Meklēšanas rezultāti
just5 CP09 - telefona funkcinalitate ( Komentārs)
Richard, Palasi instrukciju. Pats lietoju JUST5 telefonu, absolūti visas skaņas ļoti vienkārši ir regulējamās un atslēdzamās.
Vibrozvans ir JUST5 CP10 modeļī.
Pats esmu ļoti apmierināts ar JUST5 telefonu.
Rd Electronics - Обман ( Komentārs)
Kamēr PTAC nepateiks "noņemts no tirdzniecības" un neieliks savā melnajā produktu sarakstā, tikmēr visi tirgos. Pieredzes mums taču pietiek ar Goclever, Prestigio planšetēm un telefoniem... Tagad vēl daudzi ar Just5 mocās. Pat neticēju savām ausīm, ka Just5 vēl cenšas eksistēt un supports nekāds.
Ar visu to, ka precei 50% iet atpakaļ, var tirgot, jo tas veido taču apgrozījumu. Servisu nodrošina cits uzņēmums, tāpēc RD nav svarīgi, cik daudz lūzt :)
Just 5 - Brāķēta prece, slikts serviss ( Komentārs)
Купил себе проблему :D :D Купил Just5 Blaster :) Через год отдал на гарантию (мик отказал, и зарядка плохо стала работать) :) 3 недели ремонта,заменили экран с главной платой (сказали зарядное устройство надо поменять, у меня их аж 4 штуки). Через 2 недели отказали сенсорные кнопки :) и так до сих пор плохо работала зарядка :) 4 недели ремонта,заменили экран с главной платой(про зарядку ни слова). Через 3 недели моб стал ещё хуже заряжаться :) Сказал не хочу ремонт, меняйте на новый. 3 недели...
220.lv - Slikts serviss ( Komentārs)
Just5 neražo Eiropā! Viņus ražo Ķīnā vienā rūpnīcā. Ir tā Ķīnā ražo no-name telefonu. Tu gribi, lai uz šī no-name telefona ir tavs logo un nosaukums. Ok nav problēmu, pasūti vismaz 1000 gb, atsūti logo visos nepieciešamajos formātos, atsūti instrukciju LV valodā un būs tev telefons ar tavu logo. Neatceros kā īsti saucās šis no-name brends, bet aliexpress šo pašu telefonu var atrast pa 60 dolāriem, ar no-name brendu. Jūs Just5 maksājiet tikai par viņu nosaukumu. Padomājiet ja alie pārdevēji...
Just5 - Kvalitāte ( Komentārs)
...bija arī indīga, turklāt ražotājs atteicās izmaksāt kompensāciju un uzspļāva uz tiesībām uz kompensāciju. Ja uz desas būtu rakstīts, ka ar to var saindēties, es to nepirktu. Un runājot par kapeikām - pat lētākais nokia izstrādājums nodrošina teicamu dzirdamību un sasniedzamību. Tā kā neskatoties uz salīdzinoši zemu cenu, telefons, kas ir 5x lētāks, ir funkcionālāks par JUST5. :D Morāle tāda - latvāņu JUST5 ir ss.lv līmeņa pērk/pārdod kantoris, nevis telekomunikāciju uzņēmums. Nevienam neiesaku.
Just5 un Bite - Just5 un Bite. Sliktas kvalitātes prece un tirgotājs, kas to atbalsta. ( Komentārs)
Man ļoti daudzām paziņām ir bijuši Just5, visiem telefoniem kaut kāda vaina - vienam displejs pats no sevis atslēdzās,otram skaļrunis nestrādāja,trešam operētājsistēma sāka "gļukot" un tā tālāk. Varbūt telefons labi izskatās,bet no kvalitātes ne smakas. Tādu telefonu var ņemt pirmklasniekam,vismaz nebūs žēl ja kaut kas notiks.No visiem telefoniem cik man ir bijuši,vislabākie ir Samsungi. Noteikti nevienam nerekomendēju ņemt Just5,vienalga cik viņš maksā. Veiksmi :)
Just 5 - Slikts serviss, slikta telefonu kvalitate! ( Komentārs)
Just 5 - Slikts serviss, slikta telefonu kvalitate! ( Komentārs)
Just5, neblamējiet sevi vel vairāk! Visādi gadās katram, bet tā vietā lai normāli sadarbotos, strādātu ar klientiem, piegadātu apsolītās preces, jūs bloķējat, liekat melnajā listē viņu tālruņu numurus, un nokaitināt līdz pedējam! Tā ir zemiska rīcība, kuru varētu atļauties kāds neaudzināts, tīņa vecuma primāts, bet ne nopietns biznesmenis! Pēc tam vēl sakāt, ka klienti ir neadekvāti! Pēc atsauksmēm paskatoties, sanāk ka te ir ļoti daudz "neadvekāti", apkrāpti cilvēki, tikai jūs esat "balti un...
Just 5 - Neeksistejošs serviss ( Komentārs)
Just 5 - 2 mēnešus ieildzis remonts, izvairīšanās no klienta ( Komentārs)
Ne jau tajos 96 € ir lieta, bet tajā, ka var melot un melot (arī šajā sarakstē). Manis pēc, viņi var ņemt un ietīt simtniekā to Just5 un iebāzt sev dziļi kādā vietā. Tā, lūk, "biezais" Oti!
Just 5 - 2 mēnešus ieildzis remonts, izvairīšanās no klienta ( Komentārs)
Vienreiz man laimējās satikt Jūs Krustabaznīcas ielā, solījāt, ka meistars telefonu ievedīs. Turklāt es zvanu TIKAI servisa darba laikā, bet neviens neatbild - neceļ klausuli. Tas ir normāli? Uz īsziņām un e-pastiem neatbildat! Nu, pasakiet, ka Just5-am ir sūdi vagā. Es to sapratīšu, un beigsim šo bezjēdzīgo epopeju.
Mans vārds ir Valdis Veilands, mans telefons un e-pasts Jums ir. Dodiet ziņu, kas notiek, un viss, nevis te sarakstāmies caur "sūdzībām"!
Just 5 - Krāpšana ( Komentārs)
Just5 es pa brīvu neņemtu! Ja dotu pa brīvu, tad uzdāvinātu to savam ienaidniekam, lai mokās!
Just 5 freedom - bojājums ( Komentārs)
just5 ir vissliktakie telefoni, kapec jus to izvelejaties? vajadzeja xiaomi pirkt :)
Armas SIA - Rupja apkalpošana, informācijas nesniegšana ( Komentārs)
...to norāda, ka čuguna katlu var ražot no Ķīnas un kādā no eiropas valstīm, tad protams, jautājums ir jēdzīgs. Bet zinu, ka ražotāji daļu savu sortimentu ražot tikai eiropā un daļu ķīnā. Bez tam legāli ar visiem CE tirgo abus veidus. Dell, bosch utt. Just5 arī nāk no ķīnas, bet tikai mērktingā ir Latvijā "ražojums", bet tā kā ir visi EU marēķējumi, tas nemaina lietas būtību, ka var pārdot šeit. Uzņēmumam, gan būtu jāuzrāda visi noteiktie EU atbilstības dokumenti, ja klients pieprasa. Tas nav komercnoslēpums un nevar būt.
Just5 - Slēgts serviss/veikals ( Komentārs)
Sveicināti, Kārli, lūdzu privāti uzrakstiet savu tālruņa numuru, lai mēs palīdzētu Jums rast risinājumu.
Ar cieņu,
Just5 administrācija
JUST5 Freedom X1 - Nekvalitatīva prece, slikts serviss ( Komentārs)
Just5 freedom x1 ! Šo produkru iegādājos Rīgā lietoju jau 4gadus nekādu problēmu ! Bij kritis un slīcis bet tāpat darbojas teicamā stāvoklī .
Just 5 - Bojājums ( Komentārs)
"tirgo par lielu naudu" - cena=kvalitāte. Gribi kvalitāti - pērc Apple, Samsung, Sony, bet ja jau Tev Just5 maksā "lielu naudu", tad jau normāli aparāti Tev maksās milzīgas summas...
JUST5 Freedom X1 - Nekvalitatīva prece, slikts serviss ( Komentārs)
ir ta ka nopirku just5 cosmo,bija ok lidz tam kamer kaukadas svitras ekranam apaksa uzradas.laikam jau taisit nau verts,un galvenais ka nenoka tada fignja :(