Meklēšanas rezultāti
Aibe - Pārdod limonādes kurām ir beidzies termiņš (Sūdzība)
Es pēc skolas devos mājās un pa ceļam iegāju veikalā Aibe lai nopirktu padzerties ieraudzīju limonādi enjoy par 55 eiro centiem un nopirku to taču kad biju mājās uz pudeles ieraudzīju konkursu un nolēmu pieteikties un tad kad pastijos līdz kuram datumam ir konkurs un to kad limonādei termiņš beidzies jau pirms 2 mēnešiem es biju šokā!
Celtnieku saraksts ar kuriem ieteikums nesadarboties - Krāpšana, bezkaunība (Sūdzība)
Mūsu uzņēmumu vajadzībām bieži tiek meklēti celtnieki uz gabaldarbiem.
Šeit vēlos nopublicēt kontaktus, to personu ar kuriem labāk nesadarboties.
Saraksts tika veidots, ari no draugu/paziņu atsauksmēm.
Sarakstā ir personas, kuras prasa neadekvātas summas, pretī sniedzot nekvalitatīvus pakalpojumus, gan uzmācīgas, rupjas personas. Personas, kuras atļausies zvanīt nakts stundās, rakstīt rupjības.
Vēlos pasargāt arī citus, lai saudzē ne tikai savu maku, bet arī nervus.
Saraksts:
T. 28918548
T...
Ance Krūmiņa - krāpšana (Sūdzība)
Informēju par krāpnieci Anci Krūmiņu Talsos (Facebook ir arī viltus profils Ance Alsberga), kura prot lieliski izmantot cilvēku uzticēšanos un izdomā ticamus iemeslus, lai panāktu vēlamo - izkrāptu cilvēkiem naudu, vai arī, kā manā gadījumā, nesamaksātu nolīgto. Izīrēju šai personai savu dzīvokli, kā rezultātā, ne tikai izveidojās komunālo maksājumu parāds, bet dzīvoklis tika viņas dzīvnieku (suņa un kaķa) dēļ pamatīgi bojāts. Dzīvoklī bija jāveic remonts, kas kopējo zaudējuma summu vēl vairāk...
GlobalServiss Rīga SIA - Negativa attieksme pret cilvekiem kuriem ir runas traucejumi (Sūdzība)
SIA "GlobalServiss Rīga" piedavaja Arena Riga darbu bilesu kontroles un garderobistes. Global Serviss rikoja sapulci 14.12.2016 lai pastastitu par darba pienakumiem, vadija ekskursiju pa Arena Riga telpiem un stastija par savu firmu. Talak bija parbaude, vajadzeja katram atrast vai nu sektoru vai kadu garderobi atrasanas vietu, pec ta bija saruna. Man uzdeva dazus jautajumos, pateikt angliski Ka tikt no majam lidz Arenai Rigai vai pateikt kaut ko vienkarsaku, pajautaja cik labi es zinu valoda...
Riga centrum hostel/ BigBed hostel un vel ir hostelis, kuram nav nosaukums, bet atrodas Martas ielā! - Uzmanību! Neizmaksā darbiniekiem algu! (Sūdzība)
Tu arī noteikti esi dzirdējis (-usi) kādu sūdzību par Ernestu Riekstu? Ja esi, tad tā visa ir taisnība! Šis cilvēks saviem darbiniekiem nemaksā algu! Cilvēki darbā tiek pieņemti bez līguma! Viņš vienmēr atradīs pie kā piekasīties, lai tikai novilktu no algas tev, jeb pareizāk sakot, lai atņemtu tev visu algu! Šim cilvēkam nav sirds, viņš pat savus darbiniekus neciena! Darbinieki tiek saukti necenzētos vārdos.. piemēram, kro*lis, pide*as, ūro*s, dau*is utt. Ernestam Riekstam pieder trī...
Elīna Bruce un Karīna Bokareva - Slikti īrnieki. Maldināšana. Parādi. Dokumentu viltojums. (Sūdzība)
Elīna Bruce un Karīna Bokareva
Делают долги, обманывают и подделывают счета коммунальных.
Оставили долги в двух последних квартирах!
Сняли трёхкомнатную квартиру, заключили официальный договор и девушки сами оплачивали коммунальные и высылали сканы счетов.
Постоянно врали, не поднимали трубку и задерживали оплату, когда попросили покинуть квартиру задержались там на неделю.
К их въезду была сделана генеральная уборка,
После их отъезда пришлось опять заказывать уборку, так как было грязно и...
Korna dzirnavas HES pilnvarotā persona Viktors Ratnieks - Naudas samaksa aploksnēs, un samaksa pat nesazniedz pamatalgu. (Sūdzība)
Sazinoties ar saimnieku ( Viktoru Ratnieku) bija saruna pa telefonu, par darbu fermā. Liellopu kūts tīrīšanu un ūdens piepildīšanu priekš lopiem, izmantojot traktoru tehniku. Kad sākās darba diena pēkšņi uzradās vel citi pienākumi ko nebijām savstarpēji vienojušies, HES pieskatīšana tīrīšana līmeņa uzraudzība utt. Darbā neizmantoju traktor tehniku, bet kūts dakšas. Solīto desmit (10) eiro dienā samaksāja sešus (6) eiro dienā uz rokas. Ps. Darbs bija neoficiāls, mutiski vienojoties. Ceļam iztērēju piecdesmit (50) eiro.
Boutique Lea - 2 stundu relaksējošs SPA rituāls visam ķermenim (Sūdzība)
Была в салоне по купону на процедуре "2 stundu relaksējošs SPA rituāls visam ķermenim" ► Kupona cenā ietilpst: kafijas pīlings + šokolādes masāža + šokolādes ietīšana + aromterapija sejai".
Это был первый и последний раз когда я покупаю купон! Очень жаль потраченного времени. Славо богу, что эта "процедура" не длилась обещанные 2 часа (всего 1 час и 20 минут). Массажа не было! Это было размазывание по телу сначала кофе, потом масла со слабым запахом шоколада. Могли бы "массажисты", перед тем как брать клиентов, хотя бы ролики на ютюбе посмотреть как делается массаж )))
Nāves Jūras SPA - Nāves jūras SPA ķermeņa procedūras (Sūdzība)
Labāk nevajag - būs tikai vilšanās! Iegādājos kuponu, cerēju saņemt ķermeņa kopšanas procedūru, ar domu, ka vēlāk nākšu uz pilnu kursu. Procedūra sastāvēja no tāda savārstījuma, kurā no visām darbībām tika izpildīta labi ja puse no solītā, lielā steigā un ... vēl tā meistares nīgrā sejas izteiksme... Solīto dāvanu (15 min. kolagēna gaismas procedūra) neviens pat nepieminēja. Tā arī gāju mājās vīlusies par visiem 100 %.
Zelta Zivtiņa - Snimajut so s4eta denjgi sebe v karman. (Sūdzība)
Operatori sovsem oborzeli, snimajut denjgi za uslugi kotorije ja ne zakazivala i pri vsem pri etom prisilajut podtverzdaju6eje sms.I sovsem ne davno so s4eta snjali 1 Ls sebe v karman.Ja im zvonila, oni sbrasivajut i za 4to ja zaplatila 0.07Ls prosto tak.
AtrisinātaAndrejs, Ilze Krūmiņa, Ināra Zariņa - Naudas izkrāpšana (Sūdzība)
Lūgums atsaukties visus, kuri ir apkrāpti no šo personu puses, sakarā ar http://paymarket.webs.com/ tā saucamo biznesu. Sistēma +- ir saprotama, bet būtu labi, ka atsauktos reāli apkrāpti cilvēki un tiem, kuriem itkā potenciālais klients ir sūtījis maksājuma uzdevumus, kuri tāpat skaidrs, ka 100% ir viltoti. Personīgi mani apkrāpt neizdevās, bet es vācu visu informāciju policijai. Sazināties varat ar mani caur e-pastu [slēpt]@tvnet.lv
www.kremi.lv - par nepiegādāto preci (Sūdzība)
ANDA OSE un INITA PEDŪRE no kremi.lv - atgrieziet naudu kā solijāt par nepiegādātiem zobu balinātājiem !!!
www.kremi.lv - iterneta veikals (Sūdzība)
Labdien!!! Gribu brīdināt visus, kam patīk iepirkties ar interneta veikalu starpniecību - nepērciet preces no i-veikala www.kremi.lv. Ir pagājusi 4 mēneši, kopš pasūtīju preci kuru līdz šim brīdim neesmu saņēmusi. No sākuma vismaz tika atbildēts uz telefona zvaniem, tagad pat no mājas lapas telefona numurs ir izņemts, atstāta tikai e-pasta adrese!
Sia Salonu serviss - www.kremi.lv (Sūdzība)
Nekad, nekad nepasutiet neko no www.kremi.lv interneta veikala. Naudu parskaitisiet, bet preci nesanemsiet. Uz telefona zvaniem ari neviens neatbildes.
Kremi.lv - Par nepiegadato preci. (Sūdzība)
Mīļās meitenes, ja Jums kautkas iekarojas no majaslapas www.kremi.lv iesaku nepasutit, Jus savu preci visdrizak nesanemsiet. Šis uznemums nepilda savus pienakumus apšmaucot savus klientus, nepiegadajot laicigi preces.
Kremi.lv - par nepiegadato preci (Sūdzība)
Sveiki, vai kadam ir nacies saskarties ar interneta e-veikalu www.kremi.lv? kads ir pasutijis kadu produktu no sis majaslapas?lieta tada, ka esmu pasutijusi, samaksajusi un prece nav joprojam nogadata man rokas:( vai kads nevaretu ieteikt ko man darit?pie ka versties? esmu sazinajusies ar so majaslapu, man atbildeja, lai pagaidot vel nedelju, un ta esmu nogaidijusi vairak neka menesi, rakstiju vēl, bet vairs man neatbild si iestade...
sia''Karyon" - cilvēku šmaukšana (Sūdzība)
Sveiki. Uzrakstisu par firmu Karyon ar kuru labak nepities jo nemaksa algas daudz cilveki jau ir sudzejusies atiecigam iestadem lai to firmu slegtu. Firmas darbiba notiek gan Latvija gan Norvegija(Bergena). Firma nodarbojas ar celtniecibu un ari ar tirisanu. Firmas ipasnieks Ivo loti skaisti mak visu pasniekt kad vis bus algas, dzivesvieta, utt bet no ta neka nav. Taka padomajiet vai gribat tur stradaat.
Kredīti/Ainars Bolins/Dmitrijs Ordovskis - lūdzu atsaucaties tie, kuriem bija darīšanas ar šiem cilvēkiem (Sūdzība)
Labdien, Lūdzu atsaucaties tie, kuriem bija darīšanas ar šiem krāpniekiem: Ainars Bolins un Dmitrijs Ordovskis..
Talsu Autotransports - Slikts serviss Automazgātuve (Sūdzība)
Pēc maniem uzskatiem A/S Talsu Autotransports salonu tīrīšanas kvalitāte ir ļoti kritusies kopš atvēries tā saucamais auto kopšanas salons Krown. Ja salīdzinām ar kādreizējo tīrīšanas kvalitāti ko saņēmu pašā automazgātuvē un tagadējo krown tīrīšanu - tā ir kā diena pret nakti. Tagad cenas ir augstākas, bet kvalitāte zemāka. Nezinu kas pie vainas, vai nu nezinoši darbinieki un vadītājs vai kāda cita problēma. Kad vadītājam jautāju cik apmētam laiku tas aizņems un vai būs iespējams iztīrīt tad...
Skandi Motors - Mazlietotas A/M ar ātrumkārbas defektiem pie Skandi Motors (Sūdzība)
...no 2014. gada 131tk km mašīnas, kas iegādāta no "uzticama" dīlera.
Mūsu zaudējumi - remonta potenciālās izmaksas sākot no 600-1000eur kaktu servisos (muftas remonts) vai 2500+ eur pilnā ātrumkārbas restaurācija. Papildus visam uzreiz tika uzlikta Krown apstŗade, jaunas ziemas riepas, virsbūves pulēšana ko pašsaprotami gribējām izdarīt, kā to daram visām savām ģimenes mašīnām.
Tā kā dīleris uzskata, ka viņi ir bez vainas, tikai atvainojiet ka tā un šādu A/M tirgot ir korekti un ētiski lielai ģimenei vērsīsimies ar oficiālu pretenziju ar PTAC, mediju uc. starpniecību.
Paldies!