Bolt Food

Adrese: Dēļu iela 4
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: 8999
Darba laiks: 0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
0:00 - 24:00
Kategorija: Atpūta / Izklaide
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

8%
Sūdzības
51
Atrisinātas
4
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Bolt Food - Sūdzības un atsauksmes

Bolt Food - Nepiegādāts pasūtījums un pasūtījuma utilizēša

Nepiegādāts pasūtījums un pasūtījuma utilizēša 11.03.2024 tika veikts pasūtījums no Hesburger Dole. 20. € vērtībā. Kad pasūtījums tika apstiprināts norādītais laiks bija + / - 19.40 ar ko arī rēķinājos... Ap 19.34 ieejot bolt food aplikācijā parādās vēstule no kurjera ka viņš ir klāt, nekāda cita veidā to nepaziņojot, jo arī netika saņemts nekāds zvans tikai šī viena vēstule. Māsa visu laiku bija blakus. Izejot no mājas nevienu neredzu. Zvanot kurjeram nav nekādas atbildes. Pec tam seko zvans hesburgeram, tur man izstāsta to ka, kad kurjer...

Bolt Food - Krāpšana

Krāpšana Bolt nepiegādā visu pasūtījumu, problēmu nerisina un ignorē klientu, ja palīdzības sadaļā meklē risinājumu. Respektīvi nav piegādāts viss pasūtītais. Klients zaudē naudu un arī preci un bolt par to atļaujas neatbildēt. Tātad, tā ir kràpšana.

Bolt Food - Krāpšana

Krāpšana Gribējis strādāt Bolt food, vajadzēja, pasūtīt somu, bolts iedevis linkus, kur to var pasūtīt, izdarījis, ievadījis kontaktus, nauda atņēmās, pasūtījums veiksmīgs, bet somu nav dabūjis, rakstījis support Bolt food, tie raksta, ka nav atbildīgie, bet kā nav, ja viņi piedāvā interneta adresi, kur to var pasūtīt, vienkārši sanāk tā, ka naudu dabuj, par tukšo vēju un atbildības nekādas?

Bolt Food - PIEKAUTS CILVEKS UZ IELAS

PIEKAUTS CILVEKS UZ IELAS Gāju pa ielu un šķērsojot skolas un ģertrūdes stūri, Auto ar bolt kurjeru nr. GA 8200, gandrīz nobrauca mani uz ielas un pēc tam izkāpa un sāka sist ar kāju pa mani, lai vācos ātrāk pa ielu. Vēlos, lai šim cilvēkam atņem iespēju strādāt bolt! Tas nav normāli spārdīt mierīgos iedzīvotājus uz ielas!

AtrisinātaBolt Food - Nav ne pasūtītais ēdiens ne atgriezta nauda.

Nav ne pasūtītais ēdiens ne atgriezta nauda. No Bolt Food pasūtu gandrīz katru nedēłu. Vakar veicu kārtējo pasūtījumu. Parasti sekoju līdzi pasūtījumam. Kad 18.11 redzēju , ka kurjers ir pie mājas. Suni ielikām istabā un gaidijām kurjeru pie durvīm. Vēljoprojām sekojot kurjera darbībām redzu ka itka kurjers ir klāt,bet pie durvīm neviens nav un neviens man nezvana. Pll 18.22 man ir viens neliels signåls no nepazīstama nummura uz kuru es uzreiz atzvanu. Runā kurjers angłu valodā un saka ka neiginājis mani sazvanīt 20 minūtes. Es saku ka...

Bolt Food - Krāpšana, Bolt Food klientu serviss

Krāpšana, Bolt Food klientu serviss Noteikti neiesaku nevienam nekad neko pasūtīt no bolt food. Veicu pasūtījumu, saņēmu nepareizu pasūtījumu, trūka 2 ēdieni. Sazinos ar bolt palīdzību. Robots atbild, redzam, ka ēdiens ir kavējies, dodam jums bezmaksas piegādi, lai gan tā pat nebija mana problēma. Rakstu, ka nav atrisināts, turpinu rakstīt, līdz beidzot saņēmu atbildi, ka aģents sazināsies. Aģente saziņas ar mani un raksta, atsūtīšu 1,50 eur bolt konta. Es rakstu, ka nepiekrītu, jo ēdieni, kas trūkst ir vērti daudz vairāk nekā...

Bolt Food - Krāpšana

Krāpšana Šodien pasūtot no Vienības gatves ēdienu, aplikācijā redzēju, ka kurjers ir to paņēmis, jau ceļā, bet redzu, ka brauc uz citu pusi. Aizbraucis Vecmīlgrāvja vietā uz baložiem, pastāvējis un aizbraucis. Risināt, šo situāciju bolt negrasās, es esot vainīga, neprecizējot adresi. Vairākus gadus izmantoju šo aplikāciju, un nekad nav bijis problēmu, adrese ar nav mainīta. Kurjere palika labi paēdusi uz 47 eur. Un komunicējot ar viņu - zvanot viņai, viņa diezgan parupja bija. Palikām ar bērniem bez naudas un pasūtītā ēdiena.

Bolt Food - Krāpšana

Krāpšana Lietojumprogrammā norādīts, ka kurjers izņēma pasūtījumu 15:46 (līdz piegādes vietai maksimums 10 minūšu brauciens), pagāja pusstunda, kurjera nebija, mēģinats sazināties ar kurjeru, bet tas necēla klausuli, sanāca sazvanīt no ntās reizes, teica, ka salūzis auto un kurjers atcēla pasūtījumu. Vērsāmies tehniskajā atbalstā, lai atrisinātu problēmu, bet pēc nejēdzīga dialoga ar botu tā arī nesanāca atrisināt problēmu - pasūtījuma nav un nauda arī nav atgriezta. 17:55 kurjers atzīmēja, ka pasūtījums piegādāts, bet tā nav, nauda nav atgriezta un tehnisdkais atbalsts neatbild.

AtrisinātaBolt Food - Swrviss best

Swrviss best Nesaņēmu pasūtījumu. Supports man lūdz atdūtīt neesošā pasūtījuma bildi. Aizsūtīju šiem roku, kurā starp citu nav ne pitas, ne salāta. Un tagad boltfood supports mani pārvirza no viena darbinieka uz otru un beigās neatbild. Jautājums ir sekojošs, vai tiešām Bolt Food uzņēmumam pēkšņi palika vienalga par klientu, ka šie atļaujās lūgt nesaņemtā pasūtījuma bildi, vai viņi nesaprot latviski?

Bolt Food - Мошенничество

Мошенничество Оформил заказ, выбрал оплату наличными. Прибыл курьер, спросил у него: смогу ли я получить сдачу на банковский счет если дам больше или мне дать ровные деньги. Получил одобрительный ответ, что смогу запросить перквод средств на счет, но получу в течении 7 дней. В итоге средства отправили на болт баланс, а поддержка отказывается оформлять возврат средств на счет. Говорят "технический невозможно". Читаю соглашение и нигже не вижу пункта касаемо невозможности вернуть средства. Получается...

Bolt Food - Kurjers *****, bet atbalsta dienestā strādā vel lielāki *****

Kurjers *****, bet atbalsta dienestā strādā vel lielāki ***** Kurjers no Indijas jeb tautā saukts kebabs kavēja 100 minūtes, jo nevarēja aizbraukt paņemt sūtījumu, kas atradās turpat aiz stūra, bet saucamais "atbalsta" dienests, kur ņem visus no palīgskolas, neatbildēja 30 minūtes un tad arī standarta frāzes no kurām nekādas jēgas. Ēdienu atveda aukstu un kurjers jeb kebabs bija apēdis daļu no ēdiena. Bolt food ir ļoti slikta kompānija.

Bolt Food - Обман. Незаконные транзакции на платформе Bolt Food

Обман. Незаконные транзакции на платформе Bolt Food У меня Вадимса Скрипникса 111059-10312 произошли необоснованные транзакции в Swedbank на покупки еды в Вolt Food 14.11 , 15.11, 16.11, 17.11. на суммы 10.03Eur, 15.01Eur, 15.32Eur, 17.95Eur, 27.29Eur к которым я и мои родные отношения не имеем, которые также не отображены в наших Bolt Food профилях. У меня убедительная просьба разобраться и возместить незаконно снятые деньги. Номер счета: LV36HABA0551015836268 Tel: 26184690 E-Mail: [slēpt]@inbox.lv E-Mail: [slēpt]@vairogsm.lv Ar Cienu Vadims Skripniks.

Bolt Food - Nekompetence

Nekompetence Vakar caur Bolt Food veicu pasūtījumu, bija noradīta nepareiza adrese, visi mēģinājumi kaut ka atrisināt situāciju nevainagojās pilnīgi ne ar ko, tikai pārsūtīts pie karjera, kurš latviski ne vārda nevar pateikt, strādājot ar klientiem. Beigu baigas pakakata nauda, laiks, un un kredīts, iesāku vērsties Ptac, ko arī darīšu, droši sauciet kurjeru, nezin valodu, sauciet policiju.

Bolt Food - Обман

Обман Заказ ночью еду, жду. И в какой-то момент открытая аппликацию вижу что заказ доставлен, а курьера больше не видно. Я уже и так спать хотел, поэтому решил отоспаться и написать в поддержку. Поддержка пишет что курьер пытался со мной связаться но я не выходил на связь, поэтому возврат средств невозможен. Ни одного звонка не было и уведомлений тоже.

Bolt Food - Плохой сервис

Плохой сервис Не очень качественный сервис. Работник который работал на выдаче сумок оказался очень придирчивым и как то раз через раз получалось забрать сумку и отдать. Явно не ответственный школьник = работник, который не может даже просто взять и выдать сумку опираясь на не обоснованные факты и доводы. Я выбираю wolt.

Bolt Food - Slikta serviss

Slikta serviss Vēlējos pasūtīt Bolt aplikācijā ēdienu uz mājām no Hesburger . Man aplikācijā ir iestatīta mana adrese .Atrodos Rīgā . Meklētājā ierakstīju Hesburger ,no piedāvātajiem variantiem izvēlējos "Katoļu" Hesburger restorānu. Piegāde ap 2 eiro ,piegādes laiks 20-40 min . Pasūtu. Paiet laiks ,zvana kurjers "Katoļu" Hesburger atrodas Jelgavā . Kurjers ēdienu nodod atpakaļ iestādei un sazinājās ar Bolt . Protams ,rakstu Bolt palīdzībai. Man atbild ar standarta iekopētajām frāzēm - ka viņi nevar...

Bolt Food - Bojāts pasūtījums

Bojāts pasūtījums Jau otro reizi saņemu pilnīgi izmirkušu maisu ar ēdienu. Pirmajā reizē tas bija hesburger pasūtījums. Toreiz kurjers ar savu velosipēdu meta neskaitāmus līkumus, līdz knapi nonāca līdz manai adresei. Ņemot ārā pasūtījumu, paralēli murmināja zem deguna - “i’m so sorry.. ”, jo maiss burtiski pilēja. Toreiz atgrieza naudu tikai par slapju burgeri un izlijušu dzērienu, lai gan bojāta ir visa ēdienreize. Šoreiz kurjers par piegādi nepaziņoja pieklauvējot, bet nolika maisu kāpņu telpā un aizdevā...

Bolt Food - Krāpšana

Krāpšana Gribu pastāstīt par šo kantoru no kurjera puses! Acīmredzot darbs šajā uzņēmumā ir paredzēts studentiem vai cilvēkiem, kuri nedraudzējas ar matemātiku, atvainojiet, es negribu nevienu ar šo aizvainot! Bet fakts ir tāds, ka man šķita aizdomīga summa par pasūtījumu, kuru piegādāju, un es pārrēķināju tas pēc viņu koeficientiem un izrādījās, ka viņi neskaitīja noteiktu summu, nākamajā dienā situācija atkārtojās un no manis saskaitītajiem 3 pasūtījumiem neviens nebija pareizi aprēķināts. Domāju ka...

Bolt Food - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Iesniedzu pasūtījumu plkst 20: 53 netālu no mājām, pēc pusstundas kurjers ierodas saņemt pasūtījumu, taču bez izskaidrojama iemesla stāv pasūtījuma saņemšanas vietā vairāk kā 40 minūtes. Plkst 22.11 mans pasūtījums pēkšņi tiek atcelts. Super serviss! Ptac drīzumā saņems pieteikumu.

Bolt Food - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju no bolt food lietotnes preces, pēc kurjera ierašanās saņēmu ziņu, ka pasūtījums ir veikts nepilnīgi, ka tajā trūkst preces, trūkstošo preču vērtība tiks atgriezta Bolt Food Balance (respektīvi, lai es veiktu atkārtotu pirkumu, kaut mani totāli neapmierināja serviss jau iepriekš, tagad atkal par to pārliecinājos un to nevēlos) . Atgriezt samaksāto naudu uz manu bankas kontu, no kura tika veikts maksājums, support serviss atteica, jo redz esot jau atgriezts bolt balance (bez jebkāda...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes