Meklēšanas rezultāti
Eco Baltia VIDE - Klientu apkalpošana slikta (Sūdzība)
Izmantoju Baltia Eco Vide (tas pats vecais Eko Rīga) galvaspilsētā. Sākumā bija problēmas ar atkritumu savākšanas grafikiem kamēr izvedēji saprata, ka šeit arī jāpiestāj. Tagad sadzīves atkritumus izved kārtīgi. Toties ir pārpratumi ar šķiroto atkritumu izvešanu, kas jāpiesaka atsevišķi. Visnotaļ skaidri redzams, ka ar grafiku plānošanu viņiem ir bardaks - kamēr viss iet pēc ierastā grafika viss ok, bet tiklīdz mazākā atkāpe, tā gaidiet problēmas.Nolēmu uzrakstīt šo komentāru, jo notracināja...
Eco Baltia VIDE - Neizvesti atkritumi (Sūdzība)
Eco baltia vide ir vienkārši šausmīgs uzņēmums, nevienam neiesaku kļūt par klientu. Neizved atkritumus grafikā paredzētajās dienās, šmaucas par maksājumiem (saglabājiet visus čekus!) ja neaiznes un neparāda bankas izrakstu, tad liks maksāt vairākas reizes. Pa telefonu sazvanīt nav iespējams, ja izdodas tad konsultanti jūs aprunās rinķī apkārt, bet problēmu neatrisinās. Esam klienti kopš septembra. Trīs reizes no sešām atkritumi nav izvesti, katru reizi jābrauc uz klientu apkalpošanas centru...
AAS "BALTA" - Par apdrošināšanas atlīdzības izmaksas atteikumu (Sūdzība)
Labdien. Vairākus gadus uzskatīju "Balta" par kompaniju kas var aizsargāt no dažādām nepatīkamām situācijām, bet tagad vairs nē. Maijā mēģinājam atgriezties Latvijā no Brazīlijas, bet savienotais reiss lh501 no rio bija atcelts (15.05.2021, 21: 35) . Piedāvāt citu reisu kompānija nevarēja, jo vietu nebija. Mums piedāvāja padzīvot riodežaneiro vēl nedēļu, kad būs iespēja aizlidot. Bet mums nebija iespējas palikt - drīz bija jaiet uz darbu. "balta" atbildēja, kā dos atbildi pēc 15 darba...
Balta AAS SOS komplekta apdrošināšana pie Elektrum. - Nepatiesa informācija, pilnīga klienta ignorance. (Sūdzība)
01.02.2021 noslēdzu pie elektrības pakalpojuma sniedzēja Elektrum papildus pakalpojuma, SOS apdrošināšanas, līgumu. To nodrošina AAS Balta. Līgums deklarē, ka nodrošina 24/7 elektriķa, santehniķa, namdara, atslēgu meistara pakalpojumus. Līdz pat šodienai, 13.01.2024, pēc šādiem pakalpojumiem nebija nepieciešamība. Šodien notika elektrības atslēgums. Dzīvoklī. Kā izrādījās, kāpņu telpā, vēl vienam dzīvoklim? Pārējiem ir. Arī skaitītājs nulle? Nolēmu izmantot elektriķa pakalpojumu, jo pat...
Rīgas zooloģiskais dārzs - Baltā lāča voljerā netīrs ūdens (Sūdzība)
Labdien!
Vakar biju zooloģiskajā dārzā un šausminājos par to ka mūsu vienīgais Latvijā- baltais lācis, dzīvo savā voljerā ar purvi. Ūdens tik netīrs uz zaļš kā atgādina purvi, nu kā šajā karstumā lācis var izdzīvot bez ūdeni? Un kā viņš var nopeldēties un paliktu balts? Vai zoodārza darbinieki varbūt aizmirsa ka viņiem ir baltais lācis? Lācis tik nelaimīgs, ka izskatās ka viņš tikai un domā, kā pamest šo zemi. Lai nemocītu dzīvnieku labāk atdodiet to cita pasaules zoodārza, kur ir ērtības lācim. Vienkārši briesmīga attieksme pret dzīvnieku.
BALTA AAS - Veselības apdrošināšana, slikts serviss, krāpšana (Sūdzība)
...ārstu un taisām sonogrāfiju, identiski pakalpojumi tikai dažādās ārstniecības iestādēs, bet man sonogrāfiju, pēc 55 EUR čeka iesniegšanas sedz 35EUR apmērā, kolēģei uzreiz sedz un 55 eur apmērā. Un tas izrādās ir tāpēc, ka ar vienu iestādi BALTAI ir noslēgts līgums, kur ir atrunāti cipari, ka sedz tik un tik, bet ar to, kur es biju, nav atrunāts. Bet es atvainojos, polise maksā pilnīgi vienādi mums abām. Kāpēc tad man sedz par 20 EUR mazāk, par vienu un to pašu pakalpojumu? Lai ievērotu...
AtrisinātaBalta - Krāpšana (Sūdzība)
3. Reizi pus gada laikā pieteicu ārsta konsultācijas/usg atlīdzības izmaksu, tika pievienoti prasītie dokumenti, bet apdrošinātājs 3. Reizē šī paša ārsta šos pašus sniegtos pakalpojumus neapmaksā, kaut polisē noteikts, ka sniegtos pakalpojumus apmaksā un pirmajās 2reizēs nebija problēmu. Lieta nr. 3253753. Aizbildinās, ka tie pēkšņi esot ambulatorie/stacionārie maksas pakalpojumi, kurus neapmaksājot, pilnīgi ignorējot ārsta sniegto pakalpojumu aprakstu un izrakstu.
Balta - Krāpšana (Sūdzība)
Мошенники, никому не советую.
Консультанты и продавцы вводят в заблуждение, а при получении возмещения, оказывается что у них мелким текстом написано, миллион нереальных условий и согласно этим условиям, они не платят.
Смысл страховки полностью теряется!
Будьте внимательны и используйте другую страховку.
P. S. Реальные мошенники!
Balta - Apkalpošana (Sūdzība)
Sveiki! Līdz šim brīdim viss bija labi ar atlīdzību, vietās tika atteikts, bet bija pamats. Ar to arī bija skaidrs. Bet bija viens atteikums vispār bez pamata, nebija saprašana, par ko tieši, kāpēc. Tika samaksāta krietna nauda (ap 100 eiro) uz analīzēm. Esmu izmisumā. Ja būtu ap 10 eiro, tad vēl nebūtu tik traki! Neiesaku šo kantori.
Balta - Atlīdzības pieteikums - galīgi garām (Sūdzība)
Ļoti slikts serviss! Paši izvirza savu lēmumus par diagnozi. Ņem to no zila gaisa. Drausmīgi. 140 eiro pa vēju tikai tādēļ, ka bez pamata izvirzīja savu diagnozi - ģimenes plānošana. Kaut gan galīgi ne tam tika nodotas analīzes. Neiesaku šo kantori!
Balta - Veselības apdrošināšana (Sūdzība)
Iesniedzot par ārsta vizīti čeku (vizīte un USG) tiek pieprasīta diagnoze kāpēc ir bijis ārsta apmeklējumam. Minētais ārsts(ginekologs) ieklauts pie apmaksātiem pakalpojuniem. Atsaucas uz noteikumiem, kurus mājas lapā atrast nevar. Epasta sarakstē uz jautājumu, kur var atrast minētos noteikumus nearbild. Pie apdrošināšanas piedāvājuma esošie noteikumi vairs nav aktuāli.
Balta - Slikts serviss, pakalpojums neatbilst realitātei (Sūdzība)
Neiesaku šo pakalpojuma sniedzēju man ir nekustamā ipašuma apdrošināšana ar civiltiesisko apdrošināšanu.
Man bērns (3g) virtuvē izlejot sulas paku "nopludināja" kaimiņus, pa cik uz grīdas ir grīdlīstes nezināju, ka grīdā starp sienu ir tik lielas šķirbas, pa kurām šķidrums notecēja lejā. Protams pie kaimiņiem atnāca novērtētājs un sastādīja ka zaudējumi ir 146€ vērti! Remonts kaimiņiem arī nav tas svaigākais. Un man piestādīja rēķinu 70€! Kāda tad jēga no civiltiesiskās apdrošināšanas (kura...
Страховая компания BALTA - После сделки с фирмой чувствую себя ограбленной. (Sūdzība)
Не рекомендую заключать страховые сделки с этой компанией, цены высокие, если передумал и желаешь отменить сделку, вступают юристы и используют законы государства в свою пользу и сделку не расторгают. Перед заключением сделки с формой БАЛТА рекомендую поинтересоваться ценами у других партнеров и самый лучший вариант- сделку не заключать
Balta - Nekvalatīvs pakalpojums (Sūdzība)
Nekad neapadrošiniet savu ceļojumu šajā kompānijā, jo, kad saskarsities ar situāciju ceļojumu laikā, tad palīdzības dienests savas funcijas nepilda. Kompānija darīs visu, lai paziņotu, ka ceļojuma apdrošināšanā neietilpst, ka beigās būsiet paši vainīgi.
Ietekumi - pārliecinieties, vai ir iekļauts apdrošināšanā viss - ja ceļojiet ar sabiedrisko autobusiem - vai ir iekļauts autobusu reisu nokavējumu, atcelšanas risks. Vai ir iekļauts Viesnīcas, dzīvesvietas saimnieku atteikuma risks, ja negaidīti...
AAS Balta - Развод людей на деньги! По схеме прокатило хорошо! Не прокатило, твои проблемы (Sūdzība)
С этой компанией ни в коем случае нельзя заключать договора по Каско! Начальник отмахивается на подчиненного а подчиненный на начальника.. Мычат в трубку, если совсем надоели, нагло заявляют смените компанию
Согласовываешь полюс , тебе вливают что все самое лучшее и все решается! Итог: Если год прошел без чипэ, то хорошо.. Деньги с вас получили и все довольны! Если что то случилось, вот тут начинается всем тяжбам тяжба! Вам начинают рассказывать что разные департаменты и они к друг другу не...
Balta - Slikts serviss (Sūdzība)
Tiko zvanīju, lai uzzinātu precīzāku informāciju par polišu rēķiniem, jo nesapratu kādēļ tik daudz rēķini, un vai pareizam īpašumam. Lai viss tiktu samaksāts laikus... Vairākas reizes "meitene" tajā pusē vienkārši apsaukājās..., beigās nosauca mani par idioti... Esmu pārsteigta par tādu attieksmi! Ja nav pacietības un cieņas pret cilvēkiem, tad nav ko tur strādāt! Beigās, ja nesamaksāšu pareizo rēķinu, tad man būs problēmas, nejau tai būtnei! Visu jauku!
Baltā Māja - zemas kvalitātes serviss un apskaitīšana (Sūdzība)
...nereaģēja).Rēķins netika piestādīts, tā vietā vadītāja mutiski nosauca apmaksājamo summu, kura bija lielāka par to, kuru vienojāmies pirms pasākuma. Sniegtais pakalpojums neatbilda veiktajam pasūtījumam - bērnu galda izmaksas tika pielīdzinātas pieaugušo galda cenai. Secinājums: Baltajā mājā notiek apzināta cilvēku mānīšana un apskaitīšana. Svētkus sabojāja direktores Marinas prastā uzvedība aprēķina piestādīšanas laikā, kas notika publiski un nekorekti pret viesiem un pasākuma organizatoriem.
Viesnīca Baltā Pūce - Ingars Melnzobs (Sūdzība)
Ingars Melnzobs,viesnīcu "Baltā pūce" un "RAFAEL" saimnieks. Neapmaksā pakalpojumu rēķinus. Ingars ir zaglis,krāpnieks. Iesaku tev samaksāt par izmantotajiem pakalpojumiem. Kamēr vēl tiek dota tāda iespēja izdarīt to labprātīgi. Gaidam nedēļu,pēc tam runāsim savādāk.
Restorāns Balta māja - Saimnieces attieksme pret klientiem un apkalpošana (Sūdzība)
...мы решили поехать лично решить вопрос с баней, а не по телефону, нам предложили поехать в баня в ценр, тоже принадлежащую им.В общем заренее настрой идти отмечать праздник в это заведение не было никакого. Как ни странно у Balta māja объявлений на ss.lv больше всех, якобы они ждут с радостью гостей, а относится нормально не умеют. Не советую это "ЗАВЕДЕНИЕ"!!!Общая Оценка по 5 бальной системе за обслуживание, отношение, еду, атмосферу 3 с минусом. Не портите себе праздник, не ходите туда!!!
Balta Apdrošināšana - выплата по каско (Sūdzība)
НЕ ПОКУПАЙТЕ У НИХ КАСКО НА СВОЮ МАШИНУ,мой вам совет .Выплачивают копейки по страховым случаям.Мне выплатили половину стоимости работы по ремонту автомашины, с учётом самых дешtвых цен и сервиса.