Meklēšanas rezultāti
Čili Pica - piegade ( Komentārs)
lulu.lv Piegade 49 minuutes vai arii pica par velti ;)
Maks un Morics varetu iemacities ka jagatavo picas. Vismaz miklu negatavot cietu
Cv.lv - Sāpinoša reklāma ( Komentārs)
Tas bija joks?? Mani arii taas stulbaas, uzbaaziigaas Valentiindienas reklaamas tracina, bet ne jau portaals vainiigs, bet cilveeka uztvere. Man vispaar nav miileestiibas - ne laimiigas, ne kaadas citas, un ko man tagad dariit? Rakstiit suudziibas par visiem portaaliem, kas man, kaut kaadaa veidaa, par to atgaadina!? Tad jau par viesiem peec kaartas buus jaasuudzas, ieskaitot sudzibas.lv.
Latvijas Pasts - SŪTĪJUMI ( Komentārs)
Japp, loti biezi suutiijumi arii maniem radiem, vai nu netika sanemti vispaar, vai sanemti sabojaati!
Bet, kops, uz veestuleem aizmuguree rakstu:, , Seit naudas nav!!!, , :)taa viss ir kaartiibaa!
Kops taa laika-visi suutiijumi nonaak adresaatiem!
Taa, ka secinaajums tik un taa ir viens-sabojaati tie tiek LV robezaas!Jo, diez vai spaanis, itaalis, amerikaanis saprot teikumu:, , Seit naudas nav, , :)
Cash Bar - konsumacija ( Komentārs)
Piekritu Elinai..ari es velejos bridinat par siem bariem. Tur ir tira konsumacija. Nerunajot par atieksmi pret darbiniekiem. Atsaucos uz sludinajumu ka viesmile. Kad biju uz parunam ar Cash bara administratori man pa tieso tika piedavats darbs konsumacija. Tur strada meitenes kas velas iegut vieglu naudu..kaut tiek chakaretas vinas turpina tur stradat. No malas izskatas ka vieglas uzvedibas personas. Jautajums augstak stavosham personam..policijai utt..vai tad tiesham nevienam neinterese darit...
SIA ORANGE LIFE - Neaizmirstamas brīvdienas Prāga, ar Varšavas un Kauņas apmeklējumu - kuras patiešām palika neaizmirstamas no negatīvas puses. ( Komentārs)
Ja cilveeks ir samaksaajis par tuurisma pakalpojumiem, tad vinjam ir tiesiibas sos pakalpojumus sanjemt, nevis celjot no punkta A uz punktu B ar dziivnieciskiem noteikumiem un nepieturoties ne pie kaada grafika!!! Es straadaaju tuurisma jomaa un Sia Orange Life sniegtie pakalpojumi ir zem katras kritikas. Ja mees straadaatu taa kaa Orange Life, mums nebuutu neviena klienta! Rodas sajuuta, ka sii kompaanija ir "čerez žopu" uztaisiijusi kkaadu produktu, neieguuldot ne suuda no sevis (e...
Superdarbs.lv - pedejas jaunas 20 vakances arzemes no superdarbs.lv ( Komentārs)
Niepiekritu viennozimigi .Pilniigas mulkjiibas .Atbraucu caur www.manchester.lv, nu jau gadu straadaju Tesco Widnes, caur Staffline.Viss ir kaartiibaa, esmu laimiiga un alga tiek maksaata laika, un attieksme ir normala, dzivessvieta tiek nodroshinaata un tikko iekaartojos Tesco man tika piedaavaata dziivesvietas 20 minusu gaajienaa no Tesco, darbs nav atpuuta un nav viegls, bet tas ir darbs un labs darbs, arii dziivesvietaa tiek nodroshinaats ar visu nepiecieshamo, mums ir televizor...
Valdis Budahs - Darbs Īrijā ( Komentārs)
Tas Edza, kurs publiceēja tikko pusvēstuli šeit, 100% ir Valda pielideejs!!! Neenu daleeji piekriitu bet arii daleeji nee.!! vins jau nevienu nespiez straadaat, pats gribi braukt no LV gliemezhos brauc un reekinies uz taalaako. Nekur saakumaa neiet viegli!!!
ISMA - Domas? ( Komentārs)
Kadai diskusiju uzgaju :)
ISMA ir diesgan krievisks instituts, bet ir ari profesori, kuriem dzimtaa valoda ir latvieshu. Beidzu ismu 2007.g.
Tas ir instituts nevis universitate vai augstskola, tapec arii prasibas no studenta ir zemaakas.
Neko sliktu nevaru teikt par ISMU. Visas nebushanas tagad palikushas atminaa kaa kuriozi gadijumi, kas liek tikai pasmieties un nopusties.
Ja loti interesee plusi un minusi, tad te dazhus piemineshu:
- loti maza un nabadziga biblioteka,
- dekanataa stradaa...
Tauta.lv - Virtuālais profils ( Komentārs)
man arii bija kaut kas liidzigs, ieliku foto... (tris reizes ) katru reizi savadaku, ta peec ka katru reizi foto bija izdzeests, portala admini uzrakstija ka vajag likt foto ne mazaak ka divus, un ar labi saskatamu seju, obligaati latvijas vide. Tad raksta visadi cilveki, apsaukajas, un pazemo. ..uz ko admini portala tauta.lv atbildeeja, ka personigos konfliktos neiesaistaas. Tas gan man likas diezgan stulbi, prikshkam viss par admini tur vajadziigi...??
1897 - Tā ir krāpšana ( Komentārs)
nupat personigi saskaros ar lapas iekare.com maldinaasanu kuraa shie pieprasa aizsuutiit iiszinju uz 1897 lai apstiprinaatu vecumu un maksu par iiszinju vai nu nenoraada (pienjemu ka cheko IP adreses un cenu raada tikai atkaartotajiem klientiem) vai norada slikti pamanaami. piedevaam veel iekare.com uz pirmo iiszinju atbildi atsutija ar nokavesanos un taadeelj biju aizsuutiijis otru iiszinju - kopaa no mana konta nonjeema 5.18Ls. vinju apkalpotaajs mobisolutions.lv arii nostaajaas iekare.com pusee un naudu atmaksaat negrasaas.
SMS Credit - Melo ( Komentārs)
Bez rupjiibaam, luudzu! Komentaari visaas sarakstees- nu ne jau tie noderiigaakie. IIpassi par Ventspili!!! Laikam pa Sudzibas.lv vien dziivo! Niki arii biezzi mainaas.
Spoki.lv degradē - Slikts portās ( Komentārs)
Un ja pamanisi ka berns ielidis pornosait aarii meginasi apkarot visus pasules porno saitus? spoki.lv ir lieliska majaslapa biezhi var atras satriecosus rakstus kas gan zulabo garastavokli gan dod uzzinat kautko par pasauli. ja nepieskatiji savu bernu, tad slikta mate esi, un tagad visi pie ta vainigi vai ne? viss internets un varbut pat dators? mans padoms, iznjem interneta vadu, atvieno datoru, iepako to atpakalj kaste, aiznes atpakalj uz veikalu kur to pirki un kasierei pasaki ka tadai idiotei ka tu nedrikst but dators.
www.urlas.lv - personas apvainojumi,fašisms,saucieni pie kriminālām darbībām,saucieni pie vardarbības ( Komentārs)
hahahahahahahaha, urlas.lv ir labaakaa adrese, ko jebkad esmu skatijusies :D:D:D:D Adrese tiesam atspoguljo to, kas notiek pie degradejusos cilveku sanaksanas (ja ta var izteikties) vietam ka piem bijusais "ROXY", "LARocca" utt... :D C`Mon Laka kurpes, saulespuku seklam, treninjbikses, laka kurpes un adas jaka... tiesam-Skaisti :( Un komentaros arii tikai tas tautas parstavji komentejusi ka piem Lisij, Dima un Labakais- KOLJA S RAJONA... :D:D:D:D Un Latv.val vinji nespej 2 vardus kopaa salikt :D:D:D:D
Ravlat uzkopšanas firma - Ja jums patīk naudu pelnīt priekš citiem, tad šī firma ir jums ( Komentārs)
Sveiki, ari es esmu stradajis shaja uznemuma, un pilniba piekritu Raimondam un Peterim, un personigi vinjus pazistu, ka stradnieki vinji ir loti labi, pat kad bija jastrada uz sala aaraa, dienaam un naktim, un pec ta visa uzreiz braukt uz citu objektu un atkal rukat ka zirgam, visi vel kautcik turejas, bet kad sakas problemas ar naudam, tas vairs bija neiespejami pastradat. Nevareja sazvanit ne Gati, ne Dzintaru, ne Jaani (projektu vaditajs). Shini firma tiktiesham cilveki nak un iet prom katru...
jssina - darbs arzemes ( Komentārs)
Caur firmam braukt nedrikst, visas vinjas ir vienadas! Draugam Jssina 3x mainija fermu, kuraa bus jastrada, pedejo reizi nomainija dienu pirms izlidoshanas, apstaklji ferma tadi kaa jau lasiits sudzibas par citam Latvijas agentuuraam. Domaju nav atskiribas caur kuru LV agenturu brauc, fermas galaa bus vienas un tas pashas un apstaaklji arii. Nopelniit neko nevar, straadaa kaa vergs.
Draugiem.lv - Lietoāja boķēšana ( Komentārs)
Arii mani noblikeja uz 24h-tik tapec, ka db biju laikam izveidojusi diskusiju par Gejiem!!Vareja tak diskusiju dzest nevis bloket visu dr.lv!!! Cien Admin-kas ta Jums nepatika?Nevienu personiski neaizskaru, varbut uztverat kads pearak personiski-bet kam nepatik lai nelas-vrdam tak ir briviba, vai tas tik tad, kad Jums labs garigais?
Acai Berry Thin - māna cilvēkus ( Komentārs)
Sveika tauta! Es dzivoju angija, sheit arii svaidaas ar acai piedaavajumiem... Mums sheit ir holandiesu veikali veseligam uzturam un uztura bagatinatajiem... Tur ir piedavajuma pavisam savadaks ACAI ka piedava interneta! Holland&Barrett Acai.. Un tas nemaksaa to milzu summu kaa LV! http://www.hollandandbarrett.com/pages/product_detail.asp?pid=1625
SIA V.Ķuze - Jautājums ( Komentārs)
Lieldienu sieva --------------- Zakjiitis uz 27477545 sveetkiem jaukiem, olas deej pa visiem [slēpt]@inbox.lv plauktiem. Vistas auro: "Konkurents! Visai biistams elements! Ko tas greizacis ir eedis? Zaljas olas kakaa, bleedis!" -- Daudz mīlestības! Prieciigas Lieldienas novēl jums dāmu kolektīvs no Valdemārpils!!!
pro-force - Pro-Force ( Komentārs)
Andi-vareji droshi arii neatbildeet ja nebija ko rakstiit. Zvaniju uz NVA interesejos, ja kas tad drosi par jebkuru uznjemumu varat zvaniit un prasiit pa tel 67021815 Ja vinji teica ka uznjemums registrets UK protams PRO-Force atskaitas ka bus tada ka prezentacija latvija, kad es jautaju vai vinjiem ir kada informacija par so uznemumu vinji teica ka ne tad es pajautaju vai var but tada situacija ka es palieku bez darba vinji pateica ka ja jo NVA par to neatbild jo sis uznemums nav registrets LV :)