Rīgas Mikroautobusu Satiksme

Sia Rīgas Mikroautobusu Satiksme
Adrese: Viskaļu iela 13
Rīga
Latvia - LV-1026
(Juridiskā adrese)
Tālrunis: +371 67 294 888
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

1%
Sūdzības
89
Atrisinātas
1
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Sūdzības un atsauksmes

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Neatbrauca laikā

Neatbrauca laikā Labdien mikroautobuss neievēro laiku kad atbraukt laicīgi viņam bija jābūt 9.16 bet viņš neatbrauca un sanāk ka es 15 min stāvu te. Esmu uz pieturu atnākusi 9.12 un viņš nav bijis atbraucis. Mikroautobuss Rīga-Jaunmārupe un tas jau nav pirmo reizi kad viņš neatbrauc laikā

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Divas reizes pabrauc garām pieturai

Divas reizes pabrauc garām pieturai Pirmajā reizē stāvēju Elizabetēs ielas pieturā, kad mikroautobuss nobrauca garām neapstājoties. Gaidīju nākošo mikroautobusu uz Jaunmārupi, šoreiz Elizabetēs ielas pieturā un atkal pabrauc garām. Pat neiebrauca autobusu joslā. Nekad man tā nav gadījies. Es nesaprotu. Es pat parādīju izstieptu roku uz sāniem ielas malā, lai apstājas. Nu diez gan stulbi. Tagad gaidu autobusu. Divas stundas pazaudētas, jo uz Jaunmārupi sabiedriskie kursē diez gan reti.

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Slikts serviss 300. Mikroautobuss

Slikts serviss 300. Mikroautobuss Šodien atkal 300. Mikroautobuss neatnāca un kārtējo reizi es kopā ar vēl 10 cilvēkiem bezjēdzīgi stāvam pieturā jau 15 minūtes, gaidot savu transportu uz centru. Un kārtējo reizi es jautāju SIA Rīgas mikroautobusu satiksme vai vadītājiem nav kustību saraksta? Kāpēc regulāri notiek situācijas, kad 2 plānoto mikroautobusu vietā atnāk tikai 1 mašīna? Jautājumu ir daudz, cilvēku, kas kāvē darbu jūsu dēļ arī, sūdzību arī pietiek, tad kad būs atbildes? Kad jūsu vadība sāks risināt problēmas?

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Плохой сервис

Плохой сервис Непонятно для кого пишут расписание, если водители плевать хотели на него. Сегодня 19.08.2022 всей остановкой ждали 300 маршрутку, которая должна была прийти в 9 на остановку baltāsbaznīcas (по направлению в центр) , вышла специально немного пораньше, но маршрутку так и не дождалась. Ок, возможно она ушла чуть раньше и я не успела. Ждем следующую, в 9.10 маршрутки нет, в итоге маршрутка пришла только в 9.22. Скажите, это вообще нормально? И такое не в 1 раз, по несколько раз на неделе какая то...

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Neieradās noteiktajā laikā.

Neieradās noteiktajā laikā. Neatbrauca vispār! Āra aukstuma jagaida papildu stunda dēļ kkāda sviesta.

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Незнание законов

Незнание законов Маршрут 371. Самые грубые водители. Не остановливаются на остановках, не читают и не знают государственных законов. Сегодня почти 40 минут водитель (микроавтобус 371 маршрута от гайлезерса в 10: 41) отказывался везти ребенка с психическими отклонениями без маски, хотя законом это разрешено. Пришлось вызвать полицию, и даже после того, как ему разъяснили что он не прав,   остался при своем мнении сказав что в следующий раз поступит так же. И плевать ему на законы.

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Pasažieru neuzņemšana

Pasažieru neuzņemšana Mikroautobuss nr.316. Ļoti bieži pabrauc garām pieturai, slēpjoties aiz trolejbusa vai autobusa, tādejādi izvairoties uzņemt pasažierus. Roka tiek pacelta tā, lai maksimāli šoferis redzētu. Arī uzraksts par to, ka vietu nav, nav. Viens gadījums. 1. Februāris, plkst. 6.02 no rīta, pietura Jāņuvārti. Steidzīgam cilvēkam tas ir ļoti no svara ātri nokļūt galamērķī, jo tam jau mikroautobusi domāti. Ceru uz Rms, ka tiks pārrunāts ar šoferiem šis jautājums.

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Slikts serviss

Slikts serviss Varbūt var izteikt ierosinājumu Gertrūdes iela noņemt mikroautobusu pieturu, vai sākt likt sodus vadītājiem? Tā jau ir ņirgāšanās. Cilvēks gaida ekspresbusu konkrēti 370.338. Vakars vai diena, kad pietura piestāj trolejbuss mikroautobusa vadītājs lepni pabrauc garam pat nepiestājot pietura Skaisti. Ara tomēr nav jūnija mēnesis. Un no Gertrūdes ielas tikt līdz Imantas galapunktam tomēr nav daudz opciju. No tramvaja ar kājām vel gabals ko iet. Zvanīts ir vairākkārtīgi, jēgas nekādas. Paldies Rīgas satiksmei.21: 30 vakara tas nav īsti patīkami. Vairs principa jūsu pakalpojumus neizvelēšos.

R Riiga2020 19.01.2021
Komentāri 9

AtrisinātaRīgas Mikroautobusu Satiksme - Slikts serviss

Slikts serviss 07.10.2020 mikroautobuss 363 Šampēteris pienāca poe pieturas s. Eizenšteina ielas 7 min. Agrāk nekā tas norādīts grafikā. Pienākšanas laiks pēc grafika 17: 10, bet pienāca 17: 03, turklāt pat neiedomājas nedaudz nobremzēt, lai pamanītu to. Aizbrauca pa 2. Joslu garām sabiedriskajam autobusam.

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - CSN nepārzināšana, svešas mātes valodas lietošana

CSN nepārzināšana, svešas mātes valodas lietošana Šodien ar elektrisko velosipēdu laikā posmā no Plkst. 16: 50 līdz 17: 00 braucu pa a. Deglava ielu. Diemžēl nepiefiksēju mikroautobusa numuru (krāsas balts ar dzeltenu) . 3 reizes apdzenot mani, strauji grieza pa labi nogriežot ceļu. Pēdējā reizē, viņam bija jāgriežas uz Saharova ielu, atvēra logu un sāka bļaut krievu mātes valodā. Neļaujiet krievu cūkām braukt pirms neapgūst noteikumus.

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Nelaipna vadītāja attieksme

Nelaipna vadītāja attieksme Mikroautobuss 371 borta nr 192 Pieturā Autoosta pēc saraksta ierodas 15:48 Ļoti nelaipns šoferis. Visiem cilvēkiem, kuri vēl nezina par mikroautobusu numerācijas maiņu un vaicā vai mikroautobuss kursē kā 271, šoferis tikai kaut ko nobubina zem deguna, pamāj ar roku, noliedzoši pakrata ar galvu itkā nekursē un aizver durvis cilvēkiem deguna priekšā. Vai tiešām ir jāizturas tik nelaipni? Vai tad nevar vienkārši atbildēt ar " jā vai nē'?

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Šofera minībusa vadītāja neadekvātā uzvedība

Šofera minībusa vadītāja neadekvātā uzvedība Tas notika 24.03.2020.263 minībusā ar borta numuru 154 vakarā braucot uz mežciemu bet bija jākāpj ātrāk sesku ielā pieturā šoferis mani neizlaida. Es šoferim lūdzu lai izlaiž šoferis teica ka nelaidīs un aizveda līdz Dzelzavas ielas pieturai. Tad izslēdza gaismu un aizslēdza durvis tur mēs bijām divas sievietes un teica ka saukšot policiju un tā mēs ieslēktas sēdējām 30 minūtes jautāju kas ar jums noticis šoferis man neko neatbildēja tad pēc 30 minūtēm ieradās bruņota valsts policija. Tad...

S smukule55 26.05.2020
Komentāri 12 Drošība

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Maršruta maiņa

Maršruta maiņa Mikroautobuss Jaunmārupe-Rīga šorīt gar ģermānistikas ielas pieturu vajadzēja tam pabraukt garām apmēram ap 10: 33, tā vietā jau kuro reizi tas maina maršrutu un nogriežas no vecmoku ielas pieturas pa taisno uz Ojāra vācieša ielu un tālāk pilnīgi jau vienalga kur. Bet būtisks fakts, ka pat nepabrauc garām ģermānistikas pieturai!

I Ilze 14.03.2020
Komentāri 2

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Neapstāšanās pieturās

Neapstāšanās pieturās Stāvot pieturā, gaidot transportu pabrauca garām 4 mikriņi, visus mēģināju apstādināt, neviens neapstājas kaut arī nebija pilni. Braucot mājas no darba, nez kāpēc mikrins jāpiebāž tik pilnu, ka nevar pagriezties. Kāpēc šoreiz pustukš mikrins nevar piestāt!? !? !

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Krāpšana

Krāpšana Nu labdien tātad izskatās ka, sanāca incident ar Autobuss Rīgas Mikroautobusu Satiksme. Luk skatījos ka jaunieši perk patiesam tas kartītes un brauc un nolemu panemt to biznesa ideju un turpināt. Priecājos un. Tatad noireju lidzigu busu ka tas orandzais, un nopirku bileti "e-talons", dzeltens, eiro piecpadsmit. Sazinājos ar to kantori, vini teica, ka var braukt, ja noperk bileti speciāli. Nu ja tatad es nopērku sezos, uzlimeju 316 Ķengarags un devos cela. Un businu nokrāsoju apaksu oranžu ka...

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - плохой сервис

плохой сервис 263 маршрутка, номер KS-5617, время 11.20.2019 18:39: Водитель строго нарушает правила дорожного движения (скорость в городе 70-80км), на поворотах не притормаживает. На просьбу притормозить в кармане - отреагировал хамски, при этом жестко давя на педаль газа. Считаю, что таким людям не место в компании общественного транспорта, т.к могут пострадать невинные люди. Прошу принять меры!

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Neapstājas pieturā.

Neapstājas pieturā. Labvakar! Šodien no rīta 7:55 no lidostas "Rīga" pieturā vajadzēja piestāt maršrutniekam nr.241. Es un vēl divi cilvēki stāvam pieturā jau laicīgi, un skatamies, maršrutnieks jau brauc un neapstājoties pieturā, ignoranti pabrauc garām pieturai! Lūdzu, izskatīt šo gadījumu. Paldies.

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Издевательство водителя над пассажирами!

Издевательство водителя над пассажирами! Еду постоянно на 244 маршрутке и часто попадается водитель бортовой номер 110, сегодня это было на 7-20 утра с Ильгюциемса с остановки скодас, у водителя работает отопление, в салоне жара невыносимая, мне несколько раз становилось плохо и выходила не доехав до цента, на просьбы включить кондиционер и выключить отопление либо ругается либо просто игнорирует. В прошлый вторник ему 4 человека просили выключить отопление, так и не выключил, человек ведёт себя как будто это не общественный...

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Ļoti slikta attieksme

Ļoti slikta attieksme Mikriņš (Sloka-Rīga) attiešanas laiks pl. 22: 36. (29.08) jau kārtējo reizi šim mikriņa šoferim uzrādu 3+ karti. Un vienmēr viņš pret to ir izturējies ļoti dusmīgi un pat agresīvi. Naudu mētā, čeku spiež ar dusmām plaukstā. Pēc šādas attieksme ir neomulīgi atrasties mikriņā. Šis šoferis pret katru cilvēku izturas ar nepatiku, dusmām un īgnu seju.

Rīgas Mikroautobusu Satiksme - Šoferis dzēris un agresīvi brauca. Mikroautobus tehniski bīstams pasažieriem.

Šoferis dzēris un agresīvi brauca. Mikroautobus tehniski bīstams pasažieriem. Piektdien 2019. Gada 19. Jūlijā braucu ar mikroautobusu nr. Fc 461 no rīgas uz ķekavu plkst.21.15. Šoferis visiem pasažieriem likās dzēris un brauca ļoti agresīvi. Nepareizi izsita biļeti divām pasažierēm, atteica 'ai ne kas'. Pie stacijas laukuma pārbrauca krustojumu pie sarkanās gaismas. Brauca ātri un agresīvi. Noteikti pārsniedz ātrumu un visas mašīnas centās apdzīt. Viena pasažiere pat piegāja pie viņa un aizrādīja. Pats mikroautobus bija tehniski bīstams pasažieru pārvadāšanai -...

B Baiba Strazdiņa 20.07.2019
Komentāri 1

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes