Meklēšanas rezultāti

220.lv - Krāpšana (Sūdzība)

Krāpšana Krāpnieku kantoris. Mana mamma pasūtīja tur marķierus profesionālos. Apmaksāja arī piegādi ar kurjēru. Pasūtījums netika piegādāts, un viņa sazinājās ar 220.lv klientu palīdzības centru, taču viņi ne tikai neatbildēja pašu noteiktajā laikā, bet vispār pateica, ka viņi ne par ko neatbild, un, lai griežas pie pārdevēja! Interesanti, taču viņu noteikumi Saka kaut ko pilnīgi citu. Cilvēki aicinu šajā žurku kantorī neko nepirkt! Viņi ir krāpnieki, kas savus klientus ne par ko netur. Iesaku ptac ļoti...

220.lv - Slikts serviss, pasūtījums kavējas (Sūdzība)

Slikts serviss, pasūtījums kavējas 14.04.25. Internetveikalā 220.lv es pasūtīju divas preces, katru gan no sava piegādātāja – pasūtījuma nr. 36704861 un nr. 36704716, tomēr vairāk kā preces piegādes termiņa pagarinājumu 3x (pasūtījumam nr. 36704861 - 08.04,10.04,14.04, tagad 16.04.25.) un 1x (pasūtījumam nr. 36704716 - 04.04. , tagad 16.04.25.) neesmu saņēmusi (kopā iznāk 4 dienas, kuras vajadzēja izbrīvēt un tas ir ļoti apgrūtinoši. Tā ir nerēķināšanās ar klientu.) . Pasūtījumi ir apmaksāti. Nav vispār vairs pārliecības, ka sagaidīšu un saņemšu sūtījumu.

220.lv - Krāpšana, slikts serviss (Sūdzība)

Krāpšana, slikts serviss ...Nu jau pēc divām nedēļām pēc pasūtījums tika veikts, uzrakstīju uz apkalpošanas centru. Tikai pēc 3 dienām viņi atbildēja, ka sūtījums bija atnācis, un es viņu neizņēmu, bet nekādas ziņas, vai zvana man neatnāca! Pieprasīju savu naudu vai preci atpakaļ, tie solījās, ka nauda tiks atgriezta uz bankas kontu 2 nedēļu laikā! Šodien ir 14.04, naudas joprojām nav, apkalpošanas centā Saka, ka nauda bija atgriezta 9.04, bet nekādas naudas joprojām neatnāca. Nedod dievs vēlreiz sūtīt kaut ko no 220.lv!

220.lv - Fraud (Sūdzība)

Fraud The company 220.lv is doing a massive illegal fraud at the moment. Multiple people have expressed their complaint where they are extending delivery by not two but three to four times and still not delivery the goods. On top of that they are not allowing customers to cancel their orders. I called them multiple times and get nothing back. I already reported this to the eu commission and awaiting review right now. I hope legal actions is taken against this company for their fraudulent actions. Massive disappointment in this latvian company

220.lv - Krāpšana slikts serviss (Sūdzība)

Krāpšana slikts serviss Jau otro reizi piekrāpj ar termiņim ja es pasūtu es orientējos ka būs ap norādīto laiku kurš ir agrāks nekā citur. Bet nekā sūta @ pastu kavējās un kavējās Sola 2. Dienās bet atnāk 8. Dienā. Pēc tam kad jāsūta atpakaļ jo neatbilst aprakstam jāsūta uz mistisku Lietuvas kompāniju un pašam jāapmaksā sūtīšanas izdevumi. Sviests kautkāds man liekas 220.lv iet uz grunti veikali arī veras ciet.

220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss Pasūtīju gāzes plīti 10.03 ar cerību uz norādīto "ātro piegādi" kura būs 14.03 un protams atkārtoti saskaros ar problēmu, ka par piegādes termiņu melo.14.03 sazinājos ar 220.lv info dienestu, kur apsolījās, ka 20.03 būs piegāde un protams datums pienācis un pasūtījuma nav, kā attaisnojums, ka piegādātājs nav piegādājis noteiktajā datumā. Saprotu, ka nav noliktavā tad kāpēc solīt ātro piegādi, ja preces jums nav. Esmu vīlusies un nekad vairs nesūtīšu no šī veikala un nevienam citam neieteiktu.

220.lv - Lietošanas instrukcija (Sūdzība)

Lietošanas instrukcija Jau vairākkārt esmu saskāries ar to, ka 220.lv tirgo preci bez lietošanas instrukcijas valsts valodā, vai vel jautrāk, kad visi uzraksti uz veļas mašīnas vadības paneļa ir poļu valodā.

220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss 30.01 pasūtīju bērnam dāvanu 220.lv internet veikalā. Precei bija norādīts ātrā piegāde super tad jau laicīgi saņemšu! Piegāde bija noradīta 03.02 kad pienāk "saņemšanas "diena nekādu ziņu, zvanu uz veikalu, Saka ka prece kavēsies, būs 05.02 protams saprotu, gadās ok pagaidīšu. Pienāk kārtējā "saņemšanas" diena un atkal nekā. Atkal zvanu uz veikalu, atkal pārliek piegādi, tagad prece būs 07.02, negribīgi, bet samierinos. Pienāk ilgi gaidītā "saņemšanas" diena un atkal tas pats! Neviens mani...

220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss Piegādes laiks tiek mainīts katru reizi kad jābūt piegādei. Un tā notiek jau diezgan pasen. Atbildes uz jautājumiem nesniedz. Attieksme pret klientu - slikta. Neiesaku 220.lv. Neizmantojiet šo internetveikalu.

220.lv - Плохой сервис (Sūdzība)

Плохой сервис ...нет! Написал в palīdzība, ответа ждал 5дней! Ответили что посылка не поместилась в пакомат. Вы представляете что за шарашкино контора! Они даже не знают размер почтового ящика пакомата и в итоге как бы получается что виноват то я что не помещается посылка. Я не знаю надо смеяться или плакать от 220.lv. В итоге хочу сказать что на данный момент это один из самых худших интернет магазинов в латвии по всем параметрам, особенно по космическим ценам, по обслуживанию и по отношению к клиентам.

220.lv - Preces aizstāšana (Sūdzība)

Preces aizstāšana Austiņas, ko es pasūtīju pēc nedēļas viņi nedarbojās, pēc tam es aizvedu tos uz centru 220.lv un viņi uz servisu, man tika solīta vai nu kompensācija, vai jaunas austiņas 30 dienu laikā, es gaidīju 45 dienas, un ne pārdevējs, ne jūsu veikals patstāvīgi sazinājās ar mani. Ļoti slikts pakalpojums. Esiet uzmanīgi un piesardzīgi.

Atrisināta220.lv - Neizsūtija preci un naudu arī neatgriež. (Sūdzība)

Neizsūtija preci un naudu arī neatgriež. Pasūtīju preci. Kādu mēnesi izsūtīšanu visu laiku pārlika. Kad apnika gaidīt preci, rakstīju e-pastu, ka prece vairs nav nepieciešama, lai atgriež naudu. Solīja pēc 14 darba dienām to izdarīt. Tas netika izdarīts. Kad jautāju kad beidzot atgriezīs man naudu, atkal solīja sazināties ar pārdevēju un noskaidrot. Pagājušas vairākas dienas un nekādas ziņas no 220.lv vairs nav. Noteikti vērsīšos ar iesniegumu attiecīgajās iestādēs.

220.lv - Piegāde (Sūdzība)

Piegāde ...при оформлении заказа было написано, что заказ будет доставлен 9 числа. 8 числа на почту прислали извещение, что заказ у DPD. На данный момент на сайте пишут, что уже 10 числа будет доставлен, но я очень сомневаюсь, ведь я позвонила в 220.lv и консультант сообщил, что мой заказ только на пути из Германии в Латвию. И никакого извещения о том, что мой заказ задерживается или доставка переноситься! Я ожидала заказ на то время, которое было изначально указано. Готовила сюрприз в 30-ти летию члена...

220.lv - Nepiegādātas preces (Sūdzība)

Nepiegādātas preces Jau otro reizi www.220.lv nepiegādāja dušas želeju komplektu no Itālijas: jaukas dāvanas. Kāpēc maldināt klientus ar reklāmu mājaslapā, ja prece nav pieejama? Mājaslapā šīs preces joprojām ir redzamas ka "pieejamas". Tas tā notiek jau otro reizi: vispirms, viņi reklamēja bezmaksas piegādi pēc tam ar papildus maksu par piegādi, bet, beigu beigās, pasūtījums atkal tika atcelts no viņu puses. Kāpēc? Kas notiek?

220.lv - Slikts serviss, krāpšana (Sūdzība)

Slikts serviss, krāpšana Kā sabojāt svētkus. Veicot pasūtījumu laicīgi dāvanu bērnam uz Jauno Gadu -norādītais saņemšanas laiks 27.12.2024.-protams tas der. 27.12.2024 saņēmu epastu, ka piegādes laiks tiek pagarināts līdz 02.01.2025. Protams, ka vieta vairs iegādāties nav iespējams un bērns paliek bez dāvanas. Risinājums-atdos naudu, kam naudu, ja man bērns bez dāvanas. Pretīgs serviss, klientu maldināšana nožēlojama attieksme pret cilvēkiem. Lai Jums tik pat veiksmīgs gads kā es apmierināta ar 220.lv servisu.

220.lv - Bārdas skuveklis skaitās kā higiēnas prece (Sūdzība)

Bārdas skuveklis skaitās kā higiēnas prece ...neviens cilvēks neizņems no iepakojuma? Ir saprotami par hihiēnas prasību , bet, ja tev uzdāvina šādu dāvanu, kura ir tikai atvērta un aizvesta uz veikalu pēc 2 dienām- tā uzreiz neiet zem garantijas, tiklīdz ESI ATVĒRIS iepakojumu! Ja gribat aplūkot preci - labāk dodieties fiziski uz kādu veikalu un apskatiet to klātienē - 220.lv Jūs to atpakaļ vairāk neatgriezīsiet! Šajā portālā jau daudzus gadus persomiski neiepērkos pēc līdzīgāk pāris situācijām ar precēm un neiepirkšos arī turpmāk!

220.lv - Kavēšanās (Sūdzība)

Kavēšanās 5. Decembrī veikcu pasutījumu ar piegādes datumu 12. Decembris. 11. Decembrī zvanīju pārliecināties, 220.lv teica, ka gatavs, būs divpadsmitajā. 12. Decembrī atsūta epastu, ka kavēsies līdz 16. Decembrim 16. Decebrī atsūta vēl vienu epastu, kavēsies līdz 18. Decembrim

220.lv - Slikts serviss (Sūdzība)

Slikts serviss Pasūtīju šo ledusskapi no 220.lv ar piegādi un ienešanu dzīvoklī. Piegāde kavējās gandrīz mēnesi, jo ne veikals, ne piegādātājs nespēja man paskaidrot, kur prece atrodas un kad tā beidzot tiks piegādāta. Kad ledusskapis tomēr tika piegādāts, izrādījās, ka tas ir bojāts. Man pašam nācās sazināties ar garantijas servisu, jo starp veikalu un servisu pilnībā trūkst jebkādas komunikācijas. Pēc pārbaudes garantijas serviss apstiprināja, ka ledusskapi nepieciešams atgriezt veikalā, bet atkal vi...

220.lv - Nepareizi atsūtīta prece, nauda netiek atgriezta (Sūdzība)

Nepareizi atsūtīta prece, nauda netiek atgriezta 30.10.2024. Saņēmu pasūtījumu nr. : 33217219, kurā 2 no precēm nebija tās, ko pasūtīju.31.10.2024, pēc sazināšanās ar klientu servisu, pasūtījums tika atgriezts, un atgriešana tika reģistrēta. Pēc 220.lv noteikumiem, nauda par atgriezto preci, tiek atmaksāta 14 kalendāro dienu laikā. Šodien ir 21.11.2024, kas ir 21 diena, kopš atgriešana ir reģistrēta, bet līdzekļi, vēl joprojām nav atgriezti. Sazinoties ar klientu servisu gan telefoniski, gan e-pastā, katru reizi tiek sniegta pretrunīga...

220.lv - Melošana (Sūdzība)

Melošana Pasūtīju preci 220.lv. Man teica, ka piegāde būs 5 dienu laikā. Pagāja 10 dienas, un man uzrakstīja, ka piegāde aizkavēsies vēl uz 10 dienām. Nekādas komunikācijas pa starpai. Nu okay, es pagaidīšu vēl 10 dienas, jo preci man vajag. Pēc tam, ik pēc 2 nedēļām man rakstīja, ka prece kavēsies vēl 2 nedēļas. Pagāja 3 Mēneši ar šiem bezjēdzīgajiem solījumiem un melošanu. Pa starpai biju uzrakstījis epastu, lai pārliecinātos vai prece vispār būs. Man atbildēja, ka jā, 100% būs, bet atkal kavēsies 2...