Meklēšanas rezultāti
220.lv - Slikts serviss/Garantijas nepildīšana (Sūdzība)
Garantijas nepildīšana, cilvēku tiesību pārkāpšana! Garantijas laikā netiek nekas risināts,
pilnīga vienaldzība no pārdevēja puses, nauda saņemta par preci un klients vairāk neinteresē! Veselu mēnesi
jākaro ar sēdošiem neko nedarošiem operatoriem, kuri tikai gudri runā! Veselu mēnesi internetveikals neliekas
ne zinis par neejošu preci garantijas laikā, kura nav remontējama (meistara atzinums-prece nav remontējama)
divu nedēļu laikā vispār nekādu ziņu no pārdevēja!
Cilvēki, ja negribat...
220.lv - Meistara secinājums, nav remontējams. (Sūdzība)
Iegādājāmies šajā internetveikalā ledusskapi lG kurš saplīsa pēc 1,5 gada, pus gadu līdz garantijas
beigām. Meistara secinājums, nav remontējams.
18.05 informējām šo internetveikalu un nosūtījām meistara apstiprinošu dokumentu, ka
ledusskapis nav remontējams.
No internetveikala nav nekādas ziņas, ne atbildes uz maniem e pastiem.
Veikals saņēma naudu par ledusskapi un ar preces maiņu nesteidzas,
ņemot vērā ka ir +20 grādi un bez ledusskapja vasarā neiztikt.
Jau otro nedēļu dzīvojam bez...
220.lv - Krāpšana (Sūdzība)
Nopirku benzīna ģeneratoru, jo ir jālaista lauks. Apskatot iepakojumu, konstatēju, ka šī prece jau ir pabijusi pie klienta madonas pusē, pārlīmēta mana adrese. Izņēmu no iepakojuma, stūris nolauzts un iedarbināt nesanāca, bojāts starters. Sazinājos ar veikala operatoru, ka izmantošu tiesības atgriezt preci 14 dienās. Operators pateica, ka jābūt neskartam iepakojumam un nelietotai precei, bet tāpat var atgriezt atpakaļ. Aizsūtīju pa pastu, nogaidīju 10 dienas un lūdzu samainīt preci vai atgriezt...
220.lv - Originala telefona stikla aizsargpleve aizvietota ar letu plastikatu (Sūdzība)
Pasūtīju stikla aizsargplēvi iphone telefonam par 7,99 eur. Atverot iepakojumu, kontsateju, ka stikla aizsargplēve aizvietota ar parastu planu plevi, kas maksa ne vairāk par 1eur. Iepakojums papildus bijis aizlimets ar skoču, kas skaidri norāda uz to, ka iepakojums bija atverts, prece samainīta un pēc tam aizlimets! Tiraka krāpšana!
220.lv - Cūcīga attieksme (Sūdzība)
Šīs kompānijas valdība uzskata, ka var mierīgi pārdot savu klientu e-pastu datu bāzi jebkura biznesa īpašniekam, lai tas varētu sūtīt jums savu spamu. Ļoti cūcīga attieksme no viņu puses.
Nezinu, kā tāda ideja vienkārši varēja ienākt cilvēku prātā...
Atrisināta220.lv - Atsūta lietotu preci (Sūdzība)
Pasūtīju kafijas automātu.. kas atnāca lego kastē: iekšā saplēsta kafijas automāta kaste... visi piederumi ar kafijas puteklīšiem un uz automāta redzami kafijas pleķi.. no automāta sāk tecēt ūdens. Vienkārši atsūta jau lietotu preci! Nosūtīta sūdzība, 3 reizes zvanīju, lai uzzinātu ko tādās situācijās dara, jo iepriekš man bija viss normāli vienmēr ar šo servisu.. uz ko saņemu atbildi, ka esmu pirmais gadījums, kad atnāk lietota prece, un, ka mana sūdzība tiks izskatīta. Vienkārši nav vārdu..
220.lv - Nekompetenta un nesinhronizeta darbiba (Sūdzība)
Labdien, kurjers preci atveda, bet JUSU neizdaribas del lidz nebija liguma, si prece man bija paredzeta davanai, kura bija japsniedz svetdien, paldies , ka sabojajat man dienu un pasakumu. Ceru, ka vismaz pirmdien Jusu darbinieki bus spejigi veikt savu darbu pilnvertigi?! un izprinetet ligumu.
Zvaniju, lai risinatu problemu un piedavaju, ka varu ligumam un pecak ari precei aizbraukt pakal pati. man atteica- Jusu nekompetetnta darbiniece, acimredzot , printera nav!
Macieties sinhronizet savu...
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Pasūtot bērnam elektrisko zobu birsti, ielika pavisam citu. Rakstot viņiem, atbildēja ar automātisku vēstuli un viss! Pēc tam atsūtīja blanku ar atteikumu, kāpēc man tagad jāskraida dēļ kāda cilvēka neuzmanības, jāsūt atpakaļ nepareizo birsti, jāsūt atkal no jauna un maksāt par piegādi, jo pirms tam nemaksāju, jo sūtījums bija lielāks! Kaut kāds murgs un sabojāts garstāvoklis man un bērnam! Pat neatvainojas cūk... S!
220.lv - Krāpšana, slikts serviss (Sūdzība)
Es savā īpašumā ieguvu dāvankarti 50 eiro vērtībā no 220lv un vēlējos iegādāties savai draudzenei dāvanu uz svētkiem- fēnu.
Pasūtīju vēlamo preci un 2 nedēļas gaidīju, lai to saņemtu. Viss ko saņēmu pēc šīm 2 nedēļām bija ziņa, ka-prece nāv pieejama, sūtiet kādu citu.
Ok, izvēlējos citu fēnu, kas it kā bija pieejams iegādei un ATKAL bija jāgaida 2-3 nedēļas, lai man paziņotu, ka arī šī prece nav pieejama.
Atmetu ar roku fēna iegādei un nolēmu dāvankarti tērēt citiem pirkumiem iekš 220lv, bet...
220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)
Ļoti slikta komunikācija ar pircējiem.Šajā interneta veikalā tika pasūtīta prece.Par cik pēc dienas saņēmu šādu preci dāvanā un pasūtījums vēl bija tikai apstrādē(ne izsūtīts) piezvanīju uz šo firmu atcelt pasūtījumu. Darbiniece laipni pateica, ka tas ir iespējams, nekādu problēmu, kad pārjautăju vai man nav jāraksta nekāds iesniegums, vai jāgaida prece un jāsūta atpakaļ, atbilde bija nē-nekas absolūti nav jādara, jūsu naudu atgriezīsim uz jūsu konta. Biju ļoti priecīga, ka viss tik labi un...
220.lv - Krāpšana (Sūdzība)
После покупки счастливого товара любым человек товар автоматом становиться не доступен. Как тогда мне удалось заказать его? А теперь мне говорят что он идёт за полную стоимость и это не laimīga prece? Kas par h..?
Не советую никому этот магазин, нелояльный к своим потенциальным клиентам. Уже заказывали у них, были недовольны. Видать свою репутацию они продолжают портить и по сей день.
220.lv - Slikts serviss, klientu necieņa, laika tērēšana (Sūdzība)
Trešdien(20/12/2017) tika pasūtīts monitors, kura pasūtījums tika garantēts atnākt nākamajā dienā(21/12/2017). Tomēr trešdienas vakarā saņēmu zvanu, ka mans pasūtījums tiks pārcelts uz piektdienu, es tam piekrītu. Ceturtdienas vakarā atnāk īsziņa, izrādījās mans pasūtījums pavisam atcelts. Pasūtot bija dota garantija-prece atnāks līdz ZS, vai dāvana 20 eiro. Man atsūtīja 3 eiro un uzbļāva telefonā.
220.lv - Slikts serviss, nepilna komplektācija, slikta komunikācija (Sūdzība)
Tika iegādāts datorkrēsls. 12.12 pienāca pasūtījums. Liekot kopā krēslu, tika konstatēts, ka komplektā nav ritenīšu. 13.12 pārdevējam tika iesniegta sūdzība. Nedēļu tika gaidīta atbilde un tā arī netika sagaidīta. 19.12 zvanot atkārtoti, lūdz iesniegt bildi. Bilde tika iesniegta. Pāris dienas vēlāk tika saņemts zvans, ka uzņēmums esot noslogots un pēc ritenīšiem jāierodas pašiem uz daugavgrīvas ielu. Kas tā par attieksmi, ka sākotnēji tiek piegādāta brāķēta prece, bet vēl jāskrien pāri visai pilsētai, jo uzņēmums redz ir noslogots. Kauns!
220.lv - Meli/serviss (Sūdzība)
Pasutiju/apmaksaju preci interneta, un tad sakas.
Sakuma it ka aizsutija uz omnivu cita pilseta, pec 2 nedelam it ka parsutija uz pareizo adresi.
Katrs operators sniedz savadaku info.
Rezultata ne preci, ne kadu skaidrojumu nesanemu, bet tika vienkarsi atgriezta nauda.
Pasakums aizņema gandrīz mēnesi. AMATIERI !
220.lv - Preču piegāde ar kavēšanos (Sūdzība)
Iegādājoties preci veikalā piegādes datums uzradās,ka piegādā nākamajā dienā, bet īstenībā piegāde ir tad, kad viņi paši to izdomā. Kad sazvanīju operatoru, no sākuma atrunāja, ka pie vainas esot tas, ka 2 preces pasūtītas,bet pēc tam sarunas laikā atrunājas ar to,ka nauda ienākusi otrā dienā, kaut gan tā tika ieskaitīta tajā pašā dienā
220.lv - Pasūtijums nepilnīgs (Sūdzība)
05.10.2017 saņēmu pasūtijumu 5031899 ,bet tas nav pilnīgs.Pasūtiju 2 gb kapu lukturus ar kātu 90 cm,bet saņēmu 2gb kapu lukturus bez statīviem .Tie netika iekļauti pasūtījumā. Pasta nodaļā mani informēja, ka saņemts viens neliels iepakojums, kurā bija tikai 2 lukturi ar neiekļautiem statīviem.
220.lv Pigu latvija - Brāķis (Sūdzība)
Tika pasūtīta dušas kabīne-saņēmu kabīni bez instrukcijas, pēc nairākiem zvaniem uz e-pastu saņēmu salikšanas instrukciju, bet no citas duškabīnes, kas neatbilst dotajai uz ko man tika dots skaidrojums, ka dotajai kabīnei instrukcijas nav! montāžas laikā konstatēju, ka sānu stikli ir apdauzīti, aizmugurējās sienas saskrāpēts tonējums, ūdens regulācijas krāns tek, kā arī vidējā stāvoklī atduras pret regulējamo slēdzi, kas neļauj vidējo stāvokli atvērt līdz galam. nebūtu pretenziju, ja dotā...
220.lv - Tautas maldināšana (Sūdzība)
Patstāvīgi tiek reklamēta grandioza preču atlaižu akcija. Tas notiek gada griezuma. Kā cenas nemainās, tā nemainās. Jau oto gadu. Nevajag maldināt tautu. Nekādas akcijas nenotiek. Sakārtojiet savu mārketinga sistēmu. Veikals zaudēs pēdējos pircējus. Tā nerīkst rīkoties. Noliktas izzakšana, par lielu naudu? Murgs, un nekas interesants.
220.lv - Neatgriež naudu par jauno preci ar brāķi! (Sūdzība)
Otra tējkanna, pēc kārtas ar brāķi! Pirmo pasūtīju caur internetu, mājās pārbaudīju, neuzvārija ūdeni. Aivedu uz ofisu, man izsniedza papīrus,Ka apmainīt uz citu tējkannu,ar pemaksu vai bez. Pasūtīju citu tējkannu Philips,ar piemaksu. 18.09.2017 saņēmu Pastā, pārbaudījām, 1 reizi uzvarijas it ka normāli , 2 reize isledzu,aizgāju darīt mājas darbus, kad atnacu virtuvē, tējkanna joprojām vārīja ūdeni (bija pilna tējkanna, puse ūdens izvārijās). 21.09.2017 uzrakstīju ienegumu par nauda...
www.220.lv - Krāpšana (Sūdzība)
Pasūtīju ārējās uzlādes akumulatoru Powerbank Esperanza. Paspēju izmantot tikai vienu reizi, līdz tas vairs nedarbojās. Telefonu uzlādēja 2% un akumulators izslēdzās. Mēģināju uzlādēt to, bet slēdzot iekšā nekas nenotiek. No šī internetveikala vairs noteikti neko nepasūtīšu.