Signe.lv

SIA SIGNE LTD
Adrese: Elijas iela 21
Rīga
Latvia - LV-1050
(Galvena biroja adrese)
Tālrunis: +371 28355565
Informācija: Daugavpils, Grodņas iela 34-8
LV-5417
Juridiskā adrese
Darba laiks: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

14%
Sūdzības
21
Atrisinātas
3
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Signe.lv - Sūdzības un atsauksmes

Signe.lv - Mājaslapā piedāvājumā preces, kuras viņiem nav

Mājaslapā piedāvājumā preces, kuras viņiem nav Iesaku pirms pasūtīšanas pārjautāt veikalam, vai prece ir pieejama, jo sūtot bateriju savam fotoaparātam nokļuvu situācijā, ka dienā, kad to bija jau jāsaņem (uzrādīja paši) 23.08.2023, pazvanīja pari 17: 00, lai nostādītu fakta priekšā, ka baterijas viņiem nemaz nav, bet es jau esmu veikusi apmaksu. Rekomendēju veikalam atcelt apmaksas iespēju, ja preces var nebūt pieejamas, redzu, ka mājaslapā konkrētā (newell lp-e6 battery fot canon eos 5d mark iii, 6d, 7d, 60d, 70d battery 2000mah...

Signe.lv - Krāpšana

Krāpšana Nopirka no signe.lv videokarti, kuru vēlāk veikals atcēla. Tagad ir pagājušas 5 dienas, un viņi joprojām man neatmaksāja manu naudu. Neatbild, kad es viņiem zvanu, neatbild uz e-pastiem. Cerams lai vairāk cilvēki atrada šo pārskatu. Заказывал на данном сайте видеокарту, спустя время мне сообщили что товара нет в наличии, товар так же был неправильно обозначен в заголовке. Хорошо, я дал свои данные для получения возврата как и просили в письме, но вот уже пятый день ничего не вижу у себя на счету в банке, на письма не отвечают, телефон не берут!

AtrisinātaSigne.lv - Visas krāpšanas pazīmes

Visas krāpšanas pazīmes Pasūtīju preci 14.07.2023, rakstīja, ka pēc 3 dienām būs pakomatā. Šodien 24.07.2023, neceļ klausuli, neatbild uz e-pastu un neatbild uz komentāriem zem pasūtītās preces. Cilvēki pamanīja to jau sen, gadi atpakaļ, bet policija, VID un kaudze citu kantoru neko nevar izdarīt, kāpēc uz šī mājas lapu vēl parādā un tur var ko pasūtīt nesaprotu!

AtrisinātaSigne.lv - Krāpšana

Krāpšana Не вздумайте заказывать в этом магазине! Ни заказа ни денег я так и не получил! На почту не отвечают, звонки игнорируют. Такого беспредела и бардака я нигде не видел! Написал им письмо о возврате денег, там тоже полный игнор. Я так подозреваю, что и мой номер телефона они тоже заблокировали.

Signe.lv - Krāpšana

Krāpšana Silti neiesaku šo vietu. Krāpnieki. Piedāvā preces lētāk nekā pārējos veikalos. Piemēram piedāvā iegādāties sony playstation 5 pa 699 eur. Tu apmaksā preci. Tad saņem no viņiem paziņojumu, ka preces nav uz vietas un arī nebūs. Naudu atgriezīs 2 nedēļu laikā. Kur ir problēmas atgriezt naudu?

Signe.lv - Krāpšana

Krāpšana Iegāju mājaslapā kur pirkt.lv kur rakstīts ka konkrētā prece atrodas noliktavā interneta veikalā signe.lv, kuru vēlos pasūtīt. Pēc vienas dienas man zvana veikala darbiniece un Saka ka pasūtījums ir atcelts par kuru esmu veicis samaksu ar bankas karti. Man paziņoja ka prece ir izpirkta un ka man jāgaida divas nedēļas lai es saņemtu preci, un tikai tad pēc divām nedēļām prece tiks nodota kurjeram, es nepiekritu šitai lietai, teicu lai atgriež naudu, man pateica ka nauda tiks nosūtīta tad ja e...

Signe.lv - Labs pirkums, ja pareizi saņem

Labs pirkums, ja pareizi saņem Lai gan no citiem ir daudz sūdzību par šo internetveikalu, tomēr es mācījos no citu kļūdām un darīju savādāk. Biju pasūtīJusi miomi bluetooth austiņas un pieteicu, ka vēlos preci izņemt uz vietas, izvērtēt, vai nav kādi ražošanas defekti un tad apmaksāt. Galu galā viss bija kārtībā - laba prece par zemu cenu.

AtrisinātaSigne.lv - Krāpšana

Krāpšana 25.11.2020. Biju pasūtījis no šī interneta veikala lukturīti un xbox pulti. Apmaksāju preces caur mājaslapu ar bankas karti 34,99 eur vērtībā. Preces vai summas atmaksu nesaņēmis, rakstīju e-pastu 2020. Gada 15. Decembrī, bet atbildi neesmu saņēmis. Atkārtoti rakstīju e-pastu 2021. Gada 9. Februārī, bet atbildi neesmu saņēmis. Tā ir apzināta krāpšana, naudas piesavināšanās un solīto preču nepiegādāšana.

Signe.lv - Krāpšana

Krāpšana Ļoti slikti izturas pret klientiem, Sola preci otrajā dienā, bet pazvana tik pēc 2 dienas un paziņo, kā prece nav un būs pēc nedēļas, labi tas jau sīkums, bet kad pienāk solītais datums, ne ziņas par preci, ne par piegādi un kad atceļ pasūtījumu, Saka ka viss būs nodots grāmatvedībai un nauda tiks atgriezta, bet nu gaidu jau kādu 3 nedēļu.

Signe.lv - Video novērošana , Datoru komponentes, Apple - Krāpšana

Krāpšana 15.01.2018 saņēmu faktūrrēķinu un apmaksāju, pasūtītas austiņas ar mikrofonu un kabelis, reāli ir apkrāpts mans 8 gadīgais dēls, jo naudiņu cītīgi krāja viņš. Tika paskaidrots, kā Omniva sūtijums būs atnācis, tā būs sms. Līdz šim sūtijums nav vel saņemts, un ir jau 06.02.2018. 2 reizes rakstiju epastu, lai paskaidro, kur palikusi sūtītā prece, nav nekādas atbildes. Esmu izdrukājusi visus epastus un rēķinu, kā arī maksājuma uzdevumu un sazināšos ar Patērētāju tiesību aizstāvjiem.

Signe.lv - Плохой сервис

Плохой сервис Плохой сервис, сроки не соблюдают, телефон у них вообще похоже как декор, трубку не кто не буерёт, не предупреждают что товара нет, когда приехал к ним сказала заплатить за товар не акционую цену когда заказывал по акции, в итоге товара вообще не дождался, они сказал что его у них просто нету хорошо денег им не дал. Не советую покупать в этом магазине

Signe.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Veicu pasūtījumu caur e-veikalu www.signe.lv pirms 14 dienām. 3. oktobrī,atnāca apstiprinājums ar faktūrrēķina nr. par veiksmīgu priekšapmaksu un turpmākām norādēm,gaidīt kurjera zvanu. Kurjera zvanam vajadzēja būt 2-3 dienas pēc priekšapmaksas saņemšanas. Esmu ļoti vīlies,ar atvieglojumu,ka nebija liela naudas summa iesaistīta. Iesamku,neizmantot šī e-veikala pakalpojumus.

Signe.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Tā nu ir cūcība, ka signe.lv savā internetveikalā tirgo preces, kuras viņiem patiesībā nemaz nav, pie kam paziņo to tikai pēc divām dienām! Ja uzņēmumam būtu vismaz nedaudz cieņas pret saviem pircējiem, tad vismaz izņemtu no piedāvājuma neesošās preces, vai arī savlaicīgi par to paziņotu. Diemžēl šoreiz esmu bezjēdzīgi izlietojis savu laiku, un signe.lv internetveikalu ne pats izmantošu, ne arī kādam ieteikšu.

Signe.lv - Nekompetenti darbinieki

Nekompetenti darbinieki Internetveikals piegādāja bojāto preci un negribēja to mainīt, uzsvērot uz tā, ka mēs nepareizi to mēģinam lietot :) Pēc sarunas ar viņu tehnisko daļu tomēr atbildēja - brauciet pie mums - samainīsim, bet par to bija jācinās un jāuzklausa muļķības no nekompetentajiem darbiniekiem. Zēl, ka 21.gadsimtā mūsu Internetveikals strādā kā SeļPo!

Signe.lv - krāpjas

krāpjas Krāpjas, ļoti rupji. Man pārdeva atjaunojamo toneri MLT D101S pilnīgi tukšu, izlietotu, kā jaunu. Pēc dienas aizbraucu, saku, tas tak ir tukšs, Jūs esiet pa nakti visu izprintējis. Noteikti metiet līkumu šiem krāpniekiem.

Signe.lv - Продали брак

Продали брак Работал некоторое время с этой фирмой, покупал телевизоры. Пока не “кинули” – продали телевизор с разбитой матрицей. Доставили в целой коробке, а при вскрытии оказалось, что внутри разбитый тв. Если вкратце, то компенсировать стоимость или заменить брак отказались. Долгие переговоры ни к чему не привели. Пришлось просто заменить матрицу за свои деньги (чуть больше 500 евро). Советую всем не иметь дела с этой “конторой” (www.proline.lv – они же).P.S. Для администрации сайта: не удаляйте комментарий, имею все доказательства включая переписку с директором компании.

Signe.lv - Nekvalitatīva prece un nauda netiek atmaksāta

Nekvalitatīva prece un nauda netiek atmaksāta Sony Vaio Fit par 689 euro. Ja vēlaties riskēt un zaudēt savu naudu iepērkoties šajā interneta veikalā..Jo ja būs nekvalitatīva prece tad nauda par preci atteikšanās gadijumā netiks atmaksāta lai arī tiks noformēts noteiktajās 14 dienās pēc pirkuma.Jūs informēs ka tas uz viņiem neattiecas.Atbildes netiks sniegtas un arī pirms atteikuma no preces nebija nekādas vēlmes mainīt pret kvalitatīvu-lidzvertīgu preci ..Kā arī..ofiss ir viens un tas pats un cilvēki tie paši internetveikalam...

Signe.lv - Коммуникация с покупателями

Коммуникация с покупателями Заказал товар, сделал предоплату перечислением - Ждем! Заявленные сроки не соблюдаются! Уважительные письменные просьбы ответить о сроках доставки просто игнорятся! Бизнес этикет Однако!

Signe.lv - Sabojāti Ziemassvētki

Sabojāti Ziemassvētki Pasūtīju dēlam uz svētkiem dāvanu-datora austiņas. Saņēmu no firmas apstiprināju gan e-pastā,gan sms veidā ka prece ir viņu birojā un varu doties pakaļ.Aizbraucot uz biroju,man vienkārši paziņoja ka prece ir pārdota kādam citam. Neviens par radušos situāciju man neatvainojās un arī nepiedāvāja kādu citu risinājumu. Un vēl -neviens šajā "kantorī" ar mani nerunāja valsts valodā.

Signe.lv - выполнение заказа

выполнение заказа Заказал набор для сборки ПК.Заказ выполняли в течении 9 суток.В итоге деньги за оплату попросту зависли в воздухе.Никогда не оформляйте в этом магазине заказ с оплатой через банковский перевод либо кредитку.Об этой конторе много негативных отзывов в интернет сети.

L leid 30.07.2013
Komentāri 0 Datori

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes