AutoDNA

Adrese: 19, Mālu iela 7
Rīga
Latvia - LV-1058
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

19%
Sūdzības
34
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
27
Apskatīt statistiku

AutoDNA - Sūdzības un atsauksmes

Autodna - Krāpšana

Krāpšana Nopirku auto atskaiti par 15€, atskaitē nav nekā izņemot vai auto nav zagts, tehniskie dati un vēsture tikai jūlija mēnesim kopš brīža, kad auto ieceļoja lv, nekāds nobraukums nav redzams. Uzrakstīju sūdzību, pateica, ka viņiem pofig, "viss esot atrasts" naudu neatgriezīs. Ja pērciet atskaites, tad tikai car vertical, ja nē maksāsiet par neko.

Autodna - Цензурных слов нет

Цензурных слов нет Голландский отчёт за 14 евро содержит открытую информацию! При етом пробег не указывается, а типа сравнивается. На голландском сайте полная информация стоит 5 евро, но, к сожалению, ето я нашёл уже потом. Мда, ребята, карма у вас испорчена нафиг. И поделом.

L Lavr 05.12.2022
Komentāri 0

Autodna - Обман, мошенничество

Обман, мошенничество К сожалению я узнал о дурной славе этой конторы только после того, как сам попался на удочку этих мошенников. Заплатил eur 6.4 и получил отчет на 4-ех страницах, который не содержал абсолютно никакой информации о сути вопроса. В отчете не был указан даже год выпуска машины, не говоря о показаниях одометра, цвете авто или мощности двигателя. Наглые жулики, на которых не удается найти управу! Отчет прилагаю к жалобе. Люди, читайте отзывы об услуге, которую собираетесь купить перед тем, как за нее платите.

B Biologu 09.04.2022
Komentāri 0

Autodna - Krāpnieku kantoris

Krāpnieku kantoris Autodna.lv krāpnieku kantoris, naudas izkrāpšana. Cilvēki esiet piesardzīgi, neuzķerieties. Informāciju ko šeit piedāvā ir pieejama bez maksas Csdd. Pilnīgi bezjēdzīgi izmesta nauda par neko. Samaksāju naudu domādams iegūšu info par auto vēsturi, atskaite kura šeit tiek piedāvāta absolūta nulle, šāda veida atskaiti var apskatīties Csdd pilnīgi bez maksas. Cilvēki esiet gudrāki un neuzķerieties uz šiem krāpniekiem.

Andris Pommers 02.07.2021
Komentāri 0

Autodna - Maldīga informācija

Maldīga informācija Pēdējā mēneša laikā, bieži sanācis iegādāties autodna piedāvāto pakalpojumu - auto vēsture, bildes, odometra rādījumi, utt. Atskaites, kuras maksā eur 5.40, eur 7.40, nav vērts vispār iegādāties, naudas izmešana vējā, nekādas noderīgas informācijas tur nav. Pēdējā atskaite, kura maksāja eur 11.90 lika smagi vilties. Pirms atskaites iegādes un apmaksas veikšanas bija redzams, ka ir pieejama auto vēsture, kurā ir odometra vēsturiskie rādījumi, bildes, u. C. Informācija. Liels bija pārsteigum...

J Jun25 25.06.2021
Komentāri 0

Autodna - Naudas izmešana

Naudas izmešana Nepērciet plaši izreklamēto www.autodna.lv atskaiti, tajā redzams viss, kas atrodams publiski un bez maksas. Pilnīgi nekāda informācija par auto vēsturi - nobraukums, īpašnieku skaits, maiņa utt. Tikai publiski redzamā informācija no auto sludinājumu lapas - Cena un sludinājumā norādītais nobraukums. Redzams arī aprīkojums, kuru arī var atrast interneta lapās bez maksas.

Autodna - Обман и мошенничество

Обман и мошенничество Обман. Контора собирает информацию из общедоступных источников, и выдаёт её как очень ценную за деньги. При проверке машины 2010 года из франции, в отчёте видно только данные из Латвии, что и так доступно бесплатно на сайте csdd. Перед оплатой пообщался с сотрудником по чату на их сайте, он отвечал молниеносно. Но после оплаты, когда задал вопрос о том, куда пропали данные за 6 лет авто из франции, работник просто пропал - перестал отвечать на вопросы. Короче не верьте им. Все данные от них можно и так получить бесплатно!

Autodna - Krāpšana

Krāpšana Autodna majaslapa ievadot Vin numuru parada auto marku un modeli un ka ir pieejama atskaite. Kad nauda samaksāta, tad atsūta atskaiti ar teksti ka tas pats pirmit ievadītais Vin ir kļūdains un nekadi dati nav pieejami, pat auto modeli vairs nerada. Protams, naudu atpakaļ neviens nesuta, uz epastiem neatbild.

Autodna - Naudas izmešana

Naudas izmešana Lieka naudas tērēšana, 14,90€ par to, ko pats zini un kas ir publiski pieejams csdd un LTAB. Auto 12 gadus nobraucis pa holandi un ne reizi nav uzrādījis odometru, pat pie 9 īpašnieku maiņas, tas nevar būt. Auto DNA vienkārši sinhronizē informāciju no csdd un LTAB.. viegls peļņas avots.

Auto DNA - Krāpšana

Krāpšana Jā, normāls kantoris... 9.90 par atskaiti, kurā ir pieejama gandrīz tā pati info, kura ir pieejama arī csdd. Vismaz būtu kaut kas par avāriju, ko bezmaksas pat uzrāda LTAB, bet nekā. Šausmas, cilvēki, netērējiet naudu, nav tā vērts. Es tikai nesaprotu kā šādi kantori vispār dzīvo. Labi, man tie 10 eur neko neizteica, bet ir arī cilvēki, kam šī nauda kko izsaka.

Autodna - Pakalpojums nav samaksātās naudas vērts

Pakalpojums nav samaksātās naudas vērts Gribu dalīties ar pieredzi, par auto DNA pakalpojumu - atskaiti par auto vēsturi , īpaši jau no Francijas un Holandes. Šīs atskaites praktiski nesniedz nekādu noderīgu informāciju, kā vien to , ka automobilim ir bijuši vairāki īpašnieki, pirms tas ievests Latvija . Pakalpojums nav tā vērts. Nevajadzētu sevi maldināt ar slavinošām atsauksmēm AutoDNA mājas lapā - negatīvās atsauksmes, kā pārliecinājos pats, netiek publicētas.

Autodna - Мошенничество

Мошенничество Когда покупаешь машину, хочется все сделать максимально аккуратно и быстро. Решил попробовать новый для меня способ проверки а/м - AutoDNA. На своей домашней странице эта фирма декларирует, что клиент получит свой отчет "В зависимости от способа оплаты для учета платежей нам нужно несколько минут". Оплатил через Swedbank. После часа ожидания отчета написал жалобу в техподдержку и получил ответ с просьбой прислать платежку. Обычная платежка, а так же платежка с банковским э-штампом была...

Autodna - Krāpšana

Krāpšana Nepērciet atskaites! Samaksāsiet 10eur par neko. Vairāk informāciju atradīsiet CSDD vai https://clark.com/cars/free-vin-report/. Uz jautājumiem čatā neko neatbild. Viņiem vēl nav kauna reklamēties un uzņemt video par auto detektīviem. Krāpniecība!

Autodna - Slikts serviss

Slikts serviss Velti iztērēta nauda: 1. Auto komplektāciju var pēc vin atrast bez maksas; 2. Nobraukums tikai par 2008. - 2010. Gadu (auto 2008. Gada) un pēc tam līdz 2019. Gadam nav ierakstu. Principā bezvērtīga informācija, jo no 2010. - 2019. Gadam nav nekāda info.

Autodna - Nauda vējā.

Nauda vējā. Nopērkot AUTOdna atskaiti pilnigi neko jaunu par vēlemo auto neuzzināju. Nobraukuma vēsture copy/paste no eCSDD vācijas vēsture vispār neuzrādās. Pat auto negadījumu vēsturi nav iepējams apskatīt, lai gan tādā ir, ko var apskatīties par brīvu LTAB mājaslapā. Tad kāda jēga no šī servis? Labāk uzzvani dīlera centram un vini par brīvu pastāstīs daudz vairāk par automobīli nekā maksājot naudu AUTOdna krāpniekiem. +manu negatīvo atsauksmi neviens nepublicēja mājaslapā. Interesanti.

Autodna - Krāpšana, slikts serviss

Krāpšana, slikts serviss Не пользуйтесь данной услугой! В свое время пробил одну машину перед покупкой и информации выдало меньше, чем просто с бесплатного сайта по vin номерам. Я даже сейчас завел vin номер текущей машины и система выдала абсолютно не правильную модель автомобиля, о чем тут говорить? ! Если вместо седана, выдает древний джип, хорошо что хоть той же марки. Обходите стороной этот развод.

Autodna - Vin pārbaude autodna.lv

Vin pārbaude autodna.lv Nav jēgas maksāt. Pilnīgi nederīga informācija ko var saņemt bez maksas. Šī ir krāpniecība, kuru vajag publicēt visos portālos un TV, lai cilvēki zin! Un pilnīgi piekrītu tiem, kuri te raksta par tām atsauksmēm autodna mājaslapā. Manu arī neielika. Tas ir smieklīgi. Ja pasekotu ip adresēm no kurām ir liktas atsauksmes, varētu ieraudzīt brīnumus.

Autodna - Обман

Обман Нне тратте деньги! Это полное фуфло за 9.90 они дали только пробег с 13 по 18 год хотя сама машина 1999 года выпуска! Больше инфы небыло разве что то что она не в угоне! Позвонив по номкру мне ответили что я был на сайте ру а они лм и это другая фирма хотя изначально я заходил на лв просто выбрал язык ру и меня перевело типа на Россию И Лв фирма к ру фирме отношения не имеет. Развод все это и вранье голимое!

S Serzo 10.12.2018
Komentāri 0

Autodna - Slikts serviss

Slikts serviss Auto dna pieteicu atskaites pieprasījumu, lai noskaidrotu a/m datus pēc vin koda par 8.40 eur. Maksājums tika veikts sekmīgi, bet atskaites status nezimanijās un palika statusā "gaida". Tā nu es jau nedēļu gaidu... Sazvanīt šo nožēlojamo kantori nav iespējams, neviens uz tā saukto "čatu" neatbild... Neiesaku nevienam maksāt naudu šiem kretīniem!

AutoDNA.lv - Nepublicē negatīvas atsauksmes

Nepublicē negatīvas atsauksmes Nopirku atskaiti par automašīnu. Vēlāk atnāca epasts, kurā viņi lūdz sniegt atsauksmi par pakalpojumu. Novērtēju negatīvi un ierakstīju savu komentāru. Bet mana atsauksme un vērtējums neparādās pie atsauksmēs viņu mājas lapā. Tipiskie krāpnieki, publicē tikai labas atsauksmes ar pozitīviem komentāriem.

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes