Adrese: |
Kategorija: | Auto / Transports • Sabiedriskais transports |
Sociālie tīkli: |
Rīgas Satiksme - Sūdzības un atsauksmes
Rīgas Satiksme - Slikts serviss
Šodien bērns brauca no galapunkta ziepniekkalna ar 27.trolejbusu 19.50 virzienā uz centru un pēc vairākkārtējas pogas nospiešanas vadītājs neapstājas turpmākajās 2 pieturās!
Manuprāt šī ir ļoti bezatbildība attieksme attiecībā pret bērnu, kurš nupat ir pats iemācījusies izmantot sabiedrisko transportu, labi vēl ir vasara un gaišs, bet kas būtu ziemā? Tādiem vadītājiem jāatņem tiesības vai jāizsaka rājiens, tas have pieņemami un ļoti apbedinosi!
Lotttttttti slikta pieredze un sabojāts garastāvoklis
Rīgas Satiksme - Necilvēciska attieksme
Labdien!
Šodien saskāros ar ļoti nepatīkamu darbinieku - RĪgas satiksmes kontrolieru ID 222477. Apstājos ar pagarināto mikrobusu Tērbatas ielas malā, jo gruti iebraukt pagalmā, lai tur apgrieztos-izlaidu ārā vecu, klibu cilvēku, kam palīdzēju uzkāpt uz dzīvokli, aiznest mantas. Atgriežoties sāku braukt atmuguriski, kad skatos skrien klāt šis kontrolieris un steidz mani fotografēt no visām malām, printē kvīti un braucošam auto ar ātrām, nesaudzējošām kustībām atrauj logu tīrītāju un iemet sodu...
Rīgas Satiksme - Maršruta planotājs liek braukt ar maršrutiem kas nekurse
Jau ento reizi maršuta planotjs noved pa maršrutu kur autobuss vnk neatbrauc vispar un beigas haosa mekle ka tikt kur vajag. miskaste tā kompanija. uzticibas transportam nav nekadas. visu laiku loterija bus vai nebus.
Rīgas Satiksme - Agra attiešana
Šodien, 15.augustā 2. autobus Merķeļa ielā bija ieradies ātrāk nekā paredzēts un aizbrauca pirms sava norādītā pieturvietā laika. Man uz rokas ir Apple watch un es redzu laiku līdz pat sekundēm, viņš azibrauca pirms pulkstens bija 8:29. Sabiedriskais transports var kavēt, bet attiet pirms norādītā laika - NĒ!
Rīgas Satiksme - Neatnāca autobuss
No rītiem vajaga braukt uz darbu, noskatīju sev 21 autobusu 7:54 pieturã pagrieziens uz babīti.Piemo reizi atnãcu, autobus vispār neatnãca, nākamajās dienãs domaju, ka vinš būs, bet tā pat nebija, kas par lietu? trīs reizes neatnāca, kaut pieturā ir rādīts 21 7:54. Arī ir mēgināts nākt atrāk, jo varbut ātrāk tas pienāk, nē. Esmu pat 10 minūtes atrāk atnākusi, lai pārbauditu.
Rīgas Satiksme - Autobusa nesavlaicīga pienākšana pieturā
Vakar, 07.08.2025, es gribēju no centrā aizbraukt uz Iļģuciemu ar 21 autobusu. Pietura Tallinas iela, pēc saraksta autobusam jābūt 21:24, bet saraksti.lv paradija ka pienāks tikai nākamāis autobuss 21:43. Es nostāvēju līdz 21:32, aizskrienu uz citu transportu. Jautājums ir tāds: Kāpēc vēlu vakarā autobuss nav vienkārši ka kavē, bet vispār sanāk ka neatnāk pēc saraksta? Es atnācu uz pieturu un kas rezultātā? Es nevaru laicīgi aizbraukt tad, kad jau nav korķi.
Rīgas Satiksme - Nepietiek vietas transportā strādājošiem cilvēkiem
22. autobuss, laiks 17:15, iekāpju pieturā Priežkalni un redzu šo attēlu. Autobuss ir pārpildīts, jo ir darba laiks, visi dodas mājās. Un ceļotāji atļaujas šādi braukt. Kur ir autobusi ar bagāžas nodalījumu, kas parādījušies nesen? Kāda jēga no tiem?! Varbūt ir jāizveido speciālus reisus ceļotājiem? Lai parasti strādājošie cilvēki 5 dienas nedēļā varētu komforti aizbraukt mājas?!
Rīgas Satiksme - Slikts serviss
1 tramvajs stāv pietura jugla numurs 57191 vīle nagus un nebrauc. Sākuma radīja ka vajadzēja izbraukt 8:58 Oke labi gaidām pāris minūtes neko pēc tam programma rada 9:00 un vēl stāvam un stāvam…. Un ko darīt ja steidzami vajag? Paldies par kavēšanu! Izbraucam tipa 9:02.
05.08.2025.
Un tā nav pirmo reizi kad kavē vienkārši stāvot.
Rīgas Satiksme - Расписание
Как же надоело каждое утро из Бергуцемса в Вецмилгравис ждать 58 автобус по 15 мин.
Rīgas Satiksme - Pamatoti vai necieņa pret pasažieriem?
Kamēr rakstu šo sūdzību, atrodos 4. Trolejbusā uz juglu (numurs 27548) . Šoferītim laikam ļoti grūti uz laiku nogriezt auksto kondicionieri sev kabīnē, lai pasažieriem nebūtu jāsūdzas par izveidojušos ledusskapi. Sieviete priekšējā sēdeklī apsēdās man blakus un palūdza vadītāju nedaudz siltāku gaisu uzslēgt, jo viņai bija auksti te sēžot. Pašam arī salīdzinoši vēss. Vadītājs pakratīja galvu un ignorēja tālākus komentārus. Tad, kad sieviete atbildēja uz zvanu un pieminēja vadītāju, šis apgriezā...
Rīgas Satiksme - Man 6 reizes novilka naudu no kartes aplikācijā, bet neiedeva nevienu biļeti
Es pirku biļeti Rīgas satiksmes aplikācijā, aplikācija uzkārās, naudu no konta novilka 6 reizes . Pie tam biļeti neiedeva ne vienu , bet aplikācijā uzrādijās ka darījums ir neveiksmīgs !
Rīgas Satiksme - Slikts serviss
2025. gada 17. Jūlijā, plkst. 17:00 skrienu gar 22. trolejbusu, kurš stāv galapunktā un māju lai redz spogulī, aiztaisa durvis un pabrauc burtiski vienu metru tikai lai apstātos pie sarkanā. Pieeju, pieklauvēju, tā vietā lai atvērtu durvis, tur pat pieturā, saka laiks, žestē pulksteni uz rokas un aizbraucot ar peļķi nošļaksta mani. Nu super. Sieviete gariem blondiem matiem. Tas arī viss, "superīgs" serviss.
Rīgas Satiksme - Невнимательный водитель, прижал дверью сумку
В субботу 12 июля водитель автобуса n 3 с номером 68871 который отправлялся с остановки
centrālā stacija по направлению в болдерая в 18.17 прижал мою сумку дверями, а меня оставил на улице. Я собиралась заходить в автобус и сумку поставила в двери первую. Нажав на кнопку дверь открылась и я вошла в автобус. На вопрос - вы меня не заметили? (а я заходила в первую дверь) водитель не только не извинился, но и начал агрессивно отвечать что он вообще не смотрит в зеркала. То есть одного человека он...
Rīgas Satiksme - Slikts servis
Rīgas Satiksmes darbinieki neļauj pat nopikstinat biļeti tiko iekāpjot...jau sodu piemēro.
Rīgas Satiksme - Pilnīgi bezjēdzīgs laika grafiks
Pirms pāris mēnešiem jau gribējās likt sūdzību par to ka autobuss kavējas līdz pat 30 minūtēm regulāri, bet tagad jau pamanu jau kaut ko jaunu - autobuss atbrauc 5 min pirms laika grafika un aizbrauc prom, un tad tu atnāc "perfekti laikā" mīnūti pirms un pat nezini, ka viss jau pakaļā. Tad lūdzu paskaidrojiet, kāda jēga man no šī grafika, ja pat autobusiem tie ir pie kājas? Uz pieturu iet ir kā loterijā - nezini vai tavs autobuss jau sen aizbraucis, vai parādīsies pēc 30 min tikai. Ne publiskais transports, bet ņirgāšanās par cilvēku laiku.
Rīgas Satiksme - Vēlu
Katru reizi jau pusgadu, autobuss ar numuru 49, kavējas vairāk par 5 minūtēm, no tā es vienmēr kavēju uzņēmējdarbību... Es visu labi saprotu, bet vienkārši jau uzvārījos, viena lieta ja tas būtu burtiski pāris reizes, bet tas atkārtojas katru reizi, kad gaidu 49 autobuss.
Rīgas Satiksme - Bojāts autobusa aprīkojums, slikta apkalpošana
2025. G.25. Junija plkst 8.45-9.00, 4. Autobusa nr.69602 virzienā uz piņķiem nebija ieslēgts ekrāns ar pietura nosaukumiem, kā arī nebija nekādas informācijas par pieturām. Autobusa vadītājs brauca ļoti ātri un izklaidējas pēkšņi bremzējot pie katra krūma kur vajag un kur nevajag tā, lai cilvēki lidotu pa visu salonu, sanāk pēc shēmas "ātrums-bremzes-ātrums". Vēlāk zvanīju uz Rīgas satiksmes informācijas telefonu kāpēc nav ekrāna ar pieturu nosaukumiem, ne visi dzīvo Piņķos un orientēja...
Rīgas Satiksme - slikts serviss
Jau otro reizi šomēnes 7. autobuss maršrutā Stīpnieki - Abrenes iela nav ieradies pieturā “Raudas iela”. Aplikācijā “timey” autobuss nerādas vispār, tur vismaz var redzēt, ja kavē, šoreiz nekā! Arī 2. autobuss Abrenes iela - Vecmīlgrāvis, pieturā “centrālā stacijā” nepienāca laikā un nezinu, vai pienāca vispār 🤦🏼♀️autobusam bija jābūt 15:07, gaidīju līdz 15:20! un protams, ka aplikācijā “timey” arī nerādijās. Vēlme pārvietoties ar sabiedrisko transportu sāk palikt ar vien mazāka un mazāka!
Rīgas Satiksme - Slikts serviss
Atnācu laicīgi uz 36 autobusu, Imantas dp, Nr 68335, sāka kavēties jau 6 minūtes. Skatos un vadītājs tikai runā pa telefonu un nemaz nesteidzās sākt braukt. Aurbousam bija jāpienāk 20: 44, bet atnāca ap 20: 50
7.tramvajs - Kavē jau 15.minutes
Stāvu un gaidu jau 15.minutes tramvaju uz kengaragu bet pa šo laiku nav bijis neviens transports transportam bija jābūt 12:53 bet viņa vēl joprojām nav. Ne visiem cilvēkiem ir tik daudz laika stāvēt un gaidīt līdz pat pusstundai