Ferratum

SIA FERRATUM LATVIA
Adrese: Merķeļa iela 21
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 66100023
+371 66100028
Informācija: Pasta adrese
Ferratum Bank p.l.c.
Tagliaferro Business Centre
14 High Street
Sliema SLM 1551, Malta
Darba laiks: 8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
9:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Ražošana
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

9%
Sūdzības
44
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
17
Apskatīt statistiku

Ferratum - Sūdzības un atsauksmes

Ferratum - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien! Mana profila ir piejejema summa 2108.90 ev visu summu neesmu izņemusi atnak sms ar piejejamo summu 655ev kuru varu izņemt, bet atverot savu profilu paradas atlikums 0 ev. Katru menesi laicigi samaksats kredīts, ļoti gribas atrisinat šo problemu bez citas strukturas palidzības. Nadežda čerņecova 180264-11971 [slēpt]@inbox.lv lūdzu parbaudīt manus datus ferratum profila paldies

2 29131568 23.01.2024
Komentāri 0 Ražošana

Ferratum - 100% procentu maksājums

100% procentu maksājums Sveiki, Pirms pāris gadiem paņemot patēriņa kredītu ar procentu maksājumu kas pārsniedz pamatsummu. Vairāk kā 100%. +vēl tika samaksāts par līguma sastādīšanu vai 300 eiro. Paši vainīgi ka ņēmām, bet nu dzīve piespiež dažreiz izvēlēties šādus šoļus. Mēģināju pēc pāris gadiem sarunāt samainīt līgumu. Pretīmnākšana ir 0. Tātad kompānija tikai, slauc, maksimāli. Lūdzu nesaistieties ar šo kompāniju. Ir citas labākas finansu iestādes.

Ferratum - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Visu laiku maksāju kredītu, tagad ar pēkšņo elektrības cenu pieaugumu, kad elektrības rēķins vien jau iesit pa kabatu, nemaz nerunājot par pārējo diezgan ātro preču sadārdzinājumu interesējos vai nav iespējams maksājumu atlikt uz ko saņemu atbildi ka nav šāda iespēja un arī ikmēneša maksājuma summas ir mistiski lielālakas nekā pie līguma slēgšanas. Jau nožēloju, kā izvēlējos šo servisu, jo nu sanāk, ka man jādzīvo badā un uz ielās, galvenais, lai viņiem samaksā visu. Zvanot ilgi jāgaida un jāklausās mūzika.

Ferratum - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Невозможно оплатить кредит картой! Реквизиты указаны со слишком длинным номна электронные письма не отвечаете! Как оплатить кредит? ! Это сделано чтоб не было возможно оплатить и накопился штраф? ! Как связаться с банком которому нет возможности заплатить? Просьба перезвонить тоже оставлена без ответа! Физического адреса пункта обслуживания в сети не найти!

Ferratum - Atslēgts telefons

Atslēgts telefons Nesaprotu, ko lai dara! Aizņēmos naudu 1000 euro vērtībā, taču nākošajā dienā vēlos atgriezt visu summu atpakaļ, bet nevaru sazvanīt nevienu! Neviens neatbild! Telefons atslēgts! Uz epastu neatbild! Ko cilvēki lai dara!? Kas tas par servisu?

R Rita2323 06.06.2022
Komentāri 3 Ražošana

Ferratum - Slikts serviss

Slikts serviss Biju draugos ar šo šaraškinu kantoru un beidzot esmu ticis vaļā no šis mēslu bedres. Bija liels aizdevums, atmaksāju visu un pabaroju gadu ar lieliem procentiem. Vakar šito šaraškinu kantoru sazvanīt nevarēju, izrādās kantorim telefons nestrādā. Šodien zvanu un klausos mūziku tik fonā - piegriezās. Tad pa zvanīju uz šiem kantora parādu pie dzinēju nodaļu, pacēla jana key kkauda, tur ātri klausule tiek pacelta. Uz maniem jautājumiem nevarēja atbildēt vispār neko. Es tik domāju, ja cilvēki...

D Djzintis 19.05.2022
Komentāri 0 Ražošana

Ferratum - Slikts serviss

Slikts serviss Arī es vēlos izteikt rūgto pieredzi par Ferratum! Reklāma Skaista, bet kas ir patiesībā? Kredītbrīvdienas nedot, procenti lieli-pie pieteikšanas aizdevumam rāda vienu summu, bet beigās ikmēneša apmaksas summa ir cita, aizbildinās, pēc pusgada mēs varēsim samazināt % likmi. Melo, lai tikai piesaistītu klientus, tādā veidā iedzenot cilvēkus lielos parādos.

Ferratum - Krapniecība

Krapniecība Lūdzu neņemiet naudu no šīs krapnieku kompanijas. Jo pagajušo gadu aizņemos naudu, maksāju visu laiku, bet šogad sanaca paņemt kredīta brīvdienu. Un tad tik sākās. Jāatmaksā divkārši.. Un attieksme nekada kad zvanu, vel nejauki atbild.. Tagad izradas kad es esmu visu šo gadu esmu maksajusi procentus 😁 jo jāatmaksā pilna summa tagad.

AtrisinātaFerratum - Slikts serviss

Slikts serviss Aizņēmos naudu visu laiku maksāju. Bet sanāca tā kad bija jāpaņem kredīta brīvdienas. Un tad sākās atnāca rēķins par kuru biju pārsteigts. Mīļie cilvēki nekāda gadījumā neaizņēmāties Ferratum naudu. Tas ir parādu jūgs no kura nezvai tiksiet ārā. Es nesaprotu kāpēc tādas kompānijas vispār pastāv.

Ferratum - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien, vēlos informēt par ferratum bankas neatsaucību, problēmu nerisināšanu. Šobrīd esmu bez darba, lūdzu bankai sadalīt maksājumu lai varu ātrāk veikt atmaksu nevis maksāt tikai drastiskos procentus, lūdzu arī vai ir iespēja samazināt procentus, vai kaut uz mēnesi piešķirt kredīt brīvdienas, bet atsaucība nekāda. Pilnīgi nav ieinteresēti uz palīdzību klientam, viņu intereses ir tikai iedot aizņēmumu un iekasēt maksimāli lielus procentus. Neiesaku nevienam sadarboties ar šo banku, bet ja...

Ferratum - Iedzīvojas uz cilvēku nelaimi

Iedzīvojas uz cilvēku nelaimi Esmu klients pāris gadus. Godīgi rēķinus vienmēr atmaksāju, līdz sākās pandēmija. Pandēmijas dēļ paliku bez darba, un uz to laiku bija iespējams pieteikties kredīt brīvdienām. Likās, ka viss būs labi, bet darbu nevarēja tik viegli atrast, līdz ar to, ienākumi bija ļoti mazi. Ferratum nenāca pretī, nepiedāvāja risinājumus. Prasīju par vēl mēnesi kredīt brīvdienām, to arī nepiešķīra. Tikai turpināja, ka jāatmaksā rēķins. Ir kavēti 3 Mēneši šobrīd, un beidzot sāku strādāt. Sazinājos ar Ferratum...

Ferratum - Krāpšana!!!

Krāpšana!!! Zinu, ka pati esmu vainīga pie tā, ka aizņēmos naudu, bet pirms aizņēmos izvērtēju kur ņemt. Nu lūk Ferratum mājaslapa ļoti Skaisti viss aprakstīts un nolēmu šeit aizņemties naudu. Nekad vairs šajā vietā neaizņemšos un neiesaku arī to jums! Aizņemtā summa tikai palielinājās, ne samazinājās, lai arī maksājumus veicu katru mēnesi godīgi, bet summa nemazinājās. Maksāju jau gandrīz divus gadus, bet parādā biju lielāku summu kā aizņemos. Paldies dievam visu nomaksāju vienā maksājumā un esmu tikusi...

Ferratum - Ļoti slikts kantoris ar lieliem zemūdens akmeņiem

Ļoti slikts kantoris ar lieliem zemūdens akmeņiem Saprotu aizņemoties ka ir jāatdod. Bet ne jau tik briesmīgiem procentiem. Aizņēmos 2017. Gadā summa toreiz bija 1000. Bet nu ir pagājuši 3. Gadi vēljoprojām maksāju un atlikusī summa vēl ir 10080 euro. Vienmēr maksāju laikus un mazliet pa virsu. Bet nu parēķinot jau esmu samaksāju 5513 euro. Kad rakstīju un zvanīju, uz maniem jaut. Nevēlējās sniegt atbildes un operatori bija ļoti rupji. Tāpēc neiesaku sadarboties ar šo kompāniju. Zinu pati vainīga, bet es maksāju godīgi, vai tiešām procenti var būt tik augsti?

Ferratum - Attieksme

Attieksme Сын вляпался с кредитом Ферратум, работу потерял, вернуть деньги не может, я позвонила в банк, хотела договориться о перенятии этого кредита, но представители так называемого банка отказались вообще что либо обсуждать, на письмо ответили отпиской, сын в депрессии, думает о самоубийстве, а банк наживается на проблемах!

M Marivit 14.09.2020
Komentāri 5 Ražošana

Ferratum - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Грабительская кантора, дерут бешеные невиданные проценты по кредиту. Буду обращаться в ртас! Брала кредит 2 года назад 2000€ платила ежемесячные платежи, а за эти 2 года сумма не уменьшилась, а увеличилась на 100 €, это просто беспредел, в день процент больше 6€. Не берите у них никогда никакие займы!

E elenak 13.09.2020
Komentāri 3 Ražošana

Ferratum - slikts serviss

slikts serviss Sākšu ar to, ka jā, pats zinu, ka pats vainīgs sapinoties ar nebanku aizdevējiem. Bet tajā reizē bija nepieciešamība pēc līdzekļiem ārkārtas gadījumam - remontam (nevis kādai elektronikai ar kuru pašikoties) tā kā oficiāli biju strādājis 2 mēn, tad bankas atteica, bankas grib lai vismaz pus gadu-gadu esi nodokļu maksātājs. Tā nu iekritu ferratum nagos. Paņemti 2000€, iedoti, avārijas remonts veikts. Maksāju vienmēr laikā pat 20€ vairāk ne kā minimālā summa jo varēju. Pēc gada diemžēl uzņēmumā...

K krisins123 01.02.2020
Komentāri 11 Ražošana

Ferratum - Плохое отношение к клиентам. Это не банк

Плохое отношение к клиентам. Это не банк У меня возникли временные трудности с возвратом кредита. Наложилось два обстоятельства: увольнение с работы с ипытательного срока без всяких компенсаций, болезнь и смерть близкого человека и связанные с этим расходы. Связалась c ferratum bank, чтобы предупредить, что могу погасить текущий долг 5-го октября и потом продолжать оплату кредита в соответствии с графиком. Дата оплаты последнего счета - 27-е августа. То есть срок задолженности меньше 2-х месяцев. Мне сказали, что это невозможно, так...

Ferratum - Krāpšana

Krāpšana Paņēmām kredītu. 2000 eur. Maksājam gandrīz gadu. Gandrīz pa 200 eur... Nesen paskatījāmies cik esam vēl parādā. Gandrīz 2000! Domājam ka tas ir sistēmas gļuks, uzrakstijam vēstuli, jo uz telefona zvanam neatbild! Saņēmām atbildi, ka mēs tagad maksājam pārsvarā tikai procentus! Un kā mēs maksājam - tas ir minimālais maksājums! Un ja mēs tā maksāsim - mums vēl jāmaksa 122 mēnesi! Izradās, ka paņēm 2000 - esi paradā 20 000! Kur skatās valsts? ! Kas par 90ie gadi? !

Ferratum - Slikts serviss

Slikts serviss Nepieklājīgi ienākošo zvanu/paradu piedziņas nodaļas darbinieki, runa nepatikama toni, iespējams pietrūkst pieredzes, nav profesionāli ferratum vajadzētu veikt papild apmacības un vairāk pievērsties sarunas kvalitātei, viss pārējais ir ka visiem, procenti lieli, ja liekas ka pēc gada veicot maksājum kredīts nesamazinās, iespējams jūs veicat minimālo iemaksu, ieteiktu sazināties un pajautāt kāda iemaksa ir jāveic lai varētu visu atmaksāt gada laika piemēram, darbinieks aprēķinās.

L LAPFA 06.05.2019
Komentāri 5 Ražošana

Ferratum - Krāpšana

Krāpšana Krāpšana pilna apmērā! Veicu maksājumu no meitas konta, maksājuma mērķi norādīju savu personas kodu, kas tiek prasīts pie maksājuma reģistrēšanas lai maksājums tiktu veikts uz īsta cilvēka varda. Šis krāpnieku kantoris apgalvo kad nekādu maksājumu nav saņēmusi kaut gan nosūtīju gan neskaitāmus e-pastus ar maksājuma uzdevuma kopijām kad maksājums ir veikts un pēc liguma noteikumiem ir ievadīts maksājuma mērķis korekti ar savu personas kodu lai identificētu maksājumu. Viņi šo naudu ir...

A Antra555 17.04.2019
Komentāri 6 Ražošana

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes