CreditReform

Creditreform Latvija SIA
Adrese: Skanstes iela 50
Rīga
Latvia - LV-1013
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67501030
Fakss: +371 67501040
Informācija: Parādniekiem,
privātpersonām:
+371 67501390
+371 20387327 (Tele2)
+371 26515199 (LMT)
[email protected]

Parādniekiem,
juridiskām personām:
+371 67501334
+371 20387323 (Tele2)
+371 26515227 (LMT)
[email protected]
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Bizness / Finanses  •  Līzings un Kredīts

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
50
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

CreditReform - Sūdzības un atsauksmes

Creditreform - Slikts serviss

Slikts serviss Iestāde, kura nenāk pretī! Februārī veicu pārmaksu vairāk kā 1000€ apmērā. Man atbildēja, ka lietu izskata mēneša laikā, Rindas kārtībā. Uzrakstīju iesniegumu ar lūgumu izskatīt ātrāk, jo esmu pārskaitījusi visus savus ienākumus, ka man ir jānodrošina divi nepilngadīgi bērni un esmu 8. Grūtniecības mēnesī. (uz doto brīdi 36/37. Ned) es saprotu, ka ir savi noteikumi, bet šad tad var taču būt izņēmumi. Cilvēcisko faktoru vēl neviens nav atcēlis. Jā, es saprotu, ka tā ir manis paša kļūda. Bet kļūdīties var jebkurš. Ja es viņiem nesamaksātu pilnu summu, tad viņi mani trobelētu nepārtraukti.

Creditreform - Pērk datus no citiem uzņēmumiem

Pērk datus no citiem uzņēmumiem Kāds nepateiks, no kā Creditreform iepērk informāciju par personu faktisko dzīvošanas vietu? Es dzīvoju uz komandējuma laiku Ventspilī 4 mēnešus - īrēju dzīvokli, esmu atpakaļ Rīgā, bet šodien man piezvana bijušā dzīvokļa saimnieks, ka uz mana vārda ir atnākusi vēstule. Interesanti ir fakts, ka uzvārds, kuru biju nomainījis pirms 2 gadiem, ir norādīts vecais, bet adrese - kur es dzīvoju tos 4 mēnešus. Ar izīrētāju neslēdzām īres līgumu, jo viņš ir labs paziņa, dzīvojām kopā. Creditreform vai...

Creditreform - Likuma pārkāpšana

Likuma pārkāpšana Pec fakta šis ir kolektoru banda. Atsūtīja Mammai e-pastu ar rēķinu un draudiem ka jāapmaksā. Vecs cilvēks pat nesaprot par ko iet runa. Bija cerībā ka šādas “kompanijas” nelikumīgi civilizētos valstos, bet izkaitas kamēr tu maksa nodokļus var nodarboties ar jebkuram noziegumiem.

Creditreform - Krāpšana

Krāpšana Atsūta uz e-pastu parādsaistības un summas gastranomiskas, kaut arī tik liels parāds nevar būt izveidojies, ja nu vienīgi uzskrūvē 1000% pa virsu, šmauc, ne dokumenti, ne failu par to no kurienes izzīsts tik liels parāds, kā tikai inkaso lietas nr. Un draud ar tiesu izpildītājiem. Tas ir ārprāts kādi procenti tiek izkrāpti no cilvēkiem, kas ir nonākuši grūtībās un knapi velk galus kopā.

Creditreform - Nesaprašanās, par maksājuma datumu

Nesaprašanās, par maksājuma datumu Lūdz izskatīt lietas materiālus lietā, līgums nr. Cl33722 ar Ferratum Bank, 18.08.2017. Parādnieks Gints Ate 23.06.81-11930 no sia "creditreform Latvija" 2023 gada septembrī, tika saņemta informācija, ka līdz šim veikto maksājumu 20 eiro apmērā, ir jāpalielina uz 76 eiro, lai parāda kopējo summu varētu segt 6 mēnešu laikā. 2023 gada 4. Oktobrī pulksten 10: 01, sazinoties ar "Creditreform Latvija" pa tālruni 67491180, vienojāmies, ka 2023 gada 4 oktobrī, vēl varu veikt maksājumu 20 eiro apmērā...

Creditreform - Sūdu bambāļi

Sūdu bambāļi Šī firma creditreform nekam neder un to kantori nosvilināt vajag ja cilvēki zvana un un grib vienoties ka viņiem ir ērtāk un izdevīgāk ar maksājumiem viņi ne sūda nepanāk pretī. Ir domāts šajā laikmetā telefoni lai sazvanītos.

Creditreform - Slikta iestāde

Slikta iestāde Es vēlos par šo uzņēmumu sūdzēties jo es vēlos apmaksāt pa vienai lietai bet viņi riebekļi nenāk pretī. Un kad es zvanu viņiem saku ka es nevaru atmaksāt 2reiķinud bet viņi nesaprot to ka cilvēkiem var būt ka nevar atmaksāt bet pieprasa lai maksā pa 2 mēnešiem un vainošanos nekādu nevar dabūt.

Creditreform - Creditreform.lv

Creditreform.lv Creditreform, parādu piedzinēju bizness, pievieno procentus laicīgi neapmaksātajiem rēkiniem. Ja mēs nesanemam maksājumus laicīgi, kavējas rēkinu apmaksa. Tas ir finanšu jomas bizness: lai creditreform.lv varētu kaut ko nopelnīt. Jau apmaksāju rēkinu ar procentiem, vini pieprasa vēl 10 eiro par vairāku stundu kavēšanos un noblokē datunāzi. Auglošana: kl 201. Pants. Vinu auglošanas biznesu vajadzētu slēgt ar likumu un vēl likt maksāt sodanaudu par to, ko vini dara citiem biznesiem pieprasot...

Creditreform - Обман и вымогательство

Обман и вымогательство Обращение к Creditreform, советуем не угрожать должникам, потому, что поступают жалобы в филиал исламского халифата от людей о том, что вы нагло вымогаете платить больше, чем люди вам могут платить ежемесячно, и платят, в противном случае по единогласному решению амиров восточно-европейского сектора будем проводить точечные спецоперации обхода ваших сотрудников поадресно для дискуссий по данной проблеме.

Creditreform - Likuma pārkāpšana

Likuma pārkāpšana Šī firma nopirka manu parādu un es par to uzzināju nejauši, nau nekādu līgumu vis bez parakstiem, kādā sakarā viņi vispār var nopirkt parādu no citas firmas kurai gandrīz mas parāds tika maksāts, un tagad viņi grib lai es maksāju parādu viniem pilnā apmērā uzskatu šo darbību par krāpšanu kāpēc viņiem vispār vel nau atņemta licenzē uz šādam darbībām

Creditreform - Agresīva konsultante

Agresīva konsultante Divus mēnešus pazūd nezvana! Pēc diviem Mēnešiem piezvana un nepieklājīgā tonī man paziņo, ka man šomēnes jāatmaksā kredīts! Runāja ar mani tā itkā es būtu viņai pazīstams cilvēks, pārmeta man, ka neesmu samaksājusi un vienu vārdu sakot viņa nekādā veidā nerosināja vēlmi par kautko vienoties! Es domāju ka cilvēks tā jau ir sliktā noskaņojumā, ka ir kāda parād saistība, bet te vēl piezvana un nobojā garastāvoklī līdz pēdējam, protams arī draudi ka 10 gadus būs slikta parād vēsture!

Creditreform - Piedzen kas nav jāpiedzen

Piedzen kas nav jāpiedzen Creditreform Latvia no manis piedzen vienu paradu, kas vispar nav japiedzen un kas sen jau ir samaksats. Vai kadam tā ir bijis vēl ? Iespējams, šeit ir kāda krapšana un kāds manā vieta ir uztaisījis parādu. Sobrid to cenšamies noskaidrot, bet Creditreform nav gatavi dzēst manu parādu. Kreditors viņiem neļauj dzēst šo parādu, ļooti, ļoti nepatīkama situācija šobrid.

D Dreambig 08.10.2019
Komentāri 2

Creditreform - Nekaunība, paviršība, tātad - totāla nekompetence savā jomā

Nekaunība, paviršība, tātad - totāla nekompetence savā jomā Šī iestāde nepārbauda nopirktos parādus - "Bite" savas kļūdas un nekaunības dēļ dod piedziņai visu, kas tik ienāk prātā! Ideja - varbūt viņam (man) apniks mūsu terors un samaksās, kaut nevajadzētu... Lietas būtība - pārejot no viena operatora pie otra (no bites uz tele 2) , "bite" "aizmirsa" atslēgt vienu pakalpojumu un rezultātā prasa par to maksāt, kaut pakalpojums nemaz nav izmantots. Creditreformam sniedzu izsmeļošu atbildi / pretenziju par notikušo, bet tas līdzēja tikai uz gadu. Nu atkal...

K keibis1 19.09.2019
Komentāri 3

Creditreform - Nepieklājīga apkalpošana

Nepieklājīga apkalpošana Pēc tam, kad manai mammai, kas nesen kļuva neredzīga, tika atsūtīts šīs iestādes brīdinājums par neapmaksāta rēķina parādu (kas izrādījās nokārtots) , vēlējos sazināties ar šo iestādi, bet pretī saņēmu nekorektu, bezkaunīgu attieksmi. Uz manu jautājumu - kāds ir darbinieka vārds un kā es varu sazināties ar priekšniecību, vienkārši tika nomesta klausule. Neatkarīgi no tā, kādā jautājumā klients zvana un kādus "pakalpojumus" šis uzņēmums sniedz, vēl neviens nav atcēlis elementāro pieklājību.

D dz-vV2Kv 23.08.2019
Komentāri 1 Pārējās

Creditreform - Krāpšana

Krāpšana Creditreform un Lateko līzings krāpj klientus! Biju paņēmusi kredītu, maksāju pa daļām, atdevu visu - man zvana un saka, ka neesmu samakājusi. Simts reiz viņiemzvanīju, lai saprastu, kas notiek - atbild ka sistēmā Jūs neuzrādāties - bet parāds jāatmaksā!

Creditreform - Noliedz ka būtu saņēmuši maksājumu!

Noliedz ka būtu saņēmuši maksājumu! Īsi un konkrēti, veicu maksājumu viņu konta, jo laikus nenomaksāju savu mobilo sakaru rēķinu pārskaitījuma dēļ uz bankas kontu. Tad nu viņi man mēģina ieskaidrot, ka manu pārskaitījumi nav saņēmuši, bet bankas izraksta uzradās ka maksājums ir veiksmīgi izpildīts, maksājumu veicu vienas bankas ietvaros! Kur man griezties lai man ar šādu kantori vairāk nebūtu problēmas? Saskaros ar šādu situāciju pirmo reizi!

Creditreform Latvija - Darbs

Darbs Neejiet strādāt uz šo kantori, piesola milzu naudas bet pret darbiniekiem izturas kā pret suņiem, prasa strādāt pat neatejot no datora un visu laiku izsaka pazemojošas piezīmes, nekad nevienam neteiktu uz turieni iet un neticiet tam ka viņi sola atalgojumu pēc taviem rezultātiem, viņi tos rezultātus ieraksta kādus grib, saņemsiet savu minimumu bet pēc tam varēsiet iet savu veselību ārstēt, neizturēju tur pat visu pārbaudes laiku nostrādāt, neejiet, neejiet uz turieni ja negribat sabojāt savu...

CreditReform/ darbiniece vārda Nina - Nekompetentie darbinieki.stùlbie.kurie nemàk izpildit savu darbu

Nekompetentie darbinieki.stùlbie.kurie nemàk izpildit savu darbu Отвратительное обслуживание вашей компании. Некомпетентность сотрудников. Которые не могут ответить ни на один поставленный вопрос. Особенно особь с именем Нина. Фамилия которой специально не разглашают. Видимо боятся опозориться. Безмозглые сотрудницы. Которые не справляются со своей работой. При любой трудности дать соответствующий ответ-бросают трубку телефона.. Как это сегодня произошло 4августа 2017 года в 8.35 сделала ваша Нина. Речь бесвязная. Неумение разговаривать-это отвратительно. Что такие как ваша доярка нина занимает рабочее место.

A Arianna 04.08.2017
Komentāri 4 Web lapas

Creditreform - Slikts serviss

Slikts serviss Situācijā, kad tiek ziņots par brīdinājuma vēstulēm kuras tiek sūtītas uz nekorektu adresi kur konkrētās personas nav vai nekad nav bijušas sasniedzamas, darbiniece Anna Lazdeniece komunicē agresīvi, uzbrūkoši neskatoties uz to ka zvanītājam nav nekādu saistību ar šo iestādi. Vēlme atrisināt situāciju, palīdzēt ir absolūta nulle.

Creditreform - Parādu piedziņa bezdarbniekam.

Parādu piedziņa bezdarbniekam. Neizpratne, kāpēc, kad parādnieks jāuzmeklē, viņi zvana pat cilvēkiem, kam nav ar parādnieku nekādas saistības, bet kad pazvana parādnieka ģimenes loceklis, lai atrisinātu jautājumu parāda nokārtošanā, viņi atsakās runāt un noliek klausuli, un kaut tiesā tika pieņemts lēmums par galējo atmaksas summu, viņi pirms pēdējā maksājuma uzdrošinās vēl piemest 17eur. Vienoties ar viņiem nav iespējams, kad izstāsti, ka cilvēku atlaida no darba nesen, bet viņam vēl ģimene jāuztur un paši bez maz badā...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes