Meklēšanas rezultāti
Ss.com - Ss.lv krāpnieki un zagļi ( Komentārs)
Piedodiet par kļūdām.Mīļie cilvēki,tas ka SS.lv vai SS.com pieder kaut kādiem naudas mūļiem lai jūs neattur,viņiem nav tiesības apkrāpt,apzagt un pazemot savus klientus.Aizmirsu piebilst,ka feisbukā par divām diennaktīm man atsaucās daudzi ,kurus šis kantoris apkrāpa.Un divi juristi pieteicāspar baltu velti visas formalitātes nokārtot.
Ss.com - Nepatiesa Cena ( Komentārs)
Tad kādā sakarā liec sūdzību par ss.com? Tā ir sludinājumu vietne!
Tev par granulu pārdevēju bija šeit jāsūdzas, nevis par ss. Sludinājumā taču var atrast, ka viņus sauc "RK Trans Trade".
Krāpnieks izmanto Omnivu - Krāpšana ( Komentārs)
...ar mani, tikko pirmoreiz pēc ilgāka laika ieliku sludinājumu ss. Meitenes bilde cita. Teresa Losina. Jau sapratu, ka kaut kas aizdomīgs. Vēl viltīgi noskaidroja iepriekš, kāda man banka. Un tas noteikti ir vakars un dpd, kas vakarā pēc darba laika nav sazvanāms. Adrese, uz kuru nosūtīja: https://dpd.lv.pristatumus-partner.online/order/605065948 prasīja, lai ievada bankas datus un smart-ID vietā 11111 Neuzķerieties! Telefons +37126919094 Sazinās whatsappā pēc SS.com pārdošanas sludinājuma.
Ss.lv - Krāpšana ( Komentārs)
...sešu mēnešu laikā vairāk par 70 analoģiskām sūdzībām publicētas tikai SUDZIBAS.LV.
Pie kam sūdzās nevairāk par 10% cietušo.
Aicinu uzreiz iesniegt rakstisku Sūdzību Patērētāju tiesību aizsardzības centrā (PTAC) un Valsts Policijā par SS.LV un SS.COM krāpnieciskām darbībām.
Es, kā cietušais no tādām pašām darbībām, iesniedzu sūdzību jau aprīlī.
PTAC veic pārbaudi pēc patērētāju tiesību pārkāpumu fakta, bet Policija un Prokuratūra veic pārbaudi par krāpniecības faktu (svešas nauda...
Ss.com - Krāpšana ( Komentārs)
Pēdējo sešu mēnešu laikā vairāk par 60 analoģiskām sūdzībām publicētas tikai SUDZIBAS.LV.
Es, kā cietušais no tādām pašām darbībām, iesniedzu sūdzību jau aprīlī.
Ss.com - Krāpšana, slikts serviss ( Komentārs)
Es, kā cietušais no tādām pašām darbībām, iesniedzu sūdzību jau aprīlī.
Ss.lv - Drausmīgs serviss, jaunu kontu bloķēšana un strādājoša konta bloķēšana ( Komentārs)
Es, kā cietušais no tādām pašām darbībām, iesniedzu sūdzību jau aprīlī.
Ss.com - Portāls mani nobloķēja ( Komentārs)
Es, kā cietušais no tādām pašām darbībām, iesniedzu sūdzību jau aprīlī.
Ss.com - Bloķē kontu bez paskaidrojumiem ( Komentārs)
Pēdējo sešu mēnešu laikā vairāk par 55 analoģiskām sūdzībām publicētas tikai SUDZIBAS.LV.
Es, kā cietušais no tādām pašām darbībām, iesniedzu sūdzību jau aprīlī.
Ss.com - Krāpšana, zagļi, noziedznieki ( Komentārs)
Es, kā cietušais no tādām pašām darbībām, iesniedzu sūdzību jau aprīlī.
Ss.lv - Nozog naudu ( Komentārs)
Пришлите мне на [slēpt]@inbox.lv свой эмайл, на который я Вам могу прислать образец заявления на мошеннические действия SS.LV (SS.COM) в PTAC и policiju.
Ss.com - Slikts serviss ( Komentārs)
Ar šādām problēmām esmu saskāries tikai un vienīgi ss.com/ss.lv.. Kopš atradu dalder.lv izmantoju tikai to. Pārdošana varbūt vēl nenotiek tik ātri, bet toties nav nekāda čakara un nekādas sludinājumu maksas!
Ss.lv - Krāpšana ( Komentārs)
Neko neviens nevar izdarīt viņiem,viņi pat Latvijai nemaksā nodokļus.Ja tu neesi pamanījis tad sen vairs nav ss.lv,bet ir ss.com,vienīgais kā viņu darbību var apturēt,ir vairs nevienam nelikt tur sludinājumus,bet tas nav iespējams.
Ss.com - Krāpšana ( Komentārs)
потому что они создают конкуренцию купоновым сайтам. и это делает не ss.lv ss.com, а третьи лица.
www.ss.lv - Зазвездившийся сайтик ( Komentārs)
...Меня в этом сайте бесит только одна вещь. То что если админу не понравилось твое объявление то его естественно удаляют а вот деньги за него не возвращают... если бы та же reklama.lv запустила бы мега рекламу на радио и сайты и TV то возможно при акции 3 месяца бесплатные объявления а потом ценой конкурирующей с ss.com у них бы получилось переманить народ. Но надо сохранять достоинства ss. К примеру много фото к объявление, можно написать и на русском и на латышском и тогда всё будет окей.
Granulu-apkure.lv - Krāpšana SIA Commo ( Komentārs)
Jā zinu, pie tam esmu likusi melnā sarakstā ss.lv un tagadējā ss.com, bet tiem laikam neinteresē, ka šī persona apkrāpj cilvēkus neskatoties ka esmu neskaitāmas reizes brīdinājusi..
Ss.lv - Krāpšana, zagšana, ( Komentārs)
Portalu SS.LV slegšana sakara VID prasibas, bet tas ir nav viss. Laikam viņiem ir vel portali, un tagad jauns nosakums SS.COM
Neteret naudu uz viņiem portalu nav iega.
Ss.lv - Krāpšana ( Komentārs)
Djedam ss.com ir pierasts? Beidz, lūdzu, nest bezsakaru, nav vairāk 2012. gads. FB ir simtiem grupu ar piedāvājumiem un tas pats marketplace.
Cilvēki FB pārbauda daudz biežāk, jo tas nav tikai tirgus placis ar aptaurētiem saimniekiem.
P.s. viņi tev par aizstāvēšanu bleķo? 😀
Ss.com - Krāpšana ( Komentārs)
Ticu, ka sāp sirsniņa, bet ss com pilnīgi noteikti neizmirs, jo tev noplēsa 3 kapeikas :D
Auto R / Raimonds Rutks - Slikts serviss ar krāpnieka iezīmēm ( Komentārs)
Nomāju busiņu no šī cilvēka, informāciju par uzņēmumu Rauto.lv atradu portāla ss.com sludinājumā. Neko nesaku par salona tīrību, pēc pasēdēšanas kurā visas drēbes uzreiz jāmet veļasmašīnā, vai auto tehnisko stāvokli, kas bija tuvu sabrukuma robežai, tas šāda līmeņa nomās ir pilnīgs standarts. Arī "līguma" slēgšana caur Whatsapp nepārsteidza. Bet nebiju gaidījis, ka būs problēmas ar norēķiniem. Pats Raimondu Rutku uz vietas nesatiku, visa saziņa notika tikai pa telefonu - tiku instruēts kurā...