DIJA

DIJA SIA
Adrese: Aleksandra Čaka iela 40-8
Rīga
Latvia - LV-1011
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67281031
+371 67280533
+371 29100738
+371 26126117
Kategorija: Izglītība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
17
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

DIJA - Sūdzības un atsauksmes

Dija Mācību Centra - Ļoti sliktas kvalitātes kursi

Ļoti sliktas kvalitātes kursi Ļoti slikti organizēti,neprofesionāli pasniegti kursi ar pasniedzējiem ,kuri nepārtraukti mainās un nolasa vispārinātu informāciju ,nesniedzot zināšanas pēc kā cilvēki ir nākuši,tērējuši savu laiku un naudu Kursu organizētāji ir morāli novecojuši , piesaistot arī līdzīgus pasniedzējus. Neiesaku nevienam! Ļoti zems līmenis.!

Dija, mācību centrs un darbā iekārtošanās birojs - Slikts serviss

Slikts serviss Brīnos ka tāda veida firma var iemācīt citiem studentiem nodarbības par labu servisu. Kopā ar firmas direktore darbinieki izsniedza man neatbislstošu sertifikātu, ko es uzreiz nepamanīju. Kad nākama darbadiena es atnācu un lūdza to sertifikātu atcelt un atgriezt naudu, atbilde bija ka viņi to nevar. Nākamreiz kad runāju ar direktore, tā vispār teica ka naudu no manim viņa nesaņēma un kasē tovakar nebija naudas. Ļoti interesanti sanāk-esmu pat vainīga ka viņi neprot uzskaitīt naudu!!!!! (vai nu...

Dija Mācību Centra - Kursi

Kursi Nekad nevienam neieteiktu iet mācīties Dija mācību centrā. Administrācija uzved sevi ar cilvēkiem, kuri maksā diezgan lielas summas par kursiem, kā ar dzīvniekiem. Uz materiāliem ekonomē, pat par katru noprintētu lapiņu ar mācības materiāliem prasa papildīt Naudu, visus produktus, kurus pērk par mūsu naudu, ēd "nabaga"administrācija. Vairāk, nekā puse no grupas nepabeidza mācības, neskatoties uz samaksātam summām, jo negribas sastiepties katru nedēļu ar tādu bezkaunību.

N nut 16.11.2015
Komentāri 0 Izglītība

Dija - valodu kursi

valodu kursi На редкость дерьмовая контора, сразу не понравились работники и отношение, но не было выбора, надо было в течение 2 недель вернуть заполненный купон в НВА.Курсы в назначенный день отменили, перенесли на неделю позже.На просьбу дать отказ в НВА, чтобы я могла поменять купон и идти учиться в другую фирму, заявили-а мы Вас не отпускаем.Люди, не ходите туда!!!

Dija - valodu kursi

valodu kursi На редкость дерьмовая контора, сразу не понравились работники и отношение, но не было выбора, надо было в течение 2 недель вернуть заполненный купон в НВА.Курсы в назначенный день отменили, перенесли на неделю позже.На просьбу дать отказ в НВА, чтобы я могла поменять купон и идти учиться в другую фирму, заявили-а мы Вас не отпускаем.Люди, не ходите туда!!!

Sia Dija - valodas kursi

valodas kursi Vēlos pateikt visiem kas interesējas par kursiem. Šeit sliktāka, vieta lai iemācīties svešvalodu. Bet katrs lem pats. Viņu mājas lapa uzrakstīt atsauksmi, bet tikai labas nonāk līdz interneta lietotajam. Visas atsauksmes viņi izvēlas kurus likt bet kurus ne! Iespējams, ka paši ari raksta! Sliktāka vieta!!!!

Sia Dija - darbs Skotijā

darbs Skotijā Griezos šajā firmā, lai atrastu darbu ārzemēs. Darbs it kā tika atrast dokumenti parakstīti naudiņa protams tika iekasēta ļoti ātri. Aiizbraucām uz darba vietu, kas atradās kalnos kur nav ne zonas ne kā. Mūms iedeva istabiņu, kurā sēdējam jakās jo bija trakoti auksts, par karsto ūdeni varēja tikai sapņot. trīs dienas par mums nelikās ne zinis tikai bija atstāta zīmīte, ka mēs varam paēst. Tik ko tur ēst ja visiem produktiem izņemot sveistu un ievārījumu ir beidzies derīguma termiņš. ceturtajā...

Dija - KRAPSANA

KRAPSANA DIJA Čaka 40 DARBAA IEKAARTOSSANAS AGGENTUURA VISIEM KAM RUUP SAVI NERVI UN NAUDINNA, LUUDZU, PEEC SAVAS PIEREDZES VARU BRIIDINAAT, NEIELAISTIES NEKAADOS KONTAKTOS AR SSO KANTORI!Nekas tur nesanaaks...

Dija - Darbs

Darbs Не думайте даже искать работу за границей в SIA Dija. 30 латей за регистрацию просто потеряете. За год ни одного предложения не получил. А когда пришёл выяснять в чём дело, нахамили и сказали, что сам должен был к ним постоянно ходить и интересоваться вакансиями

DIJA SIA - Darbs Lielbritānijā

Darbs Lielbritānijā Firmas DIJA solītā darbā iekārtošana Lielbritānijā aprobežojas ar 260.00 LVL saņemšanu no klienta bez jebkādām darba iekārtošanas garantijām. Šīs firmas darbone vārdā Diāna ļoti pārliecinoši māk iekasēt naudu, taču reāli atbraucot uz vietas situācija ir pavisam cita. Darba devējam ir pavisam citi līguma nosacījumi, darba alga tiek maksāta neregulāri vai vispār cilvēki strādā par vēdera tiesu. Ir iesniegta sūdzība VNA par licences anulēšanu.

Sia Dija - ne darba ne naudas

ne darba ne naudas Svecinati, tautiesi! Mani sia Dija konkreti piekrapa- vinji Anglija darbu it kaa atrod visdzilakajos laukos, kur nepastav nekadi darba ligumi. Darbs ir labi ja 2 dienas nedela un nekadas garantijas. Un pamegini pec tam kaut ko pieradit, ka darba devejs nedod ligumu- vinji neklausaas ko tu saki, par ko sudzies- vinjiem jau viss ir izplanots- pagriez visus liguma punktus pret tevi un vel piemet klaat ka pats vainigs, it kaa kaadu paarkaapumu izdarijis darba vietaa. Neiesaku nevienam izmantot sia Dija pakalpojumus- Jus busiet smagi vilusies un nozelosiet to. Ar cienju Lapinjs.

Dija - Darbs Kiprā

Darbs Kiprā Kāds ir saskāries ar šīs firmas pakalpojumiem? Tieši par darbā iekārtošanu Kiprā.

Sia Dija - Macibas, kursi

Macibas, kursi Narod, ne polzujtesj uslugami etoj firmi. Eto polnij razvod i lohotron! Ja poshla tuda u4itsja na kursi, no nikakih zanjatij net, zdu uze 1, 5 mesjaca, kogda ze oni na4nutsja. Odni obeshanija pozvonitj, gruppa ne nabralasj, prepodavatelej net, nikakoj programmi i grafika zanjatij! Ne tratjte svoi denjgi i vremja, osobenno v takoje trudnoje krizisnoje vremja, kogda razvelosj mnozestvo moshennikov, padkih na bistrij dohod!

K Kisa 15.07.2009
Komentāri 0 Izglītība

SIA,,Dija,, - Darbs Lielbritānijā

Darbs Lielbritānijā Es taisos braukt caur šo firmu uz Lielbritāniju, pastāstiet lūdzu savas domas par firmu

Dija - Какие отзывы?

Какие отзывы? Кто пользовался услугами этой фирмы? Какие отзывы? По трудоустройсву за границей

Dija -

firma predlagajet kursi...denjgi zaplati i potom zdi kogda na4nutsja...ja uze tri mesjaca zdu

Dija -

u4ebnij centr Dija: zaplati denjgi i ni4ego ne nau4isj!!!!sertifikat polu4i i guljatj idi!!!znanij nikakih!!!

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes