Meklēšanas rezultāti

ELTEK - Neadekvāti ( Komentārs)

Neadekvāti Labdien, portāla lietotāji! Mēs vēlētos paskaidrot radušos situāciju ar pircēju, kurš atstāja šo komentāru par mūsu veikala darbu. Pircejs pie mums veica vairākus pirkumus. Viņa pirmais pirkums bija salīdzinoši dārga un diezgan reta lodīšu pildspalva no Waterman, kas maksāja aptuveni 100 eur. Pasūtījumu mēs izpildījām precīzi noteiktajā laikā un ar pircēja noteikumiem - bez priekšapmaksas. Pasūtījums veikalā tika piegādāts 2020. gada 28. janvārī, un pircējs tika par to informēts. Tad sākā...

Koka-modulumaja.lv - Pakalpojuma kvalitāte ( Komentārs)

Sveiki! Skatos, ka te jau vairāki ir "ieberzušies" ar Viktoru Fjodorovu un ir identiskas problēmas ar termiņiem, mājas nobeigšanas darbiem. Viss tiek vilkts garumā, nebeidzamā solīšana. Ja nu esiet jau uzsākuši sadarbību, vai domājat to darīt, tad obligāti apstipriniet līgumus pie notāriem, par visām samaksām pieprasiet līgumus, tāmes, prasiet noteiktus termiņus (ko,nepar ko nedara). Katrā ziņā es neieteiktu šo firmu, jo ļoti nesmuki izdarijās, palika parādā vairākus tūkstošus par salauztiem...

A Andris.B. 04.08.2020
Komentāri 31 Celtnieki

J.M.A. SIA - sia J.M.A. ( Komentārs)

Spariņi, Viesturu pagasts, Rundāles novads, Latvija

SIA J - Krāpšana ( Komentārs)

Spariņi, Viesturu pagasts, Rundāles novads, Latvija

SIA J - Krāpšana ( Komentārs)

Spariņi, Viesturu pagasts, Rundāles novads, Latvija

Swedbank - Kukuļa izspiešana ( Komentārs)

Kukuļa izspiešana arii neslavas celshana var but kriminali sodama, taa ka jums ieteiktu padomat pirms savus mazos melus te rakstat, Viktor.

Pludmale - Neatbilstošs serviss ( Komentārs)

Neatbilstošs serviss Viestura prospekts 65. Purvciemā tādu pašu servisu var novērot? 😂😳

Pludmale - Neatbilstošs serviss ( Komentārs)

Neatbilstošs serviss Viestura prospekts 65

Krāpšana - Krāpšana ( Komentārs)

Līgums sastadīts ar Viktoru Fjodorovu, pēc līguma beigšanas objekts nav nodots un kas ir izpildīts darbi veikti nekvalitātīvi.

O Oksana 11.06.2020
Komentāri 4 Bērni

Kūriņš - Apkalpošana ( Komentārs)

Apkalpošana Respektē Latvijas vēsturi? Mūsu pienākums ir godāt un cienīt visus, ar godbijību un pateicību izturētos pret vecvecākiem un senčiem. Mums nav jābūt iecietīgiem pret tiem cilvēkiem, kuri mēģina kaut kādā veidā pazemo citus.

Kūriņš - Apkalpošana ( Komentārs)

Apkalpošana Ābelīša kungs nav jau kādu laiku nav Jūrmalas domes deputāts, taču malacis gan viņš ir. Jebkurš domājošs cilvēks ar tādu tematiku, kādu pie viņa ieradās, nebūtu laidis iekšā. Es arī nebūtu laidis. Nevajag mani arī pārprast, man ir daudzi labi draugi, kas ir krievu tautības, bet arī viņi saprot, kur viņi dzīvo un respektē Latvijas vēsturi (tādu, kā to māca latviešu skolās), nefestivalizējot 9.maija svinības. "Kūriņ" - Jūs esat malači un neņemiet vērā to, ko par Jums šeit raksta. Ребята, давайте жить дружно.

Rīgas veselības centrs SIA, filiāle Iļģuciems, ārsts Ināra Pundure - Attieksme pret pacientu un dokumentu noformēšana ( Komentārs)

Attieksme pret pacientu un dokumentu noformēšana Neiesaku nevienam šo ārsti - attieksme nosodoša, negatīva un teatrāla. No mušas izpūta ziloni, pat neiepazīstoties ar manu slim. vēsturi jeb vienkāršu lūgumu, ar kuru pie viņas ierados. Acīmredzot, dakterei bija slikts garastāvoklis, tad nu izlikās uz mani - kā jauns pacients biju tur pirmo un pēdējo reizi.

Cityparks - Negodprātīga attieksme ( Komentārs)

Negodprātīga attieksme Starp citu izskatās ka bw ir taisnība :) - paskatieties Mego komentāru vēsturi, pirmie komentāri pēc reģistrācijas tikai un vienīgi par labu citypark parazītiem. - attiecīgi uzskatu, ka kāds tās šaragas darbinieks :)))) tās firmeles soda lapiņas der tikai un vienīgi dibena slaucīšanai un punkts. Es pats vienu reizi šādu saņēmu (lai gan tomēr cenšos ievērot stāvvietas noteikumus saprotot, ka pretējā gadijumā stāvlaukums būs pilns ar haļavšikiem, bet tajā pat laikā apzinos, ka tiesības uzlikt...

Lauris Līcītis - Imunologs - Ļoti nekompetents ārsts ( Komentārs)

Ko šodien ārsts var ārstēt, ja strādā 7 klīnikās pa kādai stundai, divas , pieraksts uz 3-6 mēnešiem, klientu daudz, bet laika nav . Tikai nauda. Arī tie izbraukuma ārsti. Atnāku, samaksāju 15 -20 un neko nepajautājot, tā pa jokam un izraksta visdārgākās zāles. Izlietosi, atnāc. Atnāku, divas minūtes vai mazāk pajautā un uz redzēšanos. Cik jāmaksā - 30 EUR, par ko. Saka - tagad dārgāks viss vai tml. Bet šie izbraukuma dakteri mazajās klīnij]kās, medpunktos slimības vēsturi neved, neko...

Banknote.lv - Viltus ziņu izplatītājs ( Komentārs)

Viltus ziņu izplatītājs Ne si firma ir tada kas pat cilveka kredita vesturi neparbauda,un isniedz kreditus pat ja esi melna sarksta bet citiem saka ka viss ir kartiba visu vini parbaudot,uzinaju no PTAC ka par so firmu stav loti daudz sudzibu un ar par to ka isniedz kreditus cilvekiem kas ir melnajos sarakstos

Par cilvēku izmantosana - Zaglis un veiks kurš pavadībā mazgavigus bernus ( Komentārs)

Ņemot vērā tavu ierakstu vēsturi, šī nav pirmā reize, kad tev tādas problēmas. Negribot jāsāk iedziļināties, kas tu par cilvēku.

Banknote.lv - Melošana ( Komentārs)

Melošana es tev paskaidrosu ka si organizacija klaji melo ar to vien ka neko vini neparbauda ne es vienigais kas ar melono kredita vesturi vareju nemt cik velos,kaut pec PTAC liku kas ir melns uz balta rakstits sadai iestadeij bija japarbauda mana iespejas maksat ko vini nedarija,un seit klaji melo savos rakstitos tekstos

Rimi Bauska - Apkalpošana ( Komentārs)

Apkalpošana Ventspils RIMI, Inženieru ielā - jau 2 nedēļas Vegānu/Veģetāru stends stāv tukšs un netiek papildināts.

A Andro123 10.02.2020
Komentāri 3 Veikali

Valsts Policija - Neadkvata riciba ( Komentārs)

Neadkvata riciba Viktor pasaki lūdzu savam vīram, kad atiesies no dozas lai izlasa ko te ir samurgojis :))

Ieva Reinholde - Krāpnieciskas darbības, savtīgas intereses, iespējams naudas atmazgāšana. ( Komentārs)

Mēģināju atrast dakteres pieņemšanas laiku caur google un man izleca saite uz šo rakstu. Daktere Reinholde var būt ir atšķirīga no citiem ārstiem tieši uzvedības ziņā, jo viņa katrai bērna vēsturei tiešām rūpīgi iet cauri, laikam cilvēki mūsdienās un it īpaši galvaspilsētā ir vienkārši nav pieraduši pie tādas attieksmes! Šis ir Ārsts no lielā burta! Kad pārcēlos uz dzīvi Rīgā man bij steidzami jāatrod pediatrs savam gaidāmām dēlam, un tas bij nereāli sarežģīti, jo man pat pašai sev ģimene...

D Diāna P 05.02.2020
Komentāri 6 Ārsts