Meklēšanas rezultāti
Watu auto SIA - Krāpnieki ( Komentārs)
Mēs kā uzņēmums tikai finansējām auto, klientes pašas pienākums bija pārliecināties par auto vēsturi un tehnisko stāvokli, par ko viņa pati arī parakstījās un apliecināja mūsu vārdā, ka piekrīt, ka šim auto nav defektu. Mēs šo auto pirmo reizi redzējām 06.04.2022 kad viņa to nodeva mums. Te pat nav vietas diskusijai. Tiek apzināti melots, sagrozīti fakti un izteikti kautkādi aizbildinājumi par degvielas patēriņu. Kliente pati ļoti labi to zina, taču turpina izlikties.
Artestudio - Friziera pakalpojums ( Komentārs)
Nu jaa troļļi no art-porekmaherskas ye ar salonu nav nekāda sakara. Zinot vēl netīro vēsturi kā tapa šī iestāde, njaa žēl ka agrāk nezināju par šīs frizētavas tapšanu, a par salonu to nosaukt nevar. Ja man ir ļoti biezi mati tikai neveiklu frizieru rokas tie tiek izkropļoti. Veiksmi ar katru tādas negodīgu gadījumu no jūsu porekmaherskajas aizies.
Tinega vai VG Byggservice - Nemaksātājs ( Komentārs)
Sen atpakaļ arī pastrādāju pie Viktora Gaiļa firmā Rosento. Ko lai saka, viņš tiešām ir GAILIS, ne tikai uzvārdā!
TOP veikals Rīgā, Viestura prospektā - Nekulturāli kasieri ( Komentārs)
TOP veikals Rīgā, Viestura prospektā. Nekāda klientu apkalpošana. 01.07.2022 nopirku veikalā divas pudeles 1.5 ūdeni, bet nepamanīju, ka tas ir negāzēts. Devos apakaļ uz veikalu ar čeku. Kad paprasīju vecākajai pārdevējai, kura izkrāva preci paņemt preci atpakaļ un es nopirkšu citus divus ūdeņus vietā. Viņa pateica, ka tā nevarot, jo esmu iepircies neuzmanīgi? 🤮
Baby Store - Slikts serviss, briesmīga mājaslapa ar bagiem ( Komentārs)
Labdien! Paldies, esam saņēmuši Jūsu sūdzību. Atvainojamies par radušos situāciju. Vēlamies to atrisināt, tāpēc lūdzu atsūtiet mums uz epastu [slēpt]@gmail.com Jūsu pasūtījuma numuru un telefona numuru, lai mēs varējam pārbaudīt pasūtījumu vēsturi. Pēc internetveikala noteikumiem, lielākā preču daļa ir uz priekšpasūtījumu.
Alternatīvas preces Jūs varat atrast nospiežot - Kategorija -> Termometri vannai, un atlasīt kreisajā pusē preces, kas ir pieejamas.
Lielisku dienu vēlot, BabyStore.lv komanda.
Eco Dumas SIA - Rupja attieksme, neprofesionāls serviss ( Komentārs)
haha, līdzko viedoklis nesakrīt ar Jūsu, tā darbinieks.. varat pačekot vēsturi, kur vēl es "strādāju". necieņa ir tas, ka Jūs grābstāties gar plauktiem, gar kuriem nav jāgrābstās.
SIA “Colorfall” ir likvidēta 2023. gada - Neiepērcies colorfall ( Komentārs)
Tet - Nav iespējams iegādāties iekārtas ar nomaksas līgumu ( Komentārs)
Sveiki, bezprocentu nomaksas limits tiek aprēķināts, ņemot vērā katra klienta aktuālo pakalpojumu lietošanas un apmaksas statusu, kā arī kredītveikstpēju un informāciju no trešo personu datu bāzēm par maksātspējas vēsturi. Saskaņā ar SIA Tet iekšējiem kredītpolitikas nosacījumiem, konkrētu iemeslu, kāpēc attiecīgajam klientam nomaksa nav pieejama, diemžēl neesam tiesīgi atklāt.
AtrisinātaMeistars - Izdzēra saimnieka bāru un pazuda ar naudu ( Komentārs)
Šī sūdzība tika atrisināta ar policijas palīdzību. Vienojāmies ar Viesturu par naudas atmaksu, parakstījām līgumu.
AtrisinātaMeistars - Saņēma avansu, aizdzērās un pameta darbus ( Komentārs)
Sveiki, šī sūdzība tika atrisināta ar policijas palīdzību. Vienojāmies ar Viesturu par naudas atmaksu, parakstījām līgumu.
Daugavpils centrālā poliklīnika - Medicīnas iestādes attieksme pret 1. Gr. Invalīdu ratiņ krēsla ( Komentārs)
Daugavpils Centrālā Poliklīnika Viestura ielā 5
Cityparks - Krāpšana ( Komentārs)
"Bet sava daļa tasinības Tavos vārdos ir, ja Tev, līdzīgi kā man ir nospļauties par kredītvēsturi, tad viņus var mierīgi sūtīt ļoti tālu neiespringstot ar kaut kādu pretenziju rakstīšanu. Bet ļoti daudziem cilvēkiem ta nav."
Pēc visa spriežot esi kautkādus tizlus video saskatijies un domā ka kautko zini, bet reāla sakara nav bijis - iesniegumu rakstīšanas pašam city park, piedzinējiem utt.. Kredīt vēsturi vari sabojāt tikai ja ar tiesas izpildītāju no tevis piedzīs naudu.
Ss.com - Atklāta zagšana ( Komentārs)
Smieklīgi ari ir tas , ka tā vietā lai uzreiz atgrieztu naudu bez diskusijām , šie mēģina vēl kautko skaidrot un pierādīt reāli smieklīgas summas dēļ (runa ir reāli par kautkādiem centiem tur pat nav 1 euro)
Redzot konkrērā klienta-manu vēsturi šie ir gatavi dēļ nepilna 1,euro pazaudēt klientu kurš tur ir atstājis diezgan lielu summu par slludinājumiem un nākotnē noteikti vēl atstātu .
Pat neatceros konkrētu summu , bet runa ir reāli par kautkādiem 0,70 vai pat 60 centiem...
Lidl Ventspils - Darbs ( Komentārs)
Nekas īpašs. Vēsturi ir jāzin. Tagad saproti, kā bija okupācijas-krievu laikā kad, latviešus un latv. val. diskriminēja, nebija kam sūdzēties un visu bija jānorij. Ja kaut kas nepatīt uz sibīriju sūtīja.
Pludmale - Slikts serviss ( Komentārs)
Velos pateikt milu paldies meitenem, kuras strada Viestura prospekta filiale. Iekartas vnm tiras un sodienas ieteikums par solarija izveli mani loti patikami parsteidza. Paldies.
Kokos veikals - Dīvains iveikals ar nesaprotamām darbībām ( Komentārs)
Labdien, paldies par atsauksmi.
Ļoti žel, ka radās tada situācija. Apskatījos Jūsu pasūtījumu vēsturi, redzu, ka pasūtījumu esam izsūtījuši nakamāja dienā pēc apmaksas saņemšanas. Iespējams ir bijusi kāda aizķeršanās ar banku un maksājums mums ir ienācis vēlāk. Kā arī redzu, ka preci Jūs esat paturējuši un atgriešana nav bijusi veikta.
Vēlreiz ļoti atvainojos par radušos situāciju un ļoti ceru, ka esat ar mēteli apmierināti.
Jauku dienu vēlot,
KOKOS Menedžere Agnija
Auto Statuss 7 - Slikts serviss ( Komentārs)
Man arī bija ar viņiem ļoti negatīva pieredze, komunicēju ar Viesturu tik nelaipns cilvēks sola vienu izdara neko, laboja slieksni, kas bija āvārijā cietis, pēc 1,5 gada špaktelis 3 cm biezumā bira nost jau korozija iemetusies, jo izrādās Auto Statuss 7, nebija pārmetinājuši slieksni, bet tikai sašpaktelējuši arī caur Balta kasko remontēja, rakstīju sūdzības par kvalitāti uz ko man atbildēja tev mašīna Veca, bet kāpēc otrā pusē slieknis vesels, nebija ko atbildēt. Var iet tālāk Neatkarīgo ekspertu piesaistīt, bet nav laika lai tik ilgi ņemtos. Katrā ziņā pa gabalu no šī servisa.
Swedbank - Kredīta izsniegšana ( Komentārs)
Skaidri ir rakstīts - "Lūdzam ņemt vērā, ka ar kalkulatoriem veiktajiem aprēķiniem ir informatīva nozīme". Kalkulators nevar ierēķināt tevi un tavu vēsturi.
Fazer - Vakance office assistant ( Komentārs)
Maizītītis, ne jau par velti šis posts, pārskati vēsturi tiem, kam izlēmāt neizmaksāt pienākošos naudiņu..
Rīgas Satiksme - Drausmīga attieksme no šofera puses ( Komentārs)
Tevi jau viss apkart viss neapmierina, paskaties savu vesturi)))))))) esTAČUmate =D