www.sudzibas.lv Bolt Food Bolt Food — ņirgāšanās par klientu un 1.50€ «kompensācija» par sabojātām vakariņām

Bolt Food - Bolt Food — ņirgāšanās par klientu un 1.50€ «kompensācija» par sabojātām vakariņām

Sūdzības teksts:

Vēlos brīdināt visus Bolt Food lietotājus Rīgā par «augsto» servisa līmeni un uzņēmuma cinisko attieksmi pret klientiem.

Situācijas apraksts: Es apzināti izvēlējos restorānu "Tbilisi" (Ģertrūdes iela 41), jo tas atrodas tikai 300 metru attālumā no piegādes adreses (Ģertrūdes iela 31). Mans mērķis bija vienkāršs: saņemt karstu ēdienu «tieši no krāsns» dažu minūšu laikā.

Tomēr Bolt Food loģistika nolēma citādi. Kurjers paņēma pasūtījumu 17:46, bet tā vietā, lai 2–3 minūšu laikā atbrauktu līdz blakus mājai, viņš aizbrauca pretējā virzienā pie cita klienta. Rezultātā mans pasūtījums tika vadāts pa pilsētu vairāk nekā 15 minūtes. Visa jēga sūtīt ēdienu no kaimiņu restorāna tika pilnībā iznīcināta — ēdiens atbrauca atdzisis.

Atbalsta dienesta reakcija (Lieta Nr. 720480296): Saziņa ar operatoriem (Nikolajs, Veronika, Viktorija) bija neprofesionāla un kaitinoša:

Sākumā man meloja, ka piegāde bijusi «savlaicīga», ignorējot faktu, ka 15 minūtes 300 metru attālumam ir loģistikas brāķis.

Beigās, kad viņi tomēr atzina, ka pieredze bija «slikta», man tērzēšanā atsūtīja sirsniņas un piedāvāja pazemojošu kompensāciju — 30% atlaidi (ar limitu līdz 1.50€) nākamajam pasūtījumam.

Tas ir vienkārši absurds. Bolt Food ar savu alkatīgo loģistiku sabojāja manas vakariņas un tagad piedāvā man iztērēt vēl vairāk naudas viņu platformā, lai es «ietaupītu» pusotru eiro? Tā nav klientu apkalpošana, tā ir ņirgāšanās.

Secinājums: Ja pasūtāt ēdienu restorānā pāri ielai, cerot uz karstu maltīti, esiet gatavi, ka Bolt Food to vadās apkārt pa pilsētu, bet pēc tam vienkārši novēlēs jums «jauku dienu».

Prasība: Pilna piegādes maksas atmaksa un adekvāta kompensācija par sabojāto ēdiena kvalitāti. Esmu gatavs vērsties PTAC, ja šis jautājums netiks atrisināts pēc būtības.

M

A A3 11 st atpakaļ

Kas par bezkaunību un liekulību no Bolt puses! Sūtīt čatā sirsniņas un vēlēt "pozitīvas emocijas", kamēr klients ir saņēmis aukstu ēdienu uzņēmuma kļūdas dēļ, ir vienkārši ņirgāšanās. Piedāvāt 1.50€ atlaidi pēc tādas loģistikas kļūdas ir pazemojoši — tas parāda, cik zemu viņi vērtē savus klientus.

G Gonzo23 10 st atpakaļ

Lai cik absurdi tas nebūtu, jo tuvāk restorāns, jo ilgāk būs jāgaida, un tas ir tāpēc, ka kurjeriem maksā par nobraukto attālumu, jo tālāks ceļš, jo vairāk saņem. Viņi vispār nav ieinteresēti tādus pasutījumus ņemt, jo neko uz viņiem nenopelna, tas, ka kurjers izpilda citu pasūtījumu ar savējo somā un tas atdziest, tas gan tracina. Es personīgi vienmēr atstāju tip, jo man viņu žēl.