Cityparks

Cityparks Latvija SIA
Adrese: Jaunmoku iela 34
Rīga
Latvia - LV-1046
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67676765
Fakss: +371 67670018
Kategorija: Auto / Transports

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
254
Atrisinātas
4
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Cityparks - Sūdzības un atsauksmes

Cityparks - Krāpšana

Krāpšana Добрый день! Был выписан штраф на машину компанией cityparks, который нужно было оплатить до 01.01.2024, штраф оплачен без долга. Спустя два месяца пришло в почтовый ящик письмо от фирмы julianus inkasso Latvija, в котором было указано что я не оплатила штраф. Разобравшись с city parks, в итоге они не могли найти мою платежку и зарегестрировали плтеж только 01.03.2024, и просят оплатить меня издержки julianus inkasso Latvija. Вымогательство денег на ровном месте.

Cityparks - Sods 672549 par istermina parkingu pie maxima cp095

Sods 672549 par istermina parkingu pie maxima cp095 Es atstāju automašīnu Peugeot JR2875 uz 10 minutiem pie maxima bezmaksas autostāvvietas un nepiereģistrēju automašīnas numuru aparātā jo tas atrodas stūrī un nav redzams labi, kad ienāca veikalā. Es steidzēju un nepamanīju to. Ludzu anulēt manu sodu NR 672549.

Cityparks - Slikts serviss, pavirša pienākumu pildīšana

Slikts serviss, pavirša pienākumu pildīšana 18.02.2024. Plkst. 10.34. Piebraucu pie dpd pakomāta, kamēr sūtīju paku, citypark darbinieks, kas vēlāk atteicās nosaukt savu vārdu, plkst. 10.39 izrakstīja sodu 30 euro apmērā par automašīnas nereģistrēšanu tc. Informēju, ka noliku auto uz 5 minūtēm un braucu prom - pasmējās, teica, ka jālasa noteikumi. Esiet uzmanīgi, neizmantojiet citypark!

Cityparks - Krāpšana

Krāpšana Paldies ka sazinājāties ar Cityparks Latvija. Jūsu atsauksmes palīdz mums pilnveidot mūsu pakalpojumu kvalitāti. Atbildot uz Jūsu iebildumu, mēs vēlamies Jums paziņot, ka saprotam, ka šī situācija var būt nepatīkama. Tomēr, vēlamies paskaidrot, ka automašīnas valsts numura reģistrācija ir obligāts nosacījums bezmaksas laika izmantošanai šajā stāvvietā un, ja autovadītājs vēlas izmantot bezmaksas laiku, autovadītājam ir pienākums reģistrēt automašīnas valsts numuru elektroniskajā...

Cityparks - Nepamatoti uzlikts sods

Nepamatoti uzlikts sods Šodien 24.01.2023 Citypark ir uzlicis sodu 30 eur nepamatoti automašīnai volkswgen mc 7467 pl 20.31. Pie lidl veikala Kalnciema iela 31, Rīgā. Piestājos pie veikala pl. 20.30 uzgāju pie automāta un piereģistrējos. Pārbaudiet automātu. Pieprasu atsaukt soda naudu. Pielikumā ir čeks, kuru iepirkos veikalā. Veikalā nebiju pat 10 min. Pārbaudiet savus darbiniekus kā viņi strādā. Vai jūs pelnāt uz šo, jo ne visi raksta pretenzijas. Uzrakstīju pretenziju.

City Parks - Slikts serviss

Slikts serviss Briesmīgā klientu servisa apkalpošana. Operatori ir ļoti rupji, runāju ar viņiem mierīgā balss bez jebkādiem uzbrukumiem. Vēlējos tikai precizēt info uz ko saņēma daudz apvainošanu. Nestrīdējos un nemēģināju apstrīdēt nekādu sodu. Uz ko saņemu atbildi ka esmu kurla, stulba un tt. City parkam ir jāpadomā par klientu apkalpošanas servisu, jo tā sarunāties ar cilvēkiem nav pieņemami.

Cityparks - Slikta dabrinieku attieksme

Slikta dabrinieku attieksme Šodien 15.01.24. Pl.18:00 pie Rimi, Mārupē Daugavas ielā 31, jūsu firmas kontrolieris bezkaunīgi aizstājās aiz mani kad vēlējos iestāties ar aizmuguri brīvajā vietā (biju ieslēgusi atpakaļgaitas ugunis), nepalaida mani parādīja vidējo pirkstu un iestājās pats, kaut pirms tam stāvēja citā vietā. Saprotu ka jūsu iestādē strādā kretīni vis tiešākajā nozīmē. Lai viņam veicas dzīvē un pirksts neiespiežas durvīs.

Cityparks - Krāpšana / slikts serviss

Krāpšana / slikts serviss Ziemassvētku rītā saņēmu sodu 30€ vērtībā, jo nepiereģistrēju automašīnu veikala datoriņā. Informācija, ka auto jāreģistrē izvietota angliski (to meklēju otrreiz iepērkoties) . Neatradu latviski. Nerunāju angliski, dabūju 30 eiro sodu ziemassvētku rītā. Foršs serviss. It īpaši Rīgā nedzīvojošajiem. Kā sabojāt svētkus 10/10 pat braucot Rīgā bez etalona pirmais sods ir 3€ nevar jau brīdinājumu uzlikt. Uzreiz sods. Vecākiem cilvēkiem vēl jo grūtāk būtu. Trešo reizi iepērkoties atradu latvisko...

Cityparks - Cityparks, krāpšana, nepamatots sods

Cityparks, krāpšana, nepamatots sods Iebraucu veikalā "pa ceļam" Rimi, A. Saharova ielā 23A, Rīgā. Atstāju mašīnu, ienācu veikalā, reģistrēju sava auto numuru rindas kartībā. Kopējais laiks ko pavadīju, iebraucot viņu Cityparks teritorijā ka arī Rimi veikalā - 14 minūtes, iepērkos (ir čeks,varu pierādīt). izgāju no veikala, pienācot pie sava auto pamanīju, ka man jau ir piestiprināts sods - 25 Eur. Protams tas bija ļoti nepatīkams PĀRSTEIGUMS! Atradu to kontrolieri, viņi sēz tajā pašā autostāvvietā, pie Rimi, pretīm ieeja...

City park - Nepamatots sods

Nepamatots sods Šodien lidl autostāvvieta brīvības iela 254 saņēmu sodu 30 eur apmērā par auto novietošanu veikalā stāvvietā kur pirmā 1.5 stunda ir bezmaksas. Veikalā kopējais pavadītais laiks bija līdz 20 minūtēm. Soda izrakstīšana bija neilgi pēc ieiešanas veikalā, pa cik biju ar mazu bērnu aiziešana līdz aparātam kur jāievada auto datus aizņem kādu laiku plus pie aparāta arī netiek tik ātri jo kāds mokās ievadīt sava auto numuru, pa šo laiku naski tiek izrakstīts sods. Pierādīt vai vadīju vai nē nevar, jo...

Cityparks - Maldināšana

Maldināšana 29/10/2023 iebraucām Agenskalna tirgus teritorijā lai iepirktos un paēstu pusdienas, pie tirgus vārtiem ir zīme kas paredz 2h bezmaksas reģistrējot auto nr stāvvietas reģ. aparātā , kas tika izdarīts, reģ. aparāts atrodas stāvlaukuma malā. Iznākot pēc apm. 1,5h konstatējām ka uz auto ir soda kvīts 30,- par stāvvietas noteikumu pārkāpumu. Kontrolieris nebija atrodams, droši vien slapstās pa stūriem. Izlasot visu papildinfo pie stāvvietas reģ. aparāta izrādās ka šeit auto nevar reģistrēt, man...

Cityparks - Cityparks/ Мошенничество

Cityparks/ Мошенничество Припарковался я на улице Dzelzavas iela 36b. Зарегистрировал парковку в мобильном приложении (в 13: 31) и ушел по своим делам. Вернулся в 14: 16! И там уже красовался штраф в размере 30€. Хотя по бесплатному времени у меня еще было 15 минут. Я очень надеюсь что мой штраф оспорят, потому что платить за такую "честную" работу я не собираюсь.

Cityparks - Обман

Обман Штрафуют не за превышение времени бесплатной парковки у магазинов а за то что не так ткнул пальцем в монитор . Пора переименовать ситипарк в сититырк. Власти это видно устраивает.

Cityparks - Bezmaksas stāvvieta nav bezmaksas

Bezmaksas stāvvieta nav bezmaksas Silti iesaku, labāk neatstājiet bez pieskatīšanas auto pie Lidl veikala Kalnciema ielā 38. Nepaspēsiet vēl aiziet līdz auto reģistrēšanas aparātam, kas atrodas veikala otrajā stāvā, kā mantkārīgais fotogrāfs būs jau uzlīmējis soda kvīti mašīnai. Visdrīzāk ir tā, ka to stāvvietu uzraugu algas veidojās no sodu iekasēšanas un ko loģiski var iekasēt , ja stāvvieta ir bezmaksas. Tad nu ir smalks veids kā lipināt sodus uz nebēdu, jo vēlāk ne varēsiet ko pierādīt, nekādu čeku automāts neizsniedz, kā...

Cityparks - Обман

Обман Тоже прислали штраф хотя идя в магазин помню что зарегистрировался, никаких бумаг под дворниками не было. Почитав ветку понял что доказать ничего нельзя надо платить. Главная их статья дохода штрафы а не оплата парковок. А вроде всё просто поставь камеру и всё но тогда как они шакалить будут. Проблема решается непосещением магазинов с их парковками.

Cityparks - 697908

697908 04.10.2023 Iegādājos jaunu automašīnu HF4612, braucu ar viņu pirmo dienu. Atstāju CP081 parkingā pie Rimi ap 16:30. Rimi automātiski ievadīju vecās automašīnas nr. JM2033. Es domāju tā ir tīri cilvēciska kļūda, visas manas darbības ir fiksētas kamerās. Nedomāju ,ka sodu vajadzētu piemērot.

Cityparks - Uzrakstīju parkinga, citu numuru

Uzrakstīju parkinga, citu numuru Sveiki, 15:16 atstāju savu automašīnu( HV9861) uz parkinga pie maxima un kompjūtera ievadu veco mašina numuru sakums (GH) un pareizos ciparus(9861)bejga, kad atnācu atpakaļ bija sods 30€. Es saprotu ka tā ir mana kļūda, vienkārši es nedēļu atpakaļ atnācu no jūrās un aizmirsu numuru, sajaucu to ar vecu mašīnu... lūdzu piedot man) varbūt varam kaut ka sarūnāt ne ar tik lielu sodi ..?

Cityparks - Kļādaina zonas izvēle

Kļādaina zonas izvēle Labdien, Diesgan regulāri iznāk pie CSDD, Rīgā, Antenas ielā b/n (CS zonā novietot a/m TOYOTA RAV4 MR6845. Šodien, 12.09.2023. arī ap pl.13:30 novietoju auto un aktivizēju kā parasti no Mobility aplikācijas. Pēc pl. 14:00 atgriežoties bija pārsteigums par atstāto soda kvīti, bet pēc tam pārbaudot maksājumu vēsturi secināju, ka CS zonas vietā esmu nospiedis DS zonu. Lūdzu ņemt vērā, ka apmaksa tika veikta un nepiemērot sodu. Soda kvīts Nr702181. Ar cieņu un cerot uz sapratni! Normunds Krūmiņš mob.26466111

Cityparks - Nesamērīgs sods

Nesamērīgs sods Ja arī esat regulārs cityparks klients un 2 gadu laikā vienmēr esat reģistrējis savu auto pie lielveikala, tas neatbrīvos no soda, ja kaut reizi vērā ņemamu apstākļu dēļ nepiereģistrēsiet auto. Sods par 10 minūtēm lielveikalā būs nepiemērots un kosmisks. Pat Rīgas satiksme par pāris stundām nesamaksāto stāvvietu tādu neuzliek. Viņiem neinteresē ne apstākļi, ne kas cits kā tikai iekasēt naudu. Noteikti nedošos arī uz šo veikalu maxima, kas izvēlējusies šo negodīgo komersantu.

AtrisinātaCityparks - Negodīgā rīcība

Negodīgā rīcība Bezkaunīgākā firma,ar kuru esmu saskārusies! Ieejot veikalā RIMI, automātā tiek reģistrēts numurs,bezmaksas autostāvvietai….. izejot pēc 35min., uz vējstikla tevi sagaida soda kvīts 25€ apmērā. Un,neko Tu pierādīt nevari,jo nekādu kvīti vai čeku Tev automāts neizdod! Skaisti!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes