Eiropetravel

Eirope Travel SIA
Adrese: Tērbatas iela 12 - 9
Rīga
Latvia - LV-1050
(Biroja adrese)
Tālrunis: +371 67282500
Informācija: Juridiskā adrese
Anniņmuižas bulv. 38k3-126C,
Rīga LV1067
Darba laiks: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
slēgts
slēgts
Kategorija: Ceļojumi  •  Tūrisma aģentūras
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
14
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Eiropetravel - Sūdzības un atsauksmes

Eiropa Travel - aizmirsa parceliniekiem

aizmirsa parceliniekiem Pagajusajagada nopirkam koponos celojumu uz somiju divam personam. Kopa mums tas izmaksaja aptuveni 190ls. (janem vera, ka arlaide bija aptuveni 50%no pamatsummas). Aizsutiju viniem visus nepieciesamos datus par braucejiem un sanemusi apstiprinajumu gaidiju izbrauksanas dienu. Bija paredzets ziemassvetkus sagaidit Helsinkos. Izbrauksanas diena apmulsam, jo nekada autobusa norunataja vieta nebija. Pec stundas ilgas gaidisanas un salsanas sazvanijos ar turisma agentu (ap 1.00 nakti). Parsteigta...

Eiropetravel - Sabojātās brīvdienas

Sabojātās brīvdienas Bijām ar bērnu brīvdienās uz Stokholmu un Helsinkiem, tas bija murgs. Tik nekompetentu gidi- Baibu, vēl nebiju redzējusi. Apskates objektu laikus nezin, kur un kas atrodas- nezin. Rodas jautājums- kam tāda gide vajadzīga? Šajā trīs dienu murgā "iebraucām" mīnusā uz 100Ls. Skatos, ka ZIZU atkal piedāvā šis firmas kuponus. Mīļie cilvēki- esiet uzmanīgi, NEIESAKU. Nebūs atpūta, bet haotiska skraidīšana. Beigās būsiet laimīgi, ka esat mājās un varat atpūsties no stresa un uztraukumiem!

J jolanta19 25.09.2013
Komentāri 3 Ceļojumi

ТУР ФИРМА EIROPA TRAVEL - ТУР ПОЕЗДКА

ТУР ПОЕЗДКА 26-27 июля ездила в поездку Таллин-Хелсинки с фирмой EIROPA TRAVEL Водители не знали маршрута совсем в результате пол дня искали дорогу и не посетили и половины обьектов Гид - Эдуардс практически всю дорогу молчал Жалко ппотраченных денег и времени Светлана

Eirope travel - Ekskursija

Ekskursija Maija beigās vēlējos skolas bērnus aizvest ekskursijā uz Tartu, bet viss šis brauciens izvērtās kā viens liels murgs, sākot ar to, ka gide Rasma pat nezināja, cik skolēnu brauks ekskursijā un par maršrutu arī īsti nebija pārliecināta, kā arī šoferis Dzintars nezināja, kur viņam ir jābrauc, regulāri kaut kur maldījās. Jau pašā sākumā gide norādīja, ka skolotājas te nav atnākušas atpūsties, bet gan strādāt.Skolēniem tika norādīts, ka sarunāties drīkst čukstus, jo šoferim ir jākoncentrējas ceļam...

V vineta32 29.05.2013
Komentāri 5 Ceļojumi

Eiropetravel - Re: Ceļojums

Re: Ceļojums Biju 2012.gada Helsinku Ziemassvētku tūrē.... Viss ļoti ļoti patika, tikai laiciņš varēja būt siltāks... Noteikti izmantošu šīs kompānijas pakalpojumus arī turpmak, Paldies Jums. Ar cieņu Juris.

Eirope travel - Kompānijas neprofesionalitāte un šausmīgs gids

Kompānijas neprofesionalitāte un šausmīgs gids Brauciens uz Lapzemi neatbilda programmā aprakstītajam. Nenotika programmā paredzētās ekskursijas, lielā, komfortablā autobusa vietā tikām saspiesti mikroautobusā, kas padarīja braucienu mokošu, jo īpaši bērniem ( autobusā pavadījām 2 dienas turp un 1.5 dienu atpakaļ, ieskaitot nakti). Gids ( Juris, kuram nebija nekādas intereses, ne zināšanu par vietu, uz kuru devāmies 2 dienu programmu iespieda 1- nā dienā, uz mūsu iebildumus, ignorēja, atļāvās būt rupjš un ironisks. Principā visu ceļu...

Eiropetravel - 2008 gada sagaidīšana uz prāmja

2008 gada sagaidīšana uz prāmja Sabojāts ceļojums!!! Nekādas organizācijas, Gids - Baiba, (varētu nosaukt par pavadošu personu) neko nezin par ziemeļu galvaspilsētām... Paši tūristi organizē savu programmu, viena varda Haoss!!! Radusies sajūta, ka personas kuras ir atbildīgas par šo pasaukumu - Firma, Gids un Autobusa šoferi ir ieinteresēti visu paveikt pec iespējas sliktāk - lai jau atceras mūs! Ziniet, bet cilvēki ari atcerēsies!

I inga 02.01.2008
Komentāri 7 Ceļojumi

Eiropetravel -

Paldies Europe Travel ! Ceļojus 04/05 - Karaliskais kruīzs - tas bija neaizmirstāma atpūta , paldies Jusu gidam !!!

Eiropetravel -

Sakiuet luudzu kurai firmai vairaak var uzticeeties?? europetravel vai Eirovia??? Paldies??

D dita 11.05.2007
Komentāri 3 Apģērbs

Eiropetravel -

Milie celotgribetaji!Neizmantojiet sis firmas pakalpojumus.Jus vienkarsi apkraps (maigi izsakoties)

Eiropetravel -

Pro JTL neznaju ,no c Europetravel tocno nesavetuju ehat

A agrisj 23.02.2007
Komentāri 4 Ceļojumi

Eiropetravel -

Es arī piedalījos Helsinku braucienā!Organizācijas nekādas.Absurds.Mani šokē Europetravel noalgotās speciālistes komentārs par ķīniešu braucieniem.Galvenais samaksā.Nevienas neiesaku izmantot.Europetravel pakalpojumus.

Eiropa Travel Tūrisma Aģentūra - Atstāja cilvēkus uz prāmja

Atstāja cilvēkus uz prāmja Pec Jaungada sagaidisanas, atstaja mus uz pramja (4 cilveku t.sk.2 bernus) uz pramja, kurs devas atpakal uz Helsinkiem. Gides atbilde- ko tad par letu naudu (100,00 Ls par 2,5 dienam) var gribet? Direktore uzskata, ka vainigi esam pasi. Nevajadzeja aizguleties! Es tikai nesaprotu, kapec es maksaju par gida pakalpojumu? Gide Gita jauki izklaidejas Vecgada balle, kartigi paeda par manu naudu, vel algu sanema par izcilu darbu.

Eiropetravel -

Rebjata otzovitesj po etoi firme kto v Heljksinkah poveselilsja vmeste s nami v Novij god! Mne kazetsja cto polucilsja desovij tur celnocnikov, a ne otdih.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes