Meklēšanas rezultāti

1a.lv - Pircēja ignorēšana (Sūdzība)

Pircēja ignorēšana Sveiki.Esiet cilvēki prātīgi un neiepērcieties NEKAD internet-veikalā 1a.lv.1.Tirgo brāķētas preces.2.naudu atgriezt ui kā negrib3.piedāvā kaut kādus unikālos kodus,no kura vairs nemūžam nevar atteikties,līdz ar to,pircējs spiests iegādāties nākamo preci,kura,ja izrādīsies atkal brāķēta,tiks atkal ievilkts unikālo kodu pasaulē,kuru ieraugi labi ja pēc mēneša.Un tā visu laiku pa apli,kas var vilkties mūžīgi.

1a.lv - Melo viena laida (Sūdzība)

Melo viena laida Nu tādus blezus kā internetveikals 1a.lv vēl vajag pameklēt. Melo kad pārzvanīs, tas ir viens, citreiz nākas gaidīt visu dienu un nākošajā diena zvanīt pašam. Otrs, grib izbēgt no atbildības un novelt visu uz klienta, jau pasta darbinieki saka ka briesmas, vienas sūdzības, bet nu ko nu te stāstīt, kamēr cilvēks pats neapdedzināsies, tikmēr nesajutis, bet tiešam ""neiesaku nevienam tur ko pirkt, ļoti nekvalitatīvas elektropreces un serviss vienkārši bezadbildigs"""

1a.lv - Увеличивают цены во время акции (Sūdzība)

Увеличивают цены во время акции www.1a. Lv объявляет: Промо - неделя брендов! крупные бренды, крупные бонусы вот только неделю назад эти же продукты стоили дешевле, чем во время акции. так в чем же акция?

1a.lv - Nepērciet datorus ar Windows operētājssistēmu (Sūdzība)

Nepērciet datorus ar Windows operētājssistēmu ...uz Win 8.1, ka tur arī vien ar apgreidu nepietiek. Paskatoties dziļāk pateica, Ka bija pieprasījums uz Win 8.1 kodu vairākos datumos un viens no šiem datumiem sakrīt ar to datumu, kad mans dators atradās servisā. Līdz ar to tiek secināts, ka www.1a.lv tiek melots klientiem piedāvājot portatīvos datorus ar Windows licenzēm, licenze maksā uz vienu datoru 120-160 Eur, uz 20 lietotājiem no 350 līdz 500 eur, sanāk izdevīgs ietaupījums, bet netiek domāts par cilvēkiem, ja tie sagrib atjaunoties. Ta...

1a.lv - Internetveikala darbība (Sūdzība)

Internetveikala darbība Ja kādreiz 1a.lv ir lētākas datorpreces, tad jau ir jāpiesargās : ( Pirku dator - korpusu matx ar barošanas bloku. Atvedu mājās, izpakoju - nepareizs korpuss, pie tam bez barošanas bloka. Uzreiz zvanu, palūdza lai atsūtu bildes, aizsūtu - gaidu kad varēs braukt pakaļ manam korpusam par ko nauda jau samaksāta. Paiet vairākas dienas - nekā. Pacietība beidzas, zvanu - atbilde dzirdu, "atvediet mēs paskatīsimies..." : ( sapratu ka šaraškina kantoris. Aizvedu korpusu un uzdāvināju šai blēžu...

1a.lv - 4G telefoni (Sūdzība)

4G telefoni Nopirku www.1a.lv telefonu samsung s5 mini,un nedarbojas 4g interneta tīkls.Viņu telefoni nav paredzēti Latvijas 4g tīklam.Uzmanaties!

1a.lv - Nepērciet neko (Sūdzība)

Nepērciet neko Labdien! Tātad pasūtiju jaunu datoru no www.1a.lv ar gatavu operejsistēmu virsū LINUX. Kad atnāca dators,nepietiekot ar to,ka dators atnāca nevis pēc 1 dienas,net pēc 5 dienām,izrādijās,ka LINUX uzinstelēts ir tikai nosaukumam,datora operejsistēmai izrādās nav grafiskās vides,un palaist datoru nav iespējams,vajadzīgi diski ar Licenzēm un sazin ko vēl,un pārinstelēt arī nav iespējams,jo kamēr nav nodzēsts LINUX tikmēr windows uzinstelēt nevar,bet dators ieslēdzas tik līdz vietai,kur sāk lādēt LINUX. vienkārši sakot murgs...

1a.lv - NEPROFESIONALITĀTE!!! (Sūdzība)

NEPROFESIONALITĀTE!!! ...gandrīz momentāli, bet apstiprinājuma epastu saņēmu 13:05 Piezvanīju un izrādās, ka pasūtījumu saņemšu tikai nākamajā dienā (maksājumus pārbauda 3-4 reizes dienā). Ja jau piedāvā tādu pakalpojumu, tad varētu un pārbaudīt īsi pirms pulksten 13:00 nevis īsi pēc.Ļoti nepatīkama pēcsajūta, jo noteikumos sacīts viens, bet faktiski notiek otrs. Veicu pirkumu 1a.lv tikai tieši dēļ šī piedāvājuma (saņemšana pakomātā tajā pašā dienā). NEPROFESIONALITĀTE!!! Principa pēc - vairāk neko šeit nepasūtīšu!!!

1a.lv - Apkalpošana (Sūdzība)

Apkalpošana ...Telefons nostāvēja Rīgā pasta nodaļā mēnesi-kad vairākkārt zvanīju un lūdzu, lai to izņem tiku vienmēr maldināta jā protams, kurjers tiks nosūtīts tam pakaļ.... un tā meneša garumā. Fināls tāds, ka telefons tika atgriezts man atpakaļ, jo to tā arī 1a.lv neizņēma. Visa mana smalkā apdrošināšana un t.t. nevienam nevajadzīga. Izsaucu kurjeru samaksāju 7.50 par pakalpojumu un nosūtīju uz garantijas servisu pa taisno! Jā, i-neta veikali ir vilinoši, bet līdz reizei, kad ar nopirkto preci sākas problēmas.... Varbūt kādam radīsies pārdomas par šo apkalpošanas metodi:)

1a.lv - Garantijas problēmas (Sūdzība)

Garantijas problēmas Viss ir tīri labi, kamēr esat šī internet veikala pircēji, taču, kad sākas problēmas ar nekvalitatīvas preces garantiju, tad 1a.lv veikals ir ļoti nepretimnākošs un gandrīz vai sūta "3 mājas tālāk". Lai gan viņu pašu mājaslapā norādīts, ka viņi pieņem preces uz garantiju, realitāte ir savādāka, jo izrādās preci pašam ir jānogādā pie kaktu servisa (manā gadījumā "Elektronika Serviss", kas ar 99% iespējamību paziņos, ka paši esat vainīgi pie preces nepareizas lietošanas, kā manā gadījumā, lai gan tur ir skaidri redzams, ka ierīce saplīsusi nekvalitatīvas plastmasas dēļ).

1a.lv - Melo par piegādes datumu!!! (Sūdzība)

Melo par piegādes datumu!!! Nepatīkamu situāciju pirmssvētku laikā sagādāja intrnetveikals www.1a.lv. Noformējām pasūtījumu, lai iegādātos planšeti. Mājaslapā bija norādīts konkrēts datums, kad varēs saņemt preci birojā. Noteiktajā datumā interesējoties par preci un taisoties tai braukt pakaļ, uzzinu, ka preci būs iespējams saņemt tikai pēc svētkiem, tiek minēts cits datums, kurš vairs galīgi nav man aktuāls. Ļoti nepatīkama prakse.

1a.lv - NEIESAKU (Sūdzība)

NEIESAKU Nevienam neisaku i-veikalu www.1a.lv Līdz naudas saņemšanai tik daudz paziņojumi nāk uz e-pastu, bet kad gaidi jau piekto dienu preci, nav ne paziņojumi ne zvani. Pats aizsūtu jautājumu pa e-pastu, tad nākoša dienā zvana un pasaka ,ka tomēr nav nekā piejams. Protams es vēl nezinu, kad mana iemaksātā nauda tiks atgriezta.Vēl ļoti svarīgs punts, ja Jūs vēlaties viņus sazvanīt uz mob.tel., tad ziniet , ka tas ir maksas tel. kura min. maksā 0,25centusVārdsakot padomājiet labi vai Jums vajaga šada veida problēmas.

1a.lv - nepilda garantijas saistības (Sūdzība)

nepilda garantijas saistības NEIESAKU neko pirkt no SIA Mobilukss (www.1a.lv). Nopirku iPad, pēc 15 mēnešiem iesprūda galvenā poga, nodevu garantijas remontā. Viņi noturēja ilgāk par mēnesi, neatremontēja, atgrieza ar atrunu, ka garantija bija gads. Tad kāpēc mājas lapā rakstāt „garantija 24 mēneši”?

1a.lv - preču piegāde (Sūdzība)

preču piegāde Neiepērkaties www.1a.lv. Tā ir klaja ņirgāšanās par pasūtītāju. Nopirku šajā veikalā preci, samaksāju ar pārskaitījumu, kā piegādes veidu izvēlējos saņemt pakomātā. Uz telefonu tika izsūtīts kods. Nostāvēju stundu pie pakomāta, preci izņemt neizdevās, jo uzrādījās, ka kods kļūdains. Stundas garumā mēģināju sazvanīt uz pakomāta norādītos telefonus, visu laiku atbildēja automātiskais atbildētājs- visi operatori patreiz ir aizņemti..Nācās braukt atpakaļ gaisa gabalu, preci nesaņemot. Sazvanot...

1a.lv - Atteica kurjeru (Sūdzība)

Atteica kurjeru ...lādētājs. Uz manu jautājumu, ko man darīt - atbildēja, lai vedu atpakaļ uz viņu ofisu, kas pie tam atrodas ļoti neērtā vietā. Izskaidroju operatoram, ka šobrīd esmu uz kruķiem un man nav iespēja braukt pie viņiem un lūdzu noorganizēt kurjeru, kas izdarīs apmaiņu. Manu lūgumu noraidīja, kaut arī šī ir viņu vaina. Veikala 1a.lv nekompotences dēļ man nāksies tērēt savu laiku un pie tam naudu uz taxi, lai tiktu līdz viņu ofisam. Esmu ļoti neapmirināts un noteikti neiesaku iepirkties šajā veikalā

1a.lv - liguma neatbilstosa prece (Sūdzība)

liguma neatbilstosa prece Aiztur naudas atgriesanu par liguma neatbilstosa prece. Rakstiju uz e-pastu. Vairakus reizes zvaniju, operatori neko nezin, menedzeris nav sasniedzams, gramatvedibas darbiniekus nav uz darba vietas. Tiesi ka bernudarza, bet reklama sev pozicione ka vislabakie. Nerekomedeju izmantot 1a.lv pakalpojumi, jo rodas stresa situacijas, terejas laiks un naudas

1a.lv - liguma neatbilstosa prece (Sūdzība)

1a.lv - www.1a.lv (Sūdzība)

www.1a.lv Nopirku telefonu, kuram pati aizbraucu pakaļ uz Mūkusalas ielu un tur arī samaksāju. Vakarā telefonu ieslēdzu un viss likās kārtībā. No rīta telefons bija izslēdzies. Ieslēdzu iekšā un pēc apmēram 15 minūtēm viņš atkal bija izslēdzies. Tad viņu vairs ieslēgt nevarēja, ja vien nepievieno pie lādētāja (kaut gan rādīja 100% uzlādētu) . Arī pieslēgts pie lādētāja tas ātri vien izslēdzās. Nu neko. Vedu atpakaļ, kur to pieņēma, piebilstot, ka ar iphone šādi gadījumi esot ļoti reti. Vienojāmies par...

1a.lv - Kāpnieki - raksta "ir noliktavā" bet preces nav (Sūdzība)

Kāpnieki - raksta 'ir noliktavā' bet preces nav Interneta veikals 1a.lv meļi un krāpnieki -ne pirmo reizi vien gribu pasūtīt preci ar atzīmi "ir noliktavā" -bet operators atzvana un pasaka - Mēs nevienu preci savā veikalā neturam uz vietas - viņas ir piegādātāju nolitavā var būt 2-3 darba dienu laikā. Ja nav preces nav ko maldināt tautu un rakstīt pie precēm, ka IR NOLIKTAVA! Meļi, Meļi! Neiesaku nevienam šo veikalu! PTAC vajadzētu kaut ko darīt lietas labā.

1a.lv - Preces apraksts, preces stāvoklis (Sūdzība)

Preces apraksts, preces stāvoklis Sveiki, Vēlējos ieteikt uzmanīties ar preces aprakstu interneta veikalā www.1a.lv. Info, kas mani pārsteidza preci saņemot, man ir diezgan svarīga, tāpēc sanāca vilšanās. Situācija: Saņēmu pasūtīto telefonu šodien. Mani nepatīkami pārsteidza vairākas lietas: 1. Iepakojums (kastīte un telefons) bija "panēsāti" - nedaudz netīri. Nu labi, pieņemu, ka telefons varēja būt izņemts un pārbaudīts, bet kāpēc kastīte apbružāta pat iekšpusē? 2. Telefonam ir Micro SIM karte, ko nebiju gaidījusi. (Šī gan...