Proffit

Repair Store SIA
www.proffit.lv
Adrese: Brīvības gatve 224,
korpuss 3;
Rīga
Latvia - LV-1039
(Faktiskā adrese)
Tālrunis: +371 22 11 55 33
Informācija: Eizenšteina, 71-54, Rīga,
LV-1079, Latvija
Juridiskā adrese
Darba laiks: 9:30 - 19:00
9:30 - 19:00
9:30 - 19:00
9:30 - 19:00
9:30 - 19:00
slēgts
slēgts
Sociālie tīkli:

Uzticības reitings

6%
Sūdzības
141
Atrisinātas
9
Ar atbildēm
0
Apskatīt statistiku

Proffit - Sūdzības un atsauksmes

Proffit - Не доставили товар, не вернули деньги

Не доставили товар, не вернули деньги Хотелось бы узнать, для чего нужна ваша контора, если вы ссылаетесь на полицию? Люди и сами знают о существовании полиции. Или нужно вашу структуру обсудить в лв сми? Вы мне какой то ответ дайте, что с этим делать.. Tel-20355332. [slēpt]@inbox.lv Dmitrijs b.

Proffit.lv - Kriminālprocess

Kriminālprocess Kriminālprocesā trīs aizturētas personas, vienai piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums. Valsts policija turpina apzināt visus iedzīvotājus, kuri cietuši šo noziedzīgo darbību rezultātā. Likumsargi aicina cietušos vērsties ar oficiālu iesniegumu valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes kriminālpolicijas pārvaldes 3. Biroja 2. Nodaļā un ziņot, iesniedzot iesniegumu elektroniski kanc. [slēpt]@riga. Vp.Gov.lv vai portālā "Latvija.lv". Https://www.delfi.lv/news/national/criminal/policija-aiztur-interneta-veikalu-kr...

Proffit - Krāpšana

Krāpšana 14. Augustā pasūtīju preci - cieto disku datoram. Bet joprojām prece nav piegādāta. Rakstīju iesniegumu par naudas atmaksu. Atmaksa arī nav veikta. Un sazināšanās caur e-pastu, telefonu un facebook lapu arī ir atslēgta. Nezinu kā citādāk rīkoties.

Proffit - Ne preces, ne naudas! Krāpnieki!

Ne preces, ne naudas! Krāpnieki! Labdien! Ar proffit cīnos jau kopš jūlija. Pasūtīju telefonu, (177. Eiro) apmaksāju, gaidīju vairāk kā mēnesi, atrunājās ar piegādātāja kavēšanos. Tad pieprasīju atgriezt naudu, saziņa notika gan elektroniski, gan telefoniski. Nemitīgi solījumi, ka noteikti naudu atgriezīs, jo it kā notiekot īpašnieku maiņa, tādēļ naudas atgriešana kavējas. Šodien jau tel. Nr. Vairs nav sazvanāms. Uz e pastiem vairs neatbild. Krāpnieki!

Proffit - Krāpnieki! Мошенники!

Krāpnieki! Мошенники! Krāpnieki! Мошенники! 1 сентября оплатил товар: your order tablet mediapad m5 8" 32gb lte / grey 53010hjv huawei 155.25 €ю до сих пор не получил ни товар ни деньги обратно. На телефонные звонки и е-почту не отвечают. По факту мошенничества подаю заявление в полицию. Всех кто пострадал от этой шарашки предлагаю поступить также.

Proffit - Krāpšana

Krāpšana Agrāk esam pirkuši šajā internet veikalā preces, un problēmu ne bija. Bet šoreiz, pasūtot 2 gab 12tb diskus (summa 509 eur) , secinājām ka ir nomainījusies juridiskā persona kas tirgo zem veikala nosaukuma. Tas gan regulāri notiek ar interneta veikaliem. Tomēr izrādījās, ka šie ir krāpnieki. Bija solītā piegāde 10 dienu laikā pēc apmaksas, kas nenotika, nekas netika arī paziņots par kavējumu. Kad pajautājam kur prece, atbildēja ka piegāde kavējās. Kad pagāja gandrīz 2 Mēneši, tā pat dabūjam...

E ep 01.11.2020
Komentāri 6

Proffit - Tīša krāpšana!!!

Tīša krāpšana!!! Rēķins par portatīvo datoru 303.24eur ir apmaksāts 14.09.2020, prece nav atsūtīta un pēc iesnieguma uzrakstīšanas par naudas atgriešanu, ignorē un pat neceļ klausuli! Cilvēki, esiet piesardzīgi, izlasiet sūdzības, nepārskaitiet naudu! Proffit.lv norādītais uzņēmums bija multi-services sia, konts: lt293500010008798381. Esam zvanījuši vairākas reizes. Sākumā attaisnojums bija, ka piegādātājs nav atsūtījis preci un tā kādas 4 nedēļas, tad proffit.lv piedāvātais risinājums bija izvēlēties citu datoru, kas esot viņu noliktavā, taču mēs rakstījām iesniegumu par naudas atgriešanu. Vēl gaidām.

A AgneseZZZ 01.11.2020
Komentāri 3 Datori

Proffit - nevar sazināties un saņemt sūtījumu pēc 2 mēnešu laika

nevar sazināties un saņemt sūtījumu pēc 2 mēnešu laika Es veicu pasūtījumu septembra sākumā un pēc 2 mēnešiem nav bijusi nekāda ziņa kad būs pasūtījums izņemot kad es oktobra sākumā 1. reizi rakstīju un tad atbildēja ka būs ap 12.12.2020 un kopš tā laika es esmu rakstījis vēl 3 reizes un neesmu saņēmis atbildi. Esmu arī zvanijis un līnija visu laiku ir aizņemta.

Proffit - Krāpšana

Krāpšana Не возвращают деньги за недоставленный товар. Звонки не принимают, на почту тоже не отвечают. Уже месяц жду 200 евро. Отправил письмо в PTAC, в полицию тоже буду подавать заявление. Работают они уже год по этой схеме... в прошлом году заказывал детали почти на 1000 евро - но они отписали о более длинных сроках поставки, поэтому я отказался от покупки. В тот раз повезло, в этот - нет. Почему их до сих пор не закрыли?

Proffit - Krāpšana

Krāpšana Lūdzu, visi, kuri nav saņēmuši preci vai atgrieztu naudu no proffit.lv - rakstiet iesniegumu patērētāju tiesības aizsardzības centram, lai iesniegumi ir daudz un viņi rīkotos ātrāk. Kārtība, kādā strādā šis interneta veikals, atkārtojas acīmredzot pret visiem klientiem - izsūta rēķinu, saņem naudu, norādītā termiņā preci nepiegādā, uz e-pastu atbild ar atrunām par kravas muitošanas problēmām, ka arī paši rakstot piegādātājam sūdzību par kravas kavēšanos... Uz iesniegumu atgriezt naudu atbild...

Proffit - Krāpšana

Krāpšana Avansu pieprasa apmaksāt vienas darba dienas laikā. Pēc pilnas avansa saņemšanas netiek ievēroti piegādes termiņi. Zvanot vienmēr Saka, ka ''ir ceļā'' un pagarina par nedēļu. Pēc 3 nedeļam man apnika, pieprasīju un iesniedzu naudas atgriešanas iesniegumu. Saka, ka 10 darba dienu laikā atgiezīs. Ir 11 darba diena un nekas nav atgriezts. Uz nummuru 22115533 neviens vairs maģiski neceļ. Iesniegts iesniegums ptac. Un izskatās ka arī vp par krāpniecisku darbību

Proffit - Krāpšana

Krāpšana Tika pasūtīts telefons 03.09.2020 solīja 1-2 darba dienu laikā piegādāt tas netika izdarīts atteicos no pasūtītāja un uzrakstīts tika iesniegums par līdzekļu atgriešanu pagaidām ne nauda netiek atgriezta uz telefona zvaniem neatbild krāpnieku kantoris priekš muļķiem.

Proffit.lv - Обман

Обман Заказ был оплачен. Товар не пришёл. Тянули время. Заявил на возврат денег (больше 2000€) . Денег нет. На звонки не отвечают. Раньше был нормальный магазин. Что-то у них случилось и это явно не в мою пользу. Обещали вернуть всё сполна. Прошло 2 месяца уже...

Proffit - Krāpšana

Krāpšana Ļoti bēdīga pieredze. Pasūtīju datoru, samaksāju EUR 500, solīja 2 nedēļu laikā atsūtīt. Pagāja šis laiks, es zvanu viņiem jautāju, kad būs, saka pēc nedēļas, pagāja nedēļa un atkal sola pēc nedēļas. Galu galā uzrakstīju iesniegumu, lai atgriež naudu. Pagāja mēnesis, naudu neatgrieza. Nācās vērsties uz PTAC, visticamāk būs jāvēršas arī policijā par krāpšanu un naudas piesavināšanu. Nevienam neiesaku neko sūtīt no viņiem, viss īstākie krāpnieki! Žēl, ka nelasīju atsauksmes iepriekš. Tagad vair...

Proffit - Krāpšana solījumu nepildīšana

Krāpšana solījumu nepildīšana Sveiki, arī es pasūtīju telefonu, kurš man bija vajadzīgs steidzīgi, jo bija domāts kā dāvana. Pirms tam sazvanījos ar veikalu un man teica kad 3 dienu laikā preci varēšu saņemt! Tas viss sākās 14/09/2020. Pasūtījuma nr 98164. Protams telefons nebija laikā un es atteicos uzrakstīju iesniegumu par naudas atgriešanu. Solīja līdz 21.10.2020. Gaidu vēl līdz šodienai savus 459,91 euro.

Proffit.lv - Preci nepiegādā un naudu neatgriež

Preci nepiegādā un naudu neatgriež Veicu 3 pasūtījumus proffit.lv vienu piegādāja nedēļas laikā. Abus pārējos atrunājās divus mēnešus, ka prece kavējas no ārvalstu piegādātājiem. Esot uz robežas utt. Beigās apnika gaidīt un teicu, lai atdod naudu. Arī to gaidu joprojām kopš septembra sākuma ar visādām atrunām. Ziņa nodota grāmatvedībai utt. Liekas, ka tur kāds viens cilvēks tāpat strādā un tikai izmanto šablonus atrunām. Ir iesniegums valsts policijā un Ptac. Kopā nedaudz zem 700eur.

Proffit - Krāpšana

Krāpšana Заказ был сделан на сайте proffit.lv. Счет выписан от фирмы Sia Multi-Services, который был оплачен 28.08.2020. Товар обещали доставить в течение 10 дней. Потом с течение 3 недель каждую неделю меняли дату доставки якобы из-за проблем с поставщиком. В результате я написала заявление на возврат денег, которые также обещали вернуть в течение 10 дней. Деньги не вернули и на э-мейлы больше не отвечают.

Proffit - Pasūtījuma numurs -95303 не выполнен, был оплачен 13.08.2020

Pasūtījuma numurs -95303  не выполнен, был оплачен 13.08.2020 Сделали заказ в интернет-магазине proffit. Оплатили 13.08.2020 154.29 евро. До сих пор заказ не выполнен, деньги не возвращают. Дозвониться не возможно, последний раз по электронной почте ответили 2.10.2020, что выполнение заказа переносится на 9.10.2020 и цитирую "в случае, если вы не готовы больше ждать – просьба связаться с нами и мы вышлем вам заявление на возврат денежных средств. " связаться невозможно. Не отвечают. Теперь куда в полицию? Так и сделаю. Елена

Proffit - Обман

Обман А у тебя все, вообще беда. Я с эстонии, торго искали товар, увидел тут на сайте. Купил все сразу оплатил. С августа не товара не денег. И помощи мне получить не возможно. Другое государство. В Ptac тоже обращались. Но они я так понимаю, не особо хотят этим заниматься. Очень обидно. Как можно все таки получить с них денег. Тем более то что хотел, купил уже в другом месте.

е Елена Влт. 19.10.2020
Komentāri 4

Proffit - Krāpšana

Krāpšana 09.07.20 pasūtīju mob. Telefonu huawei p30 lite internet-veikalā proffit.lv, saņēmu apstiprinājumu, maksājuma rekvizītus, veicu apmaksu. Pēc 3 nedēļām saku zvanīt - kur tad ir telefons? Apsolīta preces saņemšanā nedēļas laikā. Pēc nedēļas-tas pats... Vairākas reizes interesējos pa telefonu, caur e-mailu-termiņi regulāri tika pārcelti.18.09.20 iesniedzu iesniegumu par naudas atgriešanu. Līdz šim naudas nav (18.10.20.)

E ecco log 19.10.2020
Komentāri 2 Veikali

Sīkdatnes mūsu tīmekļa vietnē tiek izmantotas, lai darbu tajā padarītu draudzīgāku un efektīvāku lietotājiem. Lai nodrošinātu visu vietnes funkciju darbību, lūdzu noklikšķiniet uz „Pieņemt Sīkdatnes”. Plašākai informācijai iepazīstaties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumiem un ar mūsu Personas datu apstrādes noteikumiem.

Pieņemt Sīkdatnes