Meklēšanas rezultāti
Dimar Tour - nekvalitativa apkalposana (Sūdzība)
labdien.nopirkam kuponus ar atlaidi caur izzi.lv braucienam uz tallinnu no tur agenturas dimar tour.pa telefonu ar viniem sazinajamies vini mums visu skaisti aprakstija.kad mes uz turieni braucam ta saucama musu gide Lolita stastija visadus murgus par vecrigu!!autobusa bija nenormals karstums!!kad mes jau bijam tallinna autobus rinkoja pa pilsetu veselu stundu meklejot stavvietu..kad mes izkapam no autobusa ta saucama gide nezinaja kur iet veselas 40 minutes mes skrienam vinai pakal bet vina...
IZZI - suda kantoris (Sūdzība)
Lai tas maitas kantoris ar visiem tiem kropļiem kas to ir izveidois, kas tos piesedz, tie kuri tur strada un apkrapj cilvekus nospragtu.
BATEAS KTV - negodīgs uzņēmums (Sūdzība)
Kompānijā, visa administrācija runā krieviski, izņemot vienu meiteni, kur skatās Valsts valodu eksperti, kam ir izdots likums??Vajadzētu viņus pārbaudīt...Kā arī serviss ir ļoti zema līmenī, mitinās kaut kādā ūdens mezglā pārtaisīta...Fuj Fuj Fuj! Visi labāk pie Baltcom vai Izzi, vai Viasat, taču ir jau televīziju profi!
IZZI - ciparu televizija un internets телевидение и интернет (Sūdzība)
...платы за декодер. На момент предложения я был уже клиентом компании, но по другому тарифу, новый тариф обязывает подключения на два года. Долго думая согласился, хотя не понимаю почему будучи клиентом уже больше 4 лет в ИЗЗИ я должен переключая тариф, соглашаться на двухлетний договор. Объясню, без двухлетнего срока, клиент обязан заплатить за подключение определенную плату, а так же платить за декодер, который совсем не нужен если у вас в телевизоре есть цифровой декодер. В описании программ...
IZZI - regulāri nerāda kādu kanālu (Sūdzība)
Jau vairākus mēnešus katru dienu 2x dienā nerāda kādu no kanāliem - no video. Kad zvanu, tad saka, ka Lattelekoms maina frekvences, mēs pielāgojamies. Nu neticu, ka lattelekoms šādi izklaidējas. Un cik tad ilgi pielāgosimies? Varbūt kādam ir informācija, kad beigsies tā frekvenču pielāgošana?
IZZI - televīzija (Sūdzība)
Vai tikai man tāds gods vai vēl kādam? jau 5dienu nerāda MTV, pie tam regulāri pazuda MTV, TV6 kanāli un LNT skaņa! jau 3 reizes esmu zvanijusi un katru reizi saka, ka meistars esot bijis un visam jābūt kārtībā. Citiem rāda šos kanālus?
Viasat - klientu maldināšana (Sūdzība)
...piekrāptie atsaucās uz šo ziņojumu. un kopa organizētu masveida Internet kampaņu pret viasat.
Ir cilvēki kurus varam uzrunāt un lūgt lai atslēdzās no ši pakalpojuma sniedzēja kā arī domāju ja mēs savākt pietiekami lielu cilvēku masu Baltkoms vai Izzi vel naudu iedos, lai šo konkurentu zem ūdens pagrūstu. Gribi piedalīties PIRMAJĀ PRET KORPARATĪVAS BEZATBILDĪBAS KAMPAŅĀ ? piesakies [slēpt]@gmail.com
Bloggeri, Tweetotāji, un citu socialo tīklu darboņi atsaucieties kopā mums tas izdosies! Piedodiet beidzot kādam kārtības jāievieš.
Lattelecom - Melo (Sūdzība)
Te staigā viens Dzintars Bušs un stāsta, ka tikai Lattelecom ir optiskais internets. Melo acīs skatīdamies. Izzi arī tāds ir!!!
IZZI - ДОЛГ ЗА 2 МЕСЯЦА КОТОРЫЕ БЫЛИ ОПЛАЧЕНЫ В ПРОШЛОМ ГОДУ! (Sūdzība)
во первых не качественный интернет-скорость не соответствует! в следствии поломки и задать вопрос об оплате невозможно дозвонится-овечает робот и звучит музыка...При подключении интернета мастер предложил выгодний план оплаты(6мес+2бесплатно), мы согласились!четыре года платили так.Акогда начались перебои написали заявление об отключении, в конце оплаты(6+2).И ответный удар -creditreform присылает письмо с долгом 41ls, за эти 2 месяца+штраф?Якобы это был устный договорю.Да в подписанном...
IZZI - Internets (Sūdzība)
4 dienas nevar nodrosinat interneta pieslegumu(ka pieteikts bojaajums). tehniskajam dienestam esot briivdienas liidz 6 datumam :)) Ja sveetki buus divas nedeelas tad pakalpojumu arii nevares sanemt?
IZZI - kabeļTV (Sūdzība)
Baigie nagu maucēji!Izlasiet UZMANĪGI līgumu.
IZZI - kabeļTV (Sūdzība)
Samaksāju pieslēgumu 14.90 Ls bez nekādām "akcijām", bet la atteiktos no viņu pakalpujumiem vēl maksā līgumsodu 50.00Ls. RIKTĪGA NAUDAS PUMPĒTAVA!
IZZI - pakalpojumi (Sūdzība)
Interneta pakapojums zem katras kritikas. Jau mēnesi nestrādā internets par kuru pieparasa pilnu samaksu.
IZZI - neatbild uz meiliem (Sūdzība)
Kopš oktobra vidus pazudis interneta pieslēgums, parādās reti - brīvdienās, naktī vai agri no rīta. Nosūtīju meilu ar problēmas aprakstu, nekādas atbildes vēl šobaltdien!!! Sazvanīt ar nevar! Kas tas ir par pakalpojuma sniedzēju? Par ko ir jāmaksā? Draugiem un paziņām arī ir problēmas un ne tikai ar internetu. Bieži vien TV ekrāns ir melns jeb arī kadrs apstājas. Neiesaku so kantori nevienam!!!
AtrisinātaBalticom - Tā nav sūdzība, bet slava (Sūdzība)
Sveiki! Tā nav sūdzība, bet gan paslavēt gribu:) Kompāniju A/S Balticom, viņi tiešām ir atsaucīgi uz klientiem, man vēl gadu laikā nav bijis problēmas ar internetu, prieks par šo kompāniju, ko jūs te raudiet par IZZI, pārejiet uz A/S Balticom, redzēsiet, ka neraudāsiet un nenoželosiet. Vienmēr ir sazvanāmi un ļoti laipnas operātores, rēķinus eju maksāt uz biroju, un nav nekādu problēmu. Es tikai novēlu A/S Balticom turēties īlgi, un lai daudz klientu būtu:)
IZZI - obsluzivanie (Sūdzība)
Net slov! POmimo togo 4to bi rastorgnutj dogovor s etoj velikolepnoj firmoj nuzno zdatj 30 dnej! Faksi do nix ne doxodjat, zajavlenija v vide e-mail im ne nravjatsja, voops4em eb...t mozgi, dovodjat i bez togo zamu4ennix ljudej do KOMI! :((((a kak platitj za uslugi tak im zelatelno bez opozdanij...eto kak igra v odni vorota-otklju4itsja ne moze6 i platitj babki objazana! Marazm!
IZZI - Kabeltelevizija (Sūdzība)
velos teikt kad neiteiktu izveleties sho kabelteleviziju, jo taa ir nekam nederiiga pirmkaart parsvara visi kanali raustas, dazzus kanalus vispar pat nevar paskatities jo uzrada uz televizora ka : nav piejams kanals "
Ge Money Bank - kasiere (Sūdzība)
Pagajuso gadu, kautkad vasara nomaksaju Saulkrastos Ge money banka tris mazus rekinus, tas bij par dzivokli, IZZI un elektribu, man pie kases vajadzeja nostavet divdesmit minutes, lai kasiere varetu sanemties un sakt savu darbu, vina tostijas un brinijas par maniem rekiniem, uzdeva man dazadus jautajumus par to un visu so laiku vina neprata neko izdarit, lidz beidzot vinjai pamazam saka izdoties, un es laimiga tiku no turienes prom!!!Ir pagajis gads un man gadijas atkal iegriesties sini banka...
IZZI - (Sūdzība)
ļoti nekvalitatīvi pakalpojumi; pieslēdzot internetu sadedzīnāja manu modemu, salauza kompi un pēc tam mēģināja iegalvot, ka tā ir mana vaina. Tur vispār strādā kaut kādi bezsmadzeņu radījumi.
IZZI - (Sūdzība)
Katru dienu pazūd internets - dažreiz pat uz vairākām stundām un tā tas turpinās vairākus mēnešus. Zvanot klientu apkalpošanas servisam, mūžīgais jautājums "Vai pārstartējāt modemu?" sāk kaitināt - ne jau pirmo dienu lietoju šīs firmas pakalpojumus.