Skalas

Darbscv.lv SIA
www.skalas.lv
Adrese: Merķeļa ielā 6, 5. stāvā,
11.birojā
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 20627276
Fakss: +371 67225008
Informācija: Juridiskā adrese
Rusova iela 30-70,
Rīga, LV-1026
Darba laiks: 9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 21:00
9:00 - 15:00
9:00 - 15:00
Kategorija: Izglītība
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

0%
Sūdzības
10
Atrisinātas
0
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Skalas - Sūdzības un atsauksmes

Skalas izglītības iestāde/ SIA Darbs vai. lv - Nemaksā par darbu

Nemaksā par darbu Šī kompānija nemaksā partneriem par sniegtajiem pakalpojumiem, kā paredzēts līgumā, izvairās komunicēt. Pagājušā gadā sniedzu vairākus pakalpojumus, apmaksa tā arī nav veikta. Klienti - semināru dalībnieki, kuri saņēma manus pakalpojumus bija apmierināti. Vairākas reizes centos sazvanīt atbildīgo personu un rakstīju epastus. Kad beidzot tas izdevās, tika doti solījumi, bet tā arī samaksa nav veikta.

L Laura 24.01.2017
Komentāri 4 Izglītība

Darbscv.lv - Nepabeigtie kursi

Nepabeigtie kursi Labdien! Gribu padalīties ar savu pieredzi par grāmatvedības kursiem bez priekšzināšanām "Bilancspējīgs grāmatvedis", Merkeļa ielā 6, 5.stāvs, 11.telpā. Līguma bija rakstīts, ka akadēmisko nodarbību skaits 81 stundas un pēc kursiem es saņemšu zināšanas apliecinošu dokumentu. No 2017.gada sākas problēmas - sazināties ar kursa rīkotajiem nav iespējams, uz e-pastu arī nav nekādu atbildi. Tas nozīmē, ka pa veltī samaksāta dalības maksa. Nauda paņemta, pakalpojums nav iesniegts. Veiksmi Jums visiem!

Darbscv.lv - Krāpšana

Krāpšana Iesaku uzņēmumam Darbscv.lv nepārdot preces ar pēcapmaksu. Kopš 2014.gada šis uzņēmums neuzskata par vajadzīgu samaksāt 286.00 EUR. Uzņēmuma pārstāve Sintija sākumā izlikās, ka nezin par kavētiem maksājumiem, tad solīja nekavējoties samaksāt, tad neatbildēja uz zvaniem. Jau Inkaso lietas ietvaros paziņoja, ka nav apmierināta ar piegādāto preču kvalitāti, lai gan sen bija izlietojusi piegādātas preces. Izrādījās, ka Sintija nemaz nav darba attiecībās ar SIA Darbscv.lv, lai gan organizē šī uzņēmuma saimniecisko darbību.

Mācību centrs ''Skalas'' (SIA ''DarbsCV.lv'') - Krāpšana

Krāpšana SKALAS NAV UZTICAMI SADARBĪBAS PARTNERI!! Informēju par Mācību centra ''Skalas'' negodprātīgu darba praksi. Diemžēl - cik labi sadarbība iesākās, tik slikti turpinājās. Kad pēc pabeigta kursa (Valsts valodas izglītības programmas īstenošana pieaugušajiem) mācību centram bija jāapmaksā mans kā pasniedzēja darbs, atbilstoši noslēgtajam sadarbības līgumam, tad - es tiku informēta, ka nav naudas! Ka pie vainas NVA, jo viņi neesot laikā pārskaitījuši SKALĀM! (kas izrādījās klaji meli!) Vēlāk-...

Darbscv.lv sia profesionālās tālākizglītības un pilnveides izglītības iestāde skalas - Krāpšana

Krāpšana Negodīgs uzņēmums pret pasniedzējiem, kuri vada seminārus: neslēdz līgumu, nemaksā, ja maksā, tad ar nokavēšanos, pieprasot parakstīties uz kaut kādas kvīts, kad tiek panākta līguma noslēgšana, tad tas ir mistisks, kas jau parāda uzņēmuma negodprātīgu attieksmi pret lektoriem. Melo, neatbild uz telefona zvaniem, e-pastiem. Ja izdodas sazvanīt, tad atbilde ir formāla - neko nevaram izdarīt. Potenciālie lektori, neuzķeraties uz šī uzņēmuma solījumiem, tie netiek pildīti!

L liste 30.06.2016
Komentāri 1 Izglītība

Skalas Mācību Iestāde - Skalas

Skalas Silti neiesaku sadarboties ar šo iestādi.Pieteicos uz kursiem, kas tika 2x pārcelti.Rezultātā tos apmeklēt nebija vairs iespējams.Lūdzu atgriezt naudu.Un tad sākās...Atbildes uz epastiem saņemt nav iespējams, vai nu neatbild vai atbild pēc piedraudēšanas.Man tika izsūtīts rēķins, kas parakstīts jānosūta atpakaļ pa pastu(!!! aizvēsture absolūta - iekšējā procedūra , lai atdotu naudu). To, protams, viņi nesaņēma.Bez paskaidrojumiem, kāds varētu būt tālākais risinājums.Parakstītu reķiņu nosūtīju...

Darbscv.lv sia profesionālās tālākizglītības un pilnveides izglītības iestāde skalas - Komunikācija un attieksme

Komunikācija un attieksme Vēlos informēt par Darbscv.lv SIA attieksmi pret saviem klientiem. Mums bija izveidojusies pārmaksa. Mēģinājām sazināties ar grāmatvedību un vadību. Zvanījām, rakstījām, bet tālāk par sekretāres solījumiem, ka sniegs atbildi, netikām. Skumji, ka uzņēmumam, kurš sniedz konsultācijas un apmāca citus, ir sveša biznesa ētika. Runa nav par summas apjomu, jo tas nav būtisks, bet gan par attieksmi. Esam starptaustiska kompānija un sadarbojamies ar dažām konsultāciju firmām, par laimi tik bēdīga pieredze ir pirmo reizi un cerams pēdējo.

L lupen 19.12.2014
Komentāri 0 Izglītība

Darbscv.lv - долги

долги С августа месяца не могут оплатить счёт на 67,93. Счёт их фирмы арестован! Никому не советую пользоваться их услугами, так как денег назад не дождётесь!

A agents.lv 01.12.2014
Komentāri 0 Internets

Mācību centrs SKALAS - Nekvalitatīvi kursi

Nekvalitatīvi kursi Gribēju pastāstīt savu un pārējo meiteņu pieredzi par Personāla speciālistu kursiem. Biju priecīga, ka ieraudzīju, ka tādi tiks organizēti. Izlasīju informāciju par tiem, bet vēl nebiju īsti pārlieicnāta, tāpēc pazvanīju uz 20627276 un pārvaicāju, kādam zināšanu līmenim ti kursi paredzēti. Atbildēja tieši tāpāt, kā rakstīts internetā, sekojoši: "Mērķauditorija: personāla lietveži, personāla speciālisti, biroja vadītāji, sekretāri un grāmatveži,ikviens, kuru interesē personāla vadība, kas savu...

Sintija Rone " ''SKALAS'' SIA IBEP - Apkrāpj, nepildot saistības un neatgriež naudu

Apkrāpj, nepildot saistības un neatgriež naudu No šīs iestādes saņēmu e-pastu, kas solījās palīdzēt man izglītošanās sfērā. Epastu parakstīja sekretāre - Ineta. Paļāvos uz solīto, saņēmu rēķinu no uzņēmuma IBEP un apmaksāju to. Norunātajā dienā, kad man bija nepieciešama informācija - es neko nesaņēmu, kā arī nevarēju vairs sazvanīt vai sadabūt rokās nevienu. Zvanīju uz visiem kontaktiem uzņēmumā, kur atklājās, ka sekretāre nemaz nav rakstījusi nekādu e-pastu. Sekretāre paskaidroja, ka e-pastu rakstījusi Sintija Rone, izmantojot viņa...

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes