Meklēšanas rezultāti
Tele2 - Maldinoša informācija apdrošināšanas gadījūmā. (Sūdzība)
...darbiniece teica ka papirus nevajagot, bet gadijuma ja nedarbosies Garantijas serviss, Tad Mttc sazinasies ar mani un tada gadijuma man vajadzes nokartot apdrosinasanas pieteikumu lai tiktu veikts remonts par maksu.
Informacija bija MALDINOSA.
Balta atteica apdrosinasanu jo izradas ka apdrosinasanas pieteikums bija jaiesniedz taja pasa diena (2 dienu laika pec bojajuma rasanas).
Rezultata, del maldinosas informacijas no Tele2 darbinieces man jaapmaksa pilna remonta cena 299 eiro apmera!
Averto - Sliktas kvalitātes aizdares (Sūdzība)
Plēve siltumnīcai 4x10 280m 3% Uv-Pe baltā plēve, - otrajā gadā sabira aizdares un rāvējslēdzējs.
Plēve siltumnīcai 4x10 200m 5% Uv armētā plēve, - iepriekš 5 gadus nokalpoja ar visām aizdarēm un rāvējslēdzējiem vis bija kārtībā.
Sākuši izmantot nekvalitatīvus izejmateriālus.
Amanti - Slikts serviss (Sūdzība)
Izsaku sūdzību par šo firmu. Pasūtīju mičošanas komplektu (hūte, brūna pīpe, balts lakats un balts priekšauts) saņēmu sūtījumu, cepure visa ir ar līmi, lente vispār par mazu, priekšauts netīrs, pīpe baltā? ! Krāsā. Un viss, ko viņi atbildēja, lai pati tieku galā ar visu to, un sāka ignorēt vēstules. Ļoti "jauka" kompānija.
Nelda Eglīte - Nereāla veselības aprūpe (Sūdzība)
...otrs ārā, jau trešais grasījās lepni iet iekšā, bet es saku viņam, ka man pieraksts uz tādu un tādu laiku. Pacients saka, ka bija jau pa telefonu visu sarunājis. Es šokā. Gaidu vēl aiz durvīm minūtes 20. Tad iznāk pacients, ieiet kaut kāds mediķis baltā halātā. Es jau iekšēji vāros, bet neizrādu. Kādu tur iekšā aprunā, ķiķina. Beidzot mani iesauc! Iegāju iekšā jau ne savā ādā, jo kā nekā nācās gaidīt stundu jau virs mana pieraksta laika. Ārstam jautāju, kas par lietu, te pēkšņi atkal kād...
Avēnija VP - Slikts serviss (Sūdzība)
...krāsai ir uzklāta laka; 4. Automašīna remonta laikā ir turēta apstākļos kā rezultātā ir ierūsējusi stāvbremze, lai gan nododot auto stāvbremze netika novilkta; 5. Apmēram nedēļu pēc tam, kad automašīna tika nodota autoservisā saņēmu zvanu no balta brokera ar jautājumu vai esmu nodevis auto un kur ir tāme par veicamajiem darbiem, lai gan pāris dienas iepriekš biju sazinājies ar servisu, kas skaidroja, ka tāme ir iesniegta, bet tiek precizēta, jo apdrošinātājs to neapstiprina: 6. Nepārtraukti...
Rd Electronics - Krāpšana, slikts serviss (Sūdzība)
...apdrošināšana 15.02.2019 aizveda uz remontu tika samaksāta kaukadda apdrošināšanas nauda 30e par to ka vi a tiks taisita. Bet kam tad domāta apdrošināšana.? Pēc pars mēnešiem zvanīja teica ka tādam modelim Lenovo Essential nerazo tādu vairs un nevar dabūt detaļas. Sūtīšot pieprasījumu apdrošinātajiem balta lai varētu iedot citu planšeti. Bet tā ari visi pazudusi neviens nezvana vairs. Miļie cilvēki neitrināties šādas problēmas ir daudz citu veikalu ar labiem remonta sadarbības partneriem.
Čili Pica Akropole - Slikta apkalpošana (Sūdzība)
Atnācām paēst, puse no galdiņiem bija itka rezervēti, apsēdāmies pie galdiņa kurš bija puslīdz notīrīts, viesmīle neapmierināta, bet reāli nebija kur sēdēt. Ēdien kartes atnesa pēc 20 min, pieņēma pasūtījumu pēc 25 min, atnesa dzērienu ar vecam piparmētrām, mērcītēm pašiem nācās paņemt (balta un sarkana) taco vispār nebija, un visu laiku ar neapmierinātu seju staigāja...
Galss buss - Atsauksme par komentāriem (Sūdzība)
...pašu) , būtu tikai loģiski pašiem vecākiem pārliecināties par maršruta pareizību, nevis vainot šoferi vai vēl kādu. !
Par specformu runājot (kāds to komentēja) . Tas kandidāts, kurš, to ieteica, droši vien gribēja pabraukt autobusa vadītāja vietā baltā kreklā un uzvalkā? ... Varbūt tev arī kaklasaiti palīdzēt sažņaugt uz kakla, lai jau ir pa pilno? !
Tāds iespaids, ka šis cilvēks pretendē direktora amatam šajā firmā!:) ) ) , nosakot kādu apģērbu jāvelk šoferim! Varbūt arī algu noteiksi, tu?...
Sia Caverion Latvija - Krapšana, slikta attieksme (Sūdzība)
Patīk čakarēt servisa tehniķa darbiniekus, par nostrādātajām darba stundām. Sākumā visi ļoti laipni, draudzīgi, bet tā ir tikai baltā puse. Tiklīdz esi iestrādājies, aptuveni 6+ mēn, ir tieksme par pārstrādātajām stundām iedot apmaksātu brīvdienu, bet reāli pazaudē stundas dubultā un līdz ar to arī algu. Spiež strādāt virsstundas, reāli atņemot tavu brīvo laiku, brīvdienas. Kā darbiniekam nesanāk tā īsti atpūsties, jo pēc darba jābut sasniedzamam jebkurā laikā, un vēl nerunājot par servisa...
Orkla confectionery & snacks - RIMI / Sarkana Magone (Sūdzība)
Stacijas laukums. Šodien nopirku pēc gadiem Sarkana Magone. Sagribejas. Atveru, cietas ka kiegeli, šokolade jau balta palikusi, vai ta ir pelejums vai kas. Veders sap tagad. : (
tavu maati... Perku speciāli Latvijas produktus, ar ceribu ka nav kkada ievesta radība no citurienes. Ka var uzticeties šeit kadam, ja vienmer ir kads šeit kurs tev centisies iesmeret kaut ko lai tik notorgotu vecu preci. Kauns.
Rimi centrāla stacija, pārbaudiet taču produkciju. Atveriet vienu konfekti un paskatātie...
Lattelecom - Izmanto klientu nezināšanu un nepiedāvā kur iepazīties ar informāciju (Sūdzība)
...līgumu lauztu, ja šāda informācija man nav pieejama? Vai tiešām ir godīgi ka man piespiedu kārtā jāmaksā par pakalpojumiem, kurus neizmanto neviens? Un vai tiešām 21 gadsimtā vajag pusotru mēnesi lai atslēgtu internetu un Tv? Un nav iespējams iepazīties ar tā saucamo "sīko druku" kur tiešām melns uz balta rakstīts ka desmit darba dienas pirms mēneša beigām jāiesniedz iesniegums lai lauztu līgumu līdz mēneša beigām? Vairāk izklausās pēc tā kā kārtējo reizi tiek izmantota klientu nezināšana.
Krūza - Krāpšana (Sūdzība)
...notiek.
1.algu maksa aploksnēs
2.nodokļi minimālie
3.kolektīvs drausmigs(čusku midzenis)
4.alga divās daļās
5.birojs viniem nozīme info centrs :)
6.priekšniecība vispār apburoša-lai neteiktu vairak.
7.darbinieki mainās ik pec nedēlas
8.apmacības nekadas
Tur var uzskaitit ļoti daudz visu ko.
Silti iesaku tur labāk neko neiegādāties un vel jo vairak strādat. Nesaprotu uz ko skatās darba inspekcija. Arī es no sākuma domāju, ka šeit ko raksta ir pupu mizas, taču tā nav, viss ir balta patiesība.
Taisija Guljtjajeva vai Taisija Amosova un Artjoms Rjabcenko - Krāpšanās (Sūdzība)
...no fiziskām personām tad sūtījuma izņemšanas laikā es palūdzu draudzeni filmēt uz mobilo tālruni lai pēc tām nav lieki jautājumi.
Un te sākas interesantākais: atpakojot sūtījumu un atverot oriģinālo iphone x kārbu pamanu ka tajā ir ķīnas kopija baltā krāsā... atrakstot Taisijai Guljtjajevai ar lūgumu dot paskaidrojumu, man atbildēja tādā kontekstā ka es to telefonu esmu samainījis... taču atceramies par video ko esam nofilmējuši!
Nu ko, tagad lieta ir nodota policijā, tiek uzsākts proce...
Veselības Centrs 4 Dermatoloģijas klīnika - Ārsta neprofesionalitāte, sejas ādas sabojāšana (Sūdzība)
...ierados pie dakteres, viņa iedeva par velti man smēri ar ko smērēt seju. Teica, ja vajadzēs ādas toņa izlīdzināšanai vēl procedūru, tad to veiks par velti. (NEKAD!). 11 dienā pilnīgi nogāja kreveles, izskatos briesmīgi, apdeguma vietās pilnīgi balta āda, esmu raiba. Cik pārdzīvojumu ne tikai man, bet manai ģimenei. Kas kompensēs morālo kaitējumu un divu nedēļu nebūšanu darbā. Tagad īpaši nevaru iziet cilvēkos, bet uz darbu taču jāiet. Ko piedarīja daktere! Vajag taču skatīties, nebūt tik...
Centrs Shape Baltā Iela 7, 501.kab. - Slikta meistare - sabojāja ausis (Sūdzība)
Meitai 12 gadi, nolēmām, ka laiks ielikt auskarus. Nopirkām kuponu charms.lv - ausu caurduršana pēc studex - 75 metodes. Apraksts iedvesmojošs. Bet klaji meli. Viens no punktiem, piemēram, sola, ka ar šo jauno sistēmu nav iespējams iedurt blakus atzīmētajam punktam, lai gan tieši tas arī sanāca meistarei svetlanai.
Viņai rokās ir neliels tremors. Pēc dzērājas neizskatās, visticamāk, ka hroniska nervu kaite. Kad dūra labo ausi - spieda pistoli divas reizes! Es jau biju sašutusi, kāpēc gan jādur...
Toto Veterinārā Ambulance - Neprofesionalitāte (Sūdzība)
Parasti vedam savus mīlułus uz vet klīniku Terion, taču tajā dienā pierakstīties nebija iespējams un nolēmām aizvest uz toto slokas ielā, jo kakene kopš rīta nebija nokārtojusies. Tā nu daktere izčamdīja, uztaisīja rentgenu (bez tā baltā pulvera, ko parasti ievada dzīvniekā, lai noteiktu vai kāds priekšmets atrodas orgānos) , sastāstīja šausmu stāstus, ka kaut kas ir tievajā zarnā, diezvai bez operācijas iztikt. Iedeva škidrumu (vazelīnu) , ko vadīt. Teica, ja nenokārtojas 24h laikā, tad taisam...
Tele2 - Slikts serviss (Sūdzība)
Pie viniem nopirku un apdrosinaju jaunu telefonu - Samsung Galaxy J6.
Maksaju par viss dargako apdrosinasanu, kas sedz bojajumus, skrapejumus un zadzibu.
Sodien nokrita telefons, tika bojats displejs un arejais stikls, par laimi kameram, ramim un sensoriem viss labi.
Noformeju atlidzibu pie vinu sadarbibas partnera, kas remonte sos telefonus - "Balta.lv"
Pasrisks par so remontu izmaksa 70 EUR.
Aizvest uz kvalificetiem remontiem Latvija man izmaksatu nedaudz vairak - 95 EUR.
Par LMT tehnisko servisu - Sabojāja manu MacBook Pro 13 un samainija jaunu lādētāju uz veco (Sūdzība)
Nodevu savu Pusgadigo Macbook Pro 2017 uz servisu Lmt ar visu komplektāciju (karba, ladetajs, vads) , pec 2 nedeļam saņemu atpakaļ savu macbook at jaunien skrapejumiem un ar citu vadu (pat krāsa ir pelēka, nevis balta) , pats ladetajs kluva loti saskrapets. Es uzrakstiju iesniegumu servisa centra priekšniekam, bet sanēmu negatīvu atbildi. “mēs pat neņēmām vadu arā no kārbas... Tā kā makbuks ir noformēts uz kompāniju, es nevaru nekā atrisināt šo problēmu. Bet gribu lai tas nepaej garām, un Lmt turpina apmaldit cilvēkus.
Latvijas Balzams Veikals - Sakusušas konfektes (Sūdzība)
Labdien! 2018. Gada 9. Augustā veikalā Marijas ielā1 iegādājos konfektes asorti piena šokolādes konf laima 215 g/balta. Konfekšu kārba bija domāta dāvanai. Liels bija mans pārsteigums kad kārba tika atvērta un visas konfektes bija pilnībā sakusušas, zaudējušas formu.. Lieki piebilst cik slikti es jutos, aiznesu dāvanu un tā praktiski ir nelietojama. Vai tiešam jūsu kompanija neviens neatbild par to kā pareizi uzglabāt sādus produktus ņemot verā ka ārā ir vasara. Nez kā uz jūsu reputāciju iedarbosies gadījums, ja šo konfekšu karbu iegādāsies kāds tūrists.
Baltā Māja - Krāpšanas, antisanitārija. (Sūdzība)
Sabojātas kāzas, ar prusakiem šķīvjos. Ieraugot šo dzīvnieku pasauli apvemties gribējās. Nopietni, vai tā ir normāla situācija? Varbūt darbinieku un saimnieces māja tas arī ir OK, bet kāzas nenāk svinēta cūku kūtī! Šādu attieksmi var izskaidrot ar to, ka administrācija cer, ka visi apmeklētāji pedzersies jau pirmajās minūtēs. Dēļ nabaga jaunlaulātajiem traci necēlām, bet sūdzību uz veselības inspekciju noteikti uzrakstīsim. Pretīgi.