Banknote.lv Liepājas filiāle Lielā iela 4 - Banknote.lv/ Slikts serviss

Labdien. Vēlējos ieķīlāt savu mackie hm-800 8 kanālu pastiprinātāju. Darbiniece Aleksandra 14:46 mani neinformēja par to ka ierīci var iztestēt ar darba telefonu, kuram bija 3.5 jack audio izeja. Viņa man pastāstīja, ka man ir jāreklamē sava prece un esmu pats atbildīgs par ierīces pārbaudi. Sūtot prom mani pēc vada, es aizbraucu un nopirku pāreju usbc uz 3,5 audio jack "mamma" kura redzama bildē. (8€ vētībā) Atgriežoties un vēlreiz gaidot rindā Aleksandra man paziņoja, ka TOMĒR ir iespēja pievienot ierīci pie darba telefona ar 3,5mm audio vadu...secinājums...mans brauciens uz veikalu pēc usbc pārejas bija bezjēdzīgs. Iztērējot personīgo laiku un līdzekļus mēs BEIDZOT pieslēdzām un pārbaudījām ierīzi..vias, protams, bija kārtībā. Starp mani un darbinieci Aleksandru izveidojās neliels verbāls strīds par mūsu tiesībām, pienākumiem un atbildībām. No savas puses nekādu pretenziju man nav un arī saprotu, ka darbiniece Aleksandra pēc vizuālā spriežot varētu būt stāvoklī...iespējams 5-7 mēnesis. Saprotu, ka viņas hormonālās iekšējās pārmaiņas pa taisno ietekmē viņas uzvedību un garastāvokli līdz ar to šī situācija man bija saprotama un pieņemama. Mans jautājums un ieteikums: Vai tiešām tā ir, ka klientam jāņem līdzi audio vadi, austiņas tumbiņas vai dators, ja to var iztestēt turpat uz vietas ar standart audio kabeļiem un uz vietas esošu telefonu, vai datoru. Gribētu arī zināt, kur var izlasīt šos noteikumus, lai nākamreiz, ja tāda būs, būtu gatavs līdzi paņemot nepieciešamo aparatūru. Paldies par sapratni, ar cieņu
Armands Garklāvs.

D dzhibuga 23 st atpakaļ