Fazer

Fazer Latvija SIA
Adrese: Druvas iela 2
Ogre
Ogres nov.
Latvia - LV-5001
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 65071040
+371 65071050
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
9
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Fazer - Sūdzības un atsauksmes

Fazer - zin kā radīt šokolādi

zin kā radīt šokolādi Fazer šokolāde ir vienkārši superīga. Manas favorītes ir ar riekstiem un rozīnēm tās piedāvā tādu īpašu garšu. Vēl man ļoti garšo geisha gan šokolāde gan konfektes. Fazer vienkārši zina, kā radīt šokolādi, kas piepilda visas manas saldās vēlmes.

Fazer - Vakance office assistant

Vakance office assistant Šajā uzņēmumā sāku strādāt nakts maiņās, bet ātri izvirzījos uz biroja darbinieku, bet labāk to bijusi nedarījusi.. Tur jārēķinās ar psihiski nelīdzsvarotu personu, kura strādā attālināti, bet kad ir offisā publiski raud, tik neērti jutos darbā.. Bet kad gāju prom, normāli neizmaksāja tas kas pienākas.. A un jā, pēc darba pārtraukšanas saņēmu ierakstītu vēstuli, kur piedāvā amatu uzņēmumā - elektiķis mehāniķis. Jā, tiešām perspektīvs uzņēmums, tie kas sevi neciena.. Droši..

F Ferary 01.10.2021
Komentāri 14 Ražošana

Fazer - Maize ar žurkas kaku

Maize ar žurkas kaku Vairākkārt esmu vīlusies fazer produkcijā - maize ar lieliem akmeņiem, labi ka zobi vēl vietā. Bet nu šis ir par traku-maizei pielipusi žurkas (vai peles, vai kāda darbinieka kāmja) kaka. Nopirku maizi maximā, bet ir skaidrs, ka kaka tur bija nokļuvusi pirms tika iepakota, maisiņam nebija iekļūšanas pēdas. Pievienoju foto ar Kakiņu un tā pilnīgi noteikti ir kaka, nav tas ne grauds, ne pārcepies maizes gabaliņš. Konsultējos ar cilvēkiem un visi kā viens Saka, ka tā ir žurkas kaka.

P Pietiek! 12.05.2021
Komentāri 1 Ražošana

Fazer - Maize ar caurumiem.

Maize ar caurumiem. Labdien. Vai tiešām ir jāmaksā par nekvalativu produktu. Maize vienos caurumos. Ne pirmā reize. Ja nespēj kontrolēt ka izmicita maize un ka ir cepšanas proces. Tad varbut nevajaga cilvēkus noslogot. Lai produkts būtu labs par ko mēs maksājam. Vai arī cenas samaziniet

Fazer - Pazemosana un nirgasanas

Pazemosana un nirgasanas Labdien vēlos pastāstīt kā bija atgadījies ar manu labu paziņu kura bija meitene strādāja labi viss bija ideāli kamēr mainas tā saucamais meistars Vladislavs Petrovs neatgriezās no atvaļinājuma un nesaka visus dreset tiešā vārdā nozīmē manu paziņu kurai bija viss labi sākās ne tas labākās dienas kad bija jāveic uzkopsana it kā ģenerālā tirisana pirms pvd viņu iedzina +30 grādos tāda telpa kur maize uzbriest ta saucamais kulers nedodot nekadus aizsardzības līdzekļus tai skaitā arī birstes lika...

Sia Fazer Latvija kura ražo maizi. - Liela cilveku tiesibu parkapumi. Strada daudzi no laukiem kas nezin viņus.

Liela cilveku tiesibu parkapumi. Strada daudzi no laukiem kas nezin viņus. Sasaldētu maizi kuru ved uz citam zemem, tiek pedejas kastes samainitas ar citu baltmaizi. Un termiņa nr. Pret strādniekiem izsturas kā pret idiotiem, cilvēki nak un pec meneša aiziet. Krāpšana ir tada jo kad pec 3 menešiem liec eksamenu, un veiksmīgi tad 100€ lielāka alga. La maiņa meistars nestrada un nepilda savus tiešos pienakumus, to dara meistara paligs. Viņam nav nekad uzrieiz tiešas pareizas atbildes. Tikai pec 10-20 min kad vajadziga konsultācija. Fazeri zog maizi, cukuru, sieru. Un...

Fazer.lv - Par to ka nav normāli darba apstākļi. Un nav pusdienas. Drošības tehnika nav

Par to ka nav normāli darba apstākļi. Un nav pusdienas. Drošības tehnika nav Strādaju es tur 3 gadus un redzēju visu to savām acim. Līdz ko atradu citu darbu, aizskreju no turienes. Bet nav nekas mainijies tur līdz pat 20.04.2017 gada. Pa trijiem gadiem tika nomainījušies 3 direktori. Un sakas katru reizi no viss no 0. Pie darba inspekcija vērsāmies. Mums pateica, ka fazerim ļoti labi juristi. 20.04.2017 Ar cieņu bijušais strādnieks LA maiņa meistars ir rupjš un stādniekus uzskata par dzērājiem. Visu maiņu spēle datora speles, neuzskata ka vajag iet ceha sekot visam...

R rassia 20.04.2017
Komentāri 3 Ražošana

Sia Fazer Latvija - Krapšana

Krapšana Strādniekiem liek pārtaisīt datumus maizei , kuram ir iztecējis derīguma termiņš. Aizsūta maizi ar pārtaisītiem derīguma termiņiem uz veikaliem. Cilvēki pērk vecu maizi , biezāk maizi pārtaisa klona un mākoņu maizi. Ceha ir daudz TARAKĀNU un BLUSA , un lidojoši mošķi. Atnāk PVD ,tehnologi parād tīras vietas , un viss ok. Strādniekiem nav savlaicīgas pusdienas dažreiz vispār tādas nav. Bet par pusdienu 30 min naudu nemaksā. Strādnieki strādā bez pusdienām 12 h . Nenākat strādāt uz fazeri , priekšnieki pret cilvēkiem attiecas kā pret vergiem.

Fazer dzīvā sēklu maize - akmens

akmens Maizē atradu akmens gabaliņu, kad ēdu brokastis. Laimīgā kārtā neizlauzu zobu, bet jebkurā gadījumā tas bija nepatīkami.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes