LOccitane

C&D STYLE SIA
Adrese: Dēļu iela 4 korp. 8
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 26635577
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

11%
Sūdzības
9
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

LOccitane - Sūdzības un atsauksmes

Loccitane - Personāls vienmēr ir laipns

Personāls vienmēr ir laipns L'occitane veikalā ir forša vietina kur pērku ķermeņa kopšanas produktus. Es vienmēr atrošu kaut ko smaržīgu un pievilcīgu. Ērti iepirkties, jo personāls vienmēr ir laipns un gatavs sniegt palīdzību. Katru reizi, kad izmantoju L'Occitane produktus, tas kļūst par īpašu brīdi manai ādai. Tas ir veikals, kurā vienmēr varu atrast, ko vēlos, bet arī iegūt smaržīgu iedvesmu savai ķermeņa kopšanai.

O olga.oly 29.01.2024
Komentāri 0 Veikali

Loccitane - LOccitane T/C Alfa

LOccitane T/C Alfa Ameklējot loccitane veikalu Alfa centrā. Pirmkārt, jau ienākot, es tiku sastapts ar sirsnīgu un uzmanīgu apkalpošanu, kas lieliski palīdzēja man izvēlēties vispiemērotākos produktus. Konsultante bija informatīva, un es saņēmu izcilu produktu ieteikumu. Kopumā, manis izvēlētie produkti pārsteidza ar kvalitāti, un esmu pārliecināts, ka turpmāk turpināšu apmeklēt loccitane veikalu. Paldies par patīkamo pieredzi un profesionālo apkalpošanu!

K Ketty_mu 10.01.2024
Komentāri 0 Veikali

L'Occitane - Nepatīkama pārdevēja

Nepatīkama pārdevēja Man patīk apmeklēt loccitane veikalus un Alfas veikalā parasti ir ļoti foršas konsultantes bet diemžēl pēdējais apmeklējums bija nepatīkams. Pamanīju ka veikalā ir jauna pārdevēja un man nākot iekšā dzirdēju ka šī pārdevēja kolēģei Saka, citēju: re, Bārbija nāk. Viņa domāju ka es to nedzirdu bet dzirdēju un jūtos nepatīkami, ka šāds komentārs bija veltīts man. No veikala ātri izgāju. Pārdevēja bija dūšīga ar sarkaniem matiem. Nedomāju ka viņa ir ļoti veiksmīgs darbinieks, ja šādi patīk komentēt uz klientiem, kas nāk iekšā.

LOccitane.lv - Обман, slikts serviss

Обман, slikts serviss Не понравилось обслуживание в Локситане. Неприятное. Подушили пакеты резким неприятным чем-то. Обычно спрашивают чем подушить. Подарки оформлены нерадиво. Покупаешь подарки на большую сумму хочется лояльности, хотя бы любезности, доброжелательности. А не вранья. Какие то странные. Сказали еще что нет пробников. То есть новая коллекция пришла, в новогоднем оформлении, а пробники не пришли? Такое вранье. Раньше в локситане за покупку на определенную сумму подарок полагался - мини продукт. Сейчас...

C ccccccc3 30.11.2021
Komentāri 0 Veikali

Loccitane - Neiesaku pasūtīt caur internetu kā dāvanu

Neiesaku pasūtīt caur internetu kā dāvanu Neiesaku pasūtīt loccitane produkciju kā dāvanu caur interneta pasūtījumu! Dāvana mīļam cilvēkam tika piegādāta nožēlojamā izskatā... Mīļi vārdi, kas bija paredzēti pievienot kartītei bija vienkārši izprintēti uz baltas lapas - rēķina apakšā - tā "starp citu". Mēs visi bijām šokā! Tik nekompetenti. Pilnīgs kauns par tādu servisu..

B Bella20 28.06.2020
Komentāri 0 Kosmētika

Loccitane - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Прислали приглашение в честь 14 февраля - локситан любит своих клиентов! И что получает клиент на самом деле. Когда выбираешь товар продавец улыбается, а как расплатился обман. Продукты 5 запихиваются "ногой" в коробку так как не влазят. Не оформляется покупка - не душится бумага, не кладется цветочек, сердечко, как обычно это должно делаться по их регламенту. Чтоб этих мерзких продавщиц и их родственников так обслуживали. Испортили все настроение.

Z Zerro 14.02.2020
Komentāri 4 Kosmētika

Loccitane - Обслуживание Loccitane

Обслуживание Loccitane Страшная неухоженная продавщица локситана (в косметический магазин лучше же брать симпатичную а не страшную неухоженная продавщицу чтоб покупатели верили что продукция действительно действует) обманывает и потом оскорбляет покупателей. За покупку в Локситане обещаются пробники, подарки и купоны. Продавщица зажала все это и при напоминании что она что то забыла начинает оскорблять покупателя. По почте и на тлф рассылается эта инфа, но работники Локситана обманывают покупателей и не выполняют то...

4 4ASI 27.01.2020
Komentāri 4 Kosmētika

AtrisinātaL'Occitane - Slikts serviss

Slikts serviss Vakardiena. TC Gallerija Centrs. Mazais L'Occitane veikaliņš. Eju garām, šādas tādas lietas beigušās,un tā vietā,lai neiepirktos citur vai i-veikalā,nolēmu personiski apmeklēt GC L'occiane veikalu. Apstājos pie ieejas un mani jau nepamanīja, viena veikala vidū ieurbusies telefonā,rakstās un otra aiz letes sēž un rada iespaidu,ka krāso. Apmulsu un negāju iekšā. Divas studentes. Nu neņemiet tad darbā studentes,nu kam Jums divas,ņemiet tad vienu,bet pieaugušu cilvēku. Tas bija vakar,biju...

A Anna Andele 17.02.2019
Komentāri 11

L'Occitane - L'Occitane pārsteiguma kaste un L'Occitane piegādes serviss

L'Occitane pārsteiguma kaste un L'Occitane piegādes serviss Pasūtīju pārsteiguma kasti VIŅAI no L`Occitane. Tā kā pirmoreiz sūtu šādas kastītes, nebija man nekādas pieredzes, nopriecājos vēl, ka atlaide no 21 EUR uz 10,50 EUR. No sākuma viss normāli, pēc pāris dienām atsūta man sms, ka piegādās tajā un tajā datumā no 8:00-17:00. Piebildīšu vēl, ka nebija citas iespējas kā kastīti saņemt kā tikai ar kurjeru, parasti vienmēr izvēlos iet pati pakaļ. Dienā, kad jāpiegādā sūtījums, no rīta atnāk sms, ka šodien kurjers piegādās - nekādas info par to kaut vai...

P primula 27.11.2015
Komentāri 3 Kosmētika

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes