Dīvāni un Dīvāni

Helius - Rīga SIA
Adrese: Kroņu iela 23B,
"Dominas" galā, pie Zemitānu tilta.
Rīga
Latvia
Tālrunis: +371 67560622
+371 27000003
Fakss: +371 67560626
Darba laiks: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 18:00
slēgts
Kategorija: Mēbeles / Iekārtas
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
13
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Dīvāni un Dīvāni - Sūdzības un atsauksmes

Divani Un Divani - Kvalitāte

Kvalitāte Iegādājamies matraci veikalā Dīvāni un Dīvāni, matracis ārkārtīgi zemas kvalitātes. 2 gadu laikā iedzīvojos muguras problēmās, diemžēl, tikai nejaušības pēc, ciemojoties un guļot citā gultā, tika saprasts, ka muguras sāpes radušās matrača dēļ! Iegādājos citu matraci un problēma kā ar roku atņemta! Neiesaku! Matracis netur formu, izliecas uz zemākā gulētāja pusi! Majas lapā sūdzības tiek dzēstas!

Divani Un Divani - Loti slikts serviss

Loti slikts serviss Диваны ооочень плохова качества, гарантийный сервис не хочет работать и отказываются чинить. Отвалилось всё дно в диване, кроме подушки И одеяла там ничего не лежало. Отослали им фото, сказали наша вина. Вина в чём? Оказываеться там нельзя хранить вещь они могут оторвать дно, так зачем тогда ящик для хранения белья в диване? 5 месяцев дивану, а он уже без дна и расходится посередине.

Divani Un Divani - Bojājums

Bojājums Pirms gada nopirku dīvānu Budapest. Smuks dizains, sākumā ērts, Cena pieņemama. Diemžēl gada laikā izveidojās izgulējums un bedre. Aizsūtīju veikalam garantijas pieteikumu, uz ko viņi atbildēja, ka tas ir nolietojums, salīdzināja ar automašīnas riepām, kurām pēc gada braukšanas arī parādās nolietojums. Uzskatu, ka dīvānam 1 gads ir ļoti īss mūžs. Jāpērk jauns dīvāns, jo šis ir palicis neērts.

Divani Un Divani - Sliktas kvalitātes dīvāns

Sliktas kvalitātes dīvāns Dīvānu pērkot, pārdevējs apgalvoja, ka tas paredzēts ikdienas lietošanai. Nepagāja divi gadi, ka dīvāna ārējā mala zem pārvalka atdalījās, rakstot vēstuli uzņēmumam pievienoju bildes, saņēmu atbildi ka šis defekts ir dīvāna nolietojums... Nopietni, pusotra gada laikā! Tagad ir pagājuši divi gadi un dīvāns ir izmetams, jo ir deformējies un salūzusi atspere ir caurdūrusi audumu. Pilnīgi un galīgi neiesaku šo komersantu!

Divani Un Divani - Sliktas kvalitātes dīvāns

Sliktas kvalitātes dīvāns Šī gada aprīlī iegādājāmies stūra dīvānu veikalā dīvāni un dīvāni. Mums ieteica modeli London. Esot piemērots gulēšanai. Mums gan teica, lai saprotam, ka 10 gadus tur nenogulēs. Bet nepagāja ne 2 mēneši kā deformējās un sāka čīkstēt. Un pēc nedēļas noplīsa detaļa ar ko izvelk dīvānu. Skatījos atsauksmes facebook, tur bija tikai pozitīvas atsauksmes. Izrādās sliktās atsauksmes tika izdzēstas. Būtu redzējusi kādu sliktu atsauksmi nebūtu pirkusi. Un vēl facebook konkrētajam modelim bija norādīta...

Divani Un Divani - Zemas kvalitātes dīvāns

Zemas kvalitātes dīvāns Nopērkot jaunu dīvānu, kuru pārdevējs iesaka ikdienas gulēšanai, jau pēc dažiem mēnešiem guļamā virsma ir deformēta un dīvāns čīkst! Neiesaku uzķerties uz viņu solījumiem, ka dīvāni ir vācu kvalitātes un labākie Rīgā! Arī pēc pārdošanas komunikācija ir drausmīga - uzņēmuma pārstāvji nomaina toni un attiecas, tā itkā pats esi vainīgs, ka nopirki pie viņiem dīvānu!

Divani Un Divani - Slikts serviss

Slikts serviss Кошмарный сервис. Неуспела прийти, посмотреть, как начались наезды: "чего пришла, на экскурсию? " ничего там никогда покупать не буду. Пусть обанкротятся без покупателей. Сидит молодой человек, развалившись на диване, ноги кверху, смотреть противно.

Divani Un Divani - Krāpšana un bojājumi

Krāpšana un bojājumi Krāpnieku kantoris, kas vēlas tikai izkrāpt naudu, bet kad ir jāpilda savas saistības tad viss tiek novelts uz jums. Vakar iegādāts dīvāns atvedot mājas pēc izpakošanas tika konstatēs ka abas vēlas kastes ir saplēstas. Uzreiz nofotografēju un nosūtīju viņiem, uz ko es saņemu atbildi ka pati esmu parvedot sabojājusi viņu un viss. Lai gan pie iekraušanas šie defekti bija skaisti noslēpti aiz parlona plaksēm! Un busā šādus bojājumus nekādi nevarēja iegūt! Kārtējais kaktu kantoris, kas tikai grib...

Divani Un Divani - Negodīgs konkurss

Negodīgs konkurss Dīvāni un dīvāni rīkoja facebook konkursu, kurā galvenā balva - stūra dīvāns. Konkursā uzvarēja atis ripa - draugs Raitim vizulim-kurš ir pārdevējs veikalā dīvāni un dīvāni - tā noteikti ir tikai sakritība;) ) žēl ka aptuveni 9000 cilvēku tika piekrāpti, kuri tiešām ticēja šim konkursam.

Divani Un Divani - Drausmīga kvalitāte, dzēš patiesus komentārus Facebook

Drausmīga kvalitāte, dzēš patiesus komentārus Facebook Silti iesaku izpētīt par nelaminētu osb izmantošanu mēbeļu ražošanā pirms pirkt šos garāžā ražotus dīvānus veikalā dīvāni un dīvāni. Iegādājāmies london dīvānu, dzīvoklī stāv formaldehīda smaka, atrasties tajā nav iespējams. Plāksnes nav laminētas, un izskatās, ka nav piemērotas iekštelpu mēbeļu izgatavošanai. Veikals protams atsakas pieņemt preci atpakaļ, iesniedzam iesniegumu, veiksim ekspertīzi. Padomājiet par savu veselību. Uzrakstīju komentāru par šo situāciju viņu facebook lapā, tas tika izdzēsts, es esmu nobloķēts.

Divani Un Divani - pasūtījums

pasūtījums Pasūtīju dīvānu piektdien, vienojamies ka pirmdien atvedis pasūtījumu. To pasākumu firma velka un velka, ka pašam klientam (man) vajadzētu zvanīt daudz reizes. Atbilde: “rīt vai parīt”. Gaidīju līdz šodienas dienai (ceturtdiena). Atkārtoti virzos pie viņiem (Dīvāni un Dīvāni) ar to pašu jautājumu- KAD??? Rezultāta man tika paziņots ka tas dīvāns ir pārdots. Neskatoties uz to ka dīvāns maksāja uz 20 Euro dārgāk nekā iepriekšēja cena, es piekritu samaksāt. Tagad oficiālā mājas lapā jau projām ir...

Divani Un Divani - Briesmīgi pārdevēji

Briesmīgi pārdevēji Lai arī cenas ir pievilcīgas un puisis reklāmā jauks, iistie pārdevēji ir briesmīgi! Kad iegādājāmies dīvānus, attieksme bija tāda, ka negribējās pirkt, kad pashas uzbraucām uz rampas, vinjsh vēl pajautāja vai mēs domājam, ka vinjsh cels to dīvānu mūsu busā? Kad tādā pašā uzbraucošā tonī pajautāju vai tad man tas jādara, ieceela! Bet, nu, kāds ģīmis?! Noēstu dibenu, iedomājas, ka baigas karalis! Aizbrauciet, palūkoties uz Riigas krutaakaa puisha seju:))

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes