www.sudzibas.lv Kolonna Maldināšana

Kolonna - Maldināšana

Kolonna, Spicē, biju nepatīkami pārsteigta, kad par tonēšanu (bez veidošanas, nebiju pieteikusi un arī neprasīju uz vietas veidošanu) man paprasīja 70.00!

Ar administratori nebija jēgas strīdēties, viņa uzskatīja, ka matu izžāvēšana ar fēnu un ķemmi ir veidošana! Lai gan viņu cenrādī ir norādīts, ka tonēšana, bez veidošanas =35.00, tikai nav norādīts, ka tad būs jāiet ārā ar slapjiem matiem!: d

pēc tam, telefoniski, sazinājos ar vadību, jo biju nosūtīJusi sūdzību viņiem, man teica to pašu un atvainojās par pārpratumu. Bet, esot mana vaina, ka neesmu sapratusi, ka slapjiem matiem ārā neiešu, pēc tonēšanas un būs vēl papildus 35.00 jāmaksā par izžāvēšanu: d

būtu zināJusi, drogās tonētāju pa 3 eiro paņemtu un pati notonētu, rezultāts būtu tāds pats!
Skumji tikai par šādu maldināšanu, gribētu pat teikt, čakarēšanu, kad izkrāpj no cilvēkiem milzīgu naudu par neko. Un, vēl skumji, ka savā dz/d paliku tāda, kāda biju un nevienam pat prātā neienāca, ka būtu tajā dienā apmeklēJusi frizieri, kauns pat pateikt bija, ka vēl 70.00 par to samaksāju!: d: d: d
tad jau, vismaz lokus būtu varēJusi palūgt, lai ieveido, pa 70. Eiro. 😅😂😂😂, bet tad jau, gan jau paprasītu 100. ! 😂😅
šausmas vnk! 😅
līdz šim pieredze ar kolonnu bija laba, lai gan daudz dzirdēts, sliktu atsauksmju. Nedomāju, ka pati reiz arī nonākšu, šajā sarakstā!

G