Meklēšanas rezultāti
Performace Garage SIA - Krāpšana, laika vilkšana nekvalitatīvi darbi (Sūdzība)
Labdien! Lūdzu uzmanīties no SIA Pergomance Garage. Sia reģistrēts uz Liene Leimane bet faktiski vada dzīves biedrs Ivars Kručis. Ivars ir pataloģisks melis un to vien dara kā sola bet lietas nedara. Aizvedu auto uz remontu kas izmaksāja 2,500EUR, laboja ritošo daļu un dzinēja galvas remonts. Darbi izdarīti nekvalitatīvi, atskaites par veikto nav un aprēķinus nedod. Ivars paņem naudu uz priekšu un nosedz savus parādus kā rezultātā darbi netiek veikti un tikai sola kko nākotnē. Par cik servi...
Vairāk Saules - Slikt serviss (Sūdzība)
Vakariņas Domina Shopping. Neēdama jēra zupa, nezināmas sastāvdaļas,
karstā ūdens krūzē par 60 centiem.
Čili Pizza - Čili Pizza T/c Kanclera nams (Sūdzība)
Nepiesaku nevienam doties strādāt Čili pica. Šausmīga attieksme no daudziem darbiniekiem. Bārmeņi runā rupji un spiež. Daži viesmīļi traucē strādāt. Tāpēc šo kolēģu dēļ bija neiespējami koncentrēties darbam. Vadība uzliek kaut kādas pārbaudes, arī spiež. Darbinieki un vadība nedomā par to, ka cilvēks tikai mācas, un prasa no darbiniekiem maksimāli daudz. Arī algu izmaksāja skaidrā naudā, lai nemaksātu nodokļus par mani. Bet solījās sūtīt algu uz karti. Padomājiet vairākas reizes, pirms tur dodaties strādāt. Jūs atradīsiet daudz labāku darbu.
AtrisinātaBirums loteriju - Krāpšana, loterijas birums 10X un simbols НЕТУ ЭТИХ СИМВОЛОВ МНОЖИТЕЛЕЙ. ДУРАКОВ НАШЛИ (Sūdzība)
Kāds strīds?! Piedodiet nefig ljudej obmanivatj. Pustj zinn bet nākošo reizi pat filmēs jūsu lotoparkaspele. Nekaunīgi Piedodiet mēs ne turam čekus tāpat viņš pirka un izmeta bet es kioskā pajautāšu! Kopijas. Šausmas pus avansa tukšuma. Esmu šokā. Ir svītru kods lūdzu skanēt un redzēsiet. Tagad nav, priekš kam viņi lai pamainīt naudiņa nevajag čekus. Oj jūs tāpat mums neko neatmaksāsies, sākas čeki. Esmu nikna, vīlusies. Un sociālos tīklos visu pastāstīšu. Nadoeli obmanivatj veroj.
Maxima - Slikts serviss (Sūdzība)
Šodien 21: 00 ar bērnu iegājām veikala maxima
bērns gribēja bulciņu un suliņu aizgājām pie pašapkalpošanās kases bērns Saka mest savu skārato naudiņu lai samaksātu
un. Tur stāvēja divas pārdevējas kuras mums rupji pateica te nav nekāda krājkasīte ka viņam uz vakaru aparāts nojūgsies ja metis tikai centus iekšā mēs protams atbildējām ka te nav tikai centi ka ir arī lielākas naudas monētas bet viņas neklausījās un uztraucas tikai par to ka met tikai mazos centus iekšā
es arī pateicu ka tā nav...
Bērnu atrakciju parks Bambino - Slikts serviss (Sūdzība)
Bērnu izpriecas aparāti nedarbojas, uz jautājumu vadītājai kur ir visas monētas kuras vajag ievietot tajā, atbilde-visas kaut kur izmētātas (zinu, ka monētas, jo bijām laiciņu pirms. Piedodiet, atvainojiet ja jūs ņemiet naudu 190€, manuprāt ir visam jādarbojas vai arī par niansēm ir jāpabrīdina klients! Lielie krēsli ar virtuālo realitāti vispār nedarbojas, bilde ir, bet tie nekustās! Boulingam bumbas jāmeklē pašiem! Ja ir vēlme izmet naudiņu, droši uz šejieni! Dēļ monētu neesamības, bērni nevar spēlēt pārsvarā neko!
Vairāk Saules - Zemas kvalitātes ēdiens (Sūdzība)
Vakar tika pasûtīts ēdien. Karstie sušī ar vistu pilnigi neēdami! Borśčs praktiski bez galas, voks ar vistu pilnigi bez garsas, bezgarsigs par sojas merci pielejot. Ne sals, ne Pipari utt!
apavi - Evija Krasjukova nepiegādā apavus (Sūdzība)
Aizskaitījām naudu Evijai Krasjukovai par botām un tās netika saņemtas, pasūtīts caur instagram botinas.lv, profils dzēsts un lidz ar to arī botas tu tuuu..
Uzticējāmies jo jau iepriekš bijam veikuši pasutijumu caur šo instagram profilu.
Cerams Evija Krasjukova "kļūsi bagāta" ar bērnu sakrāto naudiņu, kas bija domāta apaviem..
Denta Vita - Slikts serviss, maldināšan (Sūdzība)
Neiesaku šeit labot nevienam savus zobu, ja maciņš nav bezizmēra. Runa nav vairs par 100/200 eiro, bet jau par tūkstošiem uz vienu zobu, kam ārstēšanas vidū pasaka, ka nu izskatās, ka būs jārauj ārā.
Nezinu gan kā ar citiem ārstiem, bet ar vienīgo ārstu vīrieti šajā privātpraksē, ar katru apmeklējumu notiek brīnumi. Jūs kā klients līdz galam nezināsiet savu ārstēšanas plānu un pat minimālo cenu šim "projektam".
Komunikācija ar pacientu švaka, nespēj izskaidrot.
Situācija sekojošu - griezo...
Siguldas būvserviss - Nepabeidz darbus (Sūdzība)
Nekādā gadījumā nesasienieties ar šo uzņēmumu, īpašnieks Kaspara Līdakas (tālr. 28160861) dzied saldas balādes un solās visu izdarīt ātri, kvalitatīvi un par saprātīgām naudām, bet tad kad viss ir izārdīts un atpakaļ ceļa vairs nav tad sāk parādīties papildus darbi par kuriem jāmaksā. Es būtu ar mieru sanaksāt bet termiņi tiek vilkti garumā un visu grib lai maksā uz priekšu, bez naudas vispār nekustas bet kad iedod naudu tad kautko padara un pazūd. Materiālus izmanto brāķētus un nekvalitatīvus.
Balta - Nepamatots atteikums (Veselības apdrošināšanas gadījums) (Sūdzība)
AAS ļoti patīk iekasēt naudiņu, taču tiklīdz ir jāizmaksā atlīdzība, tā izdomā jaunus noteikumus un nespēj iedot atsauci, lai ar konkrētiem punktiem iepazītos (garantēt nevaru, taču esmu droša, ka šādu atrunu noteikumos nav) - pārlasīju un neatrodu, konsultants vienkārši pārtrauc sarunu, jo nespēj atbildēt.
Manā gadījumā - ja tiek veikta operācija, ko balta pēc noteikumiem neapmaksā, tad arī netiek apmaksāta uzturēšanās stacionārā, taču, ja tiktu veikta procedūra, kas pēc noteikumiem ir...
LIDL - Krāpšana (Sūdzība)
Sveicināti! Sūdzības par Lidl Rīga sporta iela 10. Datums: 2024.10.08 9: 13: 18 kasieris: 26 čeks-145/480
tā nav pirmā reize... Šodien veicu kārtējo pirkumu sporta ielā 10, bieži, ievēroju (mājās apskatot čekus) - Lidl darbinieki, bieži, kasēs sāk šmaukties. Šodien-kārtējo reizi šmaucas uz akcijas precēm, noskenē reālo svītrkodu, nevis akcijas kodu (neuzliekot plaukstu uz nevajadzīga svītrkoda-Ādažu doktordesai ar vist, fil) . Kā arī pērkot divas preces, izsit trešo... , šajā reizē bija...
LIDL - Lidl nedomā, ka cilvēki var būt atšķirīgi (Sūdzība)
Lūdzu, padomājiet par to, ka Latvijā dzīvo ne tikai vīrieši ar m izmēru un lielāk. Jūs nedodiet izvēli cilvēkiem kuriem ir s izmērs. Vai pērc apģērbus, kas ir pa lielām, vai nepērc vispār un staigā bez apģērbiem. Manuprāt šāda tirgotāju praktika Latvijā ir pazeminoša, bet gadi iet un personīgi es kā redzēju vīriešu s izmēra ignorēšanu, tā redzu tālāk. Ļoti ceru, ka lidl kaut ko izdomās par šo problēmu.
AtrisinātaProf.lv - Atcēlu pasūtījumu, naudu solītajā termiņā neatgriež (Sūdzība)
Prof.lv mājaslapā 3.septembrī pasūtīju lokšņu siltinājumu, kurš mājaslapā uzrādījās kā "prece ir uz vietas". Nodomāju, ja jau prece ir "uz vietas", tad pāris dienu laikā jābūt piegādei. Divas dienas vēlāk, papētot sūdzības par šo iestādi, nolēmu sazvanīt klientu servisu un apjautāties vai mans pasūtījums saņemts un kad varētu notikt piegāde. Telefonsarunā izrādījās, ka prece jāsūta no ražotāja un tās būs vismaz divas nedēļas. Vienojāmies, ka tomēr pasūtījumu atceļu, jo nevēlos gaidīt. Klientu...
Artis Stieciņš - izplata nepatiesu informāciju, draudi, meli, agresija (Sūdzība)
Viss, kam pieskaras Artis Stieciņš, uzreiz sabrūk un aiziet pa pieskari! Neuzķerieties uz viņa meliem, šis tips tikai to vien dara, kā visus vazā aiz deguna, lai izspiestu no tā sev labumu!
Kārtējo reizi Artis Stieciņš izplata nepatiesu informāciju, šoreiz apmelojot apsaimniekošanas uzņēmumu aiz muguras. Zemāk varat izlasīt informāciju no pašas apsaimniekošanas uzņēmuma.
Labdien cien. Dārzaugļu ielas 1 dzīvokļu īpašnieki!
Saskaņā ar vairāku dzīvokļu īpašnieku sniegto informāciju (tel...
KK Grupa SIA - Krāpšana (Sūdzība)
Sveicināti, pamanīju sludinājumu, vajadzīgs palīgstradnieks, piedava dzīvošanas vietu, transportu līdz darbam, tāpēc ka atrodas, tāda vieta kur nekas neiet, Aloja atrodas, dzivosanas vieta, raksta, ka apmacibas ir, labi sazvanijos, pateikusi, ka apmacis, visu parādis, atbraucis, viss normāli, nostrādajis 3 dienas, nu laiks jau lūgumu sen darbam iedot, ka es to paprāsijis, pateikusi, lai atbrīvo vietu, apsolīto apgerbu, ari nav iedēvusi, es braucis līdz darba vietai 300 km un tikaj ceļam uz...
Hesburger - Slikts serviss, ļoti neuzmanīgs personāls (Sūdzība)
Sveicināti, domāju ka neesmu vienīga kurai bija tādas situācijas, pirmo reizi neko nerakstīju, tad bija otra reize kad man neielika burgeru, pirmo reizi neielika kartupeļus, zinu ka pati ari esmu vainīga, bet bija jau vakar puse pati pēc darba, ļoti steidzos paspēt uz autobusu un nepārbaudīju, nu pirmo reizi kad neielika pieveru acis un saprotu ka tas visu dienu uz kājām un vispār ļoti grūts darbs viņam, bet uzrakstīju viņam viņu majas lapa, jo lietoju to aplikāciju un domāju ka viņi vienkārši...
Jelgavas psihoneiroloģiskā slimnīca - Slikts serviss, negodīga rīcība, rupja attieksme, pacientu ignorance (Sūdzība)
Apmelot mani, kaimiņiene izsauca PP.Tie neko neizmeklējot un nenoskaidrojot, saķēra un izlauza rokas.Izveda pagalmā, kur "ātro" auto vardarbīgi piesēja pie kušetes un ar spēku vēnā kaut kādas zāles ielaida. Kādas, neinformēja. Tas bija lieki! Asaras man bira no sāpēm, bet nekādu troksni netaisīju. Tiku nogādāta Ģintermuižā.Te man neziņa ieslodzītai bija jāpavada mēnesis, tad jāpiekrīt, ka esmu garīgi slima.Tam nepiekritu, kā dēļ tiku pārvesta uz 2.nodaļu vēl uz tikpat ilgu laiku. Tādo...
Cityparks - Krāpšana, neiesaku tur likt mašīnu (kaut ko liecināt viņiem nav iespējams) (Sūdzība)
Deniss Smirnovs
6 atsauksmes
pirms 4 mēnešiem
kantoris, kas plēš naudu, sods tika izsniegts uzreiz pēc stāvēšanas, pēc 4 minūtēm, man pat nebija laika reģistrēt automašīnu. Mēģināju ar viņiem strīdēties - viņi mani pilnībā ignorēja, neiesaku izmantot šīs firmas apkalpotās stāvvietas.
Matiss Villeruss
Vietējais ceļvedis·84 atsauksmes·81 fotoattēls
pirms 3 mēnešiem
Laikam viena no visnīstākajām kompānijām latvijā, kopā ar tās analogiem!
Piesūkušies teju pie katra staba, skvēra un veikala kā...
Hypeachlv ( Karīne Zerniņa - Krāpšana (Sūdzība)
Ieraudzīju plaši izplatītajā platformā tiktok internet veikalu- hypeachlv
Tirgo gan apģērbus gan apavus. Sekotāji 6000 un diezgan daudz komentāru par preces iegādi un izmēriem.
Uzrakstīju, sarunājām kuru preci, naudiņu pārskaitīju, bet pēc tā kā uzrakstīju vai nauda saņemta, nobloķēja. Metat sūdzības uz tik tok kontu, lai mazāk cilvēkus apkrāpj. Nauda tika nosūtīta uz kontu - Karīne Zerniņa ( pievienoju arī sarakstes skreenus.