Meklēšanas rezultāti

Just 5 - Bojājums, slikts serviss ( Komentārs)

Bojājums, slikts serviss Kāds vispār vēl pērk tos Just5 ķīniešu brīnumus?

JUST5 Freedom X1 - Nekvalitatīva prece, slikts serviss ( Komentārs)

Nekvalitatīva prece, slikts serviss Nopirku freedom x1 par 168 eiro, lietoju jau otro gadu, viss strada ka vajag, nekadu gluku vai kaut ko tadu, ladeju reizi divas dienas. Visi kuri te stasta ka just5 is slikts - idioti.

JUST5 Freedom X1 - Nekvalitatīva prece, slikts serviss ( Komentārs)

Nekvalitatīva prece, slikts serviss Just5 FREEDOM X1 Teikšu jums tā. No visiem tel,kas man iepriekš bij! LG,Samsung X1 ir labāks. Varat te skeptiski skatīties,bet šis modelis, pateicoties 8 kodol procesoram ir monstrs. Man ir jau 8 mēneši un es patiešām esmu apmierināts.

JUST5 Freedom X1 - Nekvalitatīva prece, slikts serviss ( Komentārs)

Nekvalitatīva prece, slikts serviss Man ir Just5 freedom x1. Nopirku pa 169 eur. Vajadzēja uz sitiena telefonu,jo vecais LG fleks,kas 2 gadi atpakaļ maksāja 700 eur. Nodega procesors. Nospļāvos un man tagad ir X1. Izbraukāju ceļojumu uz Horvātiju ar navigāciju Waze. Un tā ir tukša muldēšana,ka viņš nedraudzējas ar Waze. Polija, Čehija,Slovēnija,Horvātija. Ne reizi ne kādu problēmu. Un galvanais? Telefons visu ceļojuma laiku pie lādēšanas un procesors nekarst. Tāpēc! Neskatoties uz jūsu skepsi! Varu teikt,ka Just 5 FREEDOM ir ļoti cienīgs tel. Man viņš ir jau 8 mēneši un ne reizi vēl nav uzkāries?! Tas tiešām ir brīnums.

JUST5 Freedom X1 - Nekvalitatīva prece, slikts serviss ( Komentārs)

Nekvalitatīva prece, slikts serviss Ko var gribēt, ja jau pats sapratāt ka nopirkāt ''šādu mēslu''. Pareizs apzīmējums Just5 ražojumiem.

JUST5 Freedom X1 - Nekvalitatīva prece, slikts serviss ( Komentārs)

Nekvalitatīva prece, slikts serviss Kāpēc lai vispār pirktu Just5 produkciju? Tā ir ka nerubī neko no telefoniem un tik pērk.

Rd Electronics - Slikts serviss ( Komentārs)

Slikts serviss P.S. pamēģini flashot ROM telefonam. Nopirku senāk Just5 telefonu, nesledzas ieksa. Flashoju romu un stradaja ka jauns. Paskaties YouTube kaut vai pamacibu. Kadas 3h vismaz jačakarejas.

Membershop - Viltojums par lielu naudu ( Komentārs)

Viltojums par lielu naudu 50 eur tādi arī maksā. Tu vēl zem ūdens pamēģini šito pabāzt. Kārtējais pircējs, kurš pa 50 eur grib dabūt tādu pašu kvalitāti kā oriģinālam izstrādājumam. Gan jau telefons arī Just5.

220.lv - Pārdod telefonus ar defektiem ( Komentārs)

Pārdod telefonus ar defektiem Just5 blaster?

Tele 2 - Apkalpošana ( Komentārs)

Apkalpošana Tātad kompānija, piedāvājot klientam kvalitatīvāko preci kļūst par "drausmīgo". Un neļauj pirkt fantastiskos Just5, kurus pēc tam varēs izmest. Bēdīgi kad Sniedzīņu pārāk ilgi lieto.

Just 5 - Brāķis, slikts serviss ( Komentārs)

Brāķis, slikts serviss ...preci pret jaunu, vai, lai atmaksā naudu. Ja tu to neprasi, neviens tev pakaļ naudu nemetīs - turpinās remonta procesu. Ja tev liekas normāli, ka katru gadu jāpērk jauns telefons, tad viss OK. PIeņemu, ka izvēlējies balstoties uz cenu, lai "nepārmaksātu par brandname"! Nu, "brandname", protams, arī maksā savas naudiņas telefona cenā. Tikai tā "brandname" vērtība ir ilgi krāta, caur kvalitatīviem produktiem, spēcīgu marketingu un labu servisu. Varbūt der padomāt, vai tiešām kārtējo Just5?!

Just5 - Бредовая фирма ( Komentārs)

Бредовая фирма С удовольствием присоединюсь! Люди, объединяйтесь для иска против Just5!!!

Just 5 - Обман! ( Komentārs)

Обман! ...naudu 2-3gadi Telefoniem - 6 mēneši līdz 1 gadam Visiem citiem akumulatoriem (skaļruņi, power bank, utt) - 6 mēneši līdz 1 gadam Nekas nav mainījies vismaz 8 gadus. Jā, nesmuki ka netirgojas vairs baterijas. Zinu, ka priekš Blaster 2 meklē loti daudz vēl joprojām. Nav pieejams vismaz mēnesi sī baterijas. Iesaku apskatīties baterijas numuru un pameklēt ebay. Iespejams atradīsiet ko līdzvērtīgu, jo Just5 detaļas nāk no Ķīnas puses. Vienam cilvekam ekrānu šādā veidā atradām Spacer modelim.

just5 freedom - Плохой сервис ( Komentārs)

Плохой сервис Tiešām drosmīgi ir tie kas vēl pērk Just5.

just5 freedom - Плохой сервис ( Komentārs)

Плохой сервис Wow! Ir vēl drosmīgie, kas pērk Just5!

Just5 - Tiem, kas vēl nezin par just5 ( Komentārs)

Tiem, kas vēl nezin par just5 Neiesaku nevienam pirkt sho telefonu!!!! Daudz problemu, biezhi cilveki nedzird ko es runaju, nakas parzvanit, ieslegt izslegt un tt!!! Labak vairak samaksat un ko labaku panemt!!! Just5 blaster ir mesls!!!!

Just 5 - Brāķēta prece, slikts serviss ( Komentārs)

Brāķēta prece, slikts serviss Zin kā ir ar to maiņu, Just5 melo ik uz soļa, naudu par bojāto preci atsakās atdot, no sākuma sola,ka varēs samainīt, nākamajā dienā tomēr saka ka nē. Domāju mums vajadzētu apvienoties un griezties Bez tabu

Blaster2, Just5 - slikts ( Komentārs)

slikts Ko var gribēt no rebrandota ķīniešu mēsla. Pat nosaukums skaidri apliecina Mihaila ideju krievu valodā: Prosto Pjatj. High five, kā appišam patērētāju. Pameklējat ar googles image search just5 modeļu bildes, ātri atradīsiet oriģinālus no Ķīnas tautas republikas. Cena šiem izstrādājumiem vispār iedzīs jūs zemē. :)

Just 5 - Brāķēta prece, slikts serviss ( Komentārs)

Brāķēta prece, slikts serviss Just5 - Latvijas biznesa veiksmes stāsts!

Just 5 - Brāķēta prece, slikts serviss ( Komentārs)

Brāķēta prece, slikts serviss Kad skatojis kādu telefonu pirkt, pārdevējs teica, ka 8 no 10 just5 strādā, kas rupji nozīmē, ka tad, kad izņem no kastes tad ir 80% iespēja ka būs ok, ieslēgt varēs. Varu derēt, ka kvalitātes kontrole viņiem ir zema, jo nav pieprasījuma īsti kā lielajiem brendiem.