что отказ и нужно издеваться над клиентами, гоняя их по городу?

AtrisinātaInCredit Group - Krāpšana

Krāpšana Bija kredīti paņemti ar veikala starpniecību uz TV un veļas mašīnu,tiku visu nomaksājusi pēc līgumiem,sms ar apmaksātu kredītu un ne epastu nesaņēmu dabūju zvanīt reizes 4 lai atsūta man sms par apmaksātu kredītu pilnā apmērā,šeit pēkšņi mistiskas summas parādas par vienu ir nesamaksāts 15.73 un par otro 33.92 sāku jautāt no kurienes man šīs atlikušās summas ja precīzi pēc līguma maksāju atbilde pilnīgi nesaprotama no viņu puses,un vēl gribu brīdināt ja ņemat summu teiksim 600 un esat...

AtrisinātaInCredit Group - Slikts serviss

Slikts serviss Pieteicos aizdevumam portatīvā datora iegādei. Pieteikums tika aizsūtīts ar Euronics veikala konsultanta starpniecību. Pēc brīža man piezvana pa telefonu incredit darbiniece un ļoti nepieklājīga formā paziņo ka nekādu aizdevumu man viņi nedos. Kad pajautāju kāds būtu atteikuma iemesls, man rupji tika nocirsts, ka nedosim un viss un nomesta klausulē. Kā tāds darbinieks var strādāt klientu apkalpošanas jomā?

AtrisinātaInCredit Group - Rekets

Rekets Paņemts kredīts, zaudēts darbs, scenārijs zināms visiem. Summa nav liela, palikuši 100 eur aptuveni. Un kā jums šķiet, kas klauvē pie manām mājas durvīm? Incredit group pārstāvji. Lieki piebilst, ka divi muskuļoti veči... 90tie atgriežas... Atdeva vēstuli, "draudzīgi" parunājāmies... Kas notiek Latvijā?

AtrisinātaInCredit Group - Labs darbinieks

Labs darbinieks Es atkal savukārt gribu paslavēt šī kantora darbinieku, diemžēl vārdu man neviens nevar nosaukt lai personīgi vai publiski pateiktos par sapratni, pretimnākšanu un pacietību. Tiešām milzīgs paldies tam cilvēkam kas ir saistīts ar manu kredītu. Vairāk tādus darbiniekus un cilvēkus mūsu valstī.

AtrisinātaInCredit Group - Slikta attieksme

Slikta attieksme Aizņēmos naudu trenažierim, pēdējā maksājumā samisējās un nesamaksāju laicīgi. Tā vietā, lai cilvēcīgi painteresētos kas un kā, sāka kasēt dienas naudu 1 euro ar centiem apmērā... Tā mans maksājums no 46 euro pēc divām dienām jau bija 48 ar centiem... Paldies par lielisko servisu... Vairāk šajā iestādē neko negribu aizņemties...

AtrisinātaInCredit Group Līzinga kompānija - Krāpšāna, slikts serviss

Krāpšāna, slikts serviss 10.12.18, samaksāju maksājumu divas reizes, rakstīju uz [slēpt]@incredit.lv, sanāca nelaipna runāšana un pēc kāda laika uzrakstīja, ka visa summa ir izmaksāta un nav neviena atvērta kredīta, kas jāmaksā un vēl ir pārmaksāti 31.60. Viena summa ir ņemta 26.06.17 150eur, otra 26.04.18 140eur. Kā tas var būt, ka vissi līgumi izmaksāti. Pēc laika parādīsies tie līgumi un summas arī ar parādu. Nosūtu failus, man visas vēstules arī ir, gribās visu mierīgi nokārtot.

AtrisinātaInCredit Group - Neadekvāta un neprofesionāla attieksme.

Neadekvāta un neprofesionāla attieksme. Uz jautājumiem ir neprofesionāla, neadekvāta, agresīva rīcība! Tika pārmests, ka esmu ņēmis kredītu, ka nedzirdu sarunā par atlikušo summu 100 eur, taču pirms nedēļas zvanot, 2 x pārprasot konkrētu naudas summu, uzrakstot uz lapas, veicot maksājumu - man tiek minēts 2 ciparu skaitlis! Pie telefona - agresīva runa, pazemošana.. Tagad maksāju 3 ciparu skaitli, jo ir uzkrājies sods! Varētu padomāt, ka cilvēks aiz laba prāta paņem kredītu, lai iegūtu īpašumā dažas lietas. Varbūt vajag padomāt...

AtrisinātaInCredit Group - Krāpšana, Slikta apkalpošana.

Krāpšana, Slikta apkalpošana. 3 Gadus atpakaļ paņēmu auto līzingu Viss bija labi līdz gadījās liela nelaime un cilvēkam pretī nenāk zvanu uz to sūd kantor sazvanīt nevar liek nost, stāstu kāda problēma ka valsts kavē maksājumu un 15 datumā nevaru veikt maksājumu. Viņiems uzdirst uz cilvēkiem pie pakaļas problēmas līgumu pārtaisīt bij 25 euro tagad 50 euro pa viena sūdu papīru.Kad valsts pārskait reizēm 18 reizēm vēlāk tad samaksāju un šā vai tā uzliek soda procentus, kaut vai tu pazvani un pastāsti situāciju viņiems ir...

AtrisinātaInCredit Group - Telefonsarunā pieprasa nosaukt personas kodu

Telefonsarunā pieprasa nosaukt personas kodu Telefonsarunā piedāvā risināt sarunu par kredītsaistībām, bet lai saruna varētu turpināties, pieprasa nosaukt personas kodu. Pie atteikuma nikni komentē, ka visi citi nosaucot savu personas kodu telefonsarunas laikā. Mani interesē, ar kādām tiesībām neklātienē tiek pieprasīti šādi personas dati. Šadus datus var prasīt tikai sarunā aci pret aci. Vai ne tā?

AtrisinātaInCredit Group - Soda nauda ne par ko

Soda nauda ne par ko InCREDIT ir parādījis nu visu- veicu maksājumu attiecīgajā datuma, par kuru ta jau maksāju komisijas maksu bankai par naudas pārskaitīšanu, ne vini neskatās ne uz to kad maksājums veikts, bet reģistrē maksājumu kad tad ienāk- respektīvi, samaksāju naudu piektdienā un viss laikā ka vajag, vini jau saņem pirmdien un es ka klients esmu vainīgs, ka starp Swedbank un SEB bankas kontiem nauda nenonāk tai paša dienā. Lidz ar to skatos, ka par šīm brīvdienām un lidz pirmdienai man ir uzlikta soda...

AtrisinātaInCredit Group - Kaut esu viņiem klients nedod lizingu

Kaut esu viņiem klients nedod lizingu labdien tātad šodien biju pieteikties auto līzingam visi man atteica un pat in Credit group man atteica kaut esu viņiem piesiets uz 3 gadiem un Nejau pa to mazāko summu pat nesu nevienu maksājumu kavējis . ļoti neapmierināts par viņa darbību.

AtrisinātaInCredit Group - Kredīta atteikums

Kredīta atteikums Kārtējais kantoris, kam vajag nabagus. Piesakos aizdevumam, mērķis auto iegāde. Nosūtu konta izrakstu, summa par pusgadu ap 12 tūkstošiem. Šie saka, ka redz, nevar pateikt oficiālos ienākumus. Mērķos skaidri gaiši norādīts, alga + citi income no darba. Nosūtu arī pašnodarbināta konta izrakstus, sāka pieprasīt vēl līgumus, ko tik vēl nē. Laulātā ienākumus, utt.. kas arī ir ap 600 EUR mēnesī. Interesanti, ka beigās vēl man prasa strādājošu galvotāju. Kas viņiem nepietiek, ka cilvēks var nopelnīt...

AtrisinātaInCredit Group - Saruna ar operatori Allu

Saruna ar operatori Allu 04. 04. 2015. Noslēdzu līgumu ar sia "incredit group". 04. 04. 2015. Telefoniski turpat veikalā, pērkot preci, vēlējos noskaidrot līguma nianses (25% atlaide aizdevuma procentiem un nepareizi norādīts atmaksas termiņš). Pa tālruņa numuru 67199100 neviens neatbildēja. Līgumu parakstīju.07. 04. 2015. Ar mani sazinājās alla no tālruņa numura 67199100. Uz maniem jautājumiem alla atbildēja asi, neiecietīgi, rupji, ka vajag lasīt līgumu pirms tā parakstīšanas. Nevarēja neko atbildēt par nepareizu maksāšanas datumu. Pirmo reizi, noformējot aizdevumu, saskāros ar tik nelaipnu attieksmi.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes