Meklēšanas rezultāti

Proffit - Naudas izkrāpēji ( Komentārs)

Naudas izkrāpēji žēl, ka tā, bet labāk dēlam uzdavināt uz dzimšanas dienu grāmatas un kartīgu sporta tērpu nevis ps4, lai sēdētu visu dienu mājas.

S2O konsultācijas - Olga Svetagor / Olga Smirnova - Krāpšana ( Komentārs)

Pilnīgi piekrītu no S2O Konsultācijas un Olgas - turieties pa gabalu! Neisapinieties nekādā gadījumā ar viņām nonāksiet tikai lielākās nepatikšanās. Tik saldi piedziedās ausis, bet tas viss ir meli.

Braueri Buve SIA - Krāpšana ( Komentārs)

В силу разнородности своего состава лакокрасочные материалы (далее – ЛКМ) являются продуктом повышенной пожарной и экологической опасности. Работа с этими материалами требует специальной подготовки и соблюдения определенных правил хранения. Вредные для человеческого здоровья элементы ЛКМ при попадании в атмосферу как наносят вред физическому состоянию, так и негативно воздействуют на окружающую среду. Скорость загрязнения напрямую зависит от летучести и степени токсичности компонентов ЛКМ...

3 3168 19.04.2020
Komentāri 15 Būvniecība

Tele2 - Slikts internets un bezjēdzīgas atrunas ( Komentārs)

Slikts internets un bezjēdzīgas atrunas Nav taisnība. Es dzīvoju 220 km no Rīgas, un man tele 2 nets iet ideāli. Arī bija 1 eiro līdz gada beigām, nekas netika mainījies, izņemot rēķinu. Man arī ps4 online spēlas, iet ideāli, 2 telefoni, planšete, nekas neķeras un neraustas. Filmas ielāde 10 min laikā. Vakaros nav nekādas pārslodzes. Es tikai un vienīgi pie Tele2 turēšos.

Rīgas Satiksme - Slikts serviss. ( Komentārs)

Slikts serviss. 9eur x5 braucieni ?1.80eur brauciens ?Kur tāda cena ir?

Dainis jeb īstajā vārdā Dairis Ābols - Krāpšana ( Komentārs)

LF-85 BMW X5 pelēks - Dairis Ābols pašlaik “taisa” remontus Teikas rajonā.

A asd235 29.02.2020
Komentāri 23 Iepazīšanās

Maxima - Iepirkumu ratiņi - greznība!? ( Komentārs)

Iepirkumu ratiņi - greznība!? Vispar maxsim x ir prakstiksa tikai pirmas nepiechamas prexes maize siers desa tur tas shish elektorniku un tp nenopirksi apgerbu ari xxx maksima ja var nopirkt zini man piemeram besi kak cilveki staigai pa x1 maxsima ar ratiem un jeli jeli var parieet garam vai ja ludz vai drigst paiet ja eja ir shaura.. Un tad shis civeks ielak 2.3 precee savaja liela rata un iet uz kasi. Jautamujs nahuja tad janem rati?

Rīgas Satiksme - Slikts serviss, likuma pārkāpumi ( Komentārs)

Slikts serviss, likuma pārkāpumi Paskatīsimies kā Tu rezka nobremzēsi pie dzeltenā ja vadīsi autobusu vai trolejbusu pilnu ar cilvēkiem uz kādiem 40-50 km/h. Vēl neaizmirsti ka autobusa vai trolejbusa masa ir x10-13 kā automašīnas masa.

Rīgas Satiksme - Slikts serviss, likuma pārkāpumi ( Komentārs)

Slikts serviss, likuma pārkāpumi Paskatīsimies kā Tu rezka nobremzēsi pie dzeltenā ja vadīsi autobusu vai trolejbusu pilnu ar cilvēkiem uz kādiem 40-50 km/h. Vēl arī neaizmirsti ka autobusa vai trolejbusa masa ir x10-13 kā automašīnas masa.

Ss.com - обман ( Komentārs)

обман Переходите на ss24.lv Очень качественно сделан сайт.

Reaton - darba intervija ( Komentārs)

darba intervija Reatons - vienmer slikti materiali par x3 cenam. Vienmer slikti meistari. Ne tikai uzstada savus materialus vnk labi ja 1/10 un vel sačakarē citu darbu. Jauzmanas ka nesasit gridas un sienas. Durvis liek šķībi un nepareizi. Principa nevienam neiesaku ņemt tur materialus un uzstadišanu. Krivaruko kantoris!

Apple - IPhone ( Komentārs)

Lai atjaunotu pieeju Apple ID nav jāgaida divas nedēļas. Izmantojiet https://iforgot.apple.com/password/verify/appleid un turpiniet kā norādīts lai atjaunotu pieeju. Man ir bijuši iPhone sākot no pasā pirmā un nav bijušas nekādas problēmas. Tagad gan S10+ jo Apple cenas tagad ir neadekvātas. Lai vai kā neatceros kā bija, bet vnk vajag laiku pa laikam ieiet AppStore un atjaunot aplikācijas. Aizmirsts ID, tad to var atjaunot.

Sony Playstation 2 - Maksā dārgi, lūzt ļoti ātri! ( Komentārs)

2019 Jā tavs ps2 tiešam ir sūc

Latvijas Pasts - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss Man domātā paciņa Rīga ir pienākusi jau 14. augustā-izsekošanas numurs SY13070246932,šodien jau 30. septembris,bet sūtījumu tā arī neesmu saņēmis.

Latvijas Pasts - Slikts serviss ( Komentārs)

Dainis jeb īstajā vārdā Dairis Ābols - Krāpšana ( Komentārs)

Viņam, tas BMW x6 kā ir palīginstruments, lai savaldzinātu un pēc tam uzmestu:).

V vitols 27.09.2019
Komentāri 23 Iepazīšanās

Dairis Ābols - jumta darbi - Krāpnieks! ( Komentārs)

BMW X6, Nr. RV-30. Ir zināms, kad tiesa tagad nozīmēta?

Baltic Mobile - Krapsana ( Komentārs)

Krapsana Заказали моб.телефон Samsung SM-G975F Galaxy S10 Plus. По телефону подтвердили, что будет новый, в закрытой заводской упаковке. Заплатили, получили открытый.