Meklēšanas rezultāti
AtrisinātaRd Electronics - Kavēta piegāde (Sūdzība)
...jānorāda mājaslapā. Ja mājaslapā norādīts piegādes datums tad precei jābūt pēc tā. 1-2 dienas kavēšana iespējama, bet ne nedēļas. Rīga arī pasūtīju no dažiem veikaliem, piegāde nakamdien vai 2-3 dienu laikā. Bet šeit firma ar 20 vai cik veikaliem Latvijā, kura arī strādā jau diezgan ilgi un tāds bardaks.
Un šoreiz atkal - pasūtījuma nr.2423204 no sākuma piegādes datums bija 21.11.23, tad pārnesa uz 28.11.23. Un šodien 28. Novembrī nav izziņu ne par piegādi, ne par iespējami kārtējo kavējumu.
Efo Veikals - Ļoti slikts serviss (Sūdzība)
Uztaisiju pasutijumu, sanemu apstiprinajumu. Bija uzreiz apmaksats. Gaidīju savu pasūtījumu 3 dienas. Kad jau taisījos zvanīt - ieraudzīju ka atgrieza naudu uz kontu. Paldies kaut par so. Nesaņēmu ne epastu, ne izzinu kāpēc tā sanāca. Majas lapa prece kuru sūtīju joprojām iz pieejama. Zvanīju 3 dienas pēc kārtas - telefons ir izslēgts. Forsa attieksme pret pircejiem.
Diāna Meržvinska - Krāpšana (Sūdzība)
...ļoti draudzīgi. Neuzķerieties un turieties pa gabalu no viņiem, neveiciet nekādus darījumus, jo viņi nepazīst ne kaunu ne godaprātu. Parastā viņu prakse - regulāri bankrotēt savus uzņēmumus un dibināt jaunus, tādejādi tiekot vaļā no parādiem un tos nemaksājot. Turklāt vienam no viņiem ir oficiāla medicīniskā izziņa (diagnoze) par viņa garīgo stāvokli, kas atbrīvo no jebkādas atbildības par veiktajiem darījumiem. Tamdēļ esiet uzmanīgi un neiesaistieties darījumos ar šo meržvinsku ģimenīti.
Kempings "Brekši" - Krāpšana (Sūdzība)
...ļoti draudzīgi. Neuzķerieties un turieties pa gabalu no viņiem, neveiciet nekādus darījumus, jo viņi nepozīst ne kaunu ne godaprātu. Parastā viņu prakse - regulāri bankrotēt savus uzņēmumus un dibināt jaunus, tādejādi tiekot vaļā no parādiem un tos nemaksājot. Turklāt vienam no viņiem ir oficiāla medicīniskā izziņa (diagnoze) par viņa garīgo stāvokli, kas atbrīvo no jebkādas atbildības par veiktajiem darījumiem. Tamdēļ esiet uzmanīgi un neiesaistieties darījumos ar šo meržvinsku ģimenīti.
McDonald’s Underground - Slikts serviss (Sūdzība)
...ielikt (nebija nevienas mērces). Šķiet, ka nekas krimināls nav, bet garastāvoklis un vakariņas bija ļoti sabojātas (bez mērcēm nageti bija vienkārši pretīgi). Gribēju situāciju atrisināt ar atbalsta palīdzību, bet restorāns agresīvi uzstāja, ka viss ir ielikts, lai gan tas tā nebija (maiss aizzīmogots un visas uzlīmes nebojātas). Tas ir vienkārši sliktākais serviss, es labprātāk dotos uz Hesburger, viņi vismaz cenšas atrisināt problēmas, nevis stulbi sūta klientu uz visiem četriem virzieniem.
Masieris Kolosovska Natālija, tel. 3712039484, Ārstniecības personas identifikators 38370061945 - Slikts serviss (Sūdzība)
Masieris Kolosovska Natālija, tel. 3712039484, Ārstniecības personas identifikators 38370061945, salona adrese: Muitas iela 1, Daugavpils Man ļoti nepatika serviss, apkalpošana rupja, izsmejoša. darba kvalitāte drausmīga, nepārtraukti ienāca izziņas telefonā, ar vienu roku strādājot ar otru paralēli tika skrutelēts telefons. Latviešu valodas prasmes ļoti vājas! Sniedz pakalpojumus kurus nedrīkst sniegt. Klientu apkalpošana zemā līmenī. Meistarei sevišķi nekompetenta un augstprātīga komunikācija...
KFC - Slikts serviss (Sūdzība)
...ļoti nepatīkamu servisu, pasūtījām 5 kraukšķīgās vistiņas, kuru vietā dabūjām 3, tā skaitā 3 mērcītes, kuru vietā dabūjām 2 un saldējuma kokteili (šokolādes) , bet tā vietā saņēmām vaniļas. Apbēdināja arī tas, ka uz vrapiem nebija rakstīts kurš ir kurš, jo pasūtījām 5 dažādus un izzīlēt no visiem, kurš ir kuras garšas, manuprāt, nav klienta interesēs. Ēdiens parasti ir ļoti garšīgs, bet šoreiz pat frī bija nostāvējušies: (kopumā nebijām apmierināti ar vakariņām. Ceru uz turpmāku komunikāciju.
Lampa.lv - Negodprātīga attieksme pret darba ņēmēju (Sūdzība)
...darbu, jo jau darba intervijas laikā visu izrunājām. Daba dienas beigās uzņēmuma direktors pateica, ka finansu direktore, kurai būtu mani jānoformē ir ļoti aizņemta un mani varēs noformēt tikai pēc nedēļas. Lai gatavoju dokumentus, medicīnisko izziņu utt. Labi, atpūtīšos nedēļu. No hr menedžera vēl saņēmu dokumentu sarakstu īsziņā, vienojāmies, ka nākošpirmdien būšu 9: 00. Piektdienas rītā piezvanīja hr menedžeris un pateica, ka darbu man nepiedāvās, jo neesot elektroiekrāvēja apliecība...
RENEM SIA - Krāpšana, maldinašana (Sūdzība)
...notika ilgas sarunas lai sasniegt taisnīgo rezultātu. Taisnīgu rezultātu sarunas ceļā panākt neizdevas. Uzņemums savu ricību pamātoja ar to, kā tādā ir tirgus situacija un iepirkuma cena tada, kāda viņa ir. Nākoša dienā VATSAPPA sanemu izziņu, kā varu ierasties uz sveršanu. Sveršana šaja gadījuma ir nepieņemama. Man bija jābut klāt šim procesam no paša sakuma, kad govs nogadats kautuvē. Līdz ar to uzskātu kā maldināšanas veida tika apkrapts. Krapšanas summa pēc mana skātijuma ir...
Warm Control - Negodīga attieksme pret darbu, paņema naudu un pazūda (Sūdzība)
...sistēmas izveidošanai, samaksājam avansu, nodrošinājām ar instrumentu, sadarbības laikā darbi tika kavēti, bet pēc tam uzņēmuma direktors vienkārši pazūda ar galiem - pārstājot atbildēt uz telefona zvaniem, bez jebkura skaidrojuma, joprojām nav sasniedzāms nedz juridiskā adrese, nedz pa telefonu, rakstījām epastus, izziņai - bet nekādu atbildi vairāku mēnešu laikā neesam saņēenuši, darbi ir pamesti pusceļā un mūsu uzņēmumam ir nodarīts pamatīgs zaudējums, situācija joprojām nav atrisināta
Kristaps Radzins - Krāpšana (Sūdzība)
Persona portālā andelemandele.lv tirgoja Apple watch un Iphone telefonus pa aizdomīgi labām cenām. Diemžēl, uzķēros un uzsāku komunikāciju ar krāpnieku. Ļoti atsaucīga komunikācija, aizziepēja acis ar to, ka viss labi. Pēc naudas samaksas sola, ka preci izsūtīs tajā pašā dienā, lai nesatraucās un tā tik sola līdz brīdim, kad jautājot atpakaļ naudu slēdza saraksti un nozuda. Pati vainīga, protams, bet uzmānāmies un neiekrītam krāpnieka nagos. Maksājumus lūdza veikt uz Lietuvas konta numuru- LT563500010016404441 !
Euronics - Slikts serviss (Sūdzība)
...tika atvesti, es sapratu, ka esmu pieļāvusi milzīgu kļūdu. Preci kategoriski atsakās pieņemt atpakaļ ar komentāru, ka juridiskas personas to izdarīt nevar. Īsti arī nav paskaidrojuma, kāpēc tāds lēmums, nevar un viss. Izlasiet atgriešanas politiku un izzīlējat paši, ka juridiskas personas to nevar izdarīt. Jo viņiem patērētājs - ir tikai fiziska persona. Pēdējais sūtījums šajā iestādē.
Paldies par pieredzi!
P. S. Skatos, ka slava jums šeit arī ne pārāk laba, un es par to vispār nešaubos.
ALNA MK Ulvis Bujans - Krāpšana (Sūdzība)
Sveiki neuzķeraties uz Ulvja Bujāns nemaksā par padarīto darbu naudu un neatbild uz zvaniem vai izziņām iepriekš bija firma Alna Mk tagad varbūt jau ir citu uztaisījis ir apkrāpis vairākas brigādes sākuma Sola visādus brīnumus lai cilvēki strādātu.
Paus Konsults - 3 personu datu pārkāpums (Sūdzība)
Šodien saņemu izzinu par to ka x€ ir nodoti piedziņā. Okey, es samaksāju visu summu uzreiz. . Informēju ka citai personai arī šodien atnāca rēķins par parādu - nosaucot cilvēka personas kodu, man 1) apstiprināja ka parāds ir. 2) sniedza personas datus 3 personai. ( man), es vairākkārt informēju ka neesmu tā persona par kuru interesējos.
Topsport.lt - Krāpšana (Sūdzība)
...procesā apstiprināt identitāti Latvijas ibanku ,bet vinnēju 15000Euro un momentā mani nobloķēja jo esot no Latvijas, bet izpētīju kad kazino ir daudz adrešu un iemaksa iet caur Paysera .Tad ja nevaru saņemt laimestu lai sūta atpakaļ manu iemaksu ,jo identitāti un adresi man apstiprināja jau pašā sākumā un man ir Igaunijā deklarētā dzīves vieta un plus iemaksāju lielas summas un nodokļi arī nav samaksāti no viņu puses jo nerezidentiem ir jāiesniedz izziņa veicot tik lielas iemaksas kā man .
Saapio /SIA Eoma - Krāpšana (Sūdzība)
...Gada 9. Martā veicu pasūtījumu Kolagēns Hydrolyzed (300 g) × 1gb www.saapio.lv internetveikalā, darījums apstiprināts, pasūtījums apstiprināts, bet solīto paziņojumu par piegādi neesmu saņēmusi joprojām (29.03.2023.) uz e-pastiem uzņēmums neatbild, sociālos tiklos izziņas tiek izlasītas, bet neatbildētas, tālrunis neeksistējošs. Konstatēju vairākas līdzīga veida sūdzībās par sia internetā. Uzņēmums nodarbojas ar krāpniecību! Iesniedzu sūdzību par uzņēmumu patērētāju tiesību aizsardzības centrā!
Lemon Gym - Krāpšana (Sūdzība)
...vai viss cik viņi gribēja ir samaksāts, atbilde bija ja, atnāku uz Lemon Gym akropole uzzināt vai viss ir kārtība, līguma beigas viņš ir lauzts un vai nav parādu, teica ka vis ir kārtība: līgums ir lauzts un parādu nav. Bet pēc pusotra mēnesi atnāk izziņa ka man ir parāds un ja nesamaksāšu 3 dienu laika viņi to nodos parādu piedziņai. Zvanot uz lemon gym ar jautājumu no kurienes rodas parāds, atbilde - nezinām, tas parādās sistēma. Drošības pēc piezvanīju apdrošināšanas kompānijai viņi atsūtīja man visus dokumentus ka viss ir samaksāts.
Profesora J. Ķīša klīnika dermatoloģijā - Ielaiž speciāli slimības gaitu (Sūdzība)
...simptomi turpinās. Un viņš zin kā es nākšu atkal ar sūdzībām. Un atkal maksāšu par analīzēm no jauna . Atkal zāles kas apārstē .. tad sāk runāt kā kā jaapaseņo prostata. Jāņem no vēnas asinis un jāspriež dibenā. Un jālieto zāles. Vissi kurssi izzieti bija . Un atkal pēc mēneša simptomi . Tad atkal no jauna cikls kura laikā viņš man aizrāda . Kā es neārstējos. Tādā veidā sanāca novilkt aptuveni nepilnu gadu kādas rezes 6 biju pie viņa. Tad sapratu ka strādā sistēmā un veicina uz tādiem kā es biznessu . Aizgāju uz DAP klīniku tur izārstēja ar pirmo zāļu kursu.
Jana Bokaldere - Nogod prātīga īrniece Jana Bokaldere (Sūdzība)
Bērnudārza darbiniece Jana Bokaldere talr. 29933739 ar draugu reini. Dzīvokļa atslēgas atstāja pastkastītē, nesamaksāja par komunālajiem pakalpojumiem 650 eur. Uz telefona zvaniem un īzziņām neatbild. Dzīvokli atstāja netīru, sabojātas elektrības instalācijas un pilnībā sabojātu laminātu uz kura savas dabiskās vajadzības regulāri kārtoja viņas suns. Kopējos zaudējumus nodarot ap 1000 eur. Kā tik bezatbildīgs cilvēks var strādāt bērnudārzā ar bērniem?
BTA - Krāpšana. (Sūdzība)
...Bet nu neko - policija atsaucīgi visus bojājumus piefiksēja un šo aktu sastādīja. Iesniedzām otrreiz pieteikumu, šoreiz jau ar policijas aktu (kā BTA vēlējās), bet pēc ilgākas pauzes atkal tika saņemts atteikums. Šoreiz par iemeslu no viņiem tika minēts, ka esot pagājis pārāk ilgs laiks kopš īrnieku aiziešanas un policijas iesaistes… Līdz ar to sapratām, ka iemesli tiek izzīsti no pirksta, lai tikai nebūtu nekas jāatlīdzina. Pat neviena centa. CILVĒKI - METIET LĪKUMU ŠAI KRĀPNIEKU KOMPĀNIJAI!