Stilīgi apavi

Kintijas Stilīgi apavi SIA
Adrese: Rīgas 8
Saldus
Saldus nov.
Latvia - LV-3801
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 20303837
+371 27753210
Informācija: Saldus nov., Saldus,
Brīvības iela 2, LV-3801
Juridiskā adrese
Darba laiks: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 15:00
10:00 - 15:00
Kategorija: Tirdzniecība  •  Apavi
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
26
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Stilīgi apavi - Sūdzības un atsauksmes

Stilīgi apavi - Preču atgriezšana

Preču atgriezšana Slikts serviss preču atgriezšanai. Aizsūtīju kurpes atpakaļ, jo nederēja, omnivā norādīju tel. Nr.27753210, kurš uzrādās atsūtītajās vēstulēs epastā. Bet pēc 12 dienām kurpes atgriezās atpakaļ. Zvanot veikalam uz tel. Nr. , izrādās, ka preču atgriezšanai ir jānorāda cits tel. Nr. , jo sanāk, ka nr.27753210 ir priekš tiešraidēm un darbinieces omnivas nosūtītu ziņu nemaz nelasa... Vai tad grūti bija izlasīt ziņu un pārsūtīt to uz otru veikala tel nr..? Jā, grūti! Jo darbiniecēm neinteresē klient...

Stilīgi apavi - Krāpšana

Krāpšana Izsūta rēķinus pat ja nav pieejami apavi vai cita prece. Apmaksāto rēķinu pēc tam nedēļām jačakarējās dabūt naudas atmaksu, jo visticamāk vadība tā ari dzīvo tikai, uz krāpšanu, sūta 10 citus alternativus variantus lai tikai nebūtu jāatgriež nauda. Šobrīd gaidu naudas atmaksu. No paziņām dzirdēts ka reti kad atgriež naudu, vienmēr kautko iesmērē vietā.

M megytoy 14.02.2024
Komentāri 1 Apavi

Stilīgie apavi - Slikts serviss

Slikts serviss Šausmīgi zems servisa līmenis, meitenes pieļauj kļūdas pasūtījumos. Man pašai klientei jāmeklē kur maksāt, netiek informēta, kur ir prece, vai ir izsūtīta caur omnivu, vesela nedēļa jāmedī darbinieki, jo uz telefona zvaniem neatbild un nepārzvani.

I Ilona Ilona 14.02.2024
Komentāri 0 Apavi

Stiligieapavi.lv - Kvalitāte slikta un čekus neizsniedz

Kvalitāte slikta un čekus neizsniedz Labdien. Ļoti nekomunikabla un neprofesionāla attieksme no klientu apkalpošanas speciālistu puses, kā arī uzņēmuma vadītājas. Uzņēmums piedāva apavus kuri plīst jau nepilna mēneša laikā pa cenām no 30 un augstāk. Man personīgi apaviem mēneša laikā zole saplīsa un čelu nemaz neizsniedz, kā arī visi pazīstamie kas ir iepirkušies arī nav saņēmuši nevienu reizi čeku. Rakstot par šo problēmu privāti uzņēmumam tas atbild negatīvi un ļoti neprofesionāli, nepārzin etiķetes un pieklājīgas norma...

Stilīgi apavi - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti slikts serviss. Internetā pasniedz live tiešraides, izsmej, nespēj cilvēcīgi atbildēt uz klientu jautājumiem. Tiešraides vada meitenes kuras nespēj nopietni parādīt apavus, ķircina fonā, aprunā live skatītājus. Arī apavu kvalitāte nav tā labākā, 1 mēnesi max var nostaigāt, ilgāk nē. Arī atgriezt apavus ir kaut kas nereāls. Neiesaku atbalstīt un ko iegādāties no šī uzņēmuma!

S susurmiga25 23.08.2023
Komentāri 1 Apavi

Stilīgi apavi - Krāpšana, fake apavi

Krāpšana, fake apavi Labdien, bija tāda situācija es ieraudzīju jorden1 man ļoti iepatikās, un Cena bija pieklaigā maksāja 120, ar akciju 94 eiro. Telefona numurs bija un tik forši visu skaidroja tajā majas lapa par sūtīšanu, tāpēc padomāju ka varu droši pirkt. Gribēju īstus adās. Es samaksāju un uz e-pastu atnāca zina ka apavi būs 15-30 dienu laika. Kad pagāja laiks es uzrakstīju kad būs mans pasūtījums, atbildes nebija! Es saku nervozēt tomēr 100€ tika samaksāts, sāku meklēt atsauksmes un atradu visas negatīva...

Stilīgi apavi - Slikts serviss, krāpšana

Slikts serviss, krāpšana Ļoti mānīgs veikals. Tika veikts pasūtījums, samaksāts un saņemta ziņa, ka pasūtījumu gatavo nosūtīšanai. Veikala vadītāja līdz ar to brīdi pazuda, uz epastiem atbildēts netika nedēļu. Pēc tam izrādījās, ka pasūtītā preces veikalā nemaz neeksistē un ka atgriezīs naudu. Nu jau labu laiku gaidu, naudas atpakaļ nav. Gribēju atbalstīt mazu vietējo uzņēmumu, bet neuzķeraties, meklējiet preces citur.

A AvaMax 08.02.2023
Komentāri 0 Apavi

Stilīgi apavi - Maldina klientus ar piedavato precu klastu internet veikala.

Maldina klientus ar piedavato precu klastu internet veikala. Loti neatsaucīgi pret klientiem, piedāvātais precu klasts interneta neatbilst piedāvātajam-panem naudu, bet ka izrādas preces nemaz nav. Kops pasūtījuma apstiprinājuma paiet gandrīz 2 nedelas, tāda sajuta, ka nedzīvojam Latvija, bet kina. Katra zina, šeit vairs neiepirkšos un citiem ari neieteikšu!

G garlaiciga 13.01.2020
Komentāri 5 Apavi

Stilīgi apavi - Leba SIA (veikali "Stilīgie apavi") ir iekļauta "melnajā sarakstā"

Leba SIA (veikali 'Stilīgie apavi') ir iekļauta 'melnajā sarakstā' Biedrība "Latvijas Patērētāju interešu aizstāvības asociācija" (PIAA) informē, ka Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) izveidotajā "melnajā sarakstā" iekļauta SIA "LEBA" (reģ. Nr. 48503019964) par to, ka uzņēmums nav veicis apavu maiņu pret līguma noteikumiem atbilstošiem apaviem, neskatoties uz to, ka Patērētāju strīdu risināšanas komisija ir uzlikusi tai par pienākumu to izdarīt. SIA "LEBA", kas veic komercdarbību veikalos "Stilīgie apavi" (Saldus, Lielā iela 9; Liepāja, Tirgoņu...

LPIAA 30.08.2017
Komentāri 2 Apavi

Stiligieapavi.lv - Nekvalitatīvi apavi.

Nekvalitatīvi apavi. Nekvalitatīvi apavi un neprofesionāla komunikācija.Iegādājos apavus,kur abiem pārplīsa zole jau pēc 2 nedēļu valkāšanas.Veikala pārstāvis sāk kaut ko runāt par auksto laiku Aprīļa mēnesī,nemaz nepajautājot vai tie lietoti ārtelpās. Manā gadījumā apavi lietoti tikai iekštelpās.Protams piedāvā ekspertīzi,par kuru jāmaksā cietušajai pusei.Taupot nervus un laiku ekspertīzi neveikšu,jo ir pieredze,kur savu taisnību pierādīt grūti,bet skaidrs ir viens - apavi lēti un attiecīgas kvalitātes jeb skopais maksā divreiz.

Stilīgi apavi - Slikti apavi

Slikti apavi Stiligie apavi pa 30 euro atsuta apavus ar roza svitram kas palikusas no razosanas.Savu kludu labot nevelas,jo sutit atpakal uz Lv man tas ir padargi.Ieteica svikas notirit un priecaties ka sanemu top apavus.Beigas tiku bloketa no Stralas kundzes puses.Kauns,kauns.

R Ralfs Egle 28.03.2017
Komentāri 2 Apavi

Stilīgie apavi - Nedod čeku

Nedod čeku Iepirkāmies veikalā Saldū Stilīgie apavi. Nopirkām 2 kurpju pārus tajā pašā dienā saplīsa.Nedeva ne čeku , ne garantijas talonu .Aizgājām nākošajā dienā uz veikalu un stāstījām kas ir saplīsis, teicām kad papēži un viņa teica kad jānes ir pie kurpnieka , lai noņem plastmasa papēdi un uzliek jaunu vietā, lai pielīmējot. Vēl joprojām jau 2 nedēļas ne maina pret citām un nedod pat vietā vecās visulaiku visādas atrunas.Viņa pat iedeva atlaidi kurpēm. Biju spiesta ziņot VID ieņēmumu dienestam un Patērātāju aizsardzības dienestam. "Lai veicas Stilīgajiem apaviem"

K kristine1974 08.07.2015
Komentāri 0 Apavi

Stilīgi apavi - Nedod čeku

Nedod čeku Labdien!Pirku šodien apavus "Stilīgos apavos", bet neiedeva čeku - pat pēc uzaicinājuma ir jāklausās visādas aizbildināšanās!Vai tad vispār drīkst nedot čekus? Esmu šokā kā šis uzņēmums vēl turas. Kam vēl tā ir gadījies?

_ _saulespuke_ 25.04.2015
Komentāri 11 Apavi

Stilīgi apavi - Ne čeka ne garantija ne naudu atgriež.

Ne čeka ne garantija ne naudu atgriež. Nu ko lai saka, nepērkat šajā veikalā neko!Esmu n siguldas sanāca braukt cauri, manā pilsetā bieži meitenes pasūta internetā un veikalāuz vietas, man piedāvā konfektes un čeks pašai jāparasa!!!Tad pasūtīju internetā, kurpēm atkal nekāda garantijas lapa nebija klāt un man nederēja naudu cienījamā štrālas kundze nevarēja pat divās nedēļās atgries. Ļoti nepatīkama attieksme, ja nemāki ar cieņu atdot naudu kas nav tava tad jau tā laikam zagšana!Un pa to kačeks ir man jāprasa nu vai ziniet!!! Čeks ir jādod nav ko bāst kabatā man vajag garantiju!

L Laima81 04.04.2015
Komentāri 3 Apavi

Stilīgi apavi - Neizsniedz čekus

Neizsniedz čekus Ļoti vīlos šajā veikalā, jau kuro reizi pērkos šeit, bet nevienu reizi neviens man nav izsniedzis čeku ne Liepājas veikalā, ne Saldus veikalā ( saprotu, ka tā ir arī mana vaina, ka neprasīju ) un kā izrādās, lielais vairums pircēju čekus nedabū.Brīnos par to, ka vēl neviens šo '' plaši un strauji attīstošos uzņēmumu " ( t.i. veikalus ver vienu pēc otra)nav pakontrolējis, jo tā notiek jau sen, tas nozīmē, ka pārdevējas saņem algu aploksnēs.Kur interesanti skatās VID. Es obligāti painteresēšo...

D Dāmīte 20.08.2014
Komentāri 0 Apavi

Stilīgi apavi - Čeks

Čeks Jau vairākkārtīgi esmu iegādājusies apavus šajā veikalā un katru reizi viens un tas pats, proti, pārdevējas neizsniedz čeku par pirkumiem!!! Nauda par pirkumu nemaz netiek līdz kasei, tā uzreiz tiek ielikta atvilknē, pirkums maisiņā un "visu gaišu". Protams, čeks tiek izsniegts, kad to palūdzu! Bet tas man nebūtu jādara!!!

R respect112 10.06.2014
Komentāri 5 Apavi

Stilīgi apavi - Atbildes gaidīšana

Atbildes gaidīšana Esmu ļoti vīlusies, apkalpošana nekāda... tik ilgi jāgaida atbildes uz e-pastu, ka vienkārši apnīk! tad lai nepiedāvā šādu iespēju nopirkt internetā, ja nevar to nodrošināt!!!

I inchuks24 12.12.2013
Komentāri 0 Apavi

Stilīgi apavi - Nekadas atsaucibas

Nekadas atsaucibas Nopirku Stiligos Apavos zābakus 15.11. nākošā dienā uzvelku kājās lai dotos uz balliti aizeju pat nepaiet stunda un nokrīt papedis , pirmdien aizeju aiznesu zabakus atpakal uz veikalu saku kas par lietu un man atbild , ka nopēkot zābakus jau nākamajā dienā vajadzēja aiznest un nomainīt zābakiem papēžus , bet reāli kapēc tad es pērku veikala zabakus ja man jānes un jāmaina vel dubulta zabakiem papeži un tas izmaksa dubultā, ja veikals skaitas kvalitātīvs .Neiesaku iepirkties cilvēkiem šajā...

D Diamond 21.11.2013
Komentāri 4 Apavi

Stilīgi apavi - NESIT ČEKUS

NESIT ČEKUS Aprunājoties ar draudzenēm- tika konstatēts,ka Sia STILĪGI APAVI nesit klientiem čekus. brīnos kā ši bodīte nav vēl ciet aizklapēta, noteikti griezīšos VID , jo kas tad tā pa cūcību-citiem jācieš, ka viņi bāž savu naudu kabatā? vienk ņemot un ieliekot naudu galda atvilknē, nesit kasē.

A Anete Z. 19.09.2013
Komentāri 7 Apavi

Stilīgi apavi - NESIT ČEKUS

NESIT ČEKUS SVEIKI, BIJA ĻOTI NEPATĪKAMS GADĪJUMS, KAD MAN OME UZDĀVINĀJA STILĪGU APAVU DĀVANU KARTI, BEZ ČEKA PROTAMS, TUR BIJA TIKAI ZĪMOGS VIRSŪ, JO VEIKALĀ TIKA TEIKTS,KA ČEKU NESITĪS, TĀPAT VARĒS IEPIRKTIES, ARĪ INTERNETĀ VAROT IZMANTOT ŠO DĀVANU KARTI- TĀ NU AIZSŪTĪJU VĒSTULI AR JAUTĀJUMU-VAI TĀ VAR. KINTIJA ŠTRĀLA MAN ATBILDĒJA-KAS MAN UZDĀVINĀJA DĀVANU KARTI :d SĪKĀK VARIET IZLASĪT APAKŠĀ.... IZRĀDĀS,KA NEVAR AR DĀVANU KARTI IEPIRKTIES INTERNETĀ... TĀ IR TĪRĀKĀ KLIENTU MALDINĀŠANA.... Citējot...

A Anete Z. 19.09.2013
Komentāri 1 Apavi

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes