Meklēšanas rezultāti
Tehnodar - Nekvalitatīva datora apkope (Sūdzība)
...ar to, ka mans hp dv6000 sāka karst un kārties (kas šiem modeļiem ir bieži). Turklāt bija gļuki ar teksta redaktoru - kad rakstīju (vienalga - wordā, internetā u.c.), kursors mēdza patvaļīgi lēkāt - tāpēc rakstīšana bija apgrūtināta. Kā arī Windows XP bija problēmas ar "apdeitiem". Kad iegāju mazājā kantorī - mani, kā jau klasiski, pieņēma krievvalodīgs darbinieks kuram bija nelielas latviešu valodas problēmas. Kaut arī krievvalodu pārvaldu izcili, tomēr pieturējos pie principiem un skaidri...
Kirils Solovjovs - Kirils.com (Sūdzība)
...ēd špageti ar rokām Kirils māk slidot ar plikām kājām pa asfaltu, saprotams, ka ne ziemā uz ledus ar slidām kā to dara citi. trīs vīri laivā un kirils džezā tikai kirils da kirila kods Kirils izgudroja ēdienu un gaisu. Kirils patur visu MS xp sourci galvā. Tapēc viņam ir lielākā galva pasaulē. Kirila datoram ir papildu klaviatuura, ar kuru vinjsh paliidz procesoram aatraak reekjinaat. Kirilam ir 20 pirksti. Katrai kaajai! Kirils vakaros ada Adidas zeķes Vilx - šis joks riktīgi labi...
Tele2 - Tele2 bezvadu internets (Sūdzība)
Ta, tauta!
Ja Jums ir majas Vista, un gribat bezvadu internetu, m tad Nekada gadijuma NENEMIET pie Tele2, jau veselu menesi, Teel2 neliekas zinitis par manu modemu, kas nenem Vistu uz XP strada nets, bet nolapito Vistu nenorij.
Esdmu neapmierinats, gaju uz kleintu apkalposanas centriem, mes nelabojam, gaidiet meistaru menesis paiet neciku negrabu, piezvanisi, nezvana.
Tele2 serviss ir zem katras kritikas, neperciet no viniem neko...
AMD-prosessori - (Sūdzība)
Narod ne v kojem slu4aje ne pokupajte nekakie processora AMD. Garantii nekakkoj! U menja isportilsja proc Athlon XP 1,6GHz, skazali mi ne mozem pomenjat ego po garantii tak kak AMD im otkazalo po neizvestnoj pri4ine. To samoje u mnogoih znakomih i moih klientov. Primeri uzhe bili s Duron 1300, AThlon 1600+, i e6oodnim AThlon 1600+
636 - (Sūdzība)
...636, kursh atrodas tirdznieciibas centraa Olympia. Pirku tur joysticku. Pirms to tur iegaadaajos, jautaaju: ja kas neies, vai varees samainiit? Paardeveejs atbildeeja, ka jaa. Aizgaaju maajaas un piesleedzu pie PC, bet izraadiijaas, ka zem Win XP tas nestraadaa. Nesu atpakalj uz to veikalu, bet paardeveejs jau pazinoja, ka taa ir mana probleema un atteicaas to mainiit. Bet man joysticku vajadzeeja obligaati tajaa dienaa, taapeec pieprasiiju atpakalj naudu uz ko man atbildeeja, ka naudu atpakalj...
Rd Electronics - (Sūdzība)
Ja kāds ir nolēmis iegādāties daoru RD veikalā tjp Proline datorus tad neiesaku to darīt šodien tika nopirkts kompis un izrādās ka konfigurācija neatbilst rakstītajam, detaļas pašas lētākās un dažas pat testa programa neatpazīst un galu galā XP nemaz nevar normāli ieinstalēt rodas visādas problēmas.
AirBaltic - Pazaudēta bagāža (Sūdzība)
2. septebrī veicu lidojumu ASV Kolumbusa-Atlanta-Parīze-Rīga (lidojums BT0694), Lidostā Rīga saņemot bagāžu konstatēju ka mana bagāža ir puslīdz aizvērta un bagāžā atrodas brīdinājums par bagāžas pārbaudi no tsa - transport security agency. Tika konstatēts ka no bagāžas pazudis sony srs xb 41 bluetooth skaļrunis. Saņēmu šādu atbildi. Sanāk ka neviens neuzņemas atbildību par manu bagāžu, arī pārvadātājs, un kāds kas ir veicis pārbaudi var vēsu prātu izņemt kaut ko no manas somas un neviens par to neatbild?
AtrisinātaTC motors - Ja vēlies galvas sāpes, nopērc Subaru no TC Motors, ar gāzes iekārtu no SIA Autonams!!! (Sūdzība)
Vēlos pastāstīt savu slikto pieredzi ar Subaru XV, par kuras īpašnieku kļuvu pirms gada un jau pēc pāris mēnešiem sākās problēmas ar gāzes iekārtu
(automašīnu pirku jaunu ar uzstādītu gāzes iekārtu), motoru, kā arī automašīna sāka rūsēt. Visa automašīna ir nelīdzeni nokrāsota, uz ko TC Motors vadītājs
atbildēja, ka tas ir normāli un ja gribu kvalitatīvu krāsojumu automašīnai, tad jāpērk auto no Volkswagen vai no BMW. Uz šodienu automašīna servisā ir bijusi apmēram(vismaz) 10 (desmit) reize...
Krievi- ko tas vispār nozīmē? - Veikalā ir arī sēkliņas bez apvalkiem (Sūdzība)
Ilgi domāju- ko tas nozīmē- krievi ? Vai tas ir daudzskaitlī, vienskaitlī, vai tas ir sugas vārds, vai cits vārds. Netieku skaidrībā. Krievu visapkārt daudz. Tāpat arī moldāvu un vāveru... Kuram lai tic, kurš Tev pados roku kritiskā momentā? Reiz man tantiņa pie veikala kaut ko murmināja un uzrunāja acis zemu sūnās saspraudusi. Nezinu vai viņa pati zināja, ko gribēja, bet es viņai atbildēju, ka manai kredītkartei magnētiskā josla atmagnetizējusies un ja viņa vēlās, varu viņai iedot iekostu...
www.xp.lv - pārdod lietotus telefonus uzdodot tos par jauniem ( Komentārs)
Man saplīsa nokia x6 8gb telefonam touch un hands free ieeja. Domādams, ka xp.lv darbnīcā to sataisīs.Aizvedu turp! No sākuma viss ritēja ļoti labi. Mpēc 2 dienām pazvanīja. Devos turp un paņēmu telefonu. Viss no sākuma gāja labi. Pēc tam atklāju ka ka touch nav ielikts kārtīgi un zem viņa ir putekļi, ko no sākuma nepamanīju. Pēc tam atkal hands free sāk niķoties un domāju ka drīz atkal atteiksies strādāt. Man jau no sākuma bija problēmas ar telefonu kad nopirku bet ar to tiku galā. Ta kā neiesaku neko pirkt/labot xp.lv veikalā
Vikands SIA Nometņu 6 - ( Komentārs)
Ti debila kusok,xa otmorozok !!! - tebja naebal tvoj zhe znakomij !!! Ha s dolboebov i berut 50ls ,sam nau4ilsa bi stavit XP Windows !A to-4to ti kupil nivij komp v Vikandse -on idolzhin bitj pustim-on zhe novij !!!-kakoj tam nax XP tebe budet !Ti durilka kartonnaja !!!
636 - ( Komentārs)
aga es4o pustj on sam drivera napiwet da ? nerabotaet zna4it dolzhni menjatj i esli oni tam umnie to po4emu ne predupredili 4to pod xp ne rabotaet esli sej4as u vsex xp, 98win eto antikvariat
Swedbank - Vecais krams ar windows 7 ( Komentārs)
Man stāv Windows 11 Pro. Un tev stāv laikam jau Windows XP SP3.
Swedbank - Vecais krams ar windows 7 ( Komentārs)
M79.lv - Pirmo reizi redzu kko ŠĀDU! Krāpšana! ( Komentārs)
Pirmkārt, nepērc SSD pa 30 eur, tik mazas ietilpības pat nav vērts izskatīt, ko tu tur instalēsi, Windows XP? Otrkārt bieži interneta veikali uztur "vecas" cenas un neaktualizē, tā ir veca kaite ar kuru nevar tikt galā pat tik lieli interneta veikali kā 1a.lv, nepatīkami piekrītu. Treškārt ne mazums kur dzīvē nelietderīgi esi iztērējis 9eur.
Datoru Ātrā Palīdzība - Krāpšana ( Komentārs)
На 7-ю Винду легальный работающий на обновления ключ на eBay можно купить в пределах 5-ти евро. Это уродливое старьё никому не нужно особо просто. Тот же XP симпатичнее в разы :)
Lattelecom - Debila televizija ( Komentārs)
...jauno izskatu. Es šonedēļ iečekoju, likās ļoti labs. Nu un kas ka podziņu izkārtojums mainījies? Kas jūs esat kaut kādi neaptēsti auni, ka neko jaunu nespējat apgūt? Man pat likās intiutīvi daudz parocīgāks jaunais izvēlnes izkārtojums, MAN biežāk lietotās opcijas šķita iznestas ārā. Kaut kā visas šīs sūdzības liekas no sērijas Windows XP>Windows 7>Windows 10 kur vienīgā problēma ir lietotāju pieradums esošajam izskatam un vēlme nepieņemt jauno nevis, ka tur kaut kas tiešām būtu slikts.
Datoru veselības centrs - Krāpšana, pārdod detaļas, nemaz nemainot tos. ( Komentārs)
Kādi agri vai vēlu ? Es windows installēju vēl no windows xp laikiem kad tas patiešām bija kaut kāds darbs))Windows 10 tur reāli divi klikšņi ar peli ir jāizdara un pēc tam windows 10 uzstāda visu +draiverus pa 40-50 minūtēm))
DPD - Slikts serviss ( Komentārs)
latviešu valoda datorā - ja ir kaut kāda aizvēsturiska sistēma - skatiet šeit https://laacz.lv/apostrofs/.
bet vispār jau būtu jābūt pašā windows. nu, varbūt jums ir XP vai sazin kas
Euromobile SIA - Жулики ( Komentārs)
...Podumaew kurjer ne pozvonil kak to vovremj, nu a kto xochet ezdit za kopejki 3- 4 evro vozit tovar, razvozit tovar v takuju dal, skolko benzina nado potratit. Oni prosto neuspevajut vsex obzvonit i privezti i zakazat. Nado rasschitivat na realnoe vremja dostavki nu 1-2 dnja. Libo exat samomu. To cto menjaut eto uze xorowo. Von pro drugie internet magazini piwut kowmar, ne menjaut, prodajut starij tovar kak xp.lv ili drugie po garantii ne chinjut i ewe govorjat cto sam vinovat cto takoj kupil.