TOP Partika

SIA Iepirkumu grupa
Adrese: Dzelzavas iela 117,
3.stāvs
Rīga
Latvia - LV-1021
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67338241
Fakss: +371 67338242
Darba laiks: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

2%
Sūdzības
227
Atrisinātas
4
Ar atbildēm
2
Apskatīt statistiku

TOP Partika - Sūdzības un atsauksmes

TOP Partika - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Labdien. Šodien 07.02.2024. Veikalā top tirdzniecības centrā Ogres prestižs veikala vadītāja rupji izturējās pret jauniešiem, kuri par preci norēķinājās ar sīknaudu. Jauniešiem bija 5 eiro dažāda nomināla monētās. Veikala vadītāja kliedza uz bērniem, lai nestaigā uz veikalu kā bomži, kā neesot kauna kā mācoties prestižā skolā, (Ogres tehnikuma audzēkņi) bet esot tādi ubagi, ka ejot uz veikalu ar sīknaudu. Tad jaunieši tika nofotagrafēti, pēc vadītājas teiktā lai nodotu bildes apsargam. Un pateica lai uz šo veikalu vairs nenāk.

TOP Partika - Palmu eļļa indēšana

Palmu eļļa indēšana 80% no partikas satur palmu eļļu, ka ari taja konditoreja viss vienkārši notek ar to indi. Vai tiešam nav iespejms taisit kvalitativas partikas preces ar normaliem ingridientiem kas neapdraud veselibu? Cik vel ilgi mes barisom tos biznesmeņus no kumpalam, kam neinterese musu velesiba, bet gan tikai nopelnities>?

TOP Partika - Necienīga personāla attieksme pret klientu

Necienīga personāla attieksme pret klientu Šodien 02.01.2024 ap pulkstens 20:00 iegājām veikalā “top”, ieejot veikalā viena pārdevēja sāka mums BĻAUT virsū par to ka mēs ejam pa izmazgātu grīdu, bišķiņ vēlāk devāmies uz kasi apmaksāt pirkumus, vienā kasē stāvēja zīme “kase slēgta” devāmies uz otru kasi, un atkal uz mums sāka BĻAUT par to ka mēs ejam ne uz to kasi(necenzētā leksikā)

TOP Partika - Vadītājas attieksme pret darbinieku

Vadītājas attieksme pret darbinieku Kas notiek ar Top veikalu Bēnē! Kārtējā pārdevēja aizgāja. Varbūt vaina ir vadītājā... Vai kāds no biroja ir painteresējies,kādēļ aizgāja,vai tikai paļaujas uz vadītājas kundzes teikto,vai tas kas rakstīts atlūgumā. Tādēļ varbūt tur tik grūti ir piesaistīt vietā jaunus darbiniekus?

Tops - Slikta apkalpošanas

Slikta apkalpošanas Šodien mēģināju iepirkties veikalā. Piegāju pie vitrīnas, bet tur lie vitrīnas piedzērusies vai pusmirusi pārdevēja. Prasīju viņai krievu valodā, lai sagriež šķēlēs vistas girosu. Bet viņa pateica, ka nesaprot krievu valodu, j veikalā strādā krievu valoda ir jāprot. Un tad viņa paņēma un aizskrēja prom, pēc kādām 2 minūtēm pienāca oie vitrīnas kāda cita pārdevēja, pateica, ka tai palika slikti, tāpēc aizskrēja. Slikti, jo besot nospradzs šai kaķis. Kāda msn tur daļa. Savas emocijas ir jāatstāj mājās. Neiesaku šo veikalu.

TOP Partika - krāpšana

krāpšana Šodien veikalā Top nopirku bērnam cīsiņus mīklā ar tomātu mērci, liels šoks bija atnākot mājās un ieraugot ka tomātu mērcēs vietā ir sinepes, atšķirība ka cīsiņš mīklā ar tomātu mērci maksā 0,76 centus bet ar sinepēm 0,70 esmu pārmaksājusi veikala darbinieku nemākulības dēļ. vai tiešām tik grūti ir pārbaudīt

TOP Partika - Nelaipna apkalpošana

Nelaipna apkalpošana Šodien ap pl.15.45 apmeklēju Cēsu centra top veikalu. Vēlējos gastronomijas nodaļā iegādāties 1/2 no vesela laša. Kad pārdevēja pienāca mani "apkalpot", viņa uzsāka sarunu ar kolēģi, kura man bija jāpārtrauc.. Palūdzu pārdevējai (masīvas miesasbūves sieviete, īsiem matiem) 1/2 laša, sekoja atbilde: "nē"! Pārdevēja pagriezās un devās prom! Sagaidīju pārdevēju 2x, palūdzu vēlreiz 1/2 no laša, sekoja atbilde: "nē"! Viss. Pārdevēja atkal devās prom!. Pasaucu 3x! Uzdodu šo pašu jautājumu, seko...

M MadaraZ 26.10.2023
Komentāri 4 Pārdevēji

TOP Partika - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Gada laikā, apmeklējot šo veikalu regulāri, ir secināts, ka produktiem plauktos norādītās preces pie kases Cenā tiek izsistas par citu - ielāku samaksu. Norādītās atlaides produktiem pēkšņi tiek anulētas, aizbildinoties ar vakardienas inventarizāciju. Pārdevējām, ar skaidru naudu norēķinoties, regulāri gadās pajautāt vairāk kā patiesi jāmaksā.

TOP Partika - Apkalpošana

Apkalpošana Sveiki! Nevienam neiesaku nakt iepirkties šaja veikala . Pardod sapuvušu gaļu , pardeveja kas tur strada izrada tadu sejas izteiksmi un runa ta ar cilvekiem itka atnaca nevis uz veikalu bet pie vinas majas . Agrak stradaja vina Forevors veikala tur bija tas pats . Pardeveju sauc Vika.

AtrisinātaTOP Partika - verdzības pazīmes pret pārdevējiem

verdzības pazīmes pret pārdevējiem Ieviešot pudeļu nodošanas aparātu nav nodrošināts darbinieks,kas tur strādā,tas jādara pārdevējām ,kas neatbilst nekādiem noteikumiem.Pirmkārt jau apdraudot viņu veselību.Atbrauciet un pastrādājiet.Es ļoti šaubos vai par šo darbu tik smaksāts.BEZ TABU jau viesojās Liepajas top,laikam būs jāaicina arī uz Pāvilostu.Gribētu jau lai izlasa top priekšniecība.

TOP Partika - Preces neatbilstība summai norādītajai

Preces neatbilstība summai norādītajai Kā var pārdot preci par vecu summu. Kāpēc kārtējo reizi es redzu ka šmaucas, kas tas ir ka nevar laikus Cenas precēm nomainīt. Vai tiešām nevar pastities, kāpēc man ir jāatsakās no kādas preces. Priekškam jūs tur strādājat, lai visu laiku atvainotos. Pienāks laiks un es vairs uz nevienu topu neiešu iepirkties, ja nemainīsies attieksme pret precēm un to summām.

Top veikals Ogre - Man ilgi jāstāv rindā pie kases!

Man ilgi jāstāv rindā pie kases! Šodien saskaros ar to, ka man, seniorei bija jāstāv gara Rinda top veikala kasē. Kad es piegāju pie kases man priekšā stāvēja jau divas dāmas kuram pārdevēja pīkstināja pārtiku. Priekš kam tam divām damam tik daudz ēdama? Es seniore, visi redzēja ka veikala iepirkumu ratos man ir divi kruķi kas norada uz to ka esmu slima! Man bija arbūza ceturtdaļa un krējums! Kāpēc man bija jāgaida Rindā kamēr tiks apkalpotas tas divas dāmas? Es aizradīju vienai no damam ka viņai bija jāsaliek visi kārum...

TOP Partika - Nemeklē darbu šajā veikalā

Nemeklē darbu šajā veikalā Nekāda gadījumā negriezieties darba meklējumos šajā veikalā, tik nepieklājīga veikala vadītāja, vispār pieklājība un ētika sveša, uztver jauno darbinieku kas meklē darbu kā mēslu. Ja vēlies cienīgu kolektīvu, kurā jūties labi strādājot tad šī nav tā vieta kurā strādāt.

TOP Partika - Bojāts produkts

Bojāts produkts Šodien nopērkot krabju salātu vici, tika konstatēts, ka salātā atrodas sagraizīta plēve, tas viss nav tik traki, ja to nebūtu pamēģinājis bērns, pietiekoši lielā daudzumā, tagad braucam uz slimnīcu….. Kā arī salātā tika atrasts garš balts mats!

TOP Partika - Nopirku pamperus bet tur bija sarūsējusi nagla

Nopirku pamperus bet tur bija sarūsējusi nagla Labrīt! Nopirku top pamperus un tur bija sarūsējusi nagla, gribētu noskaidrot kapēc tā ir pilnīgi nepatīkami ka tā ir ar veikalu, tikai sapratu kad mazajam uzvilku ka viņš sāka raudāt es sapratu kaut kas nav ar pamperu, un viņam pārdūra ādu bet ārst Saka nav tik traki vai viņi nepārbauda pirms saņem preci, man vairs negribas iet uz to veikalu kas man atrodas tuvumā

TOP Partika - Bojājums

Bojājums Sveiki, šodien pirku top veikalā ķiršus sīrupā un atnākot mājās, attaisot burciņu - pagaršojot ķirsus, sapratu, ka viņi ir sabojājušies, ļoti žēl! Vakar pirku tieši tādus pašus ķiršus, viss bija kārtībā. Skatoties derīguma termiņu, ķiršiem nebūtu jābūt veciem. Derīguma termiņš 02.07.2024. ĶIrši bez kauliņiem sīrupā, svītru kods 4750323002064 paldies, Ar Cieņu top veikala klients.

TOP Partika - Komunikācija :(

Komunikācija :( Iegājām veikalā, lai nopirktu visu paredzēto ziemassvētku vakariņām.. Iespējams kādas minūtes 10 jau staigājām veikalā un pārdevēja Dace Tunne sāka uz mums skatīties, mūs vērot. Bijām tuvāk pie pārdevējas Daces Tunnes un viņa mums neapmierināta jautāja: “jūs kaut ko nevarat atrast? ” uz ko mēs pateicām - “paldies, nē, viss kārtībā. ” jutāmies ļoti slikti, ir kā būtu ko ielikuši kabatās un zagtu. 🤷🏽‍♀️😢

TOP Partika - Slikta prece

Slikta prece Вот такой не приятный опыт получила. Вчера заказала в интернет магазине продукты, не первый раз заказываю, все привезли, а вот сосиськи оказались вот такие. Так вроде без запаха, а вот обертка скользкая и липкая, пришлось псам уличным отдать. Да и постоянно у них чего нибудь из списка нет, хотя на сайте пишут что есть. Больше продукты точно покупать у них не буду.

TOP Partika - Slikts serviss

Slikts serviss Izveidoju pasūtījumu mājaslapā, neviens nesazinājās 2 dienas, klusums, lai gan mājaslapā norādīts, ja pasūtījums veikts līdz 15: 00 piegāda tajā pašā dienā. Nebija nekādas informācijas kamēr es pati neapzvanīju 3 top veikalus, lai beidzot sazvanītu interneta veikalu. Interneta veikala telefonu vispār neceļ 10 reizes zvanīju. Meitene, kas atbildēja izklausījās ļoti neieinteresēta citējot "ā jā redzu kaut kāds pasūtījums ir es vakar nestrādāju tāpēc nezinu ir savākts vai nē" "ļoti profesionāli"...

TOP Partika - Apvainošana

Apvainošana Esmu jau pāris gadus šī veikala pastavīgā kliente. Eju uz veikalu gan pirkt produktus, gan pasēdēt veikala kafeinīcā un apēst kaut ko no tur uz vietas gatavotajiem produktiem. Vienu dienu (16.12.22.) mani veikala direktore visu apmeklētāju priekšā pasauc parunāt uz noliktavu, es apjuku, taču devos viņai līdz. Tur viņa mani novainoja par zagli, lika izkratīt kabatas un teica, ka es regulāri zogot veikalā esošās smaržas. Es prasīju vai viņai esot kādi pierādījumi, viņa apgalvoja, ka neesot, bet...

A Annabexiii 16.12.2022
Komentāri 4

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes