Meklēšanas rezultāti
Atrisināta220.lv - Nepilna naudas atgriežšana (Sūdzība)
Neatgriež naudu pilnā apmērā, velk garumā naudu par piegādi, kura nemaz nenotika! Sekojiet rūpīgi līdzi, kad pieprasāt naudas atmaksu, var gadīties kā man!
Veicu vairākus pasūtījumus 220.lv, 17.03. , 18.03, atnāca ziņa, ka viena prece nav pieejama un ir iespēja atgriezt naudu. Ilgi nedomājot, uzreiz informēju, ka vēlos saņemt atpakaļ samaksāto naudu. Piezvanīju operatoram, teica, ka parasti jau 7 dienas, bet pēc noteikumiem viss kārtībā, gaidu 14 dienas. Pēkšņi, pēc 5 dienām atnāk uz telefonu...
220.lv - Cenas maiņa un operātoru meli (Sūdzība)
...man teica, ka ar mani sazināsies, Saka, ka vispār nekas netika piefiksēts. Risinājuma nav un operators man samuldēja. Ja gribu risinājumu, man jābūt screenšotam, ka es ieliku grozā par vienu cenu, bet tā ir mainījusies grozā. Tātad, veicot pirkumus 220.lv, labākais ko var darīt, visu laiku ierakstīt ekrānu... Pielikumā būs screenšoti par dīvānu cenām un veiktajiem zvaniem.
Problēmas: operatoru meli, pircējs ar problēmu bez milijons screenšotiem ir melis, Cenas mainās jebkurā momentā bez...
220.lv - Krāpšana... (Sūdzība)
Saskāros ar man nepieņemamu situāciju, veicu pasūtījumu 220.lv, pēc kā lūdzu to atcelt, jo atradu labāk atbilstošu prece, uz ko man atbildēja, jā, ka to atcels, tad attiecīgi arī veicu pasūtījumu jaunajai precei, tālāk, man tika piegādāta gan jaunā pasūtītā gan iepriekš, jau nevajadzīgā prece, un nauda, protams nav atgriezta.
Pēc šī ziņošanas, kad beidzot sagaidu kādu atbildi saņemu atbildi, ka ja mani kas neapmierina, varot to viņiem sūtīt vai vest atpakaļ 14dienu laikā...
Kad rakstīju par...
220.lv - Pārdod lietotas preces (Sūdzība)
Saņēmu bērnu interaktīvo rotaļlietu lietotu! Iepakojums aizlīmēts ar parastu līmlentu un pati rotaļlieta visa vienos skrāpējumos! Pakratot rotaļlietu, iekšā kaut kas stipri grab. Noteikti kāda detaļa nolūzusi. Lietotu preci nu noteiktu nevēlējos dāvināt bērnam svētkos... Paldies 220.lv par sabojāto svētku noskaņu. Ārkārtējās situācijas laikā neko citu arī nepaspēju pieteikt.
220.lv - Bojājumi, serviss (Sūdzība)
Neiesaku iepirkties interneta veikalā 220.lv, pasūtījām divus stikla konvektorus, piegādāja arī vienam bija saliekts korpuss, bet strādāja (strāda arī tagad) , tā kā bija nepieciešams nesūtījām atpakaļ, otrs kas bija vizuāli normāls, salūza otrajā mēnesi. Neesam rīdzinieki zvanam uz veikalu viss ko viņi piedāvā ka mums tagad jāved uz Rīgu konvektors. Citu variantu nav, tātad izmesta nauda. Bija arī vēl viens pasūtījums tur arī nekas normāli nebija. Kādreiz bija normāls veikals.
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
...man atgriezīs naudu, saņēmu atbildi - tad, kad kurjers mums preci atgriezīs,14 dienu laikā saņemsiet naudu. Tātad, prece itkā 10 dienas esot pie kurjera. (nav pat izsekošanas Nr)
sanāk 10+14 dienas=24 dienas man jāgaida sava nauda par preci, ko saņēmusi neesmu. Bardaks! Neiesaku nevienam šo veikalu. Viena vienīga maldināšana un krāpšana. Kāpēc man jāsamaksā uzreiz, bet kad jāatgriež nauda, jo nav preces, jāgaida mēnesis. Ne preces, ne naudas, ne garastāvokļa. Paldies jums, cienījamais 220.lv!
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
20.01.2021 года был оформлен заказ на сайте 220.lv на сумму 150 евро. Нам срочно понадобилась детская прогулочная коляска.
Заказ был оформлен и полностью оплачен вместе с доставкой. Оплата была совершена через банковское перечисление денежных средств, со счета, который был получен и подтверждён на сайте. Вечером, решив проверит статус заказа, оказалось, что заказ нам отклонили. Но никто нас об этом не проинформировал. Никаких звонков или сообщений от данного интернет магазина не поступало...
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Pasūtīju telefonam aizsargstikliņu, atnāca pilnībā sašķaidīts, uzrakstīju 220.lv, atnāca bezpersoniska atbilde, pieļauju robots, kad atkal uzdevu jautājumus atnāca atkal tāda pati atbilde. Jēga no klientu servisa? Uzrakstīju pie preces atsauksmi, ka prece bojāta, tā tika izdzēsta ļoti ātri, jo it kā neatbilda viņu noteikumiem, lai gan netika pārkāpti. Tātad sanāk sliktās atsauksmes tiek dzēstas.
220.lv - Briesmīgs serviss (Sūdzība)
Pasūtīju krēslu 11.12, kuram bija jāatnāk 22.12. Profilā tika nomainīts saņemšanas datums uz 29.12 par ko mani neviens nepabēdināja. Prece bija domāta ka dāvana uz 26.12. Zvanīju, man teica ka kurjers nepaspēja paņemt preci. Rakstīju arī 220 lv - savu vainu viņi pārliek uz ražotāju, ka nebija pieejama prece, tad sakiet lūdzu, kāda velna pēc prece bija jūsu internetveikalā un saņemšanās datums bija 22.12!
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
...varēsiet saņemt pirms ziemassvētkiem, citādi saņemsiet 50€ atlaidi nakamajam pirkumam". Sūtījumu vēlējos izņemt Latvijas pasta nodaļā, bija rakstīts, ka līdz 23. Decembrim saņemšu. Rezultātā par paciņu nekādu informāciju nesaņēmu. Zvanot uz 220.lv atbild formāli, parupjā balsī, ka par cik norādīju nepareizu telefona numuru neatnāca sms par paciņas saņemšanu. Pacina nogādāta, pati vainīga. Uzskatu, ka par nepieciešamo informāciju pakas saņemšanai jābrīdina vai jāinformē, ka jānorāda telefona...
220.lv - Krāpšana, nekorekta attieksme (Sūdzība)
Interneta veikalā 220.lv š. G.12. Un 13. Decembrī tika veikti divi pasūtījumi (9945710, 9950276) ar kurjer piegādi uz mājām, diemžēl divu dienu laikā tika atvesta tikai daļā pasūtīto preču, kurjers apgalvoja, ka viss atdots, taču trūkst četras preces uz vairāk kā 60 eur. Esmu veikala vip klients un tur iepērkos regulāri, taču šoreiz tieku pazemots, jo veikals uz vairākkārtējiem pieprasījumiem vai nu sniedz vienu un to pašu atbildi, ka tiek precizēts, vai pieprasa kaut kādas fotogrāfijas, kas ir...
220.lv - Neievēro terminus un dezinformē pasūtītāju (Sūdzība)
220.lv ir produkti, kas atzīmēti ar zaļu "garantēti saņem rītdien", atlasīju tikai sadus produktus, saņēmu īsziņu, ka parit būs, viss ok tik tālu. Pēc tam saņemu 3 īsziņās, kuros pārnesas termini, sakuma uz 20 datumu, tad 20. Uz 22. Un tagad 22 uz 24. Mana skatījuma tā ir klienta apzināta maldināšana. Vairāk šo veikalu principiāli neizmantošu.
Atrisināta220.lv - Krāpšanās ar izpildes termiņiem (Sūdzība)
Veicu attālināto pirkumu ar priekšapmaksu, solītais izpildes laiks 22. Decembris. Šodien, 22. Decembrī saņēmu ziņu, ka pasūtījums tiks izpildīts 29. Decembrī. Nauda pārskaitīta un termiņš nokavēts. Tādus, lūk priecīgus ziemassvētkus novēlēja 220.lv.
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Заказал диван 14.11.2020. Доставили лишь 23.11. Хотя на сайте указано доставим завтра. Когда распаковал, увидел, что порвана обивка, сразу позвонил в магазин и отправил фото и письмо с просьбой заменить или вернуть деньги. До сих пор жду когда заберут диван с дефектом и заменят на новый. Хочется верить, что дождусь. Больше никогда не буду заказывать в 220.lv и другим не советую.
Atrisināta220.lv - Bojātā prece (Sūdzība)
...seja! Un šī prece ir dāvana ļoti svarīgam cilvēkam.
Ko tagad piedāvā darīt – aizlīmēt, aizkrāsot? Apmainīt tā un tā nevar, jo uzkrājumi veikalam nav un viņi ir pārdevuši pēdējo preci!
Vēl nevienu reizi no ārzemēm netika saņemta bojātā prece – ne iepakojums, ne prece! Viņi rūpējas par savu reputāciju, ka arī par saviem klientiem, atšķirībā no šī veikala – 220.lv!
Viņi vienkārši ņirgājas par cilvēkiem un viņiem ir viss vienalga, izņemot kā tikai visu pārdot! Pretīgā attieksmē pret klientu!
220.lv - Atgriešana (Sūdzība)
Pārdevējs atteicās pieņemt atpakaļ preci atpakaļ, bet 14 dienas nav pagājuši no precēs pirkšanas. Pārdevējs slikti (nav korekti) runāja ar mani (klientu) , bet nebija nekādu iemeslu runāt ar mani tāda toņa un veidā. No manas puses bija viss nepieciešamais lai atgriezt preci atpakaļ (pirkuma čeks, oriģinālais iepakojums, kurš nebija salabots) . Vairāk 220.lv neiepirkšu nevienu lietu un citiem arī nerekomendēšu.
220.lv - Gaidi savu preci, bet nesaņem (Sūdzība)
Pasūtīju preci 220.lv portālā. Piegādāt, solījās, pēc 3 nedēļām. Gaidīju ar nepacietību, kad beidzot saņemšu savu preci. Sākotnēji tika nomainīts piegādes datums. Visu laiku sekoju pasūtījuma statusam,. Un dienā, kad bija jāsaņem prece, saņēmu sms, ka tomēr prece nav pieejama un netiks piegādāta. Piedotie, bet tad nebija jāuzrāda, ka prece ir pieejama noliktavā, jāpieņem samaksa. Un pat ja gadījās, ka sistēmā ir kāda problēma, tas bija jāpaziņo 3 dienu, maksimums nedēļas lakā, nevis pēc 3...
220.lv - Krāpšana 220.lv, Kūdras biotualete garden (Sūdzība)
Cena neatbilstošs produkts, drenāžā nefunkcionē ka normālam atdalošam tualetēm dēl tā rodas smakā. Produkts ražots Krievija un maksa tur aptuveni 60 eiro un protams atbilstoša kvalitātē (Latvija mēs nopērkam pa 169). Instrukcija tikai krievu valodā. Bildes, protams, viņiem skaistas, un uz to arī mēs uzķērāmies, bet pats produkts nav tās cenas vērts.
tualetes nosaukums :
Kūdras biotualete, Zaļa
Kūdras biotualete Garden
Neziņām kur nosūtīt sūdzību par šo produktu, jo viņš reāli nepilda funkciju
220.lv - Slikts serviss!!! (Sūdzība)
Uzņēmums nav tendēts uz kvalitatīvu servisu un apkalpošanu. Kad bija vēlme pasūtīto preci saņemt akropoles pārstāvniecībā, uzņēmums nespēja to realizēt.
Iemeslu paskaidrot nevar, uz jautājumiem un vēstulēm neatbild ne telefoniski, ne [slēpt]@220.lv
nožēlojams uzņēmējdarbības paraugs.
220.lv - Krāpšanās ar cenām (Sūdzība)
Veikala 220.lv Cenas visām precēm ir dārgākas nekā citos veikalos. Par piegādi nav vērts runāt, to jau visi zina, ka var nākties gaidīt 3 mēnešus un tad tikai atdod naudu. Sazvanīt veikalu nevar, ir tikai viens numurs, kas protams ir aizņemts visu laiku. Darbinieki un piegādātāji ir līmenī, bet veikala vadībā ir pilnīgi idioti, kas sasola ļoti daudz, bet nabaga izpildītājiem nav ne 6 rokas, ne 12 kājas, lai to visu paveiktu.