Tokyo City

SIA RESTOGRAD
Adrese: Jomas iela 65/67
Jūrmala
Latvia - LV-2015
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67204204
Darba laiks: 11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 3:00
11:00 - 3:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide  •  Suši
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

3%
Sūdzības
106
Atrisinātas
2
Ar atbildēm
8
Apskatīt statistiku

Tokyo City - Sūdzības un atsauksmes

Tokyo city - Neseko līdzi izliktajiem produktiem

Neseko līdzi izliktajiem produktiem Bija pulkstens pēc 23 un kā jau valmieriešiem zināms, pa lielam vienīgā vieta kur paēst ir Circle K, tā nu devos, nopirku polārmaizi ar lasi un viss ko varu pateikt dzīvē nekad nav tik traki sàpējis vēders, pilnīgi krampjos rauj, esmu ļoti vīlusies.

A abolina140 27.08.2023
Komentāri 2 Suši

Tokyo city - slikts serviss

slikts serviss Gribu darīt zināmu cilvēkiem, lai neuzkāpj uz grābekli, kā sanāca man. Veicu pasūtījumu no Jūrmalas ar piegādi uz 31.12 2020, piegādi man atteica bet piedāvāja rolus izņemt pašam outletā uz Jūrmalas šosejas, piekritu, par cik sūtīju divas dienas iepriekš (29.12.) uz konkrētu laiku 19.30 lai varētu uvzklāt vecgada svētku galdu, biju pārliecināts ka nenobraukšu 25 km. Veltīgi. Dzīvē izradījās savādāk, ierodoties Jūrmala outlet 19.20, ieraudzīju pilnu restorānu ar pasūtījumu gaidošiem cilvēkiem...

I Ivars Rebins 01.01.2021
Komentāri 3 Suši

Tokyo city - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Nju kaut ko tādu es no tādas prestižas vietas nebiju gaidījusi. Piegāde pilnīgi pa nullēm tas kurš piegādāja meklēja mūsu adresi pus stundu ēdiens bij auksts. Bet kad atveram nu sorry vistas fileja franču gaumē nju neko tādu redzējusi nebiju kur tur siers nav ne jausmas nju pilnīgs fuj neiesaku.

S Sanca2005 21.11.2020
Komentāri 2 Suši

Tokyo city - Slikta ēdiena kvalitāte, slikts servis

Slikta ēdiena kvalitāte, slikts servis Agrāk tokyo city bija iemīļots restorāns. Gāju gan brīvdienās, gan svētkudienās. Pēdējās reizes lika ļoti smagi vilties gan ēdienā, gan sliktajā servisā. Pasūtīju savus iemīļotos rollus un salātus. Salāti bija sausi un nebaudāmi, bet trakākais bija tas, ka viesmīlis atnesa rollus kuri jau pa gabalu nelabi oda. Pagaršojot vienu rollu sapratu, ka lasis ir nesvaigs. Uzreiz griezos pie viesmīļa un teicu, ka neēdīšu vecus rollus, lai pavārs pārtaisa. Viesmīlis pēc dažām minūtēm atnāca atpakaļ ar...

E E.V 11.11.2020
Komentāri 0 Suši

AtrisinātaTokyo city - Sapelējusi maize

Sapelējusi maize 11.04.2021 pasūtījām ēdienu piegādi. Atverot pasūtījumu iepakojumā atradās sapelējusi maize un nevis vienkārši nedaudz bet maizes lielākā daļa bija ar kārtīgu zaļu pelējumu. Zvanījām kurjeram lai brauc pakaļ visam sūtījumam. Skatījās maizi un teica ka redzot pirmo reizi un ka iespējams maizei ir kāda sevišķa mērce pāri ka protams noteikti atrādīs pavāram. Ilgi stāvēja un ņēmās pierunāt ka maize iespējams tādai jābūt. Cerams ka pēc iesnieguma naudu par neizmantoto piegādi saņemsim atpakaļ...

Tokyo city - Serviss un ēdiena kvalitāte

Serviss un ēdiena kvalitāte Tokyo city pēdējo gadu laikā ir bijis iecienīts galamērķis un ticis apmeklēts vismaz pāris reižu mēnesī, bet pēdējās reizes ir likušas vilties arvien vairāk, kur kulminācija tika piedzīvota šovakar viesojoties vecRīgas tokyocity. Pasūtījumā - vistas fileja franču gaumē, karbonāde franču gaumē un sushi sets. Viesmīlei 3x jāpārjautā viņas sacītais, jo viss tiek “nomurmināts” zem deguna, beigās saprotam jautājumu “vai vēlamies arī kādu svaigumiņu klāt”, kam teicām jā. Nepaiet ne stunda...

R Regulars 15.02.2020
Komentāri 3 Suši

Tokyo city - Slikta ēdiena kvalitāte

Slikta ēdiena kvalitāte Diemžēl ēdiena kvalitāte ir palikusi briesmīga. Ēdiens, kas tika atnests (it kā tītars saldskābajā mērcē) , bija nebaudāms. To nevarēja sākumā sagriezt, tad mēģinot pagaršot, bija skaidrs, ka gaļa ir ļoti veca, un labāk tādu nemaz nenorīt, lai nesaindētos. Rīsi bija tik apkaltuši, ka klientam tādus vispār nedrīkstētu pienest. Tomēr viesmīlis uzskatīja, ka viss ir kārtībā. Laikam jauni standarti apkalpošanā un ēdiena kvalitātē šajos restorānos.

K Klents 17 04.01.2020
Komentāri 1 Suši

Tokyo city - Невкусно, доставка ужасная

Невкусно, доставка ужасная Заказала доставку в Tokyo City, всё привезли холодным, пицца вообще будто полтора часа стояла в холодном месте. Еда оказалась не вкусная, упаковано все ужасно, одно блюдо протекло по всему пакету с другими блюдами. Второй раз заказываю и ничего не поменялось. Вместо хотя бы тёплой еды и спокойного ужина, носилась с уборкой и бегала к микроволновке. Никому не советую.

V Verlean 02.12.2019
Komentāri 2 Suši

Tokyo city - Slikts serviss

Slikts serviss Kad pasūtu ēdienu ar piegādi līdzņemšanai, tad viss ir kārtībā. Kā ēdu uz vietas, tā mūždien ir problēmas ar viesmīļiem un pasūtījumu. Viss ir tikai sīkumi, bet ja tev ir jāgaida rēķins 40 min- 1 stundai, tas nav normāli. Tā ir bijis vairākas reizes, kad tu kā idiots ar tukšiem traukiem savam viesmīlim lūdzies rēķinu un viņš atbild "tūlīt, drīz atnesīšu " un tā vairākas reizes pēc kārtas. Ja man ir jāgaida rēķins tik ilgi un 40+ min man to neatnes, es eju prom. Man nav jāskrien meklēt, kam samaksāt, atcerēties vēl savus pasūtījumus utt Tad taisiet bufeti

J 28.09.2019
Komentāri 1 Suši

Tokyo city - Slikts serviss

Slikts serviss Oficiante sarunu sāk krievu valodā. Vai tad tiešām Latvijā valsts valoda ir krievu? Un tā pati oficiante ar blakus galdiņu uzsāka sarunu krievu valodā. Tā nebija vienīgā darbiniece, kura ar klientiem sāk runāt krievu valodā, vismaz no tā, ko es dzirdēju, esot tur 1,5 h laikā. Es vēl pieļautu domu, ka sarunu uzsāk gan latviski, gan krieviski (tādā veidā iekļaujot krievu sabiedrību).

A AnnaAnna00 14.09.2019
Komentāri 5 Suši

Tokyo city - Saindēšanās

Saindēšanās 30.06.2019 bijām svinēt vārda dienu Tokyo City Vecrīgā, krāmu ielā, apsēdāmies ārā, gaidījām edienkarti un kamēr noslaucīs netīru galdu 15 minūtes. Pasūtījām karstos suši,2 porcijas rosado, aukstos 2 porcijas sake tokyo,2 porcijas karstos suši kanagava un 3 alus kausus. Samaksājām 44.75 eiro. Paēdām, un gājām prom, jo bija 23: 00 un viņi vērās ciet! Atnācām mājās, aizgājām gulēt, pamodāmies reizē, jo gan man gan puisim bija slikti, abi vēmām un abiem bija caureja, kas turpinās vēl joprojām! Ta...

Tokyo city - Nekvalitatīvs ēdiens

Nekvalitatīvs ēdiens Pasūtīju ēdienu uz mājām un varu teikt, ka bija diezgan briesmīgi! Suši, kurus es biju ēdusi restorānā uz vietas (tur tie bija lieliski) , pasūtot bija briesmīgi - karstie suši bija pārcepti, sausi. Cēzara suši arī negaršīgi, jo lapas, kas atrodas pa virsu suši ar mērci bija bezgaršīgas un izmirkušas. Protams, pasūtītie biezpiena plācenīši bija smieklīga izmēra un arī negaršīgi, sausi. Uz vietas ir daudz labāks ēdiens, bet diemžēl piegādātais - ir skumīgs. Tas drošvien tāpēc, ka no mājām jau neviens nesūtīs atpakaļ ēdienu un neliks atdot naudu vai pagatavot no jauna. Viena liela haltūra!

D dace.siļuka 23.06.2019
Komentāri 2 Suši

Tokyo city - Slikts serviss

Slikts serviss Piektdienas vakarā, pēc 20 min nosēdētām, viesmīlis neapkalpo, jāķer aiz rokas. Pasūtot sidru pudelē, atnes glāzi ar pudeli, bet pudele neatvērta. Ver kā gribi, kaut pret galdu! Jāgaida ilgāk kā teikts. Arī cilvēki no blakus galdiņiem neapmierināti.. Loģiski..

P P.e. 24.05.2019
Komentāri 1 Suši

Tokyo city - Viņu gatavotais ēdiens ir neēdams!

Viņu gatavotais ēdiens ir neēdams! Šodien uz mājām pasūtīju 2 zirņu zupas kautkādu saldo vistu ar rīsiem un susi. Secinājums - Tokyo City ēdiens vispār ir neēdams. Viņi nemāk gatavot neko, nogaidīju 2 h kamēr atveda un beigās visu izmetu ārā. Zupa kkads pliekans biezenis vista cieta un pretīga. Rīsus es pat mājās kastrolī labāk izvārītu. Skaitās vēl restorāns Ibio.

U Usainis 22.05.2019
Komentāri 3 Suši

Tokyo city - Saindēšanās

Saindēšanās 07.05.2019. pēc plkst. 22.00 Pasūtījām Tērbatas ielas Tokyo City karstos suši setus. Bijām trīs cilvēki, visi trīs arī saindējās ar šiem ''brīnumiem''. Garša neliecināja, ka kaut kas nebūtu kārtībā, tomēr, visu ēdāju saindēšanās liecina par to, ka tika izmantoti nekvalitatīvi, veci produkti. Suši bija pikanti, līdz ar to novērtēt to svaigumu ir diez gan sarežģīti, jo pipari ''nosit'' garšu. Nevienam neiesaku apmkelēt šo iestādi. Nākamajā dienā vēl joprojām bija jūtamas saindēšanās sekas.

A Anna 08.05.2019
Komentāri 0 Suši

Tokyo city - Slikts serviss.

Slikts serviss. Labdien. Šodien Krišjāņa Barona ielas Tokyo City, jau ne pirmo reizi nebeidz pārsteigt ar savu slikto apkalpošanu/servisu. Apsēžoties pie galdiņa, mēs ar draudzeni kādas 10-15min gaidījām kamēr būs mūs kāds pamanīs. Tad kad mēs jau ar kādu laiku skatījāmies uz visiem darbiniekiem, lai viņi pienāktu klāt, beidzot pienāca administrators iedeva ēdienkarti. Tad mēs vēl 25 min gaidījām, lai mūs vismaz kāds atkal pamana un pieņem pasūtījumu, ko mēs protams nesagaidījām, tikai tad kad mēs nomainījām galdiņu, ar cerību tikt beidzot ievērotām, beidzot mūs pienāca apkalpot.

S Samanta 02.05.2019
Komentāri 1 Suši

Tokyo city - Slikts serviss

Slikts serviss Serviss (ja vispār to var nosaukt par servisu) ir briesmīgs! Man pat nebija te ieiet un uzrakstīt sūdzību - tas nozīmē, ka serveris ir reāli slikts. - daudz brīvu vietu, kur gribējas apsēsties, bet mums atteica, pasakot, ka tur atrasties nedrīkst, jo viņam nav viesmīļa, kas tur parasti strādā. Nācās apsēsties pie durvīm. - suši bija jāgaida stunda! Pie tam cilvēku bija maz. - rēķins bija jāgaida pusstuunda. - viesmīļi staigā lēni.

E engineer 07.04.2019
Komentāri 2 Suši

Tokyo city - Ļoti slikta apkalpošana

Ļoti slikta apkalpošana Vēlējos izteikt sūdzību, par viesmīli Anastasiju, kura darba laikā rupji lamājas un, kad saucu viņu lai varētu veikt pasūtījumu vienkārši noignorējot paiet garām. Darba laikā uzjautrinās un smejas kopā ar savu kolēģi izsakot arī rupjas piezīmes. Tokyo citu Tērbatas ielā 2. Ar cieņu Kārlis.

Tokyo city - Krāpšana

Krāpšana Lūguns darba devējiem strādāt un pārbaudīt klientu apkalpotāju darbību, iespējams jūsu darbinieki, vēlas paši uzpelnīties, nepievienojot vajadzīgās sastāvdaļas, taču čekā uzrādas tā, kā tam vajadzētu būt, respektīvi, pasūtiju grenadīna tēju ar augļiem, divām personām, likās dīvaini jau vien tas, ka darbinieks piebilda, ka par otrās personas augļiem ir jāpiemaksā atsevišķi, jo iepriekš tā nebija. Tad atnesot tēju, man šķita ka ir pamainīta recepte, jo trūkst koktēļu ķirsīša abās krūzēs, turklāt...

V VernersEs 30.03.2019
Komentāri 4 Suši

Tokyo city - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtījām ar draudzeni ēdienu (picu un zupu) . Atnesa pēc 30 minūtēm, bet tas vienalga, jo jāpaspēj uztaisīt u. T. T. , bet atnesot picu viņa jau bija auksta, sajuta bija, ka viņa bija gatava jau, bet nostāvējusi un atnesta. Tas ir tik pat labi, kā es nopirktu picu aizvestu uz mājām un neuzsildītu, tik auksta viņa bija. Par zupu neko nevar piebilst, viss labi.

N Nekas. 13.02.2019
Komentāri 4 Suši

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes