Song Wash

Song Wash Sia
Adrese: Brīvības gatve 372
Rīga
Latvia - LV-1006
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 67071600
Informācija: Juridiskā adrese
Hāpsalas iela 4 - 33,
Rīga, LV-1005
Darba laiks: 8:00 - 22:00
8:00 - 22:00
8:00 - 22:00
8:00 - 22:00
8:00 - 22:00
9:00 - 22:00
9:00 - 22:00
Kategorija: Auto / Transports
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
14
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Song Wash - Sūdzības un atsauksmes

Song Wash - Slikts serviss

Slikts serviss Diezgan slikts serviss. Izvēlējos dārgāko kompletu (virsbūves mazgāšana + salona tīrīšana) . Ja virsbūve tika notīrīta diezgan ok, tad salona tīrīšana ir ļoti bēdīga. Pirms iegādājos pakalpojumu, noskaidroju, ka tiek sūkts salons, tīrīti sliekšņi un citas normālas darbības. Tieši mana problēma arī bija suņu spalvas un sadrupināti cepumi salonā. Lielums, protams, tika labi savākts, bet suņu spalvas atstātas uz ko meistars Saka, ka jāveic ķīmiskā tīrīšana, jo spalvas nevar savākt. Salons ir...

Song Wash - Dārgi un nekvalitatīvi

Dārgi un nekvalitatīvi Šādi izskatās auto, kas nomazgāts un iztīrīts par 44,00 eur (kia sportage) . Izņēmu vakarā, kad bija tumšs. Nākamajā dienā braucu atrādīt viņu kvalitatīvi paveikto darbu, bet man teica, ka šo netīrumu tīrīšana neietilpst paketē, kuru izvēlējos (44,00 eur) . Prasīju, kāpēc tad nezvanīja un nepiedāvāja piemaksāt, lai iztīrītu, nevis atdotu šādā paskatā, viņi atbildēja, ka tādiem gadījumiem ir jāņem ķīmiskā. Lieki piebilst, ka šie netīrumi pašam pēc tam tīrot nonāca nost tieši ar slapju...

Song Wash - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti slikts serviss, ilgi jāgaida kad pēc 2 stundām ierodos mašīna tikai tak sakta mazgāt. Pēc 3 stundām izbraucot Saules Gaismā visa mašīna ir ar nenožuvušām ūdens pilēm, salonā no lupatiņām palikušas plūksnas, nav no slaucītas durvju apakšas, bagāžnieka mētājas čipsa gabals, utt. Nav tāda sajūta ka būtu mašīna mazgāta par 43€! Kad zvanu viņi pat neatvainojas.

Song Wash - Bojājumi!

Bojājumi! Vakar 25.02.20. Biju aizvedis mašīnu uz song wash mazgātuvi. Reāli saņēmu mašīnu ar saskrāpētu motora pārsegu, kreisās puses spārnu un pat pamanījās sašvīkāt vējstiklu! Vienkārši vtf? Biju pieteicis roku mazgāšanas veidu, speciāli, jo nodomāju ka ar automātu saskrāpēs auto, bet še ku reku tev nu bija! Pieredze, vairs nebraukt uz Song Wash mazgātuvi!

Song Wash - Slikta kvalitāte

Slikta kvalitāte Pakalpojuma kvalitāte neatbilst cenai. Pēc virsbūves mazgāšanas redzami nelieli skrāpējumi. No ūdens pilēm paliek nosēdumi, netiek nomazgātas kukaiņu netīrākās vietas, piemēram kukaiņu nosēdumi utt. Salons tiek pārsalucīts virspusēji, šaurākās vietās (pat viegli pieejamās) netiek izsūkti un iztīrīti putekļi, atsevišķi nodalījumi vispār netiek tīrīti. Rodas sajūtā, ka ja pēc skata izskatās tīrs, tad nemez neskarās klāt. Auto tiek atdots tumšā vietā, kur kvalitāti grūti novērtēt, izbraucot saules gaismā viss ļoti labi redzams. Nekad vairs neveikšu auto mazgāšanu šajā iestādē!

Song Wash - Цены, отношение, качество

Цены, отношение, качество Низкое качество за высокую цену! Это про Song Wash. В нормальных мойках вам обязательно протрут пороги, а в некоторых ещё и коврики передние помоют. Но не здесь. Здесь за коврики доплати, за ручную мойку доплати! А пороги всё равно протирать не будут. В итоге мойка выходит выше 25 евро.

Song Wash - darbinieki

darbinieki Marta sākumā ar bērniem pa ceļam uz Alfu iebraucām kādā klusākā kafejnīcā Brīvības ielā, tur ap Plkst. 13.00 Vecākais SongWash mazgātājs rindā pirms mums paņēma kafiju un 100g viskija. Pasveicāju un nosmējos ka šim gan laikam grūti. Liels bij pārsteigums, kad jau pēc trijiem, kad braucu mazgāt, šis jau nāk smaidīdams darba drēbēs un tūlīt ņems mašīnu un dzīs mazgāt! Protams, atslēgas nedevu un braucu prom. Kas viņus neviens nepārbauda? Nesen atkal iebraucu, bet viņš priekšā, tā arī nesapratu - skaidrs vai dzēris, pateicu vīram, ka šo mazgātuvi vairs nekad neapmeklēsim!

Song Wash - Bojājums, attieksme

Bojājums, attieksme Man viņu darbinieks atdeva mašīnu ar švīku uz jumta un aizmugurējā stikla. Kad pieprasīju paskaidrojumu, nekaunīgi ņirdza plašā smaidā un teica, ka varot sūdzēties vadībai, viņi visu kamerās redzot, ko darbinieki dara. Tāpat neko nepanākšot un nepierādīšot, lai braucu prom un nečakarēju darbiniekus.

E emkalis 01.03.2017
Komentāri 0 Autoservisi

Song Wash - Slikts serviss, bojājumi

Slikts serviss, bojājumi Iesaku vērot darbiniekus kas panem jusu mašīnu ar peregaru no mutes un pohainu seju. Vai tiešām uzņēmums nepārbauda promiles darbiniekiem kas sēžas pie sveša auto stūres? Biju liecinieks, kā tika izsaukta policija jo kārtējo reizi klientu apkalpoja dzēruši. Vairākiem pzi'ņām un pašu ģimenes auto tikuši saskrāpēti, kad pieprasa parādīt video, neko nerāda atbildību neuzņemas un saka, lai rakstot iesniegumus. Atkal izmantoju tikai Autoringu, jo šis tik kautkāds meitas uzņēmums viņiem.

Song Wash - Zagšana

Zagšana Gribu padalīties un brīdināt. Šodien izdomāju apvienot patīkamu iepirkšanos ar savas automašīnas virsbūves un salona tīrīšanu Alfā uzņēmumā Song Wash. Viss kā ierasts - nodevu mašīnu, solīja iztīrī 1,5 stundas laikā. Devos patīkamos iepirkumos ar domu, ka mašīna pēc 1,5 stundas būs pie manis. Pagāja 2 stundas, bet mašīna vēl joprojām nebija iztīrīto mašīnu rindā. Kad gāju jautāt, kas par lietu, izrādījās, ka manas mašīnas atslēgas ir pazudušas. Kad jautāju, kā tas iespējams, uzņēmuma vadītāj...

Song Wash - Saskrāpēts auto

Saskrāpēts auto Lai citiem būtu informācija par šo automazgātuvi un iespēja izvēlēties vai dot savu auto mazgāt šeit.Nopirku jaunu auto, pirmoreiz izdomāju ielaist automazgātuvē, pirms tam tikai skalota. Auto nav bijis skrāpēts vai kā citādi daudzīts un tml. Aizbraucu uz Alfu, jo likās laba ideja apvienot automazgāšanu ar iepirkšanos. Pirms nodošanas mazgāt auto ar pārdevēju izrunājām, ka šī automazgātuve neskrāpē auto un esot supermīkstas slotas, tad nu paļāvos uz pārdevēja sacīto. Pēc iepirkšanās aizbraucu...

Song Wash - Song wash

Song wash Šodien iedzinu savu automašīnu tc Alfa automazgātuvē "Song wash", lai to nomazgātu. Kad atgriezos uzreiz pamanīju, ka uz manas automašīnas durvīm ir švīka . Ar savām pretenzijām griezos pie uzņēmuma darbinieka, kurš protams noliedza uzņēmuma saistību ar švīku automašīnas durvīs . Palūdzu videoierakstus, lai var apskatīties kāda izskatījās automašīna, kad es to atstāju uzņēmuma rīcībā. Darbinieks piekrita parādīt videoierakstu, bet kad atgriezās atteicās man rādīt videoierakstus, paskaidrojot...

Song Wash - Поцарапали всю машину!

Поцарапали всю машину! Купил я себе новый автомобиль привел его в порядок и качественно отполировал! Через неделю после палировки друзья посоветовали автомойку на Альфе куда я и поехал. Все выглядело красиво и вызвало доверие! Подмечу, что после полировки это первая мойка на которую я заехал! После мойки обнаружил, что вся машина,ВСЯ в царапинах, как будто тряпка была в песке и ею протерли весь кузов. Длинные продольные царапины,прямо видно как мойщик рукой вёл!! Написал жалобу, высказал претензию на что сказали...

Song Wash - paviršība

paviršība ja vēlaties padzert garšīgu kafiju - te ir pareizā vieta! Taču mašīnu ieteiktu mazgāt da jeb kur citur! song wash ir jaunpienācēji biznesā, taču jau ar tām pašām utīm, kas jau ieviesušās lielā daļā šai nišā strādājošajiem. vilšanās un sabojātas brīvdienas :) .

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes