Meklēšanas rezultāti

Bolt Food - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss Pēc šī vakara sižeta beztabu, izdomāju padalīties ar savu pieredzi, šeit. Ir bijuši gadījumi kad kurjers nav spējis atrast mani pēc norādītās adress un ēdiens nav piegādāts. Bet lielākās raizes man raisa kad esi norādījis precīzu adresi (kāpņu telpu, stāvu, kodu utt.) bet tevi nevar atrast un jāskrien uz pagalmu. Jo kurjers nemāk orientēties vispār.

Rīgas Satiksme - Neiespējams nekur nopirkt biļeti, ja vajag ātri kaut kur aizbraukt (Sūdzība)

Neiespējams nekur nopirkt biļeti, ja vajag ātri kaut kur aizbraukt Neiespējams nopirkt biļeti nekur Iļģuciemā! Ja tev ir skaidra nauda! Vajag apskriet pusi pilsētas, lai atrast aparātu!

Eco Baltia VIDE - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss Ignorē klientu velmes. Darbinieki bezatbildīgi, Saka vienu, bet dara citu. Iekšējās komunikācijas trūkums uzņēmumā. Novēl vainu no viena uz otru. Nedēļu ignorē epastus. Gandrīz nav sazvanāmi, jo katru reizi jāgaida 15-30 min zvanā. Katrreiz Sola atzvanīt, bet ne reizi nav atzvanījušas. Neveiksmīga sadarbība un rūgta pieredze. Neiesaku. Ļoti neuzticams uzņēmums.

Eco Baltia VIDE - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss Tualete pie BA Turība dzelzceļa stacijas, Jūs vispār sekojiet līdzi stāvoklim? Izskatās ka tīrīta nav vispār. Ieejot un to visu redzot rodas vēlme labāk aiziet nokārtoties pie privātmājas krūmos. Pretīgi

Eco Baltia VIDE - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss Lūdzu sākat darbu Carnikavā! Nav ne izvešanas grafika ne miskaste izvesta! Paliek tāds iespaids ka ziņu par to ka esat vinnējuši konkursu Carnikavā saņēmāt tikai vakar!

Manas neslavas celšana no Boltkont bloķēšans - Bez pierādījumiem aizslēdz Bolt kontu (Sūdzība)

Bez pierādījumiem aizslēdz Bolt kontu Šorīt no rīta vajadzēja atbloķēt manu bolt dreiver kontu, bet tas nav izdarīts, lūdzu steidzami sazinieties ar mani +371 22133424 es nevaru gūt līdzekļus iztikai, kā jau teicu, ja nevar pa labam iešu uz tiesu, lai lemj, man ir pierādījumi nē tikai videoreģistratorā, bet arī policijas slēdziens, ka pie starpgadījuma ar asažieri nebiju iereibis, lūdzu steidzīgi atveriet kontu, ja nē pieprasīšu tiesai arī lai jūs kompensāciju no jums.

A agris Agnesjevs 25.08.2025
Komentāri 1

Bolt - Papildu maksa par nepareizu maršrutu lietotnē (Sūdzība)

Papildu maksa par nepareizu maršrutu lietotnē Viņi no manis iekasēja papildu naudu, jo brauciens bija garāks. Problēma ir tā, ka lietotnes piedāvātais maršruts piespieda mani pārkāpt likumu, jo šāds pagrieziens nav iespējams.

Bolt - Slikts servis (Sūdzība)

Slikts servis Šodien taksometra TQ 9021 vadītājs, atrodoties maršrutā, apvainoja cilvēkus. Pl.06:45

Bolt - Водитель каршеринга Болт MD-5623 создал аварийную ситуацию (Sūdzība)

Водитель каршеринга Болт MD-5623 создал аварийную ситуацию Сегодня в 18.15 водитель каршеринга Болт MD-5623 создал аварийную ситуацию у перекрёстка ул.Крустпилс и Лубанас , у начала полосы общественного транспорта, грубо подрезал другую машину. Болт вообще проверяет историю аварий водителей? Нет? А тогда зачем сдавать машины таким водителям? Чтобы увеличить число аварий? Безобразие!

Bolt - Papildus 29 eur (Sūdzība)

Papildus 29 eur Labdien! Plāno nepamatoti no manis piespiest 29 eur samaksat, iznomāju auto ar 80km degvielas atlikumu, kas man jau pašam ērtības nesagādāja, jo braucu steidzami pusnakti, atstāju auto centrā netālu 600metru attālumā no uzpildes stacijās ar degvielas atlikumu 40km, un pec mēnešiem, pēkšņi aplikācijā piespiedu kārtā 12 augustā man tiks noņemta nauda 29 eur apmērā

Bolt - Skrejritenis (Bilde)

Skrejritenis Novietots preti privatmaju vartiem. Mums ir mazinsh berninsh un es nevaru iziet ara ar ratiniem. Kapec atlauts novietot shadas vietas? Ludzu parvietojat

Bolt - Плохое обслуживание (Sūdzība)

Плохое обслуживание Водитель Александр ,машина белый Тауран. Заказала машину 04.08.2025 на конкретный адрес ,водитель подъехал на другой адрес. По карте нашла место где остановился водитель, дошла до него и сделала замечание что он подъехал не потому адресу. На что был ответ что так ему показало приложение и отменил поездку. Сказал что слушать ничего не хочет дабы он не раб, это был его ответ. И ещё он считает что ничего страшного что мне пришлось пройтись пару метров. На что я ему ответила что обстоятельства...

Bolt - Nenopietna attieksme (Sūdzība)

Nenopietna attieksme Nevar nekādi sazināties ar administrācija lai risinātu problēmu numurs ir nestrādājoš un Gmail ignorē pretīgi kad ar tādu lielu firmu nācās saskarties.

Bolt - Izkapšana (Sūdzība)

Izkapšana Taksometrs tika pasūtīts no Gaismas ielas 54e uz Pļavnieku 2d. Vadītājs 800 metrus pirms mājām bez paskaidrojumiem izlaida divus vecāka gadagājuma cilvēkus ar viņu bagāžu. Brauciena sākumā vecāki sveicināja vadītāju. Čeka numurs 56441328-lv1125-931 Volvo NE 2859 Gints Pasūtījums netika izpildīts, un pasažieri netika nogādāti norādītajā adresē. Gribam kompensaciju.

Bolt - Bojājums (Sūdzība)

Bojājums QR kods pamatīgi sabojāts nevar noskenēt

Bolt - krāpšana (Sūdzība)

krāpšana Jau ne pirmo reizi bolts par braukšanu ar skūteri norauj vairak vai pat dubultā naudu par braucienu un neatgriež to atpakal un pat nevēles risināt problēmu

Bolt Food - Kurjers neatrada adresi, pasūtījums netika piegādāts – sūdzība par piegādes pakalpojumu (Sūdzība)

Kurjers neatrada adresi, pasūtījums netika piegādāts – sūdzība par piegādes pakalpojumu Lūk, kā varētu noformēt šo sūdzību korektā, bet joprojām skaidrā un iedarbīgā veidā: --- Sūdzība par piegādes pakalpojumu Sveicināti, Bieži izmantoju jūsu piegādes servisu un līdz šim pieredze vienmēr bijusi pozitīva. Diemžēl šoreiz radās nepatīkama situācija — lai gan aplikācijā korekti ievadīju piegādes adresi, kurjeram neizdevās mani atrast, un rezultātā pasūtījums netika piegādāts. Paliku bez vakariņām, neskatoties uz to, ka viss tika veikts atbilstoši. Ceru, ka šī situācija tiks izvērtēta un uzlabosiet sistēmu, lai līdzīgas problēmas turpmāk neatkārtotos. Labu apetīti !

Bolt - Sūds ne auto (Sūdzība)

Sūds ne auto Izsaucu taksi atbrauc vecais opelis nevis mazerati man ko uz veikalu pēc šņabja ar kautkādu šrotu jābrauc?

Bolt Food - Mēsls no mēslu (Sūdzība)

Mēsls no mēslu Mēsls no mēsliem, kurš iet uz grunti, kurjeriem vispār darba nav, ja ir darbs, tad knapi stundā var nopelnot 1.80, paskatoties uz citām platformām, tad šī tik tiešam ir visdrausmigaka vieta, kur piestrādāt. Pat nav iespējams nopelnīt ar šo darbu minimālo algu, kur nu vēl ieliet degvielu un samaksāt valstī nodokļus. Ši vieta tik tiešam ir cilvēkiem, kuri sevi neciena

Bolt - Ужасный сервис, игнорирование, не отвечают уже сутки (Sūdzība)

Ужасный сервис, игнорирование, не отвечают уже сутки Не возвращают деньги за поездку вовремя, не отвечают в поддержке уже около суток, в первый раз обращалась за помощью, мне сказали что виноват банк, хотя раньше проблем не было, до того как ввели залог 2€, на вопрос: почему у некоторых он есть, а у некоторых нет, ответа не дают.