Banknote.lv - Krāpšana
Grāmatvedība varētu nedaudz vairāk pacensties savā darbā. Maksāju ķīlas izpirkuma summu pat kad prece jau pārdota no viņu puses un nekādu ziņu nesaņēmu ka izdomājuši pārtraukt līgumu. Iemesls? 98 centi esot bijis vienu mēn jāpiemaksā. Gaidijuši 35 dienas. Vai kādu sms paziņojumu saņēmu? Nē. Vienīgi kārtējās mārketinga ziņas uz ko neparakstijos un to ka esot iespēja iegūt vēl papildus 67€. Nu ja jau piedāvā vēl papildus...tad jau jābūt visam kārtībā, turpināšu maksāt. Tagad augustā sanāca sazināties ar filiāli, kur man pateica ka ķīla jau sen izlikta un pārdota. Esot jāzvana uz filiāli lai noskaidrotu. Tur man pasaka ka neesot maksājums pa jūliju saņemts, tādēļ tika pārdota. Kad pateicu ka maksājums tika veikts un vēl varu bankas izrakstu atsūtīt, tad sazinājās ar grāmatvedību un tik pēc stundas deva atbildi ka 98 centus gaidijuši. Tagad prasu a kā ar to ko jau samaksāju, vai dabūšu atpakaļ- atbilde bija nē. Lai gan līgumā rakstīts ka pēc ķīlas pārdošanas iemaksātā nauda tiek atgriezta. Vienīgi piedāvāja atgriezt par jūliju ko grāmatvede nebija reģistrējusi + "labu atlaidi" jaunas ierīces iegādei. Tātad... 300€ + ķīla pazaudēta un piedāvā atlaidi lai vēl naudu atstāju pie viņiem. Pasmējos un paprasiju kādēļ nekādu ziņu nedeva ka man tur kas jāpiemaksā, uz ko saņēmu atbildi ka viņiem tas neesot jādara, bet man esot jāsazvana viņus. Līgumā nekas tāds nav norādīts, vienīgi tas ka ja ķīla pārdota, varot neko neteikt.
Ķīla tika novērtēta uz 320€. ~600€ jāatmaksā ar procentiem. Pusi jau nomaksāju un bija doma septembrī visu pārējo samaksāt lai izpirktu tel.
(Pasmējos pie sevis ka gan jau grāmatvede aizmirsa maksājumu reģistrēt un tagad izdomājuši kautko lai līguma laušanu uzliktu uz manis ar kautkādiem līgumā nerakstītiem punktiem)
Galīgi neiesaku izmantot šīs kompānijas pakalpojumus.