Kolonna

SIA Douglas Latvia
Adrese: Kalēju iela 9/11
Rīga
Latvia - LV–1050
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: + 371 67240445
Fakss: +371 67242012
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
129
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Kolonna - Sūdzības un atsauksmes

Kolonna - Piedāvās stilu, kas atbilst jūsu personībai

Piedāvās stilu, kas atbilst jūsu personībai Salons Kolonna tc Spice vienmēr sniedz izcilu pakalpojumu, gan griežot, gan krāsojot matus. Esmu vienmēr apmierināta ar rezultātu, un viņu profesionālā komanda rūpīgi izpratīs jūsu vēlmes un piedāvās stilu, kas atbilst jūsu personībai. Noteikti iesaku Salons Kolonna tc Spice tiem, kas meklē augstas kvalitātes frizūru un draudzīgu atmosfēru.

K Ketty_mu 15.01.2024
Komentāri 0 Veikali

Kolonna - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien plkst. 19.00 biju uz uzacu korekciju. Meistare ne iepazīstināja ar sevi, ne jautāju kādas man ir vēlmes. Kad sāku stāstīt par sevi, ka neesmu bijusi uz uzacu korekciju, un ko es vēlos, man lika apklust un apgulties uz kušetes. Tas arī bija viss. Kad beidza, manas uzacis bija dažādas formas. Piebildīšu, ka meistare savu darbu veica 10 minūtēm 30 minūšu vietā. Tagad domāšu, ko darīt, bet atpakaļ neatgriezīšos. Paldies!

A anna190 26.12.2022
Komentāri 3 Veikali

SIA Kolonna, Masiere Kristine Ukrainecka - Briesmīgs serviss, naudas izspiešanā

Briesmīgs serviss, naudas izspiešanā Viens no pazemojošākajiem un neprofesionālākajiem pakalpojumiem kurs jebkad ir saņemts. Sakara ar to, ka 11. Septembris bija tēva diena, velējos uztaisīt tētim dāvanu, pierakstot viņu uz masāžu t/c galeria centrs pikst. 12: 00. Ierādamies ar nelielu nokavēšanos, ap 12: 08. Pirmais jautājums ko masiere jautāja bija - tā, kurs maksas? Mans tēvs samulsa un man palika ļoti neērti, jo vēlējos samaksāt viņām nezinot masāžas laika. Viņš atbildēja ka viņš var maksāt, jau Saka meklēt naudu. Tas bija...

Kolonna - Очень плохой мастер по маникюру в Akropole Rīga, в салоне колонна

Очень плохой мастер по маникюру в Akropole Rīga, в салоне колонна Пришла на маникюр в салон колонна. 1. Сделали очень не аккуратно, не ровно. 2 не профессиональное и не приятное отношения к клиенту. 3. Дорого, 50€ за такой не аккуратный маникюр, слишком.

E elinciksss 23.07.2022
Komentāri 2 Veikali

Kolonna - Slikts serviss

Slikts serviss Я в ужасе! В тц акрополис записалась на стрижку, в свой день рождение! Меня обслужил парихмахер Matīss который кажется никогда не держал ножницы в руках! Абсолютно криво подстрижены волосы, даже линия длинны идёт криво! Я написала жалобу на сайте у колонна, но нет даже ответа! За испорченные волосы и нервы они должны как минимум извиниться!

Kolonna - Ļoti briesmīgs manikīrs

Ļoti briesmīgs manikīrs Nekad neejiet uz Spices Kolonnu taisīt manikīru. Nekādā gadījumā pie Lanas un Jūlijas spices kolonnā. Manikīrs ir briesmīgs - pārklājums uzklāts ar uzkalniem un kaudzēm neadekvātu gabalu nost no kutikulas, kutikula apstrādāta ļoti nerūpīgi utt. Nekādu sanitāro normu nav - halāts nebija neuzvilkts, cimdi caurumaini vai vispār strādāja bez cimdiem utt. Nekādā gadījumā neiesaku iet pie šiem meistariem, jo nagi tiks izkropļoti.

Kolonna/ Vikorija.v.hairdresser - Neprofesionāli

Neprofesionāli Посмотрела красивые фото и решила записаться к мастеру Виктории, человек позиционирует себя как профессионал. Запись была сделана за полторы недели, вчера ещё раз было сказано что я приеду и сегодня на вопрос вы будете? я сказала - Буду! Поинтересовалась, какая примерна будет цена. Мне сообщили в среднем 70 евро. Я написала, что пока мне не понятно почему такая сумма, но я буду. На что обрушилась непонятная речь, что мол я коллорист хотите дешевле вам не ко мне, что что вам не сделай, вам будет...

AtrisinātaKolonna - Augstas cenas - slikts rezultāts

Augstas cenas - slikts rezultāts Pirmdien (20.12.21) biju T/C Spice kolonna. Frizierītes vārdu nezinu, taču varētu būt uz 40-50 gadiem, taisni, gaiši mati līdz pleciem, mugurā todien melns t-krekls ar uzrakstu ''kors''. Frizierīte ļoti patīka, kad runāja ar mani. Liku ilgviļņus, par ko samaksāju 50eur. Labi, par cenu nesūdzētos, ja mati turētos, ir pagājušas sešas dienas, un šodien pirmo reizi pēc ielikšanas izķemmēju. Ķemmēju ar parasto ķemmi, ļoti maigi, knapi pieskaroties, lai neizstieptu lokas. Šausmas! Pēc maiga...

R Raulijs30 26.12.2021
Komentāri 4 Veikali

Kolonna - Slikts serviss, slikti meistari

Slikts serviss, slikti meistari Uzreiz sākšu ar to ka šīs visas ir tikai manas fantāzijas nevis fakti. :) nu tad sāksim "kopš 1991. Gada Kolonna ir Latvijā vadošais skaistumkopšanas zīmols. Uzņēmums piedāvā plašu, profesionālo skaistumkopšanas pakalpojumu un kosmētikas klāstu. 19 salonos visā Latvijā, profesionālās kosmētikas vairumtirdzniecība un sporta klubā centrs strādā vairāk nekā 400 nozares speciālistu. "nesaprot valsts valodu. Vai saprot ļoti vāji. Vai izliekas ka saprot. Friziere gados latviski vispār nerunā. No kā...

omikrons 23.12.2021
Komentāri 0 Veikali

Kolonna T/C Domina - Slikts serviss, zema kvalitāte, krāpšanās cenā

Slikts serviss, zema kvalitāte, krāpšanās cenā 1 Посещение и последнее в этом салоне: причина: 1. Ужасный сервис, грубый администратор / заведующая 2. Сказали по телефону стоимость 32 евро (снятие 5+ маникюр и покрытие гелиш 28) , в результате потребовали 40 евро, типо мастер на 10 мин дольше работала! 3. Качество низкое, кутикулу не снимают, покрытие не ровное 4. Заведующая блондинка - бескультурный человек, не видит границы общения, грубость. Не советую! Это ужас, а не салон!

Kolonna - Manikīrs

Manikīrs Pirmo reizi es kolonnā veicu manikīru un rēķinājos ar augstu kvalitāti un servisu. Tomēr esmu ļoti vīlusies, jo kvalitāte neatbilst cenai. Turklāt tik slikts manikīrs man nekad dzīvē nav taisīts pat budžeta salonos. Es domāju, ka tas nav iespējams! Pārklājuma attālums no kutikulas ir ļoti liels, ienadži ir sliktākā stāvoklī nekā pirms manikīra. Krāsu paletes izvēle ir ļoti maza, praktiski nav neitrālu krāsu, un esošās ir beigušās. Foto tika uzņemts 2 stundas pēc procedūras, kad eļļa bija...

I Ilonako89 25.06.2021
Komentāri 4 Veikali

AtrisinātaKolonna - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti nepatīkams serviss. Īpaši divas uzacu meistares - Anita Un Dace. Būtiski uzbrūkošā attieksme, kad izsaku savas vēlmes par savām uzacīm, cenšas mācīt un izturās neiecietīgi. Vairs neapmeklēšu kolonna salonu ne alfā, ne arī kur citur. Agrāk varētu teikt tikai to labāko par servisu un pakalpojumiem, bet šobrīd kvalitāte ir zema un apkalpošana vēl briesmīgāka.

L Liva9999 08.10.2020
Komentāri 0 Veikali

Kolonna - Slikts serviss

Slikts serviss Apmeklēju salonu 24.09.2020. Uzacu korekcijai. Kosmetoloģe procedūru, kas ir tuvā kontaktā ar klienta seju, veica bez aizsargmaskas. Nekur salonā nevienam no apkalpojošā personāla maskas neredzēju, izskatās, ka pie viņiem tās nav pieņemtas, lai arī, veicot visas sejas procedūras, kosmetoloģes izelpa skar klienta seju. Šī ir ļoti nepatīkama pieredze. Kā esmu pēdējā laikā novērojusi, kolonna vairs nav tāds salons kā agrāk, servisa kvalitāte stipri slīdējusi uz leju.

I Ieva V 25.09.2020
Komentāri 3 Veikali

Kolonna - Отрицательный опыт в Kolonna T/C Korso

Отрицательный опыт в Kolonna T/C Korso 29.06.2020 записалась в салоне на макияж на 30.06.2020. на 16:00. 30.06.2020 пришла в назначенное время, администратор предупредила, что мастера надо подождать 5-10 минут. Через пол часа пришла мастер и сказала, что произошла ошибка в записи и она не сможет сделать макияж. В таких случаях надо предупреждать сразу, а не предлагать ждать и потом отказать в услуге. Потраченное время, сорванный план и неуважительное отношение к клиенту.

J Julija 08.07.2020
Komentāri 0 Veikali

Kolonna - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Аппаратный педикюр делается без использования материалов. Сразу работают фрезой. Ногти не полируются. Кутикула средством не обрабатывается, не отодвигается. Сразу фрезой. Отчего травмируется кожа. Потом долго болит. Неизвестно одноразовые фрезы или поток клиентов ими уже обработан. Скорее не одноразовые. Раз так обманывают то и не дезинфицированные. А стоит педикюр 30 евро. Только за обработку фрезой без использования материалов. Спасибо за обслуживание салоны Колонна.

Z zpsk 16.02.2020
Komentāri 2 Veikali

Kolonna Spice - Slikts serviss, cietumnieka frizūra!

Slikts serviss, cietumnieka frizūra! Ar katru reizi ar vien sliktāk un sliktāk! Man vienmēr bija licies, ka kolonna ir salīdzinoši prestiža, augstas klases frizētava un kad kāds izteica neapmierinātību ar viņu sniegtajiem pakalpojumiem, man vienmēr likās, ka "gan jau nav tik traki"! Nu es pats esmu pārliecinājies par to cik slikti tur ir! Pēdējā pus gada laikā apmeklēju kolonnas frizētavu spicē un pirmās divas reizes viss bija labi, bet tad ar katru reizi ar vien sliktāk un sliktāk. Līdz pēdējai reizei vēl varēja pieciest, ka...

Kolonna T/C Dole - Neatsaucīgs personāls

Neatsaucīgs personāls Vakardien, 01.08.2019. Ar mammu bijām uz skaistumkopšanas salonu kolonna t/c dole. Frizūru mums izveidoja lielisku, paldies meistarītei Zanei, iesakām šo meistari. Bet, ko nevarētu teikt par administratores paviršo darbu, jau sākotnēji ierodoties uz skaistumkopšanas salonu bija nepieciešams gaidīt kamēr administratore izrunāsies pa mobīlo tālruni un noklausīsimies jaunākās kolonnas darbinieku klačiņas. Un kamēr stāvējām pie administratores jutāmies kā nevēlami klienti, jo ik pa reizei uz mum...

Kolonna - Отвратительный сервис

Отвратительный сервис Отвратительно подстригли. Была в салоне Kolonna в торговом центре акрополе. Сразу сказала что подстрич волосы не больше чем на 5 см, так мастер мало того что отстриг мне сантиметров 10-15, так еще и какой то корявой лесинкой, не с плавным переходом, как будто выстрег кусок волос. Я была в шоке! Испортили мои доинные, красивые волосы! Получилось, то ли каре, толи лесенка, ужасно! Если исправлять то опять придется обстригать большой кусок волос! Как таких мастеров допускают, не понятно!

A Ali1na 07.07.2019
Komentāri 2 Veikali

Kolonna - Mati neizskatās ne tuvu kā jautāju, gandrīz tāpat kā atnācu, bet samaksāju 106€

Mati neizskatās ne tuvu kā jautāju, gandrīz tāpat kā atnācu, bet samaksāju 106€ Esmu 8. Grūtniecības mēnesī, nosēdēju 3h pie friziera, mati izskatās gandrīz tāpat kā atnācu. Gāju ar domu, ka nākamos 3/4 mēnešus noteikti nevarēšu aiziet.. Samaksāju 106€ par neko!.. Administratore redzot, ka esmu neapmierināta tāpat neko nepiedāvāja un neteica. Ļoti liela un dārga vilšanās. Neiesaku!

M Monta 23.06.2019
Komentāri 0 Veikali

Kolonna - Keratīna taisnošana

Keratīna taisnošana Ļoti nekvalitatīva un dārga keratīna matu taisnošana ar Global Keratin. Nepārprotiet, esmu likusi keratīnu reizes 10, iepriekš citur, šoreiz aiz steigas izlēmu aiziet kolonna alfa. Tā kā iepriekš zinu, cik rūpīgi un katru šķipsnu man taisnoja reizes 6, tad šoreiz jau aizdomīgi skatījos, cik steidzīgi un pavirši pusstundā iztaisno galvu. Rezultāts nākamajā dienā bildē. 169 eiro meitenes: d par to, lai puse no matiem tāpat viļņos.

K klara3 09.06.2019
Komentāri 0 Veikali

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes