Biotude.lv

LD Stels SIA
Adrese: Bukaišu iela 2
Rīga
Latvia - LV-1004
(Noliktava)
Tālrunis: +371 27799922
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

33%
Sūdzības
3
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Biotude.lv - Sūdzības un atsauksmes

AtrisinātaBiotude.lv - Nav piegādāta prece

Nav piegādāta prece 2022. Gada 16. Martā veicu pasūtījumu internetveikalā biotude.lv. Pēc 16 dienām, 2022. Gada 1. Aprīlī prece joprojām nav saņemta un nav nekādu ziņu no kompānijas, kad konkrēti prece tiks piegādāta. Uz e-pastiem neatbild, uz zvaniem neatbild laikam vienkārši nospiežot neatbildēt, jo zvani pārtrūkst un man nav pat iespēju gaidīt uz savienojumu kā jebkurā citā kompānijā.

E El_Mundo 01.04.2022
Komentāri 0 Veikali

Biotude.lv Siberika veikals - Slikts serviss

Slikts serviss В текущее время во всех магазинах существуют ограничения. И это нормальное явление. В данном магазине 2 человека. Продавец очень некорректно попросила выйти покупателя с пустой корзиной и пропустить следующего. Уважаемый продавец, после данного вопроса отпало всякое желание продолжать покупку в магазине. Следует подождать, когда выйдет один и пригласить зайти следующего. Нахождение в магазине не превышало и 10 минут. Вопрос «вы что то покупает или как? » не приемлемо даже на базаре. Следите за качеством речи и культурой общения с покупателями.

Siberika - Valsts valoda

Valsts valoda 08 10.2019. Pērkot dāvanu pārdevēja gados, blondīne matiem (tatjana?) atteicās runāt latvišu valodā. Piedāvāja par produktiem stāstīt krievu vai angļu valodā. Beigās krieviski arī nerunāja. Lai gan darba prasībās prasītas ir valodu zināšanas. Liek noprast, ka latvieši nav gaidīti. Diez kā pret citiem klientiem attiecās šis kolektīvs? Ieteicams pievērst uzmanību komunikācijas mākslai.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes