TOPO Centras

UAB Topo grupė
Adrese: Savanorių pr. 206A
Kaunas
Lithuania - LT-50193
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67630919
Darba laiks: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 16:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Tirdzniecība  •  Interneta veikali
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
45
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

TOPO Centras - Sūdzības un atsauksmes

TOPO Centrs - Slomalisj kolonki Logitech

Slomalisj kolonki Logitech Wot slomalisj kolonki logitech kotorije pokupal w Topo centre, garantija jestj je6o kuda ja mogu abracica na64et remonta, podskazite pozalusta, w kakom servis centre mogut mne ih sdelat, wse pereiskal negde talkowoj informacii nena6ol, podskazite pozlusta.

TOPO Centrs - Neatgriež Fotoaparātu Canon A530 pēc garantijas apkalpošanas

Neatgriež Fotoaparātu Canon A530 pēc garantijas apkalpošanas Labdien! Ludzu palidzet man atgriezt fotoaparātu, Kuru nodevu pēc garantijas SIa TOpo centrs Raiņa ielā 26/28, Cēsīs L.V 4101, reg. N 4000360067. Preci pieņēma S.Kursile 14.08.2008. Fotoaparāts Canon A530 Sērijas N; 3132240873. Liels paldies!

Z Zoja 16.10.2008
Komentāri 10 Tirdzniecība

Topo Centrs - Liepājā - Krāpnieku centrs

Krāpnieku centrs Man vispar reals besis rakstit, bet veikals tiesham reali bez servisa par savam tirgotajam precem neatbild pat pateretaju birojs nepalidz man 3 meneshus notureja aktivo skalruni un kad es uzrakstiju prasijuma pieteikumu atsutija man to atpakal un neko pilnigi nevareja paskaidrot. Ieprieksh teica ka detala no arzemem nakot u.t.t. katreiz kautkas jauns es jau masinu biju citu nopircis par tiem 4 meneshiem. Bet par cik tas ir ta ka pret mura sienu ar galvu sisties, teret savu laiku rakstit visadu...

TOPO Centrs - Nekad neko nepērciet šajā veiklā

Nekad neko nepērciet šajā veiklā Ludi nikogda ne pokupajte v etom magazine ne 4ego!!! U etogo magazina netu remontnago servisa oni tjanut vremja i komposirujut mozgi oni nikogda ni4ego ne remantirujut, a garantija eto ne 4to. Ja tam rabotala ja znaju.

TOPO Centrs -

Kupili v TOPO CENTRE printer. Rabotaet ili net ese ne znaem tak kak het USB provoda. Pozvonili v magazin, nam ne ocen lubezno soobsili sto on v komplekt ne vhodit. Pridupredit v magazine konechno ob etom nelzja!!!

K KateMemele 23.12.2007
Komentāri 3 Datori

TOPO Centrs -

"Zivs pūst no galvas" Ja aukšgalā strādā tādi, kam neinteresē klientu intereses, tad nav brīnums par pārdevējiem! NEIESAKU NEVIENAM TUR NEKO PIRKT!!! Vienreiz iegāju Talsu veikalā un ko tur redzēju - veikala personāls debatē savas personīgās problēmas augstos toņos, veikala vadītājs ar tumšmatainu pārdevēju uzpūtušie kā "tītari" mētā zilus zibeņus (laikam viena ģimene), labu laiku gaidīju - varbūt tomēr aprimsies klientu klātbūtnē, bet nē, šiem vispār ne...

TOPO Centrs -

Iegāju veikalā Topo Centrs t/c Domina un vēlējos iegādāties mājas kinozāli. Pārdevējs negribīgi to pievienoja jo vēlējos paklausīties kā tad īsti tā skan. Izpētijām to kinozāli, paklausījos, skan it kā ok. Runājām šādus tādus tehniskus jautājumus, sākām runāt par preces piegādi. Pārdevējs teica ka preci piegādās viņu kurjerdienests bez maksas. Pēc tam kad biju jau samaksājis, man paziņoja ka jā piegādās gan bet tikai pēc divām nedēļām!!! Es protams biju pilnīgā nesaprašanā bet nu labi, tā kā...

TOPO Centrs -

Arii pirku datoru TOPO centrs, no skata tiiri nekas, un peec datiem arii labs, tikai paejot nepilnai dienai saakaas probleemas, no taa izriet ka tur pirkt nav ieteicams.

I Ivo 29.11.2007
Komentāri 5 Datori

Topo cents Tukuma -

Nopirku Topo centra telefonu Nokia6280,meenesi gaaja labi.Pec meenesa,nonemot no ladesanas vairs nevareeja iesleegt displeju.Aiznesu uz garantijas remontu,soliija peec nedeljas salabot.Pagaaja nedeelja,divas,triis, nepaartraukti intereseejos kad buus gatavs.Atbilde visu laiku viena:naakosnedeel.Peec meenesa zvana,ka garantija esot atteikta,jo esot manis pasas vaina,jo telefonaa esot ticis mitrums.Taa nu man izgaaja.Ejiet ar liikumu TOPO CENTRAM!!!!!

TOPO Centrs -

kupila malenjkie kolonki dlja kompjutera,a oni slomalisj 4erez 2 dnja ,ja ix srazu prinesla.....tak vot zdu uze 2 nedeli mne e6o nikto ne pozvonil,kak skazali vozmozno po4inka mesjac zaimet....vi mne skazite 4to tam tak dolgo 4initj mozno???po idee esli tehnika lomaetsja za 2 nedeli,to ee menjatj dolzni srazu !!!!!!

TOPO Centrs -

Es iegādājos mp4 pleijeri un smagi vīlos.... atverot iepakojumu, atklāju, ka programmas disks ir saskrāpēts un neiet!Tas vēl tā kā sīkums, jo tālāk konstatēju, ka pleijerim ir noplēsta aizsargplēve un baterija bija stāvējusi uzlādēta (kāds gar to jau paspējis pakrāmēties)! Un visbeidzot labākas- tas pleijeris pastrādāja 3 stundas un NOSPRĀGA!!! Turieties no topo centra pa gabalu!

TOPO Centrs -

dolbanoje obsluzivanije blin!!! ja v soke!!! ISKRENE SOVETUJU VSEM,VSEM,VSEM NE VKOJEM SLU4AJE NE POKUPAT TEHNIKU V TOPO CENTRS.....eto prosoto izdevatelstvo!!!! mi kupili tam holodilnik i mikrovolnovku!!!! dla na4ala holodilnik o4en dolgo zdali...mesto obes4enogo 4erez 2 dna zdali 5 dnej!!!! a kogda jego privezli to otkazalis vigruzat,mol sami vgruzajte i hot vozle nego pram na ulice spite (eto po4ti citata sofora)! no eto ne vso...okozalas stoholodilni4ek to jest a vot mikrovolnovki...

TOPO Centrs -

Nu baac tur taadi paardeveeji,ljoti nepieklaajiigi,gribeju apmainiit austinjas jo vecaas peec pusmeenesha saluuza,bet tur ar mani Runaaja kaut kaads Romans,pateica ka pati vainiga ka pirku taas austinjas,jo taas ir uz atlaidem un tapeec neko nemaina!Vareetu to visu paskaidrot normala toni,bet nu vinsh atbildeja taada bravuriigaa toni!Nu paldies,es vairs tur neiepirkshos!Un iesaku to ari citiem!

TOPO Centrs -

pirkam topo centraa veljas masiinu un neatveda laikaa !!!

TOPO Centrs -

Tirdzniecības centrā Domina esošajā TopoCentra veikalā apkalpošanas kultūra kā Padomju laikos - klientu konsultantu daudz, tie nevis pievēršas klientiem, bet nodarbojas ar preču aizņemšanu saviem paziņām. Kasiere tikai viena, un nespēj reizē veikt visus viņai uzkrautos darbus (rakstīt garantijas, noformēt līzingus, pārbaudīt cenas, ieksēt naudu), rezultātā jāstāv rindā vismaz 30 minūtes.

TOPO Centrs -

Topo centrs - Kr. Barona veikals - veikala vadītājs sola un neizpilda dotos solījumus!!! Vienkārši pretīga attieksme!!! Sauc viņu ROMĀNS!

TOPO Centrs -

Ne pokupajte v etom magazine,ne klujte na skidki !!! Oni obmans4iki! Sdal po garantii im digitalnij fotoapparat,oni derzali ego 3 mesaca,a potom podmenili na drugoj,ispraviv daze serijnij nomer i hoteli vsu4it,horoso,4to zametil ! Eto ja pisal ranee, a tut smotrju, Ljoha Jefimov ih zavedujus4ij objavilsa i stal tut umni4at,i pisat 4to eto ja ne znaju zakoni, togda on es4e i ne

TOPO Centrs -

Nu tad taa. Shii gada augusta beigaas aiznesu uz Talsu TopoCentru garantijaa labot telefonu. Bija sagaajusi deelii telefona programma. Nevareeja ne iesleegt, ne izsleegt.Ieejot topocentraa jautaajot par garantiju man atbildeeja meitene tumshiem matiem(vaardu nezinu), ka garantijas remonts varot ilgt nedeelu. Naakoshajaa nedeelaa jau varot buut gatavs, bet vispaar labaak buutu ja es pats vestu uz Riigas servisa centru(iipashi bravuuriigaa tonii, bet ne jau uznjemos saistiibas par garantija...

Topo centrs Ventspili -

....Pērkot datoru VENTSPILĪ, Kuldīgas ielā- TOPO CENTRĀ...pārbaudiet vai VADĪTĀJS ir iesaiņojis pareizo preci...Jo mēs nopirkām datoru un konstatējām, ka vadītājs ir iepakojis citas firmas datoru un atmina bija uz pusi mazāka....Aiznesot atpakaļ, VADĪTĀJS teica, ka noliktavā kāds ir sajaucis...Par laimi dabūjām īsto datoru, bet esiet vērīgi, jo tā ir reāla apzakšana....

TOPO Centrs -

Osteregajtesj etoj firmi,osobenno magazina t/c Domina.Tam direktor Topo-centrs Andis,vor i samodur,kotorij ne otvechaet za svoi slava!!!!Esli u vas vozniknut problemi s tovarom i ponadobitsja remont,on vam veshj boljshe ne vernet.Ubediteljnaja prosjba ne v koem sluchae ne otdavatj emu chek o pokupke,garantiju,a luche sdelatj kopii.KAK GOVORITSJA:RIBA NACHINAET GNITJ S GOLOVI!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes